Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Meleklerin seyrettiği namaz (7 Kullanıcı)

ayaz22

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum

selamun aleykum

ben size bir kitap tavsiye edeceğim kardeşlerim ((((( SABAH NAMAZINA NASIL KALKILIR)))))
istersen bazen kalın istersen sürekli olarak sabah namazını kılanlardan olun bu kitabı okumanızı şiddetle tavsiye ederim... RABBİM bizi doğru yoldan ayırmasın selam ile dua ile ....

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Böyle güzel paylaşımlar için Allah razı olsun.ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİMİZE OLSUN.

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
ben size bir kitap tavsiye edeceğim kardeşlerim ((((( SABAH NAMAZINA NASIL KALKILIR)))))
istersen bazen kalın istersen sürekli olarak sabah namazını kılanlardan olun bu kitabı okumanızı şiddetle tavsiye ederim... RABBİM bizi doğru yoldan ayırmasın selam ile dua ile ....

Bende okudum o kitabi gercekten cok güzel bir kitab:evet :G (yanlis hatirlamiyorsam cemil tokpinar in kitabi)
AMIN__B)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum bahar kardeşim allah ibadetlerimizi hakkıyla ifa edenlerden eylesin inşaallah.Emeğinize sağlık.selametle kalınız

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum bahar kardeşim allah ibadetlerimizi hakkıyla ifa edenlerden eylesin inşaallah.Emeğinize sağlık.selametle kalınız

VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM KARDESIM

AMIN INSALLAH
Zamaninizi Ayirip Okudugunuz icin Tesekkür Ederim
Sizde

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun namazı hakkıyla eda etmek lazım

mmhn

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun çok güzeldi

aysun adak

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun bahar kardeşim RABBİM rızası için yapılan tüm ibadetlerimizi kabul eylesin hatalarımızı kusurlarımızı affetsin yürekten yapabilmeyi nasip etsin
ALLAHIM dualarımızı kabul etsin.

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim
biliyor musun ben namaza yeni başladim sayilir ve daha sabah namazi kilmak nasip olmadi hatta rabbim kabul etsin inşallah bugün sabah namazi hariç tüm vakit namazlarini kildim hatta bu gecede teheccüd namazi kilip sabah namazi kilicam diye şimdiden niyetlendim ve tesadüf odur ki rabbime şükürler olsun senin açtiğin forumu görünce iki kere mutlu oldum rabbimin izniyle bu güzelliğe inşallah bir mani olmazsa muhaffak olacağim
selametle kal allah razi olsun paylaşimin için
hayirli geceler...

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum güzel kardeşim.
Rabbimiz razı olsun, sevabınızı versin inşaallah.
selam ve dua ile,Allah'a emanet olunB)

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun bahar kardeşim rabbim rızası için yapılan tüm ibadetlerimizi kabul eylesin hatalarımızı kusurlarımızı affetsin yürekten yapabilmeyi nasip etsin
allahim dualarımızı kabul etsin.

sendende insallah kardesim
amin insallah
amin b)
güzel yorumun icin tesekkür ederim

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim
biliyor musun ben namaza yeni başladim sayilir ve daha sabah namazi kilmak nasip olmadi hatta rabbim kabul etsin inşallah bugün sabah namazi hariç tüm vakit namazlarini kildim hatta bu gecede teheccüd namazi kilip sabah namazi kilicam diye şimdiden niyetlendim ve tesadüf odur ki rabbime şükürler olsun senin açtiğin forumu görünce iki kere mutlu oldum rabbimin izniyle bu güzelliğe inşallah bir mani olmazsa muhaffak olacağim
selametle kal allah razi olsun paylaşimin için
hayirli geceler...

VE ALEYKÜM SELAM KARDESIM

Ne Güzel Kardesim MASALLAH Sana.
Cok Sevindim ALLAH KAbul Etsin INSALLAH bilerek kilmak daha büyük bire tad veriyor o tada erisincede bir daha ALLAH´in izni ile vaz gecmek münkün olmuyor insALLAH sendede öyle olur
ALLAH Gönlüne Göre Versin Kardesim Ne mutlu sana
ALLAH´a.e.o

BaFrALı AhMeT

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ahmetcy.tr.gg
Selamun aleyküm

Selamun aleyküm

Sabah namazının önemini bizlere hatırlattığın için ALLAH senden razı olsun.Selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt