Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Meleklerin seyrettiği namaz (1 Kullanıcı)

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm paylaşımın için sağol hoş demişsiniz güzel demişsiniz de benimki biraz farklı sanırm,
meleklerin işi kalmadı benim namazımı izlesinler :) eğer namaz sırasında aklıma girebilseler kurtlar vadisinin son bölümünü izleyebilirler oda olmazsa sabah yapacağım hesap kitap işlerini bulabilirler aklımda :) neyse umarım benim namazımı izliyecekleri derecede güzel namaz kılmayı ALLAH kısmet eder. selametle ...

an6arali

Kayıtlı Kullanıcı
ne kadar güzel .........keşke öyle bir namazı kılmak nasip olsa ?????????

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
S:A Alah razı olsun sabah namazının önemini daha iyi anladık sayende allah razı olsun dualarla....A.e.o

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi sun kardesim.ne güzel bi konuya deginmissin.insallah bundan sonra sabah namazlarimda yanimda meleklerin oldugunu hissederek kilacagim.o husuya ereriz insallah.cok makbule gecti inan .rabbim emegini zayi etmesin.cok duygulandim ögrendiklerim icin:H

SIZDENDE KARDESIM_TESEKKÜR EDERIM__NE GÜZEL INSALLAH
AMIN CÜMLEMIZIN INSALLAH:evet
YORUMUNUZ ICIN TESEKKÜR EDERIM
ALLAH´aeo:H

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Bu Hanım kardeşimin ilim sohbetini kabul eylesin!...Bir müjde de ben vereyim ; Kim ki Sabah ve Yatsı Namazlarını cemaatle kılar , Allah o kişiyi Cennetle Mükafatlandırır.

Böyle ilimleri paylaşmaya devam edelim,Allah ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun İnşallah-u Rahman...

Kim ki Sabah ve Yatsı Namazlarını cemaatle kılar , Allah o kişiyi Cennetle Mükafatlandırır.

ALLAH (c.c) razi Olsun Paylasiminiz icin
INSALLAH

ALLAH´a.e.o

tu@nna €lif

Kayıtlı Kullanıcı
s.a çok güzel bi konuya değinmişsin emeğine sağlık.selametle aeolun s.a...

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
Bu benim yaptığım yanılmıyorsam 2. kez oluyor bu sabah namazı vaktinde kılmadım yani uyandım ama yataktan kalkamadım gözlerimi bile açmadım sonra uyandım üzüldüm niye kalkabilirdim aslında ama şeytana yenildim pişmanmıyım evet yapıcak bişey var mı yok inşallah son olur benim için namazlarımı vaktinde kılmayı çok istiyorum işe gidiyorum bazı vakitleri kaza yapıyorum ama bu sabah uyanmak hiç istemedim
anlatmak istedim sizlere selametle hayırlı akşamlar

Ve Aleyküm selam

Gece yatağa girerken tedbir olarak çalar saati kurmanın yanında, mânevî tedbir olarak da “İnnâ âtaynâ” ve “Âyetelkürsi” gibi sûreleri okumak ve dua etmek uyanmamıza yardım edecektir.

ALLAH´a e.o Abla Yorum ekledigin icin Tesekkür ederim

nur Liva

Kayıtlı Kullanıcı
S.A kardesm..çk hoş ve aydınlatıcı bir paylaşımdı ALLAH razı olsn..dilerim RABBİM cümle mümin kardeşlerimi CENNET'iyle müjdelediği kullarından eylesiN...,,Temiz iman nasip etsin...

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm paylaşımın için sağol hoş demişsiniz güzel demişsiniz de benimki biraz farklı sanırm,
meleklerin işi kalmadı benim namazımı izlesinler :) eğer namaz sırasında aklıma girebilseler kurtlar vadisinin son bölümünü izleyebilirler oda olmazsa sabah yapacağım hesap kitap işlerini bulabilirler aklımda :) neyse umarım benim namazımı izliyecekleri derecede güzel namaz kılmayı ALLAH kısmet eder. selametle ...

Ve ALEYKÜM SELAM

Tesekkür Ederim__ InsALLAH.....

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
tu@nna €lif;503632' Alıntı:
s.a çok güzel bi konuya değinmişsin emeğine sağlık.selametle aeolun s.a...

VE ALEYKÜM SELAM
TESEKKÜR EDERIM
ALLAH`a.e.o__B)

gokce

Kayıtlı Kullanıcı
elllerinize sağlık.sabah namazı gerçekten çok önemli ve güzel .yeni bir güne Rabbmizi anarak,ona sığınarak başlamak...ayrıca sabah namazı rızık bolluğu içinde çok önemlidir.yazılarınızın devamını bekliyoruz......

emrecan_17

Kayıtlı Kullanıcı
Allah senden razı olsun kardeşim yüreğine sağlık Rabbime emanet olun Selamun aleyküm

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
S.A kardesm..çk hoş ve aydınlatıcı bir paylaşımdı ALLAH razı olsn..dilerim RABBİM cümle mümin kardeşlerimi CENNET'iyle müjdelediği kullarından eylesiN...,,Temiz iman nasip etsin...

VE ALEYKÜM SELAM

TESEKKÜR EDERIM__CÜMLEMIZDEN INSALLAH

AMIN__B)

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
elllerinize sağlık.sabah namazı gerçekten çok önemli ve güzel .yeni bir güne Rabbmizi anarak,ona sığınarak başlamak...ayrıca sabah namazı rızık bolluğu içinde çok önemlidir.yazılarınızın devamını bekliyoruz......

TESEKKÜR EDERIM BEGENDIGINIZE SEVINDIM__AYRICA GÜZEL YORUMUNUZ ICIN TESEKKÜRLER
ALLAH´a.e.o

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt