Değerli kardeşim o zaman hallacı mansur hazretlerini anlamamış olabilirler ama ben bir şeyhe bağlı tasavvuf müridiyim inanki senin onu anladığından daha iyi anlıyorum,ayrıca arapça tahsil ediyorum evveline gelen elif ve lam takısı ile herkes için kullanılan isimler nekrelikten çıkar,yanlız o ismi gerçek manada kullanan zat için söylenir buda marifelik bilinirliktir,benim ne demek istediğimi gayet güzel anlıyorsun,Sende Hallacı Mansur hazretlerinin çıktığı makama çık onun gibi sekr yani sülük sarhoşluğu makamına çık,sende o sarhoşlukla BEN HAKIM de Allah (c.c) ile senin aranda olan bir şeydir bu,ama sen daha Elif Lamın arapçada vazifesini bilme kendini Hallacı Mansur (ks) ya benzet sonrada seni uyardık diye bize tarih tasavvuf dersi ver,KÜFRE DÜŞÜYORSUN inat etme vazgeç Her önüne gelen kendine ALLAH TEALA ya özel olan isimleri kullanırsa ne olur,aç Kur-an ı kerimi bak bakam Rahman ve Rahim isimlerinin evvellerinde Elif Lam varmı yokmu,Allah Teala kasd edildiği için ER-RAHMAN ve ER-RAHİM denir tabii R harfi şemsi harflerden olduğu için Lam düşer,ancak bir sürü ismi Rahim yada Rahman olan insan vardır,Allah Teala Peygamber Efendimiz (s.a.v) e sen çok Rahim birisin demiştir,bir ayeti kerimede ER-RAHİM sin dememiştir,çünkü kendine has dır,ER ile başlanması.Eğer bir şeyhe bağlıysan yada bir hocan varsa git deki ben kendime EN-EL HAK diye isim koydum,versinler sana cevabını.Ben sana yalan söyleyecek bir insanda değilim,bir çıkarımda yok,sen benim müslüman kardeşimsin açıkca küfre düşme diye söylüyorum,birde başka bilmeyen kardeşler olur onlara kötü örnek olma.Allah Teala akıl fikir versin sana bırak şu inadı.
Rahman ve Rahiym olan Allah'ın adıyla,
İnat benim kalbimde elhamdülillilah yoktur kardeşim. Uyarın için teşekkürler. Yöneticiye profil ismimi değiştimesi için ve Luvi yapması için mesaj yolladım. Şu fani dünyada bu riske girmeye gerek yok çünkü..
Selam ve dua ile...