s.a emeğine sağlık bu hikayeyi duymuştum ama ilkkez duymuşum gibi okudum tüylerim tiken tiken oldu RABBİM bizleri namazını hakkıyla eda eden kullarından eylesin amin
evet çok güzel biliyordum ama hatırlatmanz güzel oldu rabbim hepimize cenneti nasip etsin amin :A
selamun aleyküm Allah razı olsun Çok güzel konuydu İlaç gibi geldiÖğle namazımı kılamamıştım çok huzursuz oldum namaz kılmadığım zamanlar üstümde bir ağırlık oluyor vakitlerimi geçirmemeye Çalışcam inşallah
NAMAZI KASTEN BIRAKANIN İBADETLERİ KABÜL OLMAZ.VE NAMAZA BAŞLAYANA KADAR ALLAH'IN HİMAYESİNDEN UZAK KALIR
Allah'ım himayesinde Olmak kadar güzel birşey olamaz Rabbim Gönlümüzün huzurunu versin Namazlarını dostoğru kılan Kullarından eylesin inşallah Allaha emanet olun selametle...
Kardeşim tüylerim diken diken oldu ALLAH sizden razı olsun...ALLAHım senin aşkın için kıldığımız namazlarımızı, SEnin sonsuz kudretine ettiğimiz secdelerimizi Ahirette şefaatçimiz eyle, Cennete giriş anhtarımız eyle...BİZE rahmet eyle ve NAMAZLARIMIZI hakkıyla eda etmeyi bize nasip eyle...
Paylaşımın için aminenur abla sağol ALLAH razı olsun çok güzel bir paylaşım....
allah razı olsun kardeşi bi büyügümden dinlemiştim bunu biraz daha espirli şekilde allah ondanda bizlerdende razı olsun kaydettim yazoyo hakkını hehal et
Çok güzel bir hatırlatmaydı kardeşim, ellerine sağlık, böyle yazılar bizleri Namaz hususunda daha çok kendimize getiriyor ve şevklendiriyor. Allah Razı Olsun
Selamün Aleyküm Bu Hikayeyi Daha önce Okumuştum çokda Beğendim Rabbim Namazlarimizi Eda Etmekte Geciktirmesin Inşallah Tekrar Hatirlattiğin Için Sağolasin Kardeşim Selam Ve Dua Ile