Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KUR'A SONUÇLARI (3 Kullanıcı)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KUR'A SONUÇLARI

S.A BEN KİME ÇIKTIM BİLMİYORUM AMA BANA ANAMAYA KARDEŞİM ÇIKTI.AMA BEN ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLEYEREK HAKKINI HELAL ETMESİNİ İSTEYECEM.KARDEŞİM SINAVLARIM DOLAYISIYLA BEN MİSAFİRLİĞE GİTMEK ZORUNDA KALDIM O GECE.YANİ MİSAFİRLİKTE KALDIM.O YÜZDEN O GECEYİ SADECE DUA EDEREK GEÇİREBİLDİM.AMA İNAN DUALARIMDAYDIN.YANİ GECEYİ DOLU DOLU GEÇEREMEDİM.RABBİM DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH.SELAMETLE.

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı

ben kime çıktım 7 numaraymışım bana tuba07 kardeşim çıktı allah (c.c)duamızı kabul buyurur inşallah

l_papatya

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
S.A BEN KİME ÇIKTIM BİLMİYORUM AMA BANA ANAMAYA KARDEŞİM ÇIKTI.AMA BEN ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLEYEREK HAKKINI HELAL ETMESİNİ İSTEYECEM.KARDEŞİM SINAVLARIM DOLAYISIYLA BEN MİSAFİRLİĞE GİTMEK ZORUNDA KALDIM O GECE.YANİ MİSAFİRLİKTE KALDIM.O YÜZDEN O GECEYİ SADECE DUA EDEREK GEÇİREBİLDİM.AMA İNAN DUALARIMDAYDIN.YANİ GECEYİ DOLU DOLU GEÇEREMEDİM.RABBİM DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH.SELAMETLE.

kardeşim sen bana çıktın yaw ne şanslıyım yaa trabzonda kardeşim va inş. oralara gelirsem kardeşimi görmeye gelirim nasip olursaB)B)B):D:DB)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

l_papatya yazdı:
meftun61 yazdı:

kardeşim sen bana çıktın yaw ne şanslıyım yaa trabzonda kardeşim va inş. oralara gelirsem kardeşimi görmeye gelirim nasip olursaB)B)B):D:DB)

S.A BENDE BİR OKADAR ŞANSLIYIM CANIM BENİM.BUNDAN SONRA BÜTÜN DUALARIMDASIN.İNŞALLAH KARDEŞİM.KALBİMDE YER EDİNDİN.GELİRSEN BAŞIMIN ÜSTÜNDEDE YERİN VAR.SELAMETLE.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

anamaya yazdı:
ben kime çıktım 7 numaraymışım bana tuba07 kardeşim çıktı allah (c.c)duamızı kabul buyurur inşallah

SEN BANA ÇIKTIN KARDEŞİM.YUKARDA AÇIKLAMAMI YAPTIM.OKURSAN SEVİNİRİM.

zumretezulal

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
hafize yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
hafize yazdı:
BEN KİME ÇIKTIM BANA KİM ÇIKTI ANLAYAMADIM ALLAH RIZASI İÇİN BANADA ANLATIN ZATEN MERAK EDİYORUM LÜTFEEEEEEEEN :D
Hafize annem size değerli kardeşim zümrete zülal çıktı ama sizin kime çıktığınızı hatırlayamıyorum o kardeşim elbette yazacaktır.SELAM VE DUA İLE

zümrete zulal kim başka isim kullandıkları için bilemedim :D
hafize annem zümrete zülal kardeşim site üyelerimizden fakat sık sık aktif olmuyor bu sebeble tanımıyor olabilirsin ama şunu bilki değerli bir kardeşim sizinde dualarınıza ihtiyacı olan bir kardeşim,hafize annem önemi varmıki kardeş kardeştir gerek tanıyalım gerekse tanımayalım.SELAM VE DUA İLE

Hayır yanlış anladın tabiki önemi yok o benim için bir kardeşten öte olur hani takma isim kullanıyorlar ya onun için sordum bak nereden nereye ilk kız torunum olduğu zaman zülal ismini istemiştim ama oğlum annecim betül koymak istiyorum deyince birşey demedim ama bak zülal ismi şimdi karşıma çıktı B)
S.A.hafize annem nasılsınız?şansıma size çıktım çok memnun oldum inanın aklımdanda geçmişti hafize anneme çıksam diye tevafuk oldu....kabul buyurursanız manevi kızınız olarak her zaman özel dualarınızı beklerim oğlum ve benim için......SELAMTELE KAL HAFİZE ANNEMİZ.....

l_papatya

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
l_papatya yazdı:
meftun61 yazdı:

S.A BENDE BİR OKADAR ŞANSLIYIM CANIM BENİM.BUNDAN SONRA BÜTÜN DUALARIMDASIN.İNŞALLAH KARDEŞİM.KALBİMDE YER EDİNDİN.GELİRSEN BAŞIMIN ÜSTÜNDEDE YERİN VAR.SELAMETLE.

allah razı olsun canım benim hiç böle bi kandil hediyesi almamıştım çok seviniyorum ya ravzanur vesile olduğun için rabbimden binlerce kez razı olsun yaaaB)B)B)B):D:D

zumretezulal

Kayıtlı Kullanıcı

dynaxon yazdı:
S.A YA BENİM İÇİN 36 NUMARALI KARDEŞİM DUA ETMİŞ ALLAH RAZI OLSUN. AMA KİM BU KARDEŞİM NASIL ÖĞRENE BİLİRİM. A.S..KARDEŞİM ACİZANE SİZE DUA EDEN BENİM RABBİM KABUL BUYURURUSA...... ZUMRETEZULAL

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. ÖNCELİKLE HERKESİN GEÇMİŞ MEVLÜD KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.BANA KURADA VEYS KARDEŞ ÇIKMIŞ.VEYS KARDEŞ (YADA ABİ) ELİMDEN GELDİĞİ KADARIYLA DUA ETTİM SANA.RABBİM KABUL BUYURUR İNŞAALLAH HEPİMİZİN DUALARINI.SELAMETLE....B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
nigdeli yazdı:
evindar yazdı:
nigdeli yazdı:
s.a Ravza nur ablam. öncelikle hakkını bizlere helal etmeni istiyorum abla. Gerçekten çok uğraştınızB)B)B) Rabbim ebeden razı olur inş...

bana da rüzgar17 kardeşim çıkmış...Benim için büyük bir sorumluluktu.
Rabbim inş bu aciz kulunun yaptıklarını kabul ederse, benim de sevaplarımın hepsi kardeşimin olsun...Kardeşim hakkını helal et olur mu??...

selamünaleyküm ~Ravza_Nur ablacım,

bizlere bu güzelliği yaşattığın için Rabbimiz senden razı olur inşaALLAH.Ben o gece sizlerle çok güzel bir gece geçirdim yaptığım bütün ibadetlerim ve dualarım niğdeli kardeşimiz içinmiş Rabbimiz sevabını kat kat verir inşaALLAH.Bundan sonra niğdeli kardeşim benim dünyada ve ahirette de hep kardeşim olur inşaALLAH.

selamünaleyküm

selamünaleyküm evindar abla,
Rabbim sizden ebeden razı olsun, bana ettiğiniz duanın sevabını, Rabbim kat kat size versin inşALLAH. İnş bu dünyada da ahirette de birlikte oluruz ablacım..Allaha emanet olun inşALLAH..Selam ve dua ile...

Manevi kardeşiniz Rabia...

selamünaleyküm nigdeli kardeşim,

ALLAH-Ü TEALA (C.C) hepimizin dualarını kabul eder inşaALLAH.Annem ile adaşsınız.Benim erkek kardeşim üniversiteyi Niğde de okuduğu için oraları iyi bilirim anadolunun her yeri çok ama çok güzel.Dualarda buluşmak üzere.

selamünaleyküm

ve aleyküm selam ablam

amin ablam...inş...Artık kardeşiniz olduğuma göre Rabia annemin de ellerinden öperim...B)
Evet Niğde küçük ama şirin bir il, her yaz gitmeye çalışıyoruz memleketimize...
Doğru ablacım , vatanımızın heryeri çok güzel...Rabbim zeval vermesin hiçbir karışına..
Dualarınıza talibim ablam...
Allah'a emanet olun inş...selametle...

l_papatya

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ravza nur kardeşim sen hiç yazmıyosun yaa kur ayı çektin kaçtın :D:DB):p hepimiz memnunuz allah razı olsun dedik ama senin bize verdiğin kandil hediyesine karşılık çiçekte gönderelim dimi :DB)B) çiçekleri eve gönderellimmi:D:pB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

semos

Kayıtlı Kullanıcı

Selamunaleyküm ,

9 numara benim kardeşimdi.yani sehidarzu kardeşim. diğer forma yazmıştım ama farketmedi demekki.(sınavı kazandığını haber verdiğin forum :) ) kandil günü ve gecesi çok güzeldi.hep kardeşimi düşünüp ona göre davrandım ve ibadetimi çoklaştırdım. inş. kabul olur. rabbim kardeşimin ne muradı varsa versin inş.

bu arada sevvalmina kardeşimde beni seçmiş bildiğim kadarıyla.inşallah dualarda buluşmuşuzdur.

selametle kardeşlerim ....

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

B) ZÜMRETE ZULAL VE SELMA B) ARTIK ALLAH NASİP EDERSE ARTIK HEP DUALARIMDASINIZ AYRICA ELİMDEKİ LİSTEDE OLAN KARDEŞLERİM YANİ SİTEDE BULUNAN HERKEZ DUALARIMDASINIZ NE KADAR GÜZEL BİRBİRİMİZİ TANIMIYORUZ AMA DİLİMİZDE VE KALBİMİZDE AYNI DUALAR ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUNKİ BİR YERLERDE BENİM İÇİN DUA EDEN KARDEŞLERİMİZİN OLDUĞUNU BİLİYORUM RAVZA NUR BÖYLE GÜZEL BİRŞEYLERE SEBEP OLDUĞUN İÇİN RABBİM SENDEN RAZI OLSUN PEYGAMBER EFENDİMİZE EHLİ BEYTİNE KOMŞU EYLESİN AMİN :D

bican

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm eeee biz bicanız (cansız) ız diye bize kimse çıkmadımı ? ben kime çıktım ? bana kim çıktı ?

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Hz. Ömerin rivayetine göre, Resulullah (asm.) şöyle buyurmuştur:
“Mutlaka Allah’ın kullarından bazı insanlar vardır ki, onlar ne Peygamber, ne de şehitlerdir. Fakat kıyamet gününde, Allah katındaki makamlarından dolayı nebiler ve şehitler onlara gıpta edecekler.”

Sahabeler dediler:
“Ey Allah’ın Resulü bize haber ver, onlar kimlerdir?”

Resulullah:
“Onlar öyle bir topluluk ki, aralarında bir akrabalık, alıp verecekleri mal- mülk olmaksızın Allah için birbirlerini severler. Hem, vallahi şüphesiz onların yüzleri pırıl pırıl nurdur. Şüphesiz onlar nur üzerindedirler. (İşleri nurdur) insanlar korktuğu zaman onlar korkmazlar, halk mahzun olduğu zaman onlar mahzun olmazlar” (1) buyurdu ve şu ayeti okudu: “iyi bil ki, Allah’ın velilerine, sevdiklerine korku yoktur ve onlar üzülmeyeceklerdir.”

Bir başka rivayet de şöyledir:
“Mutlaka Allah’ın kullarından, nebilerin ve şehitlerin kendilerine gıpta edecekleri kullar vardır. Sahabeler tarafından denildi ki: Onlar kimlerdir ey Allah’ın Resulü, bize haber ver ki onları sevelim. Resulullah onların bu isteği üzerine, şöyle buyurdu: Onlar öyle bir topluluktur ki, aralarında mal (ticari ilişki) ve akrabalık olmaksızın birbirlerini severler. Onların yüzleri nurdur. Nurdan minberler üzerindedirler. Halk korktuğu zaman korkmamayı sürdürürler. İnsanlar mahzun oldukları zaman onlar üzülmezler” dedi ve sonra “Dikkat edin! Mutlaka Allah’ın evliyası için korku yoktur, onlar mahzun da olmazlar.” ayetini okudu. (2)

İNŞALLAH BİZLERDE BUNLARDAN OLURUZ RİYASIZ ÇIKARSIZ dualarda buluşalım B)B)B)

serife07

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM
ANCAK CEVEP YAZABİLDİM KUSURA BAKMAYIN BİLGİSAYARIMDA ARIZA OLDUĞU İÇİN SİTEYE GİREMEDİM.
BANA TEVBEKAR KARDEŞİM ÇIKTI.ELİMDEN GELDİĞİNCE KARDEŞİM VE KENDİM İÇİN BİRSEYLER YAPMAYA ÇALIŞTIM.RABBİM SEVAPLARIMI KAT KAT KARDEŞİME YAZSIN İNŞEALLAH...HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM..... SELAMETLE KAL....
BEN MUSLİMA KARDEŞİME ÇIKMIŞIM. YAZDIKLARINI OKUDUM KARDEŞİM. ÇOK DUYGULANDIM.ALLAH(C.C) RAZI OLSUN.... HAKKINI HELAL ET...SELAMETLE KAL...

serife07

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM
RAVZANUR KARDEŞİM BÖYLE BİR KARDEŞLİĞE VESİLE OLDUĞUN İÇİN ALLAH(C.C.)RAZI OLSUN....EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALIRSIN İNŞEALLAH....O GECEDE İNSANIN GÖNÜL MİSAFİRİNİN OLMASI İNSANA DAHA FAZLA SORUMLULUK YÜKLÜYOR....İNSAN DAHA DİKKATLİ OLUYOR...BU DA ÇOK GÜZEL BENCE .... BAŞKASININ SORUMLULUĞUNU ALMAK....HAKKINI HELAL ET... SELAMETLE....

Canan38

Kayıtlı Kullanıcı

salamun aleykum kardeslerim mubarek regayip kandili icin cekilen kurrada kiminle maneviyatta bulustum tanimak istiyom .nr 43 tu kime cikmissa kendisini tanimak nasil burda kardes olmus isek bu manevi kardesligi devam ettirmek isterim tum site kardeslerimede tsk borc bilir ve emegi gecen herkesten allah razi olsun cumlemiz bu sitede nasil toplanmis isek arsu rahman altinda resulumuzun yanindada böyle toplanmak nasip olsun insallah selam ve dua ile saygilar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt