ben bilgisyar programcılığı mezunuyum. geçen sene alanyadaydım gördüm ki orada lise mezunu bile olmayıp ingilizceyi söken adamlar çok rahat iş buluyorlar. ama dediğin gibi bizlere oralardaki iş ortamları pek yatkın değil. kpss den 90 üstünde bi puan alabilecek olsan senin işin garnti türkiyenin herhangi bir yerine nokta atama yaparsın ,şu anda sen herhangi bir lisans programından mezun olma koşulu ile tercih yapabiliyorsun. isterse en berbat bölümü oku eğer lisanas mezunu isen 4001 denilen (herhangi bir lisanans bölümünden mezun olmak şartı ile tercih yapabilirsin) istersen bak sana bi adres verecem gör buradaki alımı.son alımda 81 puanı görmüş. düşünsene sağlam ders çalışsan bir sene boyunca. 90 üstü bi puan hedef edersen , minimum 85 alırsan kadrolu işin hazır... bunu bi düşün derim ben.turizmde bir gelecek yok kardeşim affedersin kimin eli kimin cebinde bir de antalya herşey sezonluk ondan geçici olarak şimdi girip bir işe sonrasında işletme yüksek lisansı ve şirketlere girmek.bu arada sen ne mezunusun?
evet. sizin için özellikle dua etmeyi düşünüyorum cok sıkıntıdasınız belli...
şimdi de dua ediyorum.
birde orda dua edivereyim.
ben bilgisyar programcılığı mezunuyum. geçen sene alanyadaydım gördüm ki orada lise mezunu bile olmayıp ingilizceyi söken adamlar çok rahat iş buluyorlar. ama dediğin gibi bizlere oralardaki iş ortamları pek yatkın değil. kpss den 90 üstünde bi puan alabilecek olsan senin işin garnti türkiyenin herhangi bir yerine nokta atama yaparsın ,şu anda sen herhangi bir lisans programından mezun olma koşulu ile tercih yapabiliyorsun. isterse en berbat bölümü oku eğer lisanas mezunu isen 4001 denilen (herhangi bir lisanans bölümünden mezun olmak şartı ile tercih yapabilirsin) istersen bak sana bi adres verecem gör buradaki alımı.son alımda 81 puanı görmüş. düşünsene sağlam ders çalışsan bir sene boyunca. 90 üstü bi puan hedef edersen , minimum 85 alırsan kadrolu işin hazır... bunu bi düşün derim ben.
işte söz konusu max min puan atama listesi bak hangi şehirlere kim kaç puanla yerleşmişte kardolu iş sahibi olmuş...
4001(Tüm Lisans (4 yıllık Fakülte) Mezunlarının tercih edebileceği kadrolar) KPSS MEMUR ATAMA TABAN PUANI (2008-03 Dönemi)
4001(Tüm Lisans (4 yıllık Fakülte) Mezunlarının tercih edebileceği kadrolar) KPSS MEMUR ATAMA TABAN PUANI (2008-03 Dönemi)
Inş bulursunuz bir iş....allah yardımcınız olsun inş..
kardeşim sakın yaşım falan geçti diye düşünme ben 27 yaşımdayım... ve keşke diyorum ki 23 yaşımda kpss ihtimalini kafama koysaydım...anladım kardeşim.ALLAH RAZI OLSUN bana güzel fikirler verdin.iyi niyetli insanlarla ve de aynı sıkıntıları çeken insanlarla konuşmak iyi geliyor.düşünücem bu dediklerini çünkü hepsi mantıklı.ALLAH sanada düzgün hayırlı bir iş nasip etsin İNŞALLAH.bu devirde temiz yaşamak ve çalışmak cidden çok zor.
güncelleme.
valla kardeşim perşembe günü oteli arayıp randevu alıcam mülakat için.onun dışında başvurularım hızlı bir şekilde devam ediyor.mağlum sezon geliyor turizmde iş ilanları artıyor.bakalım ne olacak?