Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
SABIR SABIR SABIR!!!! DEMEKTEN BAŞKA YAPACAK BİŞEY YOK... SINAV BÜYÜK ÖNEMLİ OLAN ANLIMIZIN AKIYLA SINAVIMIZI GEÇMEK .. KIZINIZINDA SİZİNDE BAHTINIZ AÇIK OLSUN ..ALLAH HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN SİZLERİ.... EŞİNİZ SİZİN İÇİN DÜNYANIZDA VE AHİRETİNİZDE HAYIRLI OLUCAKSA RABBİM TEKRAR BİRLEŞTİRSİN SİZİ .. EĞER HAYIRLISI EŞİNİZ OLMAZSADA HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRMAYI NASİP ETSİN MEVLAM .. SABRET ABLA... SELAMET YAKINDIR SABREDİNCE...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Ayşem06

Ayşem06

Amin Canim Kardeşim Amin Ne Diyim Böyle Güzel Dua Için Rabbim Razi Olsun Senden Rabbim Cümlemiz Yar Ve Yardimcisi Olsun Aylar Nasil Geçiyor Anlamiyorum Ama Günler Geçmek Bilmiyor 10 Ay Oldu Ama Allahtan ümit Kesilmez Biliyorum Bekliyorum Hayirlisiyla
Rabbime Emanetsin Selametle Kardeşim

garibano

Kayıtlı Kullanıcı
s.a

s.a

Aleyküm Selam
Amin kardeşim inşallah hayırlısı olur hakkımızda anladığım kadarıyla sizde de gelişme yok umarım yakın zamanda feraha çıkarız selametle

Valla bilemiyorum inanılmaz düzelmisti Ama dini yönden değildi. Kurban da memleketine gitti bende memleketine sözde 2 gün sonra gelecekti annesi hasta imis ne hikmetse her gidisinde aynı hikaye oluyor kalmak istedi yine bi tartısma falan filan.
Ama artık hiç bi seyi önemsemiyorum.Allah tan korkum olmasa aynı gün kapı önüne korum.
Çünkü gel git ruhum halimden ve uzun süreli ayrılık lardan usandım.
Kendini 12 ayın 3 ayını memleketinde gecirince bi sey yapmıs sayıyor .İnanırmısın ben de bu 3 ayı 6 aya cıkarmaya karar verdim.Ama kızarak söylemeyecem bunu gelim dedikçe kal diyerek .Her gelmesinde sanki lutfediyormus gibi yapmasında da usandım çünkü.
Anladımki artık burnu sürtmeli biraz.Belki insanlar o sekilde terbiye oluyor.
Belki yanlıs yoldayım ama artık bunu hissediyorum. beraber olup sürekli kavgadansa ayrı olmak tercihim artık. Ben dert etmemeye karar verdim o da etmeyecektir sanırım bu uzun ayrılıgı.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Valla bilemiyorum inanılmaz düzelmisti Ama dini yönden değildi. Kurban da memleketine gitti bende memleketine sözde 2 gün sonra gelecekti annesi hasta imis ne hikmetse her gidisinde aynı hikaye oluyor kalmak istedi yine bi tartısma falan filan.
Ama artık hiç bi seyi önemsemiyorum.Allah tan korkum olmasa aynı gün kapı önüne korum.
Çünkü gel git ruhum halimden ve uzun süreli ayrılık lardan usandım.
Kendini 12 ayın 3 ayını memleketinde gecirince bi sey yapmıs sayıyor .İnanırmısın ben de bu 3 ayı 6 aya cıkarmaya karar verdim.Ama kızarak söylemeyecem bunu gelim dedikçe kal diyerek .Her gelmesinde sanki lutfediyormus gibi yapmasında da usandım çünkü.
Anladımki artık burnu sürtmeli biraz.Belki insanlar o sekilde terbiye oluyor.
Belki yanlıs yoldayım ama artık bunu hissediyorum. beraber olup sürekli kavgadansa ayrı olmak tercihim artık. Ben dert etmemeye karar verdim o da etmeyecektir sanırım bu uzun ayrılıgı.

Bazen geçici olarak uzun ayrılıklar kişilerde yapmış oldukları hataların farkına varmasını sağlıyor sizde biraz ayrı olun sende ona boyun eğen olarak değilde sensizde yaşayabilirim gibi davran o zaman belki elindeki değeri anlar diye düşünüyorum anne evinde ne kadar mutlu olabilir ki bi kere o evden çıkmış artık inşallah eşinin aklı başına gelir geç olmadan kardeşim sende kendini fazla bitirme sabret biraz mükafatını alırsın elbet

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum kardesim, nasilsin? Gecmis bayramin mubarek olsun.uzun suredir siteye giremedim ama her namazimda her duamda sen vardin.Rabbim insallah dularimizi kabul eder,insallah hakkinda hayirli olani verir.Seni hic gormedim ama sanki kardesimsin gibi sevdim,uzuldum.Rabbim bebegin icin senin icin hayirli olani nasip etsin diye dualar ettim.Esin hala duzlemiyorsa vardir Rabbimin bir bildigi,onun bildigini biz bilemeyiz ama gun gelecek bizim de yuzumuz gulecek.Bu arada bir arkadasimin 18 yasindaki oglu trafik kazasinda koturum kaldi.Bu duruma cok uzuldum ama doktorlar yurume sansinin artik hic olmadigini soyluyorlarmis.Allah bizleri evlatlarimizla sinamasin,Allah a sukurler olsun.Canim kardesim daima dualarimdasin ve bir gun mutlaka tanisacagiz insallah bu tanisma cennette olur,insallah cennet e gideriz.Bu dunya da cennet varsa o da bu sitedir cunku sadece iyi insanlarin toplandigi yer bu dunya da sanirim burasi.Allah a emanet ol.Minik yavrumuzu opuyorum.Rabbim ona iyi gelecek iyi hayirli kader yazar insallah.

subat

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm,
Dokuz aydır olduğu gibi bugünde mutsuzluğum devam ediyor. Nedeni eşimle evliliğim bitti resmi olarak ayrılmasakta niyeti öyle bir tanede kızımız var. Yandaki resimdeki kızım rüya, şuan 14 aylık ayrıldığımızda 7 aylıktı. Onun için çok üzülüyorum kızım bu olanları hiç ama hiç hak etmedi. Eşimle bence çok büyük sorunumuzda yok çok çaba harcadım çok uğraştım ki; halada uğraşıyorum ama yok olmuyo olanları içime atmaktan bıktım stresten ve bunalımdan dolayı sağlığımda kötü hastalandım kilo kaybettim şuan 40 kg lum. Önceden üstüme güzel olan kıyafetlerim bollaştı ben ise kıyafetlerin içinde yaşıyan bir ölüden farkım kalmadı. Aynalara bakamıyorum zayıflıktan kemiklerim sayılıyo çevremdekiler beni gördükçe üzülüyorlar ve acıyorlar halime acınıcak bi halim yok sadece eşimle aramızdaki sevginin bi anda bitmesi beni çok etkiliyo beynim farklı diyo kalbim farklı biz çok zor evlendik her ikimizinde aileleri istemediler bu evliliği yinede faz geçmedik birbirimizden keşke o zaman bitsey intiharın günah olmadığını bilsem çoktan kıyardım bu canıma ama yapamıyorum kızım var onu çok seviyorum(eşimi de)
Sizleri sıkmak istemedim çok doluyum sadece içimi döktüm

selamun aleyküm gerçekten senin adına çok üzüldüm inşallah bunun bir imtihan olduğunu unutma sizin hayır bildiklerinizde şer şer bildiklerinizde hayır vardır buyuruyor rabbimiz inşallah bu olayın sonunda istediğin mutluluğu elde edersin allah yardımcın olsun

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum kardesim, nasilsin? Gecmis bayramin mubarek olsun.uzun suredir siteye giremedim ama her namazimda her duamda sen vardin.Rabbim insallah dularimizi kabul eder,insallah hakkinda hayirli olani verir.Seni hic gormedim ama sanki kardesimsin gibi sevdim,uzuldum.Rabbim bebegin icin senin icin hayirli olani nasip etsin diye dualar ettim.Esin hala duzlemiyorsa vardir Rabbimin bir bildigi,onun bildigini biz bilemeyiz ama gun gelecek bizim de yuzumuz gulecek.Bu arada bir arkadasimin 18 yasindaki oglu trafik kazasinda koturum kaldi.Bu duruma cok uzuldum ama doktorlar yurume sansinin artik hic olmadigini soyluyorlarmis.Allah bizleri evlatlarimizla sinamasin,Allah a sukurler olsun.Canim kardesim daima dualarimdasin ve bir gun mutlaka tanisacagiz insallah bu tanisma cennette olur,insallah cennet e gideriz.Bu dunya da cennet varsa o da bu sitedir cunku sadece iyi insanlarin toplandigi yer bu dunya da sanirim burasi.Allah a emanet ol.Minik yavrumuzu opuyorum.Rabbim ona iyi gelecek iyi hayirli kader yazar insallah.

Canım ablacım Allaha şükürler olsun iyiyim bir sıkıntım yok çalışıyorum ailemin desteğiylede iyi olmaya gayret ediyorum eşimin ne yapmaya çalıştığını inanki bilmiyorum bana ihtar çekmişti 2 ay içinde eve geri dönmezsem boşanma davası açacakmış ama ihtarnameyi verdiği günden 2 gün önceside bana küfürler hakaretler ve ölümle tehditler etti bu olaydan yaklaşık 1 ay sonra bir arkadaşımda telefonda görüşmüş barışın demiş arkadaşım oda inşallah demiş ama hiç bir yaklaşımıda yok günler geçip gidiyor 11 ay oldu Allah c.c. büyüktür
Kızım yanımda çok şükür Rabbim dediğin gibi evlatlarımızla bizleri sınamasın inşallah Amin
Bugünlerde geçer ablam sen nasılsın inşallah kızında sende iyisinizdir gün gelir tanışırız ablam Rabbim çok büyük selametle ablacım Allaha emanet olun ablacım tüm güzel dualarına içten Amin Amin Amin selametle

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm gerçekten senin adına çok üzüldüm inşallah bunun bir imtihan olduğunu unutma sizin hayır bildiklerinizde şer şer bildiklerinizde hayır vardır buyuruyor rabbimiz inşallah bu olayın sonunda istediğin mutluluğu elde edersin allah yardımcın olsun

Aleyküm Selam
Allah c.c. razı olsun sağol bazen düşünüyorum hangisi şer hangisi hayır diye ama yaşadıklarıma bakıyorum 11 ay olmuş bu saatten sonra hayır gelmez diyorum çocuğum var ne yapim bilmiyorum böyle beklemek insanı hasta ediyor bazen korkuyorum yaşadıklarımdan dolayı kötü bir hastalığa yakalanırmıyım diye Allah c.c. korusun yani kardeşim ne diyim psikolojim sıfır
Selametle kardeşim Rabbime emanetsin

G

gülderen özdemir

ARKADAŞIN YAZDIĞI YAZI ÇOK GÜZEL OLMUŞ
SABIR EN BÜYÜK ERDEM

canım öncelikle senin acılarını aynen bende taaa derinden hissettim
bir zamanlar bende eşimle en ufak tartışmalrda hemen boşanmak istiyordum isteyen bendim ama eşim hep engel oldu senin gibi onun gibi bir eşi haketmediğimi onun beni mutsuz ettiğini düşünüp ayrılıp ondan kurtulmak istrdim bir kızım vardı derken ikinci oldu belki evlilikte ben çok şey hayal etmiştim eşimden onun yapamayacağı çok şey istedim ama bu siteye girdikten sonra namazıma başlayıp örtününce bu sitede bilmediklerimi öğrenince inan bana çok huzur buldum bana kalmış olsaydı çoktan bu evliliği bitirmiştim en azından çocuklarım daha kavgasız gürültüüz bir ortamda yaşar diyordum anladımki ayrılmak çözüm değil
eşinle konuşup ne zorluklara gögüs gererek bugünlere geldiğinizi ona anlatın allah c.c. yavrunuzu sizlere bağışlasın onu analı babalı dört gözle büyütmek nasip etsin inşşaalah eşinizde doğru yolu görür ve eski mutlu günlerinize dönersiniz rabbim yar ve yardımcınız olsun

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
Canim Kardeşim Sikintilarina Sabrederek Inşallah Hayirli Bir Kapi Açarsin. Rabbim Kimseye Taşiyamayacaği Yükü Yüklemez. Vardir Bundada Bir Hayir. Bende Evliyim 19 Aylik Bir Kizim Var Yaşadiklarina Benzer şeyler Bende Yaşadim Ama şükürler Olsun şimdi Iyiyiz. Ben De Bu Yaşima Gelene Kadar Hiç Bu Kadar Sikintilara Gögüs Germemiştim. Ama Başa Gelince Sabretmeyi öğrendim. öğrenmeden öncede Kestirip Atmak çok Kolaydi. Allaha şükür Kizinda Sende Sağliklimisin, Arkanda Destek Ailen Varmi, Ekmeğini Kazanacak Bir Işin Var, Sicak Bir Aşin Varsa çok şükür Allah Yar Ve Yardimcin Olsun.. Hakkinda Hayirlisi Tekrar Eşine Dönmek Ise Olsun. Değilse Olmasin. Rabbim O Masun Melek Yavrunun Yüzzüne Baksin. Allaha Emanet Ol Kardeşim.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
canım öncelikle senin acılarını aynen bende taaa derinden hissettim
bir zamanlar bende eşimle en ufak tartışmalrda hemen boşanmak istiyordum isteyen bendim ama eşim hep engel oldu senin gibi onun gibi bir eşi haketmediğimi onun beni mutsuz ettiğini düşünüp ayrılıp ondan kurtulmak istrdim bir kızım vardı derken ikinci oldu belki evlilikte ben çok şey hayal etmiştim eşimden onun yapamayacağı çok şey istedim ama bu siteye girdikten sonra namazıma başlayıp örtününce bu sitede bilmediklerimi öğrenince inan bana çok huzur buldum bana kalmış olsaydı çoktan bu evliliği bitirmiştim en azından çocuklarım daha kavgasız gürültüüz bir ortamda yaşar diyordum anladımki ayrılmak çözüm değil
eşinle konuşup ne zorluklara gögüs gererek bugünlere geldiğinizi ona anlatın allah c.c. yavrunuzu sizlere bağışlasın onu analı babalı dört gözle büyütmek nasip etsin inşşaalah eşinizde doğru yolu görür ve eski mutlu günlerinize dönersiniz rabbim yar ve yardımcınız olsun

İnsanlar ellerindeki değerleri kaybedince anlarlarmış benim olayımda o hesap şimdi ise ektiğimi biçiyorum böyle olacağımız aklımın ucundan bile geçmezdi bu site benimde hayatımda çok şeyleri değiştirdi en güzeli namaza başladım dualar öğrendim ve sabretmeyi öğrendim şuana kadar yaklaşık 11 ay oldu eşimle birçok kere konuşmuştum yaz aylarında ama malesef eşim bitirmiş görünüyor Allah c.c. büyüktür güzel dualarınıza Amin ve inşallah diyorum Allah c.c. razı olsun size bir dost nasihatı elinizdeki kıymetli hazinenin değerini iyi bilin yuvadan daha değerli bişey yok bu dünyada ne para nede mal,mülk huzurlu yuvanızın değerini bilin kardeşim selametle Rabbime emanetsiniz

esra01

Kayıtlı Kullanıcı
Allah en hayırlısını nasip etsin
bu da senin imtihanın
Rabbim sabır versin

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
çok üzüldüm gerçekten ama ileriye bakman lazım artık kızın var çünkü ona da yansır. birçok insan var boşanmış zor gerçekten Allah yardımcın olsun.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
çok üzüldüm gerçekten ama ileriye bakman lazım artık kızın var çünkü ona da yansır. birçok insan var boşanmış zor gerçekten Allah yardımcın olsun.

Sağol Allah c.c. razı olsun sizden de zaten artık kızım için diyorum herşeyde hayırlısı olsun bir imtihan dünyasındayız en iyi şekilde vermeye çalışıyorum selametle

ank1818

Kayıtlı Kullanıcı
çok zor olsa gerek ama bence sorun insanlar bir birini tam olarak tanımadan evlenme kararı alıyor, ve daha sonra hayat onlara gerçek yüzünü gösterince sorunlar başlıyor.bence sevmekten önce karşındaki insana deger vermek gerekir.onu anlamak daha dogrusu onu yaşamak lazım onsuz olmuyorsa ona uymak gerekir.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.amin

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Rüya
Böylesi Inşallah Senin Için Daha Hayirli Olur.hala Mutsusluğun Dvm Ediyomu Bilmiyorum Umarim Artik Daha Iyisindir Zamanla Herşeye Alişiyo Insan Bu Dünyada.rabbim Sen Neyi Nasil Istiyosan Inşallah öyle Olur.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
çok zor olsa gerek ama bence sorun insanlar bir birini tam olarak tanımadan evlenme kararı alıyor, ve daha sonra hayat onlara gerçek yüzünü gösterince sorunlar başlıyor.bence sevmekten önce karşındaki insana deger vermek gerekir.onu anlamak daha dogrusu onu yaşamak lazım onsuz olmuyorsa ona uymak gerekir.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.amin

Ne diyim kardeşim eşimi ben 2000 yılında tanıdım askere gitti o zamanlar arkadaştık askerliğinin bitmesine 3 ay kala sevgili olduk ve 2004 de evlendik bu zamana kadar ben mi eşimi tanıyamadım yoksa o mu beni tanıyamadı inanki bilmiyorum Rabbim en kısa zamanda feraha çıkarmak nasip etsin çok zor ikilem içinde kalmak selametle

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Rüya
Böylesi Inşallah Senin Için Daha Hayirli Olur.hala Mutsusluğun Dvm Ediyomu Bilmiyorum Umarim Artik Daha Iyisindir Zamanla Herşeye Alişiyo Insan Bu Dünyada.rabbim Sen Neyi Nasil Istiyosan Inşallah öyle Olur.

Aleyküm Selam
Eve ihtarname çekmişti dönmem için oda gerçek anlamda değil eve dönersem beni öldürecekmiş ölümle tehdit etti bi arkadaş telefonla görüşmüş barışın demiş oda inşallah demiş durumlar böyle Allah c.c. büyüktür kardeşim ne olucaksa olsun istiyorum kavgasız gürültüsüz böyle elim kolum bağlı beklemek insanı kötü ediyor ne olucak acaba diye hayırlısı diyorum 11 ay oldu Rabbim sabır versin Rabbim kimseyi böyle durumlara sokmasın selametle kardeşim

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Konuyu Bilmiyorum Yani Nasil Ayrildiniz Ne Olduda Bu Hale Gelindi çok üzüldüm.bi Ara Işim Olmadiğinda Bu Forumu Iice Bi Okuyayim.allah Sabir Versin Sana çok Kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt