maşllh. bahar kardeşim boş durmuyorsun
çok güzel bi paylaşımdı....
:HSelamun Aleyküm
ALLAH bos durani sevmezmis
Tesekkür ederim_
ALLAH´a e.o
ALLAH bos durani sevmezmis
Tesekkür ederim_
ALLAH´a e.o
maşllh. bahar kardeşim boş durmuyorsun
çok güzel bi paylaşımdı....
SA BAHAR KARDEŞİM.PAYLAŞIMLARIN ÇOK GÜZEL.NE MUTLU SABAH NAMAZINI EDA EDENLERE.
selamunaleykum
allah razi olsun cok guzel konuyu cok guzel bir sekilde anlattiginiz icin.rabbim hep husu icinde kildirmayi nasip etsin.
Gelin dostlar! Sabah namazlarını eğer kılıyorsanız, bu ayeti hatırlayarak, seher vakitlerini daha bir bilinçli idrak edelim. Eğer ki, ihmal ediyorsanız, bugünden tezi yok, beynimizi ve kalbimizi ‘Sabah Namazı Vakti’ne ayarlayalım. Sahi insan ömründe kaç kere sabah namazı kılar ki? Bu bilinmez belki; ama bilinen tek gerçek var ki, o vakitte Allah, meleklerini namaz kılan kulunun yanında hazır tutuyor. Haydi kalkın kaçırılmaması gerekli olan sabah namazına ve hissedin o nurdan varlıkları, sağınızda yada solunuzdadır belki kim bilir, dikkatli davranın o halde
S.A.BAHAR KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK HATIRLATMALARIN ÇOK ÖNEMLİ.RABBİM KILDIĞIMIZ NAMAZLARIMIZI ÖMRÜMÜZÜN SONUNA DEK İHLASLA,HUŞU İLE RİYASIZ KILMAYI BİZLERE VE EVLATLARIMIZA DA NASİP ETSİN.NAMAZA BAŞLAMAMIŞ KARDEŞLERİMİN GÖNÜLLERİNE RABBİM İBADET AŞKI VERSİN,NAMAZIN MANEVİ TADINI ONLARIN VE HEPİMİZİN GÖNÜLDEN HİSSETMEMİZİ LUTF EYLESİN.A.A.O...B)B)
Paylaşımınız çok güzel olmuş , bunları bilmiyordum doğrusu Allah razı olsun.
selametle
Allah Razi Olsun Canim!!!
O $uurla Ya$ayan Kullardan Olalim Insallah ! ! !
Eline Emegine Saglik! Sayende Uzun Zamandan Sonra Yorum Yazdim!
Siteye Giriyorum Fakat Foruma Degil Konulara Daliyorum. Zamanim Kisitli Oluyor Burdan Bütün Arkadaslara Selam Olsun! ! !
Allah´in Selameti üzerinize Olsun!
Allah Razı Olsun kardeş
gerçekten sabah namazı çok faziletlii
Yeni müslüman olmuş bir bayan ile bizim ablalarımız oturuyorlarmış başlamış ablalarımız sabah namazına çok zor kalkıyıruz birsürü saat kuruyoruz demeye yeni müsl. olmuş bayan da: siz sabah namazına kalkmak için bir de saat mi kuruyorsunuz demiş...
Gerçekten biz bu dinimizin kıymetini bilmiyoruz. onlar sonradan müsl. oldukları için öyle iyi kıymetini biliyorlar ki...
tabi bizim doğuştan beri elimizde illa kaybedince mi değerini anlamamız gerekiyor...
Rabbim kaybettirmeden anlmayı nasip etsin...
selamun eleyküm allah bizi her daim sabah namazını ve vakit namazını geçirmeyen kullardan eylesin
sa.sabah namazı siyahla beyazın ayırt edildiği zaman kılınır.birde karanlıktan aydınlıga çıkarken.allah cc hepimizi karanlıktan aydınlıga cıkarsın.beyaz ile karayı ayırt etmemizi saglasın.teheccüt namazı peygamberimize farzdır.biz onu teberkuken kılarız.sahiplenemeyiz çünkü o yetim malıdır bizi yakar.a.e.oEsra Hanım Kardeşim!...Eğer o magazin programı senin , bu dizi benim geç saatlere kadar tv izlenirse tabiki sabah namazına kalkılamaz.Sabah namazı gibi değerli bir namazı kaçırmak pek hoş olmasa gerek.Zira ki "Teheccüd" namazının bilinmediği şu ahir zamanda...Allah dinimizi layıkı ile yaşamak nasib etsin...
selamun aleyküm kardeşlerim önce bahar kardeşim emegine sağlık allah razı olsun bende sabah namazını kılmayanlardanım sonra kaza yapıyorum ama zamanında kılmadıgım için çok üzülüyor suçluluk duyyorum ne olur arkadaşlar birbirimiz için dua edelim inşallah tüm müslüman kardeşlerim hakkıyla namazlarımızı eda etmek nasip etsin mevlam burdaki gibi rabimizin karşındada utanmayalım inşallah müslümanlıgı rabbimin istedigigibi yaşayalım inşallah allaha emanet olun tüm müslüman din kardeşlerim