Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Modern tesettür (!) (3 Kullanıcı)

s.alew35

Yasaklı Kullanıcı
sevban00

sevban00

En çok Sorulan Sorulardan Biride şu: Atatürke Düşmanmisiniz? El Cevap:biz Allahin Düşmanlarina Düşman Dostlarina Dostuz Allahin Dini Islam Dururken Yerine Ehli Küffarin Yazisini,ahlakini,inancini Onlarin Batil Kanunlarini Vatanima Ithal Etmek Suretiyle ümmeti Muhammeti Adeta Köleleştiren Bir şahsi Sevmemiz Mümkün Değildir. Velevki Bu şahis Babam Veyahutta Kardeşim Dahi Olsa Bile.

Biz Atatürkle Ayni Kuşaktan Değiliz O Bizi Tanimaz Biz Onu Ama Siz Bu Hayirsiz Düzen Kurulduğundan Bu Yana Yaklaşik 7-8 Kere Ihtilal Yaptiniz M.kemal Adina,üniversitelerden Bacilarimizi Atiyorsunuz Başörtülü Diye M. Kemal Adina,ordudan Subaylarimizi Atiyorsunuz M.kemal Adina Bu Subaylarin Suçu Ne? Namaz Kiliyorlar Veya Hanimlarinin Başlari örtülü Diyemi, Dinleri, Namuslari, Vatanlari Uğruna Binlerce şehit Düştüğü ülkemde Genelev Açip Ayşeleri Fatmalari Satiyorsunuz M.kemal Adina Bu Zalim Hain Rejim Kuruldu Kurulali Her Türlü Pisliği Yapiyorsunuz M.kemal Adina Siz Yapmiş Olduğunuz Bu Zalim, Hain, Kurnazca Düzenlediğiniz Uydurduğunuz Yasalari Ve Her Türlü Gayri Meşru Işlerinizi Onun Adina Yaptikça Asla Ve Asla Sizi Kabul Etmeyeceğiz Ve Herzaman Reddedeceğiz. şunuda Hemen Belirteyim Ki Hiç Bir Kimseye Hiçbir Kuruma Düşmanliğimiz Yoktur Düşmanliğimiz Allahcc In Dini Olan Islama Düşman Olanlaradir.
Yakin Tarihimizde Ve Yaklaşik 80 Yildir Yaşadiğimiz şu Vatan Toprağinda Ne Kadar Cinayet Işlenmiş Ve Işleniyorsa Ne Kadar Zam Zulüm Faiz Sömürü Yapiliyorsa Iyice Araştirdiğimizda Görürüz Ki Tüm Bu Vahşetlerin Meşeinde Kemalizm Mührü Vardir. Inşallah Ayeti Okuyalim Meryem Suresi 81 Dönen Oyunlari Anlariz Inşallah. sevban00

"Biz Atatürkle Ayni Kuşaktan Değiliz O Bizi Tanimaz Biz Onu" demişsin iyiki öyle, aynı zamanda yaşasan o seni tanırdı merak etme güzelim ve o sallandırılan din alimi diye gezen ucubelerden olduğun için senide sallandırırdı..
Atatürk olmasaydı ne olurdu biliyomusun? bugün hepimizin babası muhtemelen ya ingiliz ya fransız yada yunan olurdu üstelik tanımazdık bile babalarımızı kısaca hepimiz piç olurduk... aslında ilk önce atatürk neden oldu? ona cevap bulalım çünkü çok savunduğunuz şeriat düzeni keyfii uygulamalardan çökmüştü bütün hırıstiyan alemi leş kargası gibi saldırmıştı tabiiki ülkeyi kurtaran türk milletinin ta kendisidir ama altında toplanılması gereken bir irade gerekiyordu ve şükürler olsunki yüce ALLAH atatürk ü tayin etti.... takmışsınız arapçaya neden latin alfabesine geçilmişmişş sanki KURAN ı arapça okusan çok anlıyacaktınn bugün okuduğum mealden ne anladığın ortada işte sonra şöyle düşün tüm insanlığı islam a davet ediyoruz dimi? islamı seçen herkez arapçamı öğrenmeli? dil dediğin nedir? sadece simgelerden oluşan kodlar önemli olan o kodların beyninde kaç hücreye sinyal verdiği bu arada bunu anlıyamıyacak kadar hücresiz olduğunun farkındayım ama bu senin suçun değil.... unutmaki çok savunduğun arap milleti Kuran dan önce incil geldiğinde kii oda Allahın kitabıdır dönüp bakmamışlar bile putlarla uğraşmışlar keza biz türkler şamanistmişiz senin düşüncene göre eğer peygamber efendimiz iskoçyaılardan çıksaydı hepimiz etekle gezip elimizde gayda ile dolaşmalıydık ve o milletin dilini öğrenmeliydik dimi? aşın bunları aşınn Allahın verdiği akı kullanun biraz salakça bi hayal dünyasında yaşıyorsunuz... nasıl cumhuriyet öncesinde islam ı kendi çıkar ve amaçları uğruna kullanan şerefsizler olduysa bugünde atatürkçülüğü aynı amaçlar uğrunda kullanan şerefsizler var ama şunu unutmayınki siz gerçekten bu ülkenin bir damla suyunu hak etmiyorsunuz. aklınız apış aranıza kısmış namusu sadece apış aranızda sanıyorsunuz o başınıza örttüünüz örtüler malesef beyin hücrelerinizide örtüyor bu çağda yaşayan en cahil topluluksunuz kadının saçından tahrik olan o pis sapıkları ayıklamaktansa hamam böceği gibi geziyorsunuz ki onların çoğu sizin çevrenizden kişi kendinden bilirmiş işi.... daha çok yazılacak şey var fakat bunlarında silineceğini biliyorum ve inanın size değmezz hepiniz çaresi olmıyan virüs kapmışsınız umarım bir kaçınıza ışık olurda gerçekleri görürsünüz görmeyenleri cehaletleriyle baş başa bırakıyorum bana gelince izmirli 38 yaşında tıp doktoruyum batraz nickli üye ile hiç bir alakam yok türküm milliyetçiyim ve size rağmen müslümanım ve şunu sakın sakın unutma o çok sevindiğin şeriat düzeninde olsak ve sen o düzeni benimsemeyen birisi olsaydın yani şu anki düzenin tam tersi kendi fikirlerini yansıtan ne bir site olurdu nede bunları yazabilirdin bugün bunları yazabiliyorsan o adama borçlusun utan ve onada bir fatiha oku.... sevgiler... sa35 :B

gulsevim

Kayıtlı Kullanıcı
dost37 kardeşim o kadar güzel ifade etmişinizki allah razı olsun tesettür+takva iman zenginliğidir. saol selam ve dua ile

buket

Kayıtlı Kullanıcı
Sealamun Aleyküm.Görüyorum ki bi çoğumuzun düşücelerine vesile olmuş bu yazı.Paylaşımınız için Allah cc razı olsun.İnşaallah doğru kararlar verip,rabbimize ulaşacağız,hak yolunda olacağız.Dua ile...

ZaRiNa/MeDiNe

Kayıtlı Kullanıcı
ne de güzel,ne de doğru anlatmış tesettürümüzü..Rabbim layığıyla uygulayabilmeyi nasip etsin bizlere inşallah..
_Allah(c.c) razı olsun..
_selam ve dua ile..B)

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeslerim haklisiniz simdi bakiyorum tesettürlü fakat daracik kiyafetler kaslar alinmis gözler boyali dudaklar öylesine size bir sey anlatayim bizim gelin icin bayramlik bir seyler alacaktik. kardesimle beraber gelinimiz haci ona göre kiyafet almak icin hangi kapali kiyafet satilan magazaya girdiysek türbanli kizlarimiz fakat dar kiyafetlerine bir sey diyemicem artik ve makyajlarida o bicim dinimizde bu varmi sadece sac mi örtmek hz kuranimizda " yaziyor eller ve ayaklar haricinde vucudu belli etmiyecek sekilde kadinlarinizi kapatin örtünsünler "!!!!! diyor benim annem de kapali idi ama basörtesi vardi annanem de babannemdeayni sekilde simdi bakiyorum süslü kiyafetler daha cok dikkat cekiyor acik bayanlar kimse bakmiyor bile gecen tv de bir hocamiz anlatiyor hz peygamberimiz(s.a.v)bir hadisinde o saclarini deve topuzu gibi yapip dikkatini cekmek isteyen kadinlarin vay haline koyunlar gibi saclarinindan sürüklenecekler diye anlatmisti hic kimse ürtümüze karisamaz ama usluplu örtünürsek!!yazik herseyi kullaniyoruz taklit ediyoruz bari dinimizle ugrasmayin onu alet etmeyin gecen tv de hiristiyanlarin taktiklari hac isaretine simge denildi ve bizim basörtümüzede simgemiz diye bir sey söylendi abilerim kardeslerim lütfen dinimizin yasak etdigi **ALLAH**imizin haram kildigi bir seyi simge diye anlatmayin insanlari birbirine kirdirtmayin düsman etmeyin almanyada kilisede yasayan rahibelerde kapaniyor onlarin elleri ve ayaklari haricinde bir sey göremezsiniz neden? cunku hz isa nin annesi hz meryem de kapali idi o bir simgedir ama belkide *ALLAH"ONADA ÖYLE BIR EMIR VERDI !!!bizim örtünmemiz bir emirdir hemde YÜCE MEVLADAN bunu unutmayalim saglicakla kalin **ALLAH"A EMANET OLUN

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
hadis7qd3.jpg

hiran

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.ummerim.biz
Tesettür Allahın Settar ısmınin bir tecellisidir.Ve her yattığı varlıkta tesettürü görmemiz mümkündür.Mesala bir elmada kabukları onun için tesettürdür onun kokmasından, renginin kararmaması yani tefessuh etmemesi içindir.İşte kadınında tefessuh etmemesi için yaratıldığı güzelliği ile kalması için bir korunaktır.Neden tesettürde kadın ön plana alınıyor deyincede; Kadını Rabbımız o kadar narin yaratmıştırki en küçük bir olaydan etkılenebiliyor.Pekı bu durumlar olmaması içinde kadının bir şekilde kendıni koruması ve kollaması gerekıyor.O yüzden tesettür ve kadın hep birlikte anılıyor.Fıtratımızda olmayan bir şeyi Rabbımız bizlerden istemez zaten.O kadar açık olduğu halde mutlu olmayanların sayısı ne kadar çoktur.Çünkü açıklıkla gelen değer kişiliği için değer açık olan yerleri için verilen değerdir.Bununda kalıcılığı yoktur.Gençlik gittikçe açık olan yerlerin degerıde gidiyor...

Herkese selam olsun yeni geldim..

ozlem_37

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm çok haklısınız helede Hekimoğlu İsmailden alınmış çook daha güzel.Bu hataya maalesef gençler daha çok düşüyor.Bunun sebebi bence BİLGİSİZLİK niye kapandığının farkında değiller.Birçoğu aile zoruyla kapandığından sadece hayatlarına değişiklik olarak BAŞÖRTÜSÜ dediğimiz bez parçasını eklemenin önüne geçemiyorlar.Selametle...

kar tanesi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim çok güzel ve net yazmışsın emeğine sağlık

SoRuN

Kayıtlı Kullanıcı
S.a güzel yazmış İsmail.İnşAllah insanlar Allahın Settar isminden oldukça faydalanır.

MMM37

Kayıtlı Kullanıcı
TESETTÜR YERYÜZÜNÜN YAZ AYINDA,BÜTÜN BiTKi VE AGACLARIN,YESiLE BÜRÜNMESi;DALLARINI,ÜZERiNi;ELBiSE iLE KAPATMASI,GiBiDiR,ACILMAK TA,SONBAHAR DA YAPRAKLARIN DÖKÜLMESi GiBiDiR....
BiLMEM ANLATABiLDiM Mi????

arzubozkurt

Kayıtlı Kullanıcı
ben kapanmak istiyorum,beni bilgilendirebilirseniz cok sevinirim..

&şerife&

Kayıtlı Kullanıcı
çok Güzel Allah Razi Olsun. Inşallah Bu Sinirlara Dikkat Edebilyoruzdur Allah'a Emanet Olun...

zeynep03

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Ne Güzel Yazmiş. Allah Razi Olsun Paylaştiğin Için

alifurkan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun paylaşımınız için...

selam olsun

Kayıtlı Kullanıcı
S.A
dost 37 emeğine ve paylaşımına sağlık Çok güzel olmuş
sana katılıyorum.
Yalnız birine daha katılıyorum
11 sayfada bulunan sa35.. nickli kardeşimize
ALLAH'ın verdiği aklı kullanmayı bilmiyen birine yazmış olduğu cevabı çok hoşuma gitti.
seninde diline sağlık Aynen katılıyorum.

Bende kapalı bi bayanım .Kapanmayı kendim isteyerek bilerek ve anlayarak tercih ettim.
pişmanmıyım
HAYIR
keşke daha önceden kapansaydım diyorum

Lütfen beynimizi köreltmeyelim

Dinim kadar Atatürk'te benim için önemlidir.Bu benim özgür görüşüm.

zebusa

Kayıtlı Kullanıcı
bence modern tesettür diye birşey olamaz tesettür allahın bir emri olduundan bizler takıyoruz şimdide neymiş efendim siyasi bir kimlikmik efendimiz s.a.v bizlerin halini görüyor mücadele etmeliyizki şefeatine layık olalım ben imam hatip mezunuyum üniversiteye gidemedim ama inşallah kızlarımız gidebilecekler

ozlem_37

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel bir konu emeğinize sağlık.Helede Hekimoğlu İsmaililin imzası oldu mu başka güzel.Rabbim inşallah hepimize onun beğeneceği giysileri ve beğeneceği işleri yapmayı nasip etsin.Dua ile hayırlı akşamlar...

halıkın kölesi

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim öyle kafa karıştırıyorlarki.adam çıkmış islamda başı kapama yok diyor ya.hemde nur suresini ve ahzap suresini örnek veriyor.öyle inandırıcı konuşuyorki .tuzağa düşmemek allah korusun anlık.şunu anlatmalıyız ,görüşümki,;kapanma süs veya diğer nedenler le değilde allah korkusu nedeniyle olmalı.hz.ömerin duası aklıma geliyor.alah ondan razı olsun allahımı beni azlardan eyle.icabet ediyorum mümın hep azlardan olmuştur.insan kardeşinin yanmasını istemez kardeşlerimizin iyiliği için allah korkusu adlı kampanya başlatalım her fikire açıgım .al em ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt