Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ne Olur Yardım Edin . . . (1 Kullanıcı)

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
evet. sizin için özellikle dua etmeyi düşünüyorum cok sıkıntıdasınız belli...

şimdi de dua ediyorum.

birde orda dua edivereyim.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
turizmde bir gelecek yok kardeşim affedersin kimin eli kimin cebinde bir de antalya herşey sezonluk ondan geçici olarak şimdi girip bir işe sonrasında işletme yüksek lisansı ve şirketlere girmek.bu arada sen ne mezunusun?

cavenaqhi

Kayıtlı Kullanıcı
turizmde bir gelecek yok kardeşim affedersin kimin eli kimin cebinde bir de antalya herşey sezonluk ondan geçici olarak şimdi girip bir işe sonrasında işletme yüksek lisansı ve şirketlere girmek.bu arada sen ne mezunusun?
ben bilgisyar programcılığı mezunuyum. geçen sene alanyadaydım gördüm ki orada lise mezunu bile olmayıp ingilizceyi söken adamlar çok rahat iş buluyorlar. ama dediğin gibi bizlere oralardaki iş ortamları pek yatkın değil. kpss den 90 üstünde bi puan alabilecek olsan senin işin garnti türkiyenin herhangi bir yerine nokta atama yaparsın ,şu anda sen herhangi bir lisans programından mezun olma koşulu ile tercih yapabiliyorsun. isterse en berbat bölümü oku eğer lisanas mezunu isen 4001 denilen (herhangi bir lisanans bölümünden mezun olmak şartı ile tercih yapabilirsin) istersen bak sana bi adres verecem gör buradaki alımı.son alımda 81 puanı görmüş. düşünsene sağlam ders çalışsan bir sene boyunca. 90 üstü bi puan hedef edersen , minimum 85 alırsan kadrolu işin hazır... bunu bi düşün derim ben.
işte söz konusu max min puan atama listesi bak hangi şehirlere kim kaç puanla yerleşmişte kardolu iş sahibi olmuş...
4001(Tüm Lisans (4 yıllık Fakülte) Mezunlarının tercih edebileceği kadrolar) KPSS MEMUR ATAMA TABAN PUANI (2008-03 Dönemi)

4001(Tüm Lisans (4 yıllık Fakülte) Mezunlarının tercih edebileceği kadrolar) KPSS MEMUR ATAMA TABAN PUANI (2008-03 Dönemi)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
evet. sizin için özellikle dua etmeyi düşünüyorum cok sıkıntıdasınız belli...

şimdi de dua ediyorum.

birde orda dua edivereyim.

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.ALLAH AHİRETTEKİ birçok sıkıntısını gidersin kardeşim bunu düşünüp yapman bile çok güzel.ALLAH seninde ne sıkıntın derdin varsa bir an önce gidersin.Sağ salim Umreye gidip gelirsin İNŞALLAH.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
ben bilgisyar programcılığı mezunuyum. geçen sene alanyadaydım gördüm ki orada lise mezunu bile olmayıp ingilizceyi söken adamlar çok rahat iş buluyorlar. ama dediğin gibi bizlere oralardaki iş ortamları pek yatkın değil. kpss den 90 üstünde bi puan alabilecek olsan senin işin garnti türkiyenin herhangi bir yerine nokta atama yaparsın ,şu anda sen herhangi bir lisans programından mezun olma koşulu ile tercih yapabiliyorsun. isterse en berbat bölümü oku eğer lisanas mezunu isen 4001 denilen (herhangi bir lisanans bölümünden mezun olmak şartı ile tercih yapabilirsin) istersen bak sana bi adres verecem gör buradaki alımı.son alımda 81 puanı görmüş. düşünsene sağlam ders çalışsan bir sene boyunca. 90 üstü bi puan hedef edersen , minimum 85 alırsan kadrolu işin hazır... bunu bi düşün derim ben.
işte söz konusu max min puan atama listesi bak hangi şehirlere kim kaç puanla yerleşmişte kardolu iş sahibi olmuş...

benim sıkıntım 2 şey.birincisi rezilliğin bini bir para ikincisi 4 yıl sen bu bölümü oku sonra ilkokul okusun gelsin senden üstte olsun.küçümsediğimden değil ama banada yazık be kardeşim.sağol kardeşim bu bilgiler için araştırıp bakıcam.şu masterı bitirirsem süper olacak.peki sen nerelere başvurdun?bilgisayar programcılığı bildiğim kadarıyla sağlam bir iş alanı var.bilişim çağındayız sonuçta ama ne kadar biliyorum tabi ben de?

HARP777

Kayıtlı Kullanıcı
Inş bulursunuz bir iş....allah yardımcınız olsun inş..

cavenaqhi

Kayıtlı Kullanıcı
evet kardeşim bilgisayar yazılım donanım tamir hepsinden anlıyorum... şu an ismini vermeyeyim bi özel bilgiayar tamircisinde çalışıyorum. bakalım kpss den atanana kadar böyle devam adecem. Allah hepimize her şeyin hayırlısını nasip etsin yöneldiğimiz her yol umarım hayırlara çevrilir. ben senin yerinde olsam kesinlikle 1 sene sıkı bi şekilde kpss ye hazırlanır, kendimi temiz ve garanti bi iş sahasına atardım... senin yol haritan bence bu olmalı...

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
anladım kardeşim.ALLAH RAZI OLSUN bana güzel fikirler verdin.iyi niyetli insanlarla ve de aynı sıkıntıları çeken insanlarla konuşmak iyi geliyor.düşünücem bu dediklerini çünkü hepsi mantıklı.ALLAH sanada düzgün hayırlı bir iş nasip etsin İNŞALLAH.bu devirde temiz yaşamak ve çalışmak cidden çok zor.

cavenaqhi

Kayıtlı Kullanıcı
anladım kardeşim.ALLAH RAZI OLSUN bana güzel fikirler verdin.iyi niyetli insanlarla ve de aynı sıkıntıları çeken insanlarla konuşmak iyi geliyor.düşünücem bu dediklerini çünkü hepsi mantıklı.ALLAH sanada düzgün hayırlı bir iş nasip etsin İNŞALLAH.bu devirde temiz yaşamak ve çalışmak cidden çok zor.
kardeşim sakın yaşım falan geçti diye düşünme ben 27 yaşımdayım... ve keşke diyorum ki 23 yaşımda kpss ihtimalini kafama koysaydım...
Allah yar ve yardımcımız olsun yüreğimle.. dediğim gibi bir gün kpss yi düşünürsen benimle iletişime geç sana yararlı olabileceğine inandığım şeyler var bende...

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
tamamdır kardeşim sohbet için sağolasın.kafa dengi insanlarla konuşmak daha iyi.çünkü seni kimse anlamayınca kötü oluyor.helalden anlayan düzgün yaşayanlarla konuşmak ayrı tabi.

cavenaqhi

Kayıtlı Kullanıcı
Sen saol kardeşim... Allah yardımcımmız olsun...

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Bu arada iş arayan kardeşlerim belki biliyorsunuzdur ama ben söyleyim yinede.kariyer.net,yenibiris.com ve secretcv.com iş ilanları mevcuttur.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
dergah adlı kullanıcı kardeşim bu dediğim sitelerde fransızca bilen elemanlara ihtiyaç varmış kariyer netten anahtar kelime fransızca yaz çıkıyor umarım okursun buradan

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
valla kardeşim perşembe günü oteli arayıp randevu alıcam mülakat için.onun dışında başvurularım hızlı bir şekilde devam ediyor.mağlum sezon geliyor turizmde iş ilanları artıyor.bakalım ne olacak:(?

G

Goldenrose

valla kardeşim perşembe günü oteli arayıp randevu alıcam mülakat için.onun dışında başvurularım hızlı bir şekilde devam ediyor.mağlum sezon geliyor turizmde iş ilanları artıyor.bakalım ne olacak:(?

Olur ihşallah. Şu sıralar Yasin okuyamıyorum ama dua ediyorum sana. Allah yardımcın olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt