Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Müziği dine sokmak (3 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşim o zaman hallacı mansur hazretlerini anlamamış olabilirler ama ben bir şeyhe bağlı tasavvuf müridiyim inanki senin onu anladığından daha iyi anlıyorum,ayrıca arapça tahsil ediyorum evveline gelen elif ve lam takısı ile herkes için kullanılan isimler nekrelikten çıkar,yanlız o ismi gerçek manada kullanan zat için söylenir buda marifelik bilinirliktir,benim ne demek istediğimi gayet güzel anlıyorsun,Sende Hallacı Mansur hazretlerinin çıktığı makama çık onun gibi sekr yani sülük sarhoşluğu makamına çık,sende o sarhoşlukla BEN HAKIM de Allah (c.c) ile senin aranda olan bir şeydir bu,ama sen daha Elif Lamın arapçada vazifesini bilme kendini Hallacı Mansur (ks) ya benzet sonrada seni uyardık diye bize tarih tasavvuf dersi ver,KÜFRE DÜŞÜYORSUN inat etme vazgeç Her önüne gelen kendine ALLAH TEALA ya özel olan isimleri kullanırsa ne olur,aç Kur-an ı kerimi bak bakam Rahman ve Rahim isimlerinin evvellerinde Elif Lam varmı yokmu,Allah Teala kasd edildiği için ER-RAHMAN ve ER-RAHİM denir tabii R harfi şemsi harflerden olduğu için Lam düşer,ancak bir sürü ismi Rahim yada Rahman olan insan vardır,Allah Teala Peygamber Efendimiz (s.a.v) e sen çok Rahim birisin demiştir,bir ayeti kerimede ER-RAHİM sin dememiştir,çünkü kendine has dır,ER ile başlanması.Eğer bir şeyhe bağlıysan yada bir hocan varsa git deki ben kendime EN-EL HAK diye isim koydum,versinler sana cevabını.Ben sana yalan söyleyecek bir insanda değilim,bir çıkarımda yok,sen benim müslüman kardeşimsin açıkca küfre düşme diye söylüyorum,birde başka bilmeyen kardeşler olur onlara kötü örnek olma.Allah Teala akıl fikir versin sana bırak şu inadı.

Rahman ve Rahiym olan Allah'ın adıyla,
İnat benim kalbimde elhamdülillilah yoktur kardeşim. Uyarın için teşekkürler. Yöneticiye profil ismimi değiştimesi için ve Luvi yapması için mesaj yolladım. Şu fani dünyada bu riske girmeye gerek yok çünkü..

Selam ve dua ile...

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleykum
huyella nici bu yazilanlarin cogu dr. ebubekir sifil hocanin yazisiydi nitekim hocamiz mezhep imamlarimizin goruslerini de yansitmis ama yinede anlamak istememissiniz daha ne diyebilirim..
size göre; sizler dogru yoldasiniz! digerleri sapitmislar siz bu kafayla insanlari camiden cemaatten uzaklastirip guya faydali oluyorum zannediyorsunuz yazik...
ayrica ben muzik zaten dinlemem mesela bir örnek günümuzde bazi ilahi soyleyenler sanki pop muzik soyluyorlar yani muzik aletleriyle ud, keman v.s. gibi bunlarla Lafz-i Celil, Esmaul Husna, Salavat ve digerlerini soylemenin dogru olmadigi kanatindeyim...

bakiniz güleryüzlü sirkeci tatlı dili sayesinde müşterileri toplamış, ilgi, alâka görmüş. Ekşi yüzlü, sert ifadeli balcı da balıni satamamış, müşterileri kaçırmıştır. Neden? Çünkü birinin elinde bal, yüzünde sirke; diğerinin elinde sirke, fakat sureti ve dili bal gibi tatlı... 'Kendimize gelelim! İslâm'ın bal gibi hakikatlarından, îmanın nurlarından, kötü davranışlarımızla insanlan mahrum bırakmayalım! böyle zehir zemberek ifadelerle insanlara bisey anlatamazsiniz güzel söz ve tatli dille...

ben bir hadisi serifi sizinle paylasmak istiyorum; Peygamberimz (sav) söyle buyurmuslardir:

يَسِّرُوا وَلاَ تُعَسِّرُوا وَبَشِّرُوا وَلاَ تُنَفِّرُوا

Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz.

Buhârî, İlm, 12; Müslim, Cihâd, 6.

Buyrun kolaşlaştırın. Sonu ne olur izleyin.

ihlas SON DAKiKA - Video Galeri

Lütfen ayeti kerime ve hadisi şerifleri kendi kafamıza göre yorumlamayalım.

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı

hadisi serifleri Kuranin ayetlerinin yorumunu huyela yorumlasin BOPun cikarlari cercevesinde..

mesela Allahi hatirlatan ilahilere `haram` der huyelamiz
ama insanlari intihara surukleyen kumari canini Islamdan taviz vermemek icin feda eden Imami Azama uymak icin sart koysun ...(!)

kilisede namaz kilinsin Mulsuman kazanmak icin araki satsin domuzlara cobalik yapsin kiliseleri putlari tamir etsin

boyle bir tablo ciziyor huyelamiz bu tabloda butun haarmlari yapan Islama ters Kurana ters Sunnete ters fena fi kuffar -kafirlerde yok olmus erimis bir varligi goruyoruz ...sakin buna Musluman demeyin Islama hakaret olur

birlige cagiriyorlar > oyle bir birlik ki kufurle iman haramla helal bir olmus varmisiniz bu birlige ?

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
hadisi serifleri Kuranin ayetlerinin yorumunu huyela yorumlasin BOPun cikarlari cercevesinde..

mesela Allahi hatirlatan ilahilere `haram` der huyelamiz
ama insanlari intihara surukleyen kumari canini Islamdan taviz vermemek icin feda eden Imami Azama uymak icin sart koysun ...(!)

kilisede namaz kilinsin Mulsuman kazanmak icin araki satsin domuzlara cobalik yapsin kiliseleri putlari tamir etsin

boyle bir tablo ciziyor huyelamiz bu tabloda butun haarmlari yapan Islama ters Kurana ters Sunnete ters fena fi kuffar -kafirlerde yok olmus erimis bir varligi goruyoruz ...sakin buna Musluman demeyin Islama hakaret olur

birlige cagiriyorlar > oyle bir birlik ki kufurle iman haramla helal bir olmus varmisiniz bu birlige ?

Sükuuuut.....

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı

degerli kardesim siz önce vermis oldugumuz selama karsilik verirseniz daha dogru olacaktir..yoksa beni baska kefeye koydunuz da selamlarimi almiyorsunuz!!
Müslümanlar arasında, bir dostluk ve iyi niyet işareti olan selâmı vermek sünnet; almak ise farzdır. o video galeriye baktim... ama her nefis kendi yaptigindan sorumludur siz bilmiyormusunuz... kisaca bu kadar uzatmaya luzum görmuyorum..

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
degerli kardesim siz önce vermis oldugumuz selama karsilik verirseniz daha dogru olacaktir..yoksa beni baska kefeye koydunuz da selamlarimi almiyorsunuz!!
Müslümanlar arasında, bir dostluk ve iyi niyet işareti olan selâmı vermek sünnet; almak ise farzdır. o video galeriye baktim... ama her nefis kendi yaptigindan sorumludur siz bilmiyormusunuz... kisaca bu kadar uzatmaya luzum görmuyorum..

Ve aleyküm selam abi.

Hakkınızı helal ediniz göremedim selamınızı. O hadisi şerifi orada kullandığınızı görünce kan beynime sıçradı. Orada bildirilen kolaylık islamiyetin izin verdiği ruhsatlardır. Yoksa herkes kolayına geldiği gibi dini oyun eğlence haline getirmek demek değildir.

Tamam uzatmayalım dediğiniz gibi. Biz haklarımızı var ise helal ettik sizde helal ediniz.

Habercinin vazifesi ancak haber vermektir.

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
Ve aleyküm selam abi.

Hakkınızı helal ediniz göremedim selamınızı. O hadisi şerifi orada kullandığınızı görünce kan beynime sıçradı. Orada bildirilen kolaylık islamiyetin izin verdiği ruhsatlardır. Yoksa herkes kolayına geldiği gibi dini oyun eğlence haline getirmek demek değildir.

Tamam uzatmayalım dediğiniz gibi. Biz haklarımızı var ise helal ettik sizde helal ediniz.

Habercinin vazifesi ancak haber vermektir.

yoksa huyelanin dedigi gibi dini kumar haline namazi kiliseye Muslumani domuz surusune coban yapmak degildir

uzatmayalim zaten :)
( uskkuuuut )

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
yoksa huyelanin dedigi gibi dini kumar haline namazi kiliseye Muslumani domuz surusune coban yapmak degildir

uzatmayalim zaten :)
( uskkuuuut )

selamunaleykum Titrettiin kardes
titret dedik ama o kadar da degil! su BOP u merak ediyorum noldu biraktimi sayin basbakan esbaskanlik gorevinini hani perez katilini fircalamisti ya ondan sordum!

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
selamunaleykum Titrettiin kardes
titret dedik ama o kadar da degil! su BOP u merak ediyorum noldu biraktimi sayin basbakan esbaskanlik gorevinini hani perez katilini fircalamisti ya ondan sordum!

aleykum selam gurbetci kardes
biz titret desende demesende titretiyoruz :a21:
sayin Erdogan BOPu birakmadi bilakis daha cok sarildi BOPa Israil bizim muttefikimiz acilimi geldi o laflarin Israil da hani anlayis gosterdi secim oncesi heyecenina veriyorum dedi :a21: bunlarin onceden planlanmis oldugunu gormemek icin cidden kor olmak lazim

ayrica Erdoganin laflarin pek cogu tercume edilmedi AB Israile hitab etmedigi icin herhalde :a21: tabi canim ne sandiniz 7 yil boyunca Israile her turlu destegi ver savasla alamadiklari topraklari 3 kurusa sat sonra secim oncesinde bi sekilde ortmek istemis bunlari ama olmamis ..

sevket süreyya

Kayıtlı Kullanıcı
Müfessirler, İsra suresinin 64. âyetinde şeytana, (Vestefziz... bi savtike [Sesinle oynat]) demenin çalgı ile oynat demek olduğunu, bu âyetin, her çeşit çalgıyı haram ettiğini bildirmişlerdir. (Şeyhzade)

Müfessirler Enam suresinin 70. âyetini, (Dinlerini [şarkı ile, musiki ile] oyun ve eğlence haline sokanlardan uzak dur) şeklinde tefsir etmişlerdir.

(Şimdi siz bu söze [Kur’ana] mı şaşırıyorsunuz? Gülüyorsunuz da ağlamıyorsunuz ve siz gafletle oynuyorsunuz.) [Necm 59-61]

tesfirler icin en dogruyu ALLAH bilir..

arkadaşlar kur'an arapcadır.ve arap ların kendi ana dillerini bizden daha iyi anladını sanıyorum ..ama arap ülkelerinde neden müzik yaygın?

crazy girl

Kayıtlı Kullanıcı
dine sokuluyor demek

dine sokuluyor demek

dine sokmakla alakası yok native deen islami rep yaparak dini destekliyor hatta müzik dinlemek günahtır çünkü telli çalgılar kulaanılır.native deen ise sırf günah olmasın die defle yapıo dine sokmakmıs bu kliplerden sonra namaza başlayan kaç arkadasım varr hepsi native deene imrenipte kılmaya baasladılar.müziği dine sokmakla alaka yok asıl sokanlara konuşacaksın sen:mad:anladın insalallahh..

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
Müfessirler, İsra suresinin 64. âyetinde şeytana, (Vestefziz... bi savtike [Sesinle oynat]) demenin çalgı ile oynat demek olduğunu, bu âyetin, her çeşit çalgıyı haram ettiğini bildirmişlerdir. (Şeyhzade)

Müfessirler Enam suresinin 70. âyetini, (Dinlerini [şarkı ile, musiki ile] oyun ve eğlence haline sokanlardan uzak dur) şeklinde tefsir etmişlerdir.

(Şimdi siz bu söze [Kur’ana] mı şaşırıyorsunuz? Gülüyorsunuz da ağlamıyorsunuz ve siz gafletle oynuyorsunuz.) [Necm 59-61]

tesfirler icin en dogruyu ALLAH bilir..

arkadaşlar kur'an arapcadır.ve arap ların kendi ana dillerini bizden daha iyi anladını sanıyorum ..ama arap ülkelerinde neden müzik yaygın?

Bu zannınız yanlış. Arapça bilmekle insan kemale gelmez. Kuran-ı kerimde ki murad-ı ilahiyi anlamak içinde arapça bilmek arap olmak kafir değildir.

Eğer olsaydı bütün hrıstiyan ve yahudi olan arapların bizlerden daha alim olmaları lazım gelirdi. O dediğiniz hiç bir zaman ölçü olamaz. Birde anlamakla amel etmekte farklı şeyler tabiki. Hakkı batıldan ayırabilmek ise Allahü tealanın çoook büyük bir ihsanı.

Muteber tefsir kitaplarını da anlayabilmek için, yirmi ana ilmi, iyi öğrenmek gerekir. Tefsir ilmini bilmeyenin hadis ve tefsir okumaya kalkışması, mide hastasının, kuvvetlenmek için, baklava, börek yemesine benzer. Halbuki, bu hastanın, önce perhiz yapması, sonra, kuvvetli yemesi gerekir. Ana ilimleri okumayan, din öğrenmek için, Kur’an tercümesi, tefsir, hadis okumaya kalkışırsa, bunları yanlış anlayarak, dini, imanı da kaybeder. Muteber tefsirler bile, ehlinden başkasına zararlı olur.

Kur’an-ı kerimi anlamak için Resulullahın açıklamalarını bilmek gerekir. Sünneti de anlamak için Eshab-ı kiramın ve âlimlerin açıklamalarını bilmek gerekir.

Piyasadaki Türkçe tefsirlerde, şahsi düşünceler vardır. Okuyana zararı, faydasından çoktur. Hele İslam düşmanlarının, zındıkların, bid’at sahiplerinin, Kur’an-ı kerimin manasını bozmak için yaptıkları tefsirler, birer zehirdir. Bunları okuyan genç zihinlerde, birtakım şüpheler, itirazlar hasıl olur.
Kur’anın hakiki tefsirini yapan, doğru manasını veren, ancak onun muhatabı olan Muhammed aleyhisselam ve Onun hadis-i şerifleridir. Bu hadis-i şerifleri de, ancak Eshab-ı kiram ve müctehid imamlar anlayabilmiş, Müslümanlar da bu âlimlerin anladıklarına uymuştur. Şu halde, Kur’andan ve hadisten ve bunların tercümelerinden din öğrenmek mümkün olmaz. Her Müslüman, dinini, Ehl-i sünnet âlimlerinin kitaplarından hazırlanan ilmihallerden öğrenmelidir.

Kur’an-ı kerimi nasıl anlarız .:.: www.dinimizislam.com :.:.

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
Bu zannınız yanlış. Arapça bilmekle insan kemale gelmez. Kuran-ı kerimde ki murad-ı ilahiyi anlamak içinde arapça bilmek arap olmak kafir değildir.

Eğer olsaydı bütün hrıstiyan ve yahudi olan arapların bizlerden daha alim olmaları lazım gelirdi. O dediğiniz hiç bir zaman ölçü olamaz. Birde anlamakla amel etmekte farklı şeyler tabiki. Hakkı batıldan ayırabilmek ise Allahü tealanın çoook büyük bir ihsanı.

Muteber tefsir kitaplarını da anlayabilmek için, yirmi ana ilmi, iyi öğrenmek gerekir. Tefsir ilmini bilmeyenin hadis ve tefsir okumaya kalkışması, mide hastasının, kuvvetlenmek için, baklava, börek yemesine benzer. Halbuki, bu hastanın, önce perhiz yapması, sonra, kuvvetli yemesi gerekir. Ana ilimleri okumayan, din öğrenmek için, Kur’an tercümesi, tefsir, hadis okumaya kalkışırsa, bunları yanlış anlayarak, dini, imanı da kaybeder. Muteber tefsirler bile, ehlinden başkasına zararlı olur.

Kur’an-ı kerimi anlamak için Resulullahın açıklamalarını bilmek gerekir. Sünneti de anlamak için Eshab-ı kiramın ve âlimlerin açıklamalarını bilmek gerekir.

Piyasadaki Türkçe tefsirlerde, şahsi düşünceler vardır. Okuyana zararı, faydasından çoktur. Hele İslam düşmanlarının, zındıkların, bid’at sahiplerinin, Kur’an-ı kerimin manasını bozmak için yaptıkları tefsirler, birer zehirdir. Bunları okuyan genç zihinlerde, birtakım şüpheler, itirazlar hasıl olur.
Kur’anın hakiki tefsirini yapan, doğru manasını veren, ancak onun muhatabı olan Muhammed aleyhisselam ve Onun hadis-i şerifleridir. Bu hadis-i şerifleri de, ancak Eshab-ı kiram ve müctehid imamlar anlayabilmiş, Müslümanlar da bu âlimlerin anladıklarına uymuştur. Şu halde, Kur’andan ve hadisten ve bunların tercümelerinden din öğrenmek mümkün olmaz. Her Müslüman, dinini, Ehl-i sünnet âlimlerinin kitaplarından hazırlanan ilmihallerden öğrenmelidir.

Kur’an-ı kerimi nasıl anlarız .:.: www.dinimizislam.com :.:.

huyela nurculuk bidat midir ? :a05:

_YUSUF_

Yönetici
aleykum selam gurbetci kardes
biz titret desende demesende titretiyoruz :a21:
sayin Erdogan BOPu birakmadi bilakis daha cok sarildi BOPa Israil bizim muttefikimiz acilimi geldi o laflarin Israil da hani anlayis gosterdi secim oncesi heyecenina veriyorum dedi :a21: bunlarin onceden planlanmis oldugunu gormemek icin cidden kor olmak lazim

ayrica Erdoganin laflarin pek cogu tercume edilmedi AB Israile hitab etmedigi icin herhalde :a21: tabi canim ne sandiniz 7 yil boyunca Israile her turlu destegi ver savasla alamadiklari topraklari 3 kurusa sat sonra secim oncesinde bi sekilde ortmek istemis bunlari ama olmamis ..

Özel olacak amam bir şey sormak istiyorum
evinizdeki tencere markaları başçelikmi?

Benim tahminim evet tabi yanılıyoda olabilirim

Neyse cevabını bekliyorum Hadi kal sağlıcakla

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
Özel olacak amam bir şey sormak istiyorum
evinizdeki tencere markaları başçelikmi?

Benim tahminim evet tabi yanılıyoda olabilirim

Neyse cevabını bekliyorum Hadi kal sağlıcakla

once benim sordugum soruya cevab versin huyela cunku sira bende

yoksa sen huyela misin ey nurcu Yusuf ?
tencereyi merak etmissin dur bi kosu gidip bakayim mutfaga
..
geldim `korkmaz` yaziyo tenceremde ..:a01:

_YUSUF_

Yönetici
once benim sordugum soruya cevab versin huyela cunku sira bende

yoksa sen huyela misin ey nurcu Yusuf ?
tencereyi merak etmissin dur bi kosu gidip bakayim mutfaga
..
geldim `korkmaz` yaziyo tenceremde ..:a01:

Sen titretmeye çalışıyon ama bak tencerelerin KORKMUYO

Evet nurcuyum yoksa sen değilmisin yoksa bu ayetten haberinmi yok yoksa öğren bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp...

Allah göklerin ve yerin Nûru’dur. O'nun nûru, içinde ışık bulunan bir kandil yuvasına benzer. O ışık bir cam içindedir, cam ise, sanki inci gibi parlayan bir yıldızdır; bu, ne yalnız doğuda ve ne de yalnız batıda bulunan bereketli zeytin ağacından yakılır. Ateş değmese bile, nerdeyse yağı kendisi aydınlatacak! Nûr üstüne nûrdur. Allah dilediğini nûruna kavuşturur. Allah insanlara misaller verir, O, her şeyi bilir 'NUR 35'

Bu nasıl soru sen huyalamısın yoksa yusuf????
Eğer huyela isem yusuf olamam yusufsam huyela olamam gayet açık mı?

BAŞ amcaya selam...

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
Sen titretmeye çalışıyon ama bak tencerelerin KORKMUYO

Evet nurcuyum yoksa sen değilmisin yoksa bu ayetten haberinmi yok yoksa öğren bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp...

Allah göklerin ve yerin Nûru’dur. O'nun nûru, içinde ışık bulunan bir kandil yuvasına benzer. O ışık bir cam içindedir, cam ise, sanki inci gibi parlayan bir yıldızdır; bu, ne yalnız doğuda ve ne de yalnız batıda bulunan bereketli zeytin ağacından yakılır. Ateş değmese bile, nerdeyse yağı kendisi aydınlatacak! Nûr üstüne nûrdur. Allah dilediğini nûruna kavuşturur. Allah insanlara misaller verir, O, her şeyi bilir 'NUR 35'

Bu nasıl soru sen huyalamısın yoksa yusuf????
Eğer huyela isem yusuf olamam yusufsam huyela olamam gayet açık mı?

BAŞ amcaya selam...

nurcu sen `nurculuk Allahtandir` mi demek istiyorsun simdi ? Nursinin de vahiy peygamber olduguna mi inaniyorsun ?
bu ayetleri bu sekilde yorumladigina gore ...!!
Allahin indinde TEK din Islamdir ! sizin nurculugunuz hirsityanlara ve yahudilere cennnet vaad ediyor , bu da Peygamberimizin sav haber verdigi DECCAL fitnesidir , karanligin ta kendisidir cehennem dumani kokan karanliktir

Allah Kurani Kerimde `sakin nurcu olmadan olmeyin` demiyor ! `sakin Musluman olmadan olmeyin` diyor

Deccalin Muslumanlar arasindan cikacagini soyluyor Peygamberimiz sav
Hz Omer de ra diyorki `Islam dininden cikip yahudi ve hristiyanlarin dinine ILTIHAK etmektir`

simdi soruyorum sizde kendinize sorun ey Musluman kardeslerim > nurculardan once yahudi ve hristiyanlara `cennetliktir` diyenler oldu mu ?

iyi dusunun cunku `saat yakindir `

_YUSUF_

Yönetici
nurcu sen `nurculuk Allahtandir` mi demek istiyorsun simdi ?Öyle dediğimi nerden çıkarıyorsun anlamadım? Nursinin de vahiy peygamber olduguna mi inaniyorsun ?Bunu nerden çıkardın bunuda anlamadım Ben nursiden bahsettim mi hiç?
bu ayetleri bu sekilde yorumladigina gore ...!! Ayeti yorumladığımı da nerden çıkardın aynen mealen aldım istersen sende bak
Allahin indinde TEK din Islamdir ! Biz aksinimi iddaa ettik? sizin nurculugunuz hirsityanlara ve yahudilere cennnet vaad ediyor ,benim nurculuğum hristiyan ve yahudilere cennet vadetmiyor ben Yerin ve göklerin nuru olanın nurcusuyum 'NUR 35 bakabilirsin önceki mesajımdada var' bu da Peygamberimizin sav haber verdigi DECCAL fitnesidir , karanligin ta kendisidir cehennem dumani kokan karanliktir

Allah Kurani Kerimde `sakin nurcu olmadan olmeyin` demiyor ! `sakin Musluman olmadan olmeyin` diyor. Biliyoruz, biz aksini mi söyledik?

Deccalin Muslumanlar arasindan cikacagini soyluyor Peygamberimiz sav
Hz Omer de ra diyorki `Islam dininden cikip yahudi ve hristiyanlarin dinine ILTIHAK etmektir` Olabilir...

simdi soruyorum sizde kendinize sorun ey Musluman kardeslerim > nurculardan once yahudi ve hristiyanlara `cennetliktir` diyenler oldu mu ?
Benim öyle söylediğimi nerden çıkarıyorsun anlayamadım?
Sahi sen beni ne zannediyorun?

iyi dusunun cunku `saat yakindir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt