Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ne Olur Yardım Edin . . . (2 Kullanıcı)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Düşünmen yeter kardeşim.bakalım ne sonuçlar doğuracak bu hayat bana.Umarım helalinden bir iş bulurum.:(

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Biraz önce aradılar cuma görüşmem varmış bakalım ne olacak?

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı haberlerinizi bekliyoruz .
Allah size tez zamanda hayırlı güzel bir iş nasip eder inşAllah.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
sağol kardeşim sana birşey danışıcam yarın görüşme 1 buçukla-2 arası gelin dediler cuma namazı 1:03 de nasıl yapıcam acaba kılınırmı yetişirmiyim?

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
sağol kardeşim sana birşey danışıcam yarın görüşme 1 buçukla-2 arası gelin dediler cuma namazı 1:03 de nasıl yapıcam acaba kılınırmı yetişirmiyim?

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı

Kardeşim,benim aklıma gelen,görüşmeye gideceğiniz yere en yakın camiye gitmeniz ve orada namazi kılarsanız yetişirsiniz inş.Bu söyleyeceğim ne kadar doğru olur bilmiyorum,belkide eleştiri alacağım,fakat aklıma geldi Rabbim biliyor,Cumanın farzını ede edip çıkmanız halinde yetişirsiniz.Ama lütfen bu konuda önce Cuma namazı konusunu araştırın.
İnş. yanlış birşey söylememişimdir,Rabbimin rızasına aykırı düşeceğim birşey.Önünüzde kazanılmış bir iş var,fakat Rıza için bunu istemiyorken,başka bir yanlışa düşmenize vesile olmayım,lütfen önce CUMA NAMAZINA bakın,oluyorsa,ona göre hareket edersiniz. Benim aklıma bunlar geldi.
Selam ve Dua ile

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
hanife kardeşim bende tam senin gibi düşündüm çünkü bu farz işide kaçırmak istemiyorum çünkü belki biliyorsundur hikayemi banka sınavını kazandım aylardır şube bekliyorum artık da istemiyorum faizli kurum riskli diye yanlış yaptım diye.burası olursa rezervasyonda çalışıcam daha risksiz ondan dolayı.Aşağı yukarı tükürsem misali tövbe haşa kötü anlamda bu cümleyi kurmadım tabiri caizse yani.ama haklısın öyle yapıcam iş kaçmasın diye farzdan olmak var:(

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
arayan kişi dedi ki 1 buçukla 2 arası dedi bir de tam 1 buçukta mı gitmem lazım?1:03 de okunan namazı 27 dakikada biter diye düşünüyorum.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim,27 dakika,vede 1,5- 2 arası denmiş,10 dakikada aradan alsanız,37 dakika eder,yakınlarda bir camide varsa,düşünülecek bir şey kalmıyor inş. Rabbim Kulunun Yardımcısıdır,
Selam ve Dua ile

NDYZLF

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Rabbim doğru kararlar almayı ve hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin.
Selam ve dua ile...

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Hepinizden ALLAH RAZI OLSUN.gelişmelerden haberdar edicem sizleri.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin kardeşim..

melankolik5288

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm kardeşim son zamanlarda siteyi pek takip edemedim yeni gördüm iş görüşmen olduğunu İnşallah hakkında hayırlısı olur, hayırlısı ise görüşmen olumlu geçer ve helal bir rızık kapısı açılır İnşallah.
Allaha emanet ol selam ve dua ile

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yar ve yardımcın olsun.
Hayırlı haberlerin gelir inşaALLAH

hatipli

Kayıtlı Kullanıcı
Dua etmekten başka çare yok malesef.Allah(c.c.)sizin için hayırlı olanı versin inşAllah.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
hepinizden ALLAH RAZI OLSUN kardeşlerim birkaç gündür giremedim kusura bakmayın geçen cuma 2 görüşmeye girdim biri olumsuz biri olumlu geçti cevap bekliyorum bu cumartesi bir tane daha var bakalım ne olacak kardeşlerim sizler nasılsınıız?

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
işlerin açıldı gibi abi:)ne güzel çok sevindim.
inşAllah beklediğiniz olumlu hayırlı cevaplar gelir.
birkaç gündür sizi göremeyince sitede dedim herhalde iş oldu işe başladı.
ama inşAllah o da olacak.çok az kalmış.
hayırlı cevaplarınızı bekliyoruz.

bu arada diğer sayfaya yazdığınız şeyler de inanın sadece ama sadece şeytanın sizi döndürmek için verdiği vesveseler.
ümitsizliğe düşürüp sizi hepten yoldan çıkmaya dAVET EDİYOR.
sen çok günahkarsın artık Allah seni affetmez..gibi nice nice vesveseler veriyor.
Ama unutmayın müslüman güçlü ve de ümitlidir.
vesevese geldiğinde Allah ı zikredin.
Allah yardımcınız olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt