Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ne Olur Yardım Edin . . . (1 Kullanıcı)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim birkaç gündür giremedim iş görüşmesine gittim resepsiyonist ilanı için deneyim yok diye kabul görmedim fakat bellboy ilanı için alabiliriz dediler ünlü bir otel için bende başlıcam artık yoruldum aramaktan bir türlü olmuyor bari para kazanırım alnımın teriyle.bir yandanda iş aramaya devam ederim diye düşündüm.

dergah38

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı olur inşallah hersey gonlune gore versın rabbım

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
kuzenimlerimde otellerin degişik bölümlerinde çalışıyor..
Bir tanesi senin gibi belboy olarak başladı , dürüstlüğü ve efendiliği sayesinde resepsiyona kadar yükseldi
şimdi müdür yardımcısı olucakmış..
Sebaat et sende inşallah herşey istediğin gibi olur.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
sağolun kardeşlerim yarın görüşücem bakalım bana dua edin kardeşlerim.dergah kardeşim sende varmı bir gelişmeler?

F.Erdem SİLAY

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim birkaç gündür giremedim iş görüşmesine gittim resepsiyonist ilanı için deneyim yok diye kabul görmedim fakat bellboy ilanı için alabiliriz dediler ünlü bir otel için bende başlıcam artık yoruldum aramaktan bir türlü olmuyor bari para kazanırım alnımın teriyle.bir yandanda iş aramaya devam ederim diye düşündüm.

Hayırlı olur inşallah kardeşim.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
sağol kardeşim.gelişmelerden haberdar edicem hepinizi.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
dün görüşmeye gittim kardeşlerim 3-4 saat bekletip üstüne de 1 saat görüştüler.olumlu olursa arıcaklarmış.ne kadar zor bir işe girmek.bakalım kısmet ne diyeyim artık.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
daha aramadılar bakalım ne zaman arıcaklar.sonucu paylaşıcam.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
sona yaklaştık gibi referanslarımı sordular bakalım cevap beklemeye devam.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
dün görüşmeye gittim kardeşlerim 3-4 saat bekletip üstüne de 1 saat görüştüler.olumlu olursa arıcaklarmış.ne kadar zor bir işe girmek.bakalım kısmet ne diyeyim artık.

ALLAH Celle Celalühü yar ve yardımcınız olsun kardeşim.
bellboy için Alındığınızı düşünmüştüm .

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
alınacak gibiyim ama bekliyorum cevap bu hafta arıcaklarmış.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Ve mutlu son kardeşlerim.Sonunda bugün aradılar ve işe kabul edildiğimi söylediler.Pazartesi günü ALLAH kısmet ederse başlıyorum.Bütün kardeşlerimin duaları için sağolun.ALLAH geri kalan işsiz arkadaşlara iş nasip etsin.Forumdaki herkesten destek ve dualarınız için ALLAH razı olsun kardeşlerim.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Ve mutlu son kardeşlerim.Sonunda bugün aradılar ve işe kabul edildiğimi söylediler.Pazartesi günü ALLAH kısmet ederse başlıyorum.Bütün kardeşlerimin duaları için sağolun.ALLAH geri kalan işsiz arkadaşlara iş nasip etsin.Forumdaki herkesten destek ve dualarınız için ALLAH razı olsun kardeşlerim.
Çok sevindim kardeşim.:)

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
bellboy için mi.
çok sevindim namaz konusunda da rahat demiştiniz eğer o ise.
hayırlı olsun abi.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Hepinizden ALLAH razı olsun evet rahat bir iş o dediğim konuda kardeşim.umarım ALLAH diğer işsiz kardeşlerime iş nasip etsin.hepinizden ALLAH razı olsun tekrar dualarınızla beni yalnız bırakmayıp destek olduğunuz için.evet bellboyluk başlayacağım iş kardeşlerim.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
çok şükür kardeşlerim.Kalan kardeşlerim içinde ALLAH kalplerine göre iş nasip etsin İNŞALLAH.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt