Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ne Olur Yardım Edin . . . (1 Kullanıcı)

G

Goldenrose

Ve mutlu son kardeşlerim.Sonunda bugün aradılar ve işe kabul edildiğimi söylediler.Pazartesi günü ALLAH kısmet ederse başlıyorum.Bütün kardeşlerimin duaları için sağolun.ALLAH geri kalan işsiz arkadaşlara iş nasip etsin.Forumdaki herkesten destek ve dualarınız için ALLAH razı olsun kardeşlerim.

Yorumunu şimdi gördüüm :) :) Çok çok sevindiim :)
Bak gördün mü sabrın sonu neymiş ?
Şimdi söyle bakalım deydi mi o kadar sıkıntıya :)

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim ilk üye olduğunuz sıralardı sanırım iş konusunda bi konunuz daha vardı o zaman yazmıstım bu konuyuysa bugün gördüm ve çok sevindim.kardeşim benim sıkıntımıda biliyosunuz ben buraya üye olduktan kısa bi zaman sora sıkıntımla ilgili gelişmeler oldu bu beni çok şaşırttı doğrudan aklıma burası ve kalpten, samimi dua eden arkadaslarım geldi.biliysunuz ki müslümanın kardeşine yaptığı dua geri çevrilmez.sizde buraya geldikten kısa bi zaman sora netice aldınız yanlış hartırlamıyosam uzun zamandır iş bekliyodunuz benim aklıma yine hemen sizin için hepbirlikte ettiğimiz kalpten dualar geldi.konu biraz dağıldı sanırım kusura bakmayın sonuc itibariyle burası iyki var ve iyki bölesine yüreği güzel insanlar, baskasının mutluluğundan mutlu olan insanlar burada bi aradalar biz gerçekten kocaman bi aileyiz baki selam ve dualarımla...

mina44

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim hayırlı bi iş nasib etsin tüm işsiz kardeşlerimize inşAllah Amin..

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim kimseyi darda bırakmasın hayırlı iş kapıları açsın herkese...selamlar

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Yorumunu şimdi gördüüm :) :) Çok çok sevindiim :)
Bak gördün mü sabrın sonu neymiş ?
Şimdi söyle bakalım deydi mi o kadar sıkıntıya :)

haklısın kardeşim değmedi ama elinde değil insanın.Çok şükür paramı kazanıyorum artık bende çalıştığım için uzun zamandır giremedim.Hepinizin dualarından ALLAH RAZI OLSUN.tekrar sağol.ayrıca sabrın sonu cidden selametmiş.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim ilk üye olduğunuz sıralardı sanırım iş konusunda bi konunuz daha vardı o zaman yazmıstım bu konuyuysa bugün gördüm ve çok sevindim.kardeşim benim sıkıntımıda biliyosunuz ben buraya üye olduktan kısa bi zaman sora sıkıntımla ilgili gelişmeler oldu bu beni çok şaşırttı doğrudan aklıma burası ve kalpten, samimi dua eden arkadaslarım geldi.biliysunuz ki müslümanın kardeşine yaptığı dua geri çevrilmez.sizde buraya geldikten kısa bi zaman sora netice aldınız yanlış hartırlamıyosam uzun zamandır iş bekliyodunuz benim aklıma yine hemen sizin için hepbirlikte ettiğimiz kalpten dualar geldi.konu biraz dağıldı sanırım kusura bakmayın sonuc itibariyle burası iyki var ve iyki bölesine yüreği güzel insanlar, baskasının mutluluğundan mutlu olan insanlar burada bi aradalar biz gerçekten kocaman bi aileyiz baki selam ve dualarımla...

haklısın kardeş.ALLAH seninde en kısa zamanda sıkıntılarına derman olsun.sağol iyi dilek ve duaların için.

dergah38

Kayıtlı Kullanıcı
s.a cok uzun zamandır gıremıyordur ama gırer gırmez ılk sızınle ılgılı gelısmelere baktım inanın cok sevındım rabbım rızasının oldugu bır işte bana nasip eder insallah Allaha emanet olun

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
ve mutlu son kardeşlerim.sonunda bugün aradılar ve işe kabul edildiğimi söylediler.pazartesi günü allah kısmet ederse başlıyorum.bütün kardeşlerimin duaları için sağolun.allah geri kalan işsiz arkadaşlara iş nasip etsin.forumdaki herkesten destek ve dualarınız için allah razı olsun kardeşlerim.

çok mutlu oldum.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Selametle kalın.

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
allah c.c. yardimciniz olsun

rabbim hic ummadigimiz zamanda bize bir kapi aciyor bende öyle oldu umudumu yitirmistim sonra bana kapi acti
rabbim yar ve yardimciniz olsun kardesim ins.

slm ve dua ile

melankolik5288

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm kardeşim daha yeni gördüm mesajını. Senin adına çok sevindim Allah yolunu açık etsin Allah utandırmasın İnşallah.
Hayırlı uğurlu olsun. Allaha emanet ol kardeşim

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar yardımcın olsun
Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt