Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
BAK HÜLYAM EŞİNİ EN İYİ TANIYAN SENSİN CANIM.AMA NİYE BU KONUDA TAVİZ VERDİN BE CANIM.SAKIN BENİ YANLIŞ ANLAMA HÜLYAM.KENDİNDEN ÖDÜN VERME SAKIN ,EZDİRME KENDİNİ NOLUR.BAK ÜZÜLMENİ İSTEMEM ALLAH HİDAYET VERSİN İNŞALLAH.RÜYAM NASIL İYİMİ.

O an bişey diyemedim çok sinirliydi bişey desem bile köpürüyordu onu ben Rabbime havale ettim artık çünkü onun düşünceleri değişmiş ben karşılığını versem daha da kötü olucaz onun anlaması lazım Rabbim ıslah etsin onu
Rüya iyi dün ben babama seslenirken beni taklit etti baba diye bağırdı içim acıyo sadece
İncinur nasıl öp benim için onu selametle kardeşim

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
NURUM HASTA ,SORMA BENİM CANIM SIKKIN ASLINDA.EŞİMİN İŞYERİ KURŞUNLANDI ,KURŞUN EŞİMİN SOLUNDAN GEÇMİŞ ALLAH KORUDU.BUNU İNCİDENEN SAKLADIK AMA PATAVASSIZ İNSANLAR ÇOK OLDUĞU İÇİN SÖYLEMİŞLER.3GÜNDÜR HASTA VE İŞİN KÖTÜSİ YANINDA DEĞİLİM.SÜREKLİ TEL. KONUŞUYORUM.İYİ BİR HAFTA GEÇİ
RMİYORUM BUNA ŞÜKÜR.

dolunayhilal

Kayıtlı Kullanıcı
Rüyam3 Kardeşim Merak Ediyorum Hala Eşile Ayrima Karariniz Var Mi?

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
NURUM HASTA ,SORMA BENİM CANIM SIKKIN ASLINDA.EŞİMİN İŞYERİ KURŞUNLANDI ,KURŞUN EŞİMİN SOLUNDAN GEÇMİŞ ALLAH KORUDU.BUNU İNCİDENEN SAKLADIK AMA PATAVASSIZ İNSANLAR ÇOK OLDUĞU İÇİN SÖYLEMİŞLER.3GÜNDÜR HASTA VE İŞİN KÖTÜSİ YANINDA DEĞİLİM.SÜREKLİ TEL. KONUŞUYORUM.İYİ BİR HAFTA GEÇİ
RMİYORUM BUNA ŞÜKÜR.

Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış eşini Allah c.c. korumuş sizlere bağışlamış niye yanında değil kötü bişey yoktur umarım çok çok geçmiş olsun incinur slm söyle öp onu benim için çok üzüldüm arkadaşım ya

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış eşini Allah c.c. korumuş sizlere bağışlamış niye yanında değil kötü bişey yoktur umarım çok çok geçmiş olsun incinur slm söyle öp onu benim için çok üzüldüm arkadaşım ya
YOK ÇALIŞTIĞIM İÇİN ŞU AN YANINDA OLAMIYORUM DOĞAL OLARAK ÜZÜLÜYOR.BUNU DEMEK İSTEDİM.HEM ÇALIŞMAK HEMDE ANNE OLMAK ÇOK ZOR.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
YOK ÇALIŞTIĞIM İÇİN ŞU AN YANINDA OLAMIYORUM DOĞAL OLARAK ÜZÜLÜYOR.BUNU DEMEK İSTEDİM.HEM ÇALIŞMAK HEMDE ANNE OLMAK ÇOK ZOR.

Evet haklısın çok zor ben evden çıktığımda kızımda alıştı bay bay diyo üzülüyorum daha çok küçük onunla olmak istiyorum ama hayat işde ne yaparsın çalımak zorundayız onların geleceği için Rabbim yatdımcımız olsun

yasminq1

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.teknikoto.forumup.com
Hepinizin yazılarını, dertlerini, düşündüklerini okudum. Hayat o kadar zor ki! İnsanlar demir bir leblebi gibi! Hele günümüzde insanlara güven diye bir şey kalmamış. Sözüm tabiki sizlere değil! Ama evlilikler, bir zamanın evlilikleri değil! Bitmeye ve hemen yitirilmeye gebe sevgiler! Ne çabuk kaybediliyor saygı ve sevgi? Tek kelime var dudaklarımda, hayat çok acı! Hep iyi niyet besliyorsunuz, öz verili davranıyor, merak ediyor, seviyor, sayıyor, bağlanmak, güvenmek istiyorsunuz. Ama karşınıza kim çıkarsa çıksın erkek veya kadın, sizin tüm bu içtenliğinize karşı sonsuz çirkinlikler gösteriyorsa; O zaman bırakın. Evet bırakın, sizi hiç bir zaman haketmiyor ve etmiyecek, demektir bu! Uğraşmanın, üzülmenin, boşuna didinmenin sonu, size acı hastalıklar listesi olarak geri geliyor.
Ruhen, bedenen hasta olmaktan başka bir sonuç vermiyor çünki. Zaman daha varken, ayrılmak en iyisi, hatasını anlar, geri dönerse ne ala, ama inanın özveriyi 1 den fazla denemeyin. Denenmişin denemesi olmuyor. Şöyle bir durup düşünün ne ettim, ne buldum, hata kimde? Ondaysa ve gerçekten kalben, vicdanen rahatça o suçlu, ben değil diyorsanız kangren olmuş yaralı parmağı koparıp atın! Atmayıp devama, tek omuz bu ilişkiyi sürdürmeye çabalamada yara alan siz oluyorsunuz çünki! İş sadece parmakla kalmıyor, kol, gövde, akıl, kalp herşey gidiyor! Allah kararlarınızda yar ve yardımcınız olsun, gözünüzü açsın, karşı tarafı da islah etsin. Başka söz bulamıyorum. Bu söylediklerim yaşanmış bir hayatın acı tecrübeleridir. Selametle....

gülenn:)

Kayıtlı Kullanıcı
ve sen yine denendiginde ve yine kalbin daraldığında ve yine ne yapman gerektiğini bilmediğinde uzun uzun düşün ve yaratanını hatırla o kuluna kafi değilmi?(zumer36)düzelir inşallah sabretmelisin aeo

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Hepinizin yazılarını, dertlerini, düşündüklerini okudum. Hayat o kadar zor ki! İnsanlar demir bir leblebi gibi! Hele günümüzde insanlara güven diye bir şey kalmamış. Sözüm tabiki sizlere değil! Ama evlilikler, bir zamanın evlilikleri değil! Bitmeye ve hemen yitirilmeye gebe sevgiler! Ne çabuk kaybediliyor saygı ve sevgi? Tek kelime var dudaklarımda, hayat çok acı! Hep iyi niyet besliyorsunuz, öz verili davranıyor, merak ediyor, seviyor, sayıyor, bağlanmak, güvenmek istiyorsunuz. Ama karşınıza kim çıkarsa çıksın erkek veya kadın, sizin tüm bu içtenliğinize karşı sonsuz çirkinlikler gösteriyorsa; O zaman bırakın. Evet bırakın, sizi hiç bir zaman haketmiyor ve etmiyecek, demektir bu! Uğraşmanın, üzülmenin, boşuna didinmenin sonu, size acı hastalıklar listesi olarak geri geliyor.
Ruhen, bedenen hasta olmaktan başka bir sonuç vermiyor çünki. Zaman daha varken, ayrılmak en iyisi, hatasını anlar, geri dönerse ne ala, ama inanın özveriyi 1 den fazla denemeyin. Denenmişin denemesi olmuyor. Şöyle bir durup düşünün ne ettim, ne buldum, hata kimde? Ondaysa ve gerçekten kalben, vicdanen rahatça o suçlu, ben değil diyorsanız kangren olmuş yaralı parmağı koparıp atın! Atmayıp devama, tek omuz bu ilişkiyi sürdürmeye çabalamada yara alan siz oluyorsunuz çünki! İş sadece parmakla kalmıyor, kol, gövde, akıl, kalp herşey gidiyor! Allah kararlarınızda yar ve yardımcınız olsun, gözünüzü açsın, karşı tarafı da islah etsin. Başka söz bulamıyorum. Bu söylediklerim yaşanmış bir hayatın acı tecrübeleridir. Selametle....

Selamün Aleyküm
Öyle güzel yazmışsınız ki belli sizde yaralısınız hayat gerçekten çok acı sabredip görücez ama ben artık eşime el uzatmıyorum kendi gelse bile ortada güven kalmadı 9-10 aydır kendi havasında ne diyim Rabbim ıslah etsin ben eşimi Rabbime havale ettim bundan sonra sadece kızım için uğraşıcam Rabbim hepimizin yar ve yartdımcısı olsun
selametle kardeşim

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
ve sen yine denendiginde ve yine kalbin daraldığında ve yine ne yapman gerektiğini bilmediğinde uzun uzun düşün ve yaratanını hatırla o kuluna kafi değilmi?(zumer36)düzelir inşallah sabretmelisin aeo

inanki 9-10 aydır gel git akıllısı oldum artık zamana bıraktım herşeyi nasip diyorum Rabbime sığınıyorum selametle kardeşim

amine nur

Kayıtlı Kullanıcı
ayyy çook tatlı ALLAH bağışlasın
sabır sabır sabır ne diyebilirimki imtihan dünyası işte sabret
dualarımdasın bundan sonra inş.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
S.A Ablacığım. Evliliğiniz bitmiş olabilir. Unutmatın ki her bitiş yeni bir başlangıçtır. Sabredin yaşadığınız her acı tecrübenize inat yaşama daha çok sarılın. Kimse bir insanın intihara kalkışmasına sebep olmamalıdır. Allah korusun intihar da ne demek? Böyle anlarınızda yapacağınız iyi ya da kötü şeylerin size gerek bu dünyada gerek öbür dünyada ne gibi getirileri olacağını düşünün. İnanın böyle yaptığınız sürece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Allah bağışlasın çocuğunuz da varmış. Onu düşünün.
ALLAH'a emanet olun.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
sealmün aleyküm canım kardeşim.sanmaki seni unuttum hülyam.sadece formu tekrar gündeme getirip seni üzmek istemiyorum.rabbim senin ve rüyamı korusun.sabrının mükafatını mutlaka alıcaksın.her senin ismini gördüğümde içim sızlıyor.senin için neyapabilirim diye hep düşünüyorum canım.dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden.hülyam döngel yasini okudunmu hiç.bak ben ayrıyken onuda okumuştum eşime.hep dua et canım benim.rabbime emanetsin.rüyamı öp.:H

hilal_nur

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba Gönül Arkadaşım
Haklısın bir yuva kolay kurulmuyor ama RABBİM senin ve ufak kızın için ne hayırlı ise onu versin O kadar çok sevindirsin ki tüm sıkıntıların uçup gitsin, kalbin huzur ile dolsun

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
S.A Ablacığım. Evliliğiniz bitmiş olabilir. Unutmatın ki her bitiş yeni bir başlangıçtır. Sabredin yaşadığınız her acı tecrübenize inat yaşama daha çok sarılın. Kimse bir insanın intihara kalkışmasına sebep olmamalıdır. Allah korusun intihar da ne demek? Böyle anlarınızda yapacağınız iyi ya da kötü şeylerin size gerek bu dünyada gerek öbür dünyada ne gibi getirileri olacağını düşünün. İnanın böyle yaptığınız sürece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Allah bağışlasın çocuğunuz da varmış. Onu düşünün.
ALLAH'a emanet olun.

Sağol kardeşim Rabbim razı olsun sizden inanki öyle bir sınavın içindeyim ki nasıl atlatırım diye hep düşünüyorum iyi ki bu siteyle tanışmışyım bana resmen ilaç gibi geldi içim rahatladı artık Rabbim ne derse o olur diyorum boşanmak istemesemde uzatmanın bi anlamı yok onu anladım kısmet zamanla görücem artık kardeşim selametle Rabbime emanetsin

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
sealmün aleyküm canım kardeşim.sanmaki seni unuttum hülyam.sadece formu tekrar gündeme getirip seni üzmek istemiyorum.rabbim senin ve rüyamı korusun.sabrının mükafatını mutlaka alıcaksın.her senin ismini gördüğümde içim sızlıyor.senin için neyapabilirim diye hep düşünüyorum canım.dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden.hülyam döngel yasini okudunmu hiç.bak ben ayrıyken onuda okumuştum eşime.hep dua et canım benim.rabbime emanetsin.rüyamı öp.:H

Sağol canım kardeşim benim seni çok iyi anladım Rabbim her daim seni ve aileni korusun her zaman dualarımdasın bunu unutma senin dualarında bana yeter burda birbirlemize ettiğimiz dualar yeter bizlere canım kardeşim
döngel yasini bilmiyorum hçde duymadım nasıl bişey bana öğretirsen onuda okurum kardeşim
selametle Rabbime emanetsin İnci mi de kocam öp

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba Gönül Arkadaşım
Haklısın bir yuva kolay kurulmuyor ama RABBİM senin ve ufak kızın için ne hayırlı ise onu versin O kadar çok sevindirsin ki tüm sıkıntıların uçup gitsin, kalbin huzur ile dolsun

Amin Amin Amin kardeşim inşallah ne hayırlıysa o olsun istiyorum ençokta bu günleri huzurlu bir şekilde atlatmak isityorum Rabbim sizide çok sevindirsin derde sokmasın selametle

yasminq1

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.teknikoto.forumup.com
Selamün Aleyküm
Öyle güzel yazmışsınız ki belli sizde yaralısınız hayat gerçekten çok acı sabredip görücez ama ben artık eşime el uzatmıyorum kendi gelse bile ortada güven kalmadı 9-10 aydır kendi havasında ne diyim Rabbim ıslah etsin ben eşimi Rabbime havale ettim bundan sonra sadece kızım için uğraşıcam Rabbim hepimizin yar ve yartdımcısı olsun
selametle kardeşim
Güzel kardeşim, Kendine çok iyi bak, senin, sana ihtiyacı olan bir kızın var. O minicik daha ve o kadar korunaksız ki, ona sonsuza dek sahip çık, giden gitsin boşver. Çok acı bunu söylemek ama, senin gözyaşlarını bile haketmeyen biri için üzülmeye değmez. Ben çok yıprattım kendimi. Sadece senin veya benim değil, herkesin derdi var. Ama şunu bilki, derdi veren Allah, dermanı da veriyor. Her çiçek bir olur mu? farklı farklı dertlerde öyle! Ama mutsuzluklar yaşanmadıkça, mutluluğun kıymeti bilinmiyor birtanem. Maaşallah dünyalar güzeli bir kızın var. Allah bahtından güldürsün rabbim onu iyilerle karşılaştırsın. Giden gitmiştir, nadim pişman olur, dönerse ne ala, ama dönmezse hiç üzülme!
Onu Allaha havale et, Ayaklarının üzerinde dur ve kızına sahip çık. Anne ve babanın yanında dirayetli ol, ağlayıp söyleyip onları da üzme! Kuran-ı Kerim oku Yasin-i Şerif iyi geliyor. Allah beraberinizde olsun. Minik kızını benim için öp, Allaha emanet ol! Dualarımdasın unutma...B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt