Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Namazı Son Ana Mı Bırakıyosunuz??(Dikkat!!) (1 Kullanıcı)

evla

Kayıtlı Kullanıcı
evet çok güzel biliyordum ama hatırlatmanz güzel oldu rabbim hepimize cenneti nasip etsin amin :A

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
s.a emeğine sağlık bu hikayeyi duymuştum ama ilkkez duymuşum gibi okudum tüylerim tiken tiken oldu RABBİM bizleri namazını hakkıyla eda eden kullarından eylesin amin

aleyküm selam,
inşallah namazımızın hakkını vererek dosdogru kılanlardan oluruz.
kardeşim affınıza sıgınarak sormak isterim avatarınızdaki resim sivas -divrigi ULU CAMİİ Mİ .
rabbime emanetsiniz .selam ve dua ile

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Allah razı olsun Çok güzel konuydu İlaç gibi geldi :) Öğle namazımı kılamamıştım çok huzursuz oldum namaz kılmadığım zamanlar üstümde bir ağırlık oluyor vakitlerimi geçirmemeye Çalışcam inşallah

NAMAZI KASTEN BIRAKANIN İBADETLERİ KABÜL OLMAZ.VE NAMAZA BAŞLAYANA KADAR ALLAH'IN HİMAYESİNDEN UZAK KALIR

Allah'ım himayesinde Olmak kadar güzel birşey olamaz Rabbim Gönlümüzün huzurunu versin Namazlarını dostoğru kılan Kullarından eylesin inşallah Allaha emanet olun selametle...

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı..

Namaz, sancıma ilâç, yanık yerime merhem;
Onsuz, ebedi hayat benim olsa istemem!

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim tüylerim diken diken oldu ALLAH sizden razı olsun...ALLAHım senin aşkın için kıldığımız namazlarımızı, SEnin sonsuz kudretine ettiğimiz secdelerimizi Ahirette şefaatçimiz eyle, Cennete giriş anhtarımız eyle...BİZE rahmet eyle ve NAMAZLARIMIZI hakkıyla eda etmeyi bize nasip eyle...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamun aleyküm Allah razı olsun Çok güzel konuydu İlaç gibi geldi :) Öğle namazımı kılamamıştım çok huzursuz oldum namaz kılmadığım zamanlar üstümde bir ağırlık oluyor vakitlerimi geçirmemeye Çalışcam inşallah

NAMAZI KASTEN BIRAKANIN İBADETLERİ KABÜL OLMAZ.VE NAMAZA BAŞLAYANA KADAR ALLAH'IN HİMAYESİNDEN UZAK KALIR

Allah'ım himayesinde Olmak kadar güzel birşey olamaz Rabbim Gönlümüzün huzurunu versin Namazlarını dostoğru kılan Kullarından eylesin inşallah Allaha emanet olun selametle...

selamün aleyküm,
sagolunuz rabbim razı olsun
duanıza amin diyorum ecmain inşallah
.selametle

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı..

rabbim sizdende razı olsun
mevlaya yar ve yardıncınız olsun
selametle

Asİ_GeNç

Kayıtlı Kullanıcı
Paylaşımın için aminenur abla sağol ALLAH razı olsun çok güzel bir paylaşım....

tekin

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardeşi bi büyügümden dinlemiştim bunu biraz daha espirli şekilde allah ondanda bizlerdende razı olsun kaydettim yazoyo hakkını hehal et

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel bir hatırlatmaydı kardeşim, ellerine sağlık, böyle yazılar bizleri Namaz hususunda daha çok kendimize getiriyor ve şevklendiriyor. Allah Razı Olsun

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Kardeşim tüylerim diken diken oldu ALLAH sizden razı olsun...ALLAHım senin aşkın için kıldığımız namazlarımızı, SEnin sonsuz kudretine ettiğimiz secdelerimizi Ahirette şefaatçimiz eyle, Cennete giriş anhtarımız eyle...BİZE rahmet eyle ve NAMAZLARIMIZI hakkıyla eda etmeyi bize nasip eyle...

amin amin amin ...kardeşim
teşekkür ederim
mevla yar ve yardımcınız olsun
selametle

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Bu Hikayeyi Daha önce Okumuştum çokda Beğendim Rabbim Namazlarimizi Eda Etmekte Geciktirmesin Inşallah Tekrar Hatirlattiğin Için Sağolasin Kardeşim Selam Ve Dua Ile

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Çok güzel bir hatırlatmaydı kardeşim, ellerine sağlık, böyle yazılar bizleri Namaz hususunda daha çok kendimize getiriyor ve şevklendiriyor. Allah Razı Olsun

sagolunuz
evet çok haklısınız gaflete düşmemek için bu tarz yazıları okumakta fayda var
mevla yar ve yardımcınız olsun
selametle

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Raziolsun Aminenur Kardeşim çok Güzel Bir Paylaşimdi .şu Andada Ikindi Ezeni Okunuyor.haydi Namaza Geçikdirmeyelim Kardeşlerim.a.e.o.

Çoban Uveys

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum değerli kardesim maşallah buğün arka arkaya harika paylasimlarinizi okuyorum cok tşkler emeğinize saglik a.e..olunuz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt