Bende sizin gibi düşünüyorum desem yalan olmaz irfan bey.
Ben herhangi bir cemaate üye olmadığım için,araştırmalarımı ve bilgi toplamayı daha çok internetden yapıyorum.
Sizin çevrenizde bir takım cemaat üyeleri olduğu için,bu toplulukların işleyişlerini biliyorum yazmışsınız,ama ben pek bilmiyorum malesef
Ama internet'den araştırıp görebildiğim kadar,cemaat görüşlerinin birbirlerini tutmadıklarını görebiliyorum.
Mesela şöyle bişey anlatılmışdı sizlerede aktarayım;
Esnaf arkadaşlarımdan biri dükkanında beklerken,dini kitaplar satan biri gelmiş iş yerine,aralarında kısa bir sohbet geçmiş,ve sohbetin arasında şu kelimeyi sarfetmiş bu amca; '' NURCULARMI!!! AMAN ! AMAN ! ''
Nedir şimdi bu,ne demek istedi acaba bu adam,bizim bilmediğimiz birşeymi var ?
Hatta yakın zamanda gene bu forumda bir konuda;aynı şekilde nur cemaatine şu yorum yapılmışdı,linki vereyim size,hatta bende soru sordum bu link de.
.forum.islamiyet.gen.tr/fikih-ve-akaid/68693-mezheplere-tabi-olmayanlarin-durumu-nedir-aciklar-misiniz-2.html[/url]
13.topik den okumaya başlarsanız görürsünüz.
21.topik
28.topik ler.
Bana şu yazdığınız kelime çok daha mantıklı ve uygun geliyor sanki kardeşim
KURANI KERIMDEN daha degerlı kıtaplara ve HZ MUHAMMED den daha degerlı ınsanlara benım kalbım kapalı.peygamber efendımızın dedıgı gıbı SUNNET VE KURANA sımsıkı sarılmak gerekıyor..
Sevgiler...