Selamun Aleykum kardesim, nasilsin? Gecmis bayramin mubarek olsun.uzun suredir siteye giremedim ama her namazimda her duamda sen vardin.Rabbim insallah dularimizi kabul eder,insallah hakkinda hayirli olani verir.Seni hic gormedim ama sanki kardesimsin gibi sevdim,uzuldum.Rabbim bebegin icin senin icin hayirli olani nasip etsin diye dualar ettim.Esin hala duzlemiyorsa vardir Rabbimin bir bildigi,onun bildigini biz bilemeyiz ama gun gelecek bizim de yuzumuz gulecek.Bu arada bir arkadasimin 18 yasindaki oglu trafik kazasinda koturum kaldi.Bu duruma cok uzuldum ama doktorlar yurume sansinin artik hic olmadigini soyluyorlarmis.Allah bizleri evlatlarimizla sinamasin,Allah a sukurler olsun.Canim kardesim daima dualarimdasin ve bir gun mutlaka tanisacagiz insallah bu tanisma cennette olur,insallah cennet e gideriz.Bu dunya da cennet varsa o da bu sitedir cunku sadece iyi insanlarin toplandigi yer bu dunya da sanirim burasi.Allah a emanet ol.Minik yavrumuzu opuyorum.Rabbim ona iyi gelecek iyi hayirli kader yazar insallah.