Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Meleklerin seyrettiği namaz (1 Kullanıcı)

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim .ALLAH razı olsun sabah namazının önemini çok güzel bir şekilde paylaşmışsınız.bende bazen kalkamıyorum çok üzülüyorum .ama bu güzel yazınızı okuyunca sabah namazını daha dikkate almaya çalışacagım.ALLAH ibadetlerimizi yapmamızda yardımcımız olsun.A.E.O.hayırlı geceler.

aşk çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun çok güzel bir şekilde paylaşmışsın inşallah herkes önemini bir kez daha iyi anlar ve kalkmak için önem gösterir allaha emanet olun

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
Es Eelamün Aleyküm Kardeşim...

Elime emeğine yüreğine sağlık RAHMAN razı olsun MEVLA sevabını bol bol ihsan eylesin inşALLAH

MEVLA bu güzel paylaşımdan istifade etmeyi nasip eylesin

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol Hayırlı CUMA lar

musalli

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.ennsevgiliye.tr.gg
Allah c.c. razı olsun inşaallah...
çok güzel bir hatırlatma....

ah bide ben kalkabilsem sabah namazlarına :(:(

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı
Evet sabah namazinin feyzi bereketi bir başka insana verdiği ibadet duygusu bir başka allah bizlere biraktirmasin inşallah!

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı Olsun çooook güzel kalbim kıpır kıpır oldu ben bunu bilmiyordum Allah(C.C) cümlemizin 5 vakit namazını kabul Etsin Amin!
Ama Meleklerin sabah Namazında yanımıza şahit olarak durduklarını bilmek çok güzel.
Yinede Allah(C.C)razı Olsun kardeşim.

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim .ALLAH razı olsun sabah namazının önemini çok güzel bir şekilde paylaşmışsınız.bende bazen kalkamıyorum çok üzülüyorum .ama bu güzel yazınızı okuyunca sabah namazını daha dikkate almaya çalışacagım.ALLAH ibadetlerimizi yapmamızda yardımcımız olsun.A.E.O.hayırlı geceler.

Ve Aleyna Aleyküm Selam

Yazdiklariniza Cok Mutlu Oldum...
Amin INSALLAH

Sizde Sagolun

KAYIP

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ederiz kardeş emeğine sağlık...

vntolga

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun kardesim. Bunu bilmiyordum, bu konuda bizleri aydinlattigin icin tesekkurler. Artik sabah namazlarinda daha dikkatli davranacagim. Nede olsa melekler sahit olacak :)
Selametle..

elifnur

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun çok güzel bi konuya değinmişsiniz allah ibadetlerini kabul eden kullarindan eylesin .elinize sağlik

melzo

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun sabah namazının önemını bır kez daha anladım emegıne saglık

ebralim

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkürler Baharcım. Gerçekten de sabah namazının feyzine hiçbir şey uymuyor...

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Es Eelamün Aleyküm Kardeşim...

Elime emeğine yüreğine sağlık RAHMAN razı olsun MEVLA sevabını bol bol ihsan eylesin inşALLAH

MEVLA bu güzel paylaşımdan istifade etmeyi nasip eylesin

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol Hayırlı CUMA lar

VE ALEYKÜM SELAM

Sizinde Okuyan Gözlerinize Saglik
Sizdende INSALLAH
Amin INSALLAH

Sizde B)

AHTER_571

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim çok güzel bir paylaşımdı emeğine ve yüreğine sağlık rabbim utandırmasın inş.dualarda buluşmak dileğiyle............EN GÜZELE EMANET OLUN.......

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm.Ablacığım çok güzel bir paylaşımdı,emeğinize sağlık.Rabbim herkese içtenlikle namaz kıldırmayı nasib eylettirsin..Allaha emanet olun.Selametle...

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
Bahar kardeşim.yazın çok güzel.müsaden olursa ben bu siteyi nasıl kullanacağım anlayamadım başlık nasıl açabiliyoruz ben daha burada çok yeniyim kardeşim 5 gün oldu pek te giremiyorum.yardım edersen çok sevinirim.Allah razı olsun B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt