Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mahremiyet ve tokalaşma (4 Kullanıcı)

NSBBZN

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
kesinlikle haklısınız...
emeğinize sağlık,
selam ve daimi dua ile....

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
s.a hasta olduğum için bikaç gündür yoktum,zaten ne kafama takılsa o gün mutlaka burda forum olarak karşıma çıkıyo,benim çok rahatsız olduğum bi konu normalde tesettürlü değilim inşallah olucak ama aile olarak değerlerimiz ve kurallarımız var söylemek istediğim tokalaşma konusu çok rahatsız edici uzak durmama ma tokalaşmıycamı hissettirme me rağmen dibime kadar gelen insanlara nasıl davrancağımı bilemiyorum ve inanın içim ateş gibi oluyo acaba kapalı olmadığım için mi böyle oluyo yani kapanınca bu sorun da biter mi uzun oldu ama önemli bi konu ben yinede hareketlerimle belli etmeye çalışıyorum
allah razı olsun slm ve dua ile

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.geçmiş olsun.en kısa zamanda üstünüze farz olan örtünmeyi geç kalmadan ve gaflete dalmadan gerçekleştirin ALLAH cc izni ile.bu konuda ısrarcı ve sabit,daim olun.

konu bir iki cümle ile anlatılacak bir mevzu değil.ALLAH cc rızasını kazanmaya ALLAH cc hoşnut etmeye meyilli ve halis niyette olmalıyız.bırakın kul rızasını ve gönlünü kazanmayı.inci iken kum taneleri arasına karışmayın.değerlerinizi kendiniz düşürmeyin.bu tamamiyle sizin ve namahreme dikkat etmeyen boşluktaki cümlemizin suçudur.görüntünüz,hal hareket ve tavırlarınız ile örnek olmalı saliha hanım olma yolunda ilerlemelisiniz.

bende ilim irfan bakımından şuurlu ve donanımlı bir aileye sahip değilim.burada özelimede girmek istemem açıklamak istersem dahi tamamen yazacaklarım riya olacaktır.karşı tarafa bu histe gececektir ve nefsime belki yenileceğim bu bağlamda.

bende kendi başıma bir çok konunun üstesinden gelmeye çalışıyorum.ALLAH cc izni ve yardımı ile herşey oluyor.dünyevi zararda olduğumuz alışkanlıklardan kurtuluşumuz ve imanımız için vaz geçip dinimizi anlamaya ve uygulamaya çalışmalıyız bir gün selamız verildiğinde herşey çok geç olacaktır.

konu hakkında güzel ve hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.örtünme ve akabinde gerisinde gelecek hayırlı çabalarınız için.ALLAH cc gaflete daldırmasın.selametle kalın kardeşim.

s.a hasta olduğum için bikaç gündür yoktum,zaten ne kafama takılsa o gün mutlaka burda forum olarak karşıma çıkıyo,benim çok rahatsız olduğum bi konu normalde tesettürlü değilim inşallah olucak ama aile olarak değerlerimiz ve kurallarımız var söylemek istediğim tokalaşma konusu çok rahatsız edici uzak durmama ma tokalaşmıycamı hissettirme me rağmen dibime kadar gelen insanlara nasıl davrancağımı bilemiyorum ve inanın içim ateş gibi oluyo acaba kapalı olmadığım için mi böyle oluyo yani kapanınca bu sorun da biter mi uzun oldu ama önemli bi konu ben yinede hareketlerimle belli etmeye çalışıyorum
allah razı olsun slm ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt