Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mahremiyet ve tokalaşma (2 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam..ALLAH cc bizleri farkında olan kullarından eylesin..selam ve dua ile kalınız...

tu@nna €lif;509840' Alıntı:
kesinlikle çok doğru. ama ben kendi dükkanımızda sekreterlik yaptığım içiin bazen çok zor durumlarda kalıyorum kendimi bu konuda elimden geldiği kadar iyi korumaya çallışıyorum fakat geçenlerde nasıl olduğunu anlamadan bir bankanın çalışanı gelip elimi patdiye kaptı el sıkıştık feleğimi şaşırdım adam öyle bi hışımla girip elimi aldıki anlatamam şaştım kaldım reflex olarak bende elimi uzattım heralde ama adamlar gittiğinde kendimi çok kötü hissttim hiç bukadar kötü hissetmemiştim kendimi Allah affeder inş. aeo.selamun aleyküm...

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hayırlı akşamlar kaan abim ellerine saglık yine güzel bir konuya deginmişsin ne yazıkki müslüman bir ülkedeyiz ama kadın ve erkeklerimiz tokalaşmayınca ilkel sayılıyoruz akraba olsun yabancı olsun kimsenin elini tutmam ben evet bazen bana sırf bu yüzden ark niyetlisin diyorlar rabbimin açıkça yasakladığı bir eylemi yaparak rabbime karşı gelecegime bu hareketi yapan bütün elleri boş çevirmeyi tercih ederim zaten kulun rızasını gözeten Rabbimin rızasını nasıl kazanır selametle kal Allahü zül celal vel kemal hazretlerine emanetsin selam ve dua ile kal

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim...ALLAH cc razı olsun..ALLAH cc seni ve cümlemizi yolumuzda sabit kılsın daim etsin inşALLAH...bizleri güzel RABBİM kişi ve kişiler,elalem için yaşayan değilde ALLAH cc layık bir kul HZ.MUHAMMED MUSTAFA S.A.V efendimize yakışır ümmet olarak yaşamaya çalışan gayret eden çaba gösteren ve bu yolda hizmet edenler ile oturup kalkan müslümanlardan eylesin..amin...

selam ve dua ile kalınız kardeşim..selametle...

selamun aleyküm hayırlı akşamlar kaan abim ellerine saglık yine güzel bir konuya deginmişsin ne yazıkki müslüman bir ülkedeyiz ama kadın ve erkeklerimiz tokalaşmayınca ilkel sayılıyoruz akraba olsun yabancı olsun kimsenin elini tutmam ben evet bazen bana sırf bu yüzden ark niyetlisin diyorlar rabbimin açıkça yasakladığı bir eylemi yaparak rabbime karşı gelecegime bu hareketi yapan bütün elleri boş çevirmeyi tercih ederim zaten kulun rızasını gözeten Rabbimin rızasını nasıl kazanır selametle kal Allahü zül celal vel kemal hazretlerine emanetsin selam ve dua ile kal

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c. razi olsun bu konuyu bizlerle paylastigin için Sonuna kadar hak veriyorum abi :H

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
EsSelamunAleyküm KAAN Kardeşim..
Bu gibi durumlarda elimi arkaya bağlıyorum..karşı taraf ortada birşey göremeyince doğal olarak uzatamıyor..bilenler zaten sağolsunlar hiç teşebbüs etmiyorlar..Dikkat edilmesi elzem bir konuyu bizlere yine tavrınıza yakışır ciddiyetle sunduğunuz..güzel uyarılarınız için Rabbim Sizden razı olsun Kardeşim..Geceniz hayırlı olsun inşaAllah..
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli abim..saygıdeğer büyüğüm ALLAH cc şüphesiz biliyor ki sitede sizi görünce nasıl seviniyor ve mutlu oluyorum bilemezsiniz..yaklaşımlarınız,iletişiminiz,üslubunuz,yazılarınız...maşaALLAH..abim..sitenin olmazsa olmazı büyüğümüzsünüz...

abi biliyorum ki bu güzel sevgi muhabbet cümlelerinden belki rahatsız oluyorsunuz ama insan sevdiğini değer verdiğini nasıl belli eder ki başka...

ama söz bir daha dile getirmeyeceğim..siz zaten biliyorsunuz...:evet

siz gibi değerli bir abimi tanıdığım için RABBİM'e ne kadar şükür etsem azdır..ALLAH cc birliğimiz ve beraberliğimizi kardeşliğimizi daim etsin sabit kılsın abim...

sizede hayrılı geceler..ALLAH cc emanet olun..selametle...

EsSelamunAleyküm KAAN Kardeşim..
Bu gibi durumlarda elimi arkaya bağlıyorum..karşı taraf ortada birşey göremeyince doğal olarak uzatamıyor..bilenler zaten sağolsunlar hiç teşebbüs etmiyorlar..Dikkat edilmesi elzem bir konuyu bizlere yine tavrınıza yakışır ciddiyetle sunduğunuz..güzel uyarılarınız için Rabbim Sizden razı olsun Kardeşim..Geceniz hayırlı olsun inşaAllah..
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam değerli abim..saygıdeğer büyüğüm ALLAH cc şüphesiz biliyor ki sitede sizi görünce nasıl seviniyor ve mutlu oluyorum bilemezsiniz..yaklaşımlarınız,iletişiminiz,üslubunuz,yazılarınız...maşaALLAH..abim..sitenin olmazsa olmazı büyüğümüzsünüz...

abi biliyorum ki bu güzel sevgi muhabbet cümlelerinden belki rahatsız oluyorsunuz ama insan sevdiğini değer verdiğini nasıl belli eder ki başka...

ama söz bir daha dile getirmeyeceğim..siz zaten biliyorsunuz...:evet

siz gibi değerli bir abimi tanıdığım için RABBİM'e ne kadar şükür etsem azdır..ALLAH cc birliğimiz ve beraberliğimizi kardeşliğimizi daim etsin sabit kılsın abim...

sizede hayrılı geceler..ALLAH cc emanet olun..selametle...
EsSelamunAleyküm Sevgili KAAN Kardeşim..
Bak laf aramızda kimse duymuyor değil mi? Bir kardeş çok aşırı böyle bir davranış içindeydi..Sizin olmadığınız günlerdeydi sanırım.. Kardeş böyle yapma gibilerinden yazdım kendisine..bir daha hiç yazmaz oldu.. Kızdı mı..? ne oldu bilmiyorum..bak Sizde küsersiniz diye daha fazla uzatmıyorum ona göre..hıııı !..Başka sayfaya da yazmışsınız farketmedim sanmayınız..cevaplamadım..ben..Sizin umduğunuz gibi değilim..olmak isterdim nefsim kabarmayacağı sürece..ama ne yapalım ki öyle değilim Kardeş..Hüsn-ü Zan beslediğiniz için acizane,duacınızım. Kardeş'liğinize layık olabilmeyi Rabbim nasib etsin inşaAllah..SON.. dimi..EyvAllah Biraderim..Selam ve dua ile Acz-u Fakr-u abiniz.

Kaan Erdem

Yönetici
:K aleykümselam söz abi..siz benle sitede karşılaştınız mı..bunları hatrınıza getirin yeter...:K selam ve dua ile abim..selametle..sözüm söz..:H

EsSelamunAleyküm Sevgili KAAN Kardeşim..
Bak laf aramızda kimse duymuyor değil mi? Bir kardeş çok aşırı böyle bir davranış içindeydi..Sizin olmadığınız günlerdeydi sanırım.. Kardeş böyle yapma gibilerinden yazdım kendisine..bir daha hiç yazmaz oldu.. Kızdı mı..? ne oldu bilmiyorum..bak Sizde küsersiniz diye daha fazla uzatmıyorum ona göre..hıııı !..Başka sayfaya da yazmışsınız farketmedim sanmayınız..cevaplamadım..ben..Sizin umduğunuz gibi değilim..olmak isterdim nefsim kabarmayacağı sürece..ama ne yapalım ki öyle değilim Kardeş..Hüsn-ü Zan beslediğiniz için acizane,duacınızım. Kardeş'liğinize layık olabilmeyi Rabbim nasib etsin inşaAllah..SON.. dimi..EyvAllah Biraderim..Selam ve dua ile Acz-u Fakr-u abiniz.

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kaan abi hoşgeldin
paylaşımın çok güzeldi eline sağlık ama malesef bu mevzu insanlar üzerinde o kadar hassas ki elini vereyince arkandan ne kadar üzüldüklerini görebiliyorsun bunu abi eazi anşlaa söyledi ne kadar gerici bir insan elini verse ne olur mantığı var.ALLAH c.c akıl fikir ihsan eylesin

not:kaan abi laptopa su dökülü klavyei zor kurtardık bazı harfler basmıyor yazıa eksiklikler olabilir kusura bakmayın:A

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
zor bir zaman zor zamanda vazife yerine getirmek...ALLAH cc yar ve yardımcımız olsun..hatalarımız yok değil tabiki çok fakat var diyede ümid kesmek ve gaflete dalmak olmaz..selametle...[/QUOTE]

EFENDİMİZ BİR HADİSLERİNDE
<<< KİM FESAD-I ÜMMET ZAMANINDA BENİM BİR SÜNNETİME UYARSA , 100 ŞEHİDİN SEVABINI ALIR>>>ORTALIK BİD'ALARLA KAYNARKEN, BİRÇOK HARAMAN , AHLAKSIZLIĞIN , YASAK ADINA NE VARSA , HEPSİNİN YAPILDIĞI VER BUNLARIN GAYET NOTMEL KARSILANDIĞI BİR ZAMANDA ....
ZOR AMA BU ZORLUĞA KARŞI ALLAH RASULU BİZE ŞEHİTLİK MERTEBESİNİ MÜJDELİYOR.
ŞEHİT KİME DERİZ ? CANINI KANINI VATANI , BAYRAĞI , MİLLETİ VE DAVASI UĞRUNA VERENE DERİZ DEĞİLMİ ? BİZDEN NE CANIMIZ NEDE KANIMIZ İSTENİYOR BU MAKAMI VERMEK İÇİN ...
SADECE BİR SÜNNETİ UYGULAMAK ... HEM DÜNYAMIZ HEMDE AHİRETLİĞİMİZ ADINA... HELE DE BU FİTNE ZAMAN İÇİNDE GENÇ BİR MÜSLÜMANSANIZ...
RABBİM YOLUMUZU , ÇİZGİMİZİ , İSTİKAMETİMİZİ ŞAŞIRMADAN ASIL İKAMETİMİZE , AHİRETİMİZE VARABİLMEYİ NASİP ETSİN.

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH cc razı olsun..güzel paylaşımınızdan dolayı..selam ve dua ile kalınız..selametle...

zor bir zaman zor zamanda vazife yerine getirmek...ALLAH cc yar ve yardımcımız olsun..hatalarımız yok değil tabiki çok fakat var diyede ümid kesmek ve gaflete dalmak olmaz..selametle...

EFENDİMİZ BİR HADİSLERİNDE
<<< KİM FESAD-I ÜMMET ZAMANINDA BENİM BİR SÜNNETİME UYARSA , 100 ŞEHİDİN SEVABINI ALIR>>>ORTALIK BİD'ALARLA KAYNARKEN, BİRÇOK HARAMAN , AHLAKSIZLIĞIN , YASAK ADINA NE VARSA , HEPSİNİN YAPILDIĞI VER BUNLARIN GAYET NOTMEL KARSILANDIĞI BİR ZAMANDA ....
ZOR AMA BU ZORLUĞA KARŞI ALLAH RASULU BİZE ŞEHİTLİK MERTEBESİNİ MÜJDELİYOR.
ŞEHİT KİME DERİZ ? CANINI KANINI VATANI , BAYRAĞI , MİLLETİ VE DAVASI UĞRUNA VERENE DERİZ DEĞİLMİ ? BİZDEN NE CANIMIZ NEDE KANIMIZ İSTENİYOR BU MAKAMI VERMEK İÇİN ...
SADECE BİR SÜNNETİ UYGULAMAK ... HEM DÜNYAMIZ HEMDE AHİRETLİĞİMİZ ADINA... HELE DE BU FİTNE ZAMAN İÇİNDE GENÇ BİR MÜSLÜMANSANIZ...
RABBİM YOLUMUZU , ÇİZGİMİZİ , İSTİKAMETİMİZİ ŞAŞIRMADAN ASIL İKAMETİMİZE , AHİRETİMİZE VARABİLMEYİ NASİP ETSİN.[/quote]

Zisan

Kayıtlı Kullanıcı
İslam dini kadınla tokalaşmayı yasaklamakla kadını aşağılamamaktadır. Bilakis şerefini kurtarıyor. Kötü niyetli kimselerin şehvetle el uzatmasına engel oluyor.

Ne kadar guzel ya.. Demek ki degerinin farkında olan kadın kendisini koruyor, sakınıyor.. :)

Bilincli olmak bambaska birsey yahu.. Allah herkese nasip etsin..

havza

Kayıtlı Kullanıcı
slm

slm

selam aleyküm amin cümle müslüman a rabbim ilim ve bilinç nasip etsin

Delete

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.

Tokalaşma seddi zeria babından yasak sayılmıştır.
Yani haramdan kaçmak için yolu daha baştan tıkamak.
Bu da la takrabu'z-zina: zinaya yaklaşmama

Allah razı olsun kardeşim,
Selam ve baki dua ile kalın.

93270140eb0.gif
97906724wb4.gif

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim selam ve dua ile kalın selametle kalın.
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.

Tokalaşma seddi zeria babından yasak sayılmıştır.
Yani haramdan kaçmak için yolu daha baştan tıkamak.
Bu da la takrabu'z-zina: zinaya yaklaşmama

Allah razı olsun kardeşim,
Selam ve baki dua ile kalın.

93270140eb0.gif
97906724wb4.gif

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt