GülünSanaAşkı
Kayıtlı Kullanıcı
............
demek ki kanın boş yere ısınmışsizden değilimÇZaten sana en başından kanım ısınmıştı kesin bizdensin sen bizden
saolasın abi ya bak buna çok memnun oldum şimdi est ne özrü
anladım tuz eşittir ben untmam artık
sizinde hatta bil mukabele ben gördüğeme çok memnun oluyorumama gerçi sizi görmek ne mümkün
neyse uzatmadan size güle güle ve affiyet olsun hayırlı akşamlar tekrardan
Allah razı olsun kardeşim
Bu arada yeni avatarın da hayırlı olsun, güzelmiş beğendim
ne yaparsın abi mecbur koyduk üye çeşitlerinde avatar ve imzası olamayanlara bi dokundurma vardı
tabi bu arada imzam nasıl
unutmadan size bi şey söylicem aslında bi yanlışlık yaptık hemem düzeltmem gerekiyor
ya aslında bom oyuna yazmım sonradan düzeltim ama biraz geç oldu artık kusura bakmazsını dimi:a03:İmzanız da avatarınız kadar hoşmuş kardeşim nedir yanlış olan?
ya aslında bom oyuna yazmım sonradan düzeltim ama biraz geç oldu artık kusura bakmazsını dimi:a03:
yanlış ve eksik bilgi:a03:
Allah izniyle ilahiyat inşallah
kusura bakma abi eksik yazmışım:a03:
ben aslında ilkokul mezunuyum şuanda açık öğretimden okuyorum niyetim ilahiyat okumak ALLAH İZNİYLE KUSURA BAKMA YANLIŞ BİLGİ VERDİMSONRADAN FARK ETTİM EKSİK YAZDIĞIMIN ONUN İÇİN HEMEN DÜZELTEYİM DEDİM :a03:
Est kardeşim, ne kusuru, aksine düşünüp açıklama yapma gereği hissettiğin için teşekkür ederim :a03:
İnş hayalindekileri hakkıyla gerçekleştirmeni nasip eylesin Rabbim..
VARSA SAolasın abiya kendimi çok kötü hissetmiştim
anlayışınıza teşekkürler
inşallah RABBİM muaffak eyler
demek ki kanın boş yere ısınmışsizden değilimÇ
ısındı ise iyi.üzümünü yeyim bağını sormayayım o zamanbaşka ortak yanlarımız var seninle benim kanım boşuna ısınmamıştır :a12:
sivas'lı değilsin demek senin için üzüldüm
Herkese nasip olmuyor işte
ısındı ise iyi.üzümünü yeyim bağını sormayayım o zaman
haklısın herkese nasip olmuyo sivaslı olmadığım için ne kadar üzgünüm anlatamam
vay be neymiş bu sivasşiirler ne de güzelleştiriyo herşeyi.gören de Türkiye nin başkenti sanacakÜzüntün tarif edilemez zaten ama buna dayanmalısın bu kadar da yıpratma kendini sen bize lazımsın :a21:
Belki sende bi gün Sivaslı olabilirsin:a26: bu ihtimalle gönlünü ferah tut tamam mı bak yoksa beni de üzecen :a09:
SİVAS;
Kardeşliktir , bize gidelimdir , bizde yiyelim ,bizde kalalımdır,
bende para var oğlum sen geldir.
Beraber dayak yiyip,kahkahalarla seneler boyu hatırlamaktır..
Sevgidir SİVAS..
İzmirli, İstanbullu gibi denizini boğazını değil, sebepsiz yere seversin SİVAS'ı Tıpkı anneni sever gibi karşılık beklemeden..
Annelerin oğullarını gönderirken, " Dikkatli ol oğlum " değilde , '' Kimseye bulaşma oğlum " dediği yerdir SİVAS..
İçindeki Anadolu hamurunu kaybetmeyen tek büyük şehirdir..
İşte bu yüzdendir ki , sizin orada dost dediklerinize, biz SİVAS da Gardaş deriz.
Sivas'ı güzelleştiren şiir değilki.vay be neymiş bu sivasşiirler ne de güzelleştiriyo herşeyi.gören de Türkiye nin başkenti sanacak
şaka bi yana bilmiyorum ama erzurum sivas bunların insanı çok sıcak gibi geliyo bana.her ne kadar hiç oraları görmesem de