Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Müziği dine sokmak (3 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
nurcu sen `nurculuk Allahtandir` mi demek istiyorsun simdi ?Öyle dediğimi nerden çıkarıyorsun anlamadım? Nursinin de vahiy peygamber olduguna mi inaniyorsun ?Bunu nerden çıkardın bunuda anlamadım Ben nursiden bahsettim mi hiç?
bu ayetleri bu sekilde yorumladigina gore ...!! Ayeti yorumladığımı da nerden çıkardın aynen mealen aldım istersen sende bak
Allahin indinde TEK din Islamdir ! Biz aksinimi iddaa ettik? sizin nurculugunuz hirsityanlara ve yahudilere cennnet vaad ediyor ,benim nurculuğum hristiyan ve yahudilere cennet vadetmiyor ben Yerin ve göklerin nuru olanın nurcusuyum 'NUR 35 bakabilirsin önceki mesajımdada var' bu da Peygamberimizin sav haber verdigi DECCAL fitnesidir , karanligin ta kendisidir cehennem dumani kokan karanliktir

Allah Kurani Kerimde `sakin nurcu olmadan olmeyin` demiyor ! `sakin Musluman olmadan olmeyin` diyor. Biliyoruz, biz aksini mi söyledik?

Deccalin Muslumanlar arasindan cikacagini soyluyor Peygamberimiz sav
Hz Omer de ra diyorki `Islam dininden cikip yahudi ve hristiyanlarin dinine ILTIHAK etmektir` Olabilir...

simdi soruyorum sizde kendinize sorun ey Musluman kardeslerim > nurculardan once yahudi ve hristiyanlara `cennetliktir` diyenler oldu mu ?
Benim öyle söylediğimi nerden çıkarıyorsun anlayamadım?
Sahi sen beni ne zannediyorun?

iyi dusunun cunku `saat yakindir

sen siradan bir nurcusun tencere kafalisin aklin felc senin nerden cikardigimi sana sormali sen kendi yazdiklarini (ya da :) abilerin istisarelerde sana buyurduklarini ) anlamiyorsan ne anlama geliyor diye doktorlara bas vurman lazim
sordugum soru da sana degildi
+ seninle yazismak hosuma gitmiyor cunku akilli degilsin :a26:
iste bunun icin bye bye :)

_YUSUF_

Yönetici
sen siradan bir nurcusun tencere kafalisin aklin felc senin nerden cikardigimi sana sormali sen kendi yazdiklarini (ya da :) abilerin istisarelerde sana buyurduklarini ) anlamiyorsan ne anlama geliyor diye doktorlara bas vurman lazim
sordugum soru da sana degildi
+ seninle yazismak hosuma gitmiyor cunku akilli degilsin :a26:
iste bunun icin bye bye :)

Sanada bu yakışırdı
Recep ivedik seni...

Yada şöyle de, senille yazışmak baba zor geliyor cevap veremiyorum...
Neyse fazla söz kalp yorar
Vesselam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt