Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

ddeemmeett

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşım hakkında nasıl hayırlısıysa öyle olsun.senden tek ricam çocuğun babası herne olursa olsun ona babasının hep güzel yanlarını anlat ona babası olduğunu hiç unutturma.onun yanında babası hakkında kötü konuşulmasına izin verme..allah yar ve yardımcın olsun...sınav dünyası senin sınavında bu çıkmış

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Sağol canım kardeşim benim seni çok iyi anladım Rabbim her daim seni ve aileni korusun her zaman dualarımdasın bunu unutma senin dualarında bana yeter burda birbirlemize ettiğimiz dualar yeter bizlere canım kardeşim
döngel yasini bilmiyorum hçde duymadım nasıl bişey bana öğretirsen onuda okurum kardeşim
selametle Rabbime emanetsin İnci mi de kocam öp
selamün aleyküm kardeşim.hülya döngel yasini banada bir abla söylemişti.gül yasin kitabında var.7 cuma okumuştum.rabbime emanetsin.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel kardeşim, Kendine çok iyi bak, senin, sana ihtiyacı olan bir kızın var. O minicik daha ve o kadar korunaksız ki, ona sonsuza dek sahip çık, giden gitsin boşver. Çok acı bunu söylemek ama, senin gözyaşlarını bile haketmeyen biri için üzülmeye değmez. Ben çok yıprattım kendimi. Sadece senin veya benim değil, herkesin derdi var. Ama şunu bilki, derdi veren Allah, dermanı da veriyor. Her çiçek bir olur mu? farklı farklı dertlerde öyle! Ama mutsuzluklar yaşanmadıkça, mutluluğun kıymeti bilinmiyor birtanem. Maaşallah dünyalar güzeli bir kızın var. Allah bahtından güldürsün rabbim onu iyilerle karşılaştırsın. Giden gitmiştir, nadim pişman olur, dönerse ne ala, ama dönmezse hiç üzülme!
Onu Allaha havale et, Ayaklarının üzerinde dur ve kızına sahip çık. Anne ve babanın yanında dirayetli ol, ağlayıp söyleyip onları da üzme! Kuran-ı Kerim oku Yasin-i Şerif iyi geliyor. Allah beraberinizde olsun. Minik kızını benim için öp, Allaha emanet ol! Dualarımdasın unutma...B)

Sağol canım kardeşim Allah c.c. razı olsun senden ve tüm dostlarımdan inanki bu siteye girmeye başladığımdan beri kendimi toparlamam gerektiğini anladım an geliyo çok sıkılıyorum kötü oluyorum sevdiğim kişinin biranda düşmandan beter olması acı veriyor bugünleri sadece huzurlu bir biçimde atlatmaya çalışıyorum ama yaşadıklarımı asla unutamam eşim pişman olmuş neye yarar ki ortada güven kalmadıktan sonra ama yinede onu Rabbime havale ediyorum beddua etmiyorum Rabbim ıslah etsin diyorum babalık görevlerini bile yerine getirmeyen kötününde kötüsü olmuş ramazan bayramından beri kızını görmüyor ne diyim RAbbim büyüktür kızım evde kapıyı açıp baba diye sesleniyo içim param parça oluyo nediyim canım kardeşim zamanla neyin ne olucağını görücem selametle kardeşim Rabbime emanetsin

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşım hakkında nasıl hayırlısıysa öyle olsun.senden tek ricam çocuğun babası herne olursa olsun ona babasının hep güzel yanlarını anlat ona babası olduğunu hiç unutturma.onun yanında babası hakkında kötü konuşulmasına izin verme..allah yar ve yardımcın olsun...sınav dünyası senin sınavında bu çıkmış

Eşimle kavga etmeden önce çok iyiydik çok üstüme düşkün biriydi ama o kişi gitmiş şimdi başkası gelmiş diyorsunuz ki kızına babasını kötüle ama baba olucak adam kızını arayıp sorma gereği bile duymuyor şuan kızım 15 aylık küçük ama büyüyünce ne olur bilemem baba ve kızın arasınada asla girmem Allah c.c. yardımcım olsun bugünleri aşmak isterim huzurluca ben Rabbime sığındım bekliyorum ne olucak diye
Selametle Rabbime emanetsiniz

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.hülya döngel yasini banada bir abla söylemişti.gül yasin kitabında var.7 cuma okumuştum.rabbime emanetsin.

Aleyküm Selam
Anladım kardeşim bende bir araştırim o kitabı alırım 7 cuma okurum sağol Allah c.c. razı olsun kardeşim senden selametle Rabbime emanetsin

garibano

Kayıtlı Kullanıcı
rüyam3

rüyam3

sevgili bacım her girdikçe kendi sorunları mı hatırlasamda durumumuz daha iyi oldugu için sükrediyorum. umuyorum hayat sana hayırlısını göstercektir.

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun....bu sınavınızda sabir ve şükür ile hareket edip sonunda mükafatını alanlardan olursunuz inşALLAH.....sizinde bildiğiniz gibi ne ile imtihan olacağımız belli değil...neden ben,nicin biz demeden vesveseye düşmeyip yolumuzda daim ve sabit olmalıyız...

ALLAH cc emanet olun..selam ve dua ile kalın..hayırlı bayramlar kardeşim.....

ayşe85

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm abla,

sizden simdiden özürdilerim eger kalbinizi kiracak birsey yazdimza ama o minicik yavrunuzu düsünün...

ilk basta size yüce rabbimizden sabir diliyorum. Ölmek cagre degildir sizin simdi hayata daha cok baglanmaniz gerekiyor cünkü dünyalar tatlisi bir kiziniz var onun icin müjadele etmeniz gerekiyor kendinisi degil ilk basta kiziniz düsüneceksiniz eger siz olmazaniz kime gider neyapar bunlari düsünün.

hicbirzaman kendinisi kayib etmeyin herzaman sükür edin, dua edin, namazlarinizi kilin allahda yardim dileyin hata secadeyi kibleye dogru serin basinizi örtün secadenin üstüne oturun ve icinizden ne geciyorsa yüce allahla konusun icinizden ne geciyorsa onu söyleyin aglayin bakin ozaman cok rahatlarsiniz gercekten!!!

Rabbim size sabir versin, herzaman icinizdekini bizlerlen paylasabilirisiniz biz din kardesler olarak herzaman sizi dinlemeye haziriz.

Kendinize iyi bakin allaha emanet olun saygilarimla sevgilerimle ve saygilarimla ayse85

(Herzaman kafaniz dik olsun hicbir zaman basiniz asagada yürümeyin oldumu!!)

ayşe85

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm abla,

ilk basta size yüce rabbimizden sabir diliyorum. Ölmek cagre degildir sizin simdi hayata daha cok baglanmaniz gerekiyor cünkü dünyalar tatlisi bir kiziniz var onun icin müjadele etmeniz gerekiyor kendinisi degil ilk basta kiziniz düsüneceksiniz eger siz olmazaniz kime gider neyapar bunlari düsünün.

hicbirzaman kendinisi kayib etmeyin herzaman sükür edin, dua edin, namazlarinizi kilin allahda yardim dileyin hata secadeyi kibleye dogru serin basinizi örtün secadenin üstüne oturun ve icinizden ne geciyorsa yüce allahla konusun icinizden ne geciyorsa onu söyleyin aglayin bakin ozaman cok rahatlarsiniz gercekten!!!

Rabbim size sabir versin, herzaman icinizdekini bizlerlen paylasabilirisiniz biz din kardesler olarak herzaman sizi dinlemeye haziriz.

sizden simdiden özürdilerim eger kalbinizi kiracak birsey yazdimza ama o minicik yavrunuzu düsünün...

Kendinize iyi bakin allaha emanet olun saygilarimla sevgilerimle ve saygilarimla ayse85

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
a.s allah yar ve yardımcınız olsun allah sizi çocuğunuza bağışlasın a.e.o

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili bacım her girdikçe kendi sorunları mı hatırlasamda durumumuz daha iyi oldugu için sükrediyorum. umuyorum hayat sana hayırlısını göstercektir.

Selamün Aleyküm
Haklısın kardeşim her zaman bu siteye girdiğimde diğer kardeşlerimin dertlerini kederlerini okuduğumda kendi durumumdan daha çok üzülüyorum her zaman şükür ediyorum bunlarda geçer feraha çıkarım diyorum bunda da vardır bir hikmet diyorum Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
Bu arada siz nasılsınız uzun zamandır sizi sitede göremedim inşallah sizde iyi gelişmeler vardır kardeşim Rabbime emanet olun selametle

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun....bu sınavınızda sabir ve şükür ile hareket edip sonunda mükafatını alanlardan olursunuz inşALLAH.....sizinde bildiğiniz gibi ne ile imtihan olacağımız belli değil...neden ben,nicin biz demeden vesveseye düşmeyip yolumuzda daim ve sabit olmalıyız...

ALLAH cc emanet olun..selam ve dua ile kalın..hayırlı bayramlar kardeşim.....

Değerli Kardeşim sağol Allah c.c. razı olsun bu sitedeki tüm kardeşlerimin haklarını ödeyemem bu siteye girmeden önce psikolojim hiç iyi değildi çok kötüydüm sabır diye bişey bilmiyordum şuan ise o günlere nazaran iyiyim Rabbime dua edip duruyorum bu 2. bayramda eşimden ayrı geçirdim üzülüyorum ama biliyorum bugünleri ama öyle ama böyle ya barışırız yada boşanırız bir şekilde feraha çıkacağıma inanıyorum inşallah barışarak huzur bulurum Rabbim çok büyük ona sığındım kardeşim sizinde geçmiş bayramınız mubarek olsun Selametle kalın Rabbime emanetsiniz

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm abla,

Aleyküm Selam
Kardeşim sağol Allah c.c. razı olsun yazdıklarınıza asla kırılmadım doğru şeyler yazdınız insanlar ne olucam dememeli ne oldum demeli 10 ay öncesi düşüncelerim sağlığım hiç iyi değildi kızımı bile gözüm görmüyodu ama zaman her şeyin ilacıdır derler çok doğru demişler hem zamanla hemde bu sitenin sayesinde kendime geldim üzüntüm yine var ama kendime zarar vermek asla yok sabırla bugünleride aşacağıma inanıyorum Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun bi sınavdayız bu dünyada en iyi şekilde sınavı vermeyi amaçlıyorum kardeşim sağol tekrardan derdime ortak olduğun için Allah c.c. razı olsun selametle kal Rabbime emanetsin

dilekk

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcınız olsun..hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun..

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli Kardeşim sağol Allah c.c. razı olsun bu sitedeki tüm kardeşlerimin haklarını ödeyemem bu siteye girmeden önce psikolojim hiç iyi değildi çok kötüydüm sabır diye bişey bilmiyordum şuan ise o günlere nazaran iyiyim Rabbime dua edip duruyorum bu 2. bayramda eşimden ayrı geçirdim üzülüyorum ama biliyorum bugünleri ama öyle ama böyle ya barışırız yada boşanırız bir şekilde feraha çıkacağıma inanıyorum inşallah barışarak huzur bulurum Rabbim çok büyük ona sığındım kardeşim sizinde geçmiş bayramınız mubarek olsun Selametle kalın Rabbime emanetsiniz

s.a.rüyam kardeşim.öncelikle bayramın mübarek olsun.inşallah bu günlerde geçecek.yaradanım hakkınızda hayırlısını nasip etsin.ama gönlüm o minik rüya için babasına kavuşmasından yana.inşallah bu günlere güler geçersin birgün.ben 4 kez kurban bayramını eşimden ayrı geçirdim.biz barışıyorduk her sene kurban bayramına 2-3 gün kala yada 1 hafta kala ayrılıyorduk.çok zor oluyor bunu biliyorum kardeşim.eşimle 3 senedir kurban bayramını birlikte geçiriyoruz ama kurban bayramı yaklaştımı içimi bir korku sarıyor.ALLAH'a şükür bu senede birşey olmadı.inşallah kardeşim sende huzura erersin.rabbim eşinin içine pişmanlık ve çocuğunun özlemini yerleştirir inşallah.muhakkak ki rabbim herşeyin en iyisini bilir,bu böyle oluyorsa mutlaka bunda da bir hayır vardır kardeşim.
rabbime emanet ol......

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.rüyam kardeşim.öncelikle bayramın mübarek olsun.inşallah bu günlerde geçecek.yaradanım hakkınızda hayırlısını nasip etsin.ama gönlüm o minik rüya için babasına kavuşmasından yana.inşallah bu günlere güler geçersin birgün.ben 4 kez kurban bayramını eşimden ayrı geçirdim.biz barışıyorduk her sene kurban bayramına 2-3 gün kala yada 1 hafta kala ayrılıyorduk.çok zor oluyor bunu biliyorum kardeşim.eşimle 3 senedir kurban bayramını birlikte geçiriyoruz ama kurban bayramı yaklaştımı içimi bir korku sarıyor.ALLAH'a şükür bu senede birşey olmadı.inşallah kardeşim sende huzura erersin.rabbim eşinin içine pişmanlık ve çocuğunun özlemini yerleştirir inşallah.muhakkak ki rabbim herşeyin en iyisini bilir,bu böyle oluyorsa mutlaka bunda da bir hayır vardır kardeşim.
rabbime emanet ol......

Aleyküm Selam kardeşim sizinde geçmiş kurban bayramınız mubarek olsun Rabbim bir daha size ve ailenize ayrılığı yaşatmasın aile gibisi yok insan elindeki değeri kaybedince anlıyor kızım 7 aylıktı anne evine geri döndüğümde şuan ise 17 aylık oldu kolay değil ortada birde çocuk varken iki bayramdır içim buruk Rabbime dua ediyorum malım mülküm servetim olmasın istemem ama yuvam yıkılmasın isterim Rabbim büyüktür bunda da vardır bir hikmet zamanla görücem ne olucak kardeşim selametle kal Rabbime emanetsin

garibano

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bacım

s.a bacım

s.a bacım
Allah Yar ve Yardımcımız olsun .
HAkkımızda hayırlı sı ne diyelim. Başka ?

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bacım
Allah Yar ve Yardımcımız olsun .
HAkkımızda hayırlı sı ne diyelim. Başka ?

Aleyküm Selam
Amin kardeşim inşallah hayırlısı olur hakkımızda anladığım kadarıyla sizde de gelişme yok umarım yakın zamanda feraha çıkarız selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt