Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KUR'A SONUÇLARI (1 Kullanıcı)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net
RE: KUR'A SONUÇLARI

S.A.GERÇİ BÖYLE İSE ÇOK GÜLÜCEM YA,BEN DE O GÜN KENDİMİ PARÇALADIM İNANIN HATİM İNDİRDİK BİR TANE,4444 LER OKUNDU,TESPİH NAMAZLARI KILDIK,BÜYÜK CEVŞENİ BÖLÜŞÜP BİTİRDİK,YA BEN DE HEP DUA ETTİM ÇIKAN KARDEŞE,GERÇİ HEPİNİZİ DE GEÇİRDİM İÇİMDEN.ALLAH KABUL ETSİN.BÖYLE İSE VARDIR BİR HAYIR,YAŞIM 38 DİYE 38 İ SEÇMİŞTİM O AN AKLIMA ÖYLE GELDİ.NASİP BÖYLE DEMEK Kİ?A.E.O.

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

YA ABLACIM BEN ANLAMADIM BANA KİM ÇIKTI ŞİMDİ :(

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.GERÇİ BÖYLE İSE ÇOK GÜLÜCEM YA,BEN DE O GÜN KENDİMİ PARÇALADIM İNANIN HATİM İNDİRDİK BİR TANE,4444 LER OKUNDU,TESPİH NAMAZLARI KILDIK,BÜYÜK CEVŞENİ BÖLÜŞÜP BİTİRDİK,YA BEN DE HEP DUA ETTİM ÇIKAN KARDEŞE,GERÇİ HEPİNİZİ DE GEÇİRDİM İÇİMDEN.ALLAH KABUL ETSİN.BÖYLE İSE VARDIR BİR HAYIR,YAŞIM 38 DİYE 38 İ SEÇMİŞTİM O AN AKLIMA ÖYLE GELDİ.NASİP BÖYLE DEMEK Kİ?A.E.O.

selamünaleyküm ADALETIMAHZA ablacım,

bu sıralama bizim numara alma sıramıza göre değil insanların kimi çektiğini tahmin etmemesi için Ravza_Nur abla değişik bir sistem kullandı.Kendisi gelince size daha güzel bir açıklama yapacaktır.Tevafuk diyelim Rabbimiz herşeyin en güzelini bilir bir de şöyle düşünelim demek ki size sizden daha güzel bir şekilde dua eden sizsiniz duaya devam edelim inşaALLAH.Rabbimizin dualarınızı kabul etmesi duası ile.

selamünaleyküm

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı

rahman ve rah,m olan allahın adıyla..selamün aleyküm can kardeşim ravza nur uzun zamandır sizlerden ayrı kaldım.sizleri ve tüm kardeşlerimi çok ve çok özledim allahın selamı rahmeti üzerine olsun.sizler nasılsınız görüşmeyeli benim bir hayır işim vardı ama olmadı rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin...can kardeşim evinizdeki tüm ailenize saygı ve sevgiler gönderiyorum lütfen kabul ediniz .allahdan sağlık mutluluk temennilerimi sizler için diliyorum.allah nurunla kuşatsın sizleri yolunuz gül bahçeleri olsun...selametle kal

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

S.A YA BENİM İÇİN 36 NUMARALI KARDEŞİM DUA ETMİŞ ALLAH RAZI OLSUN. AMA KİM BU KARDEŞİM NASIL ÖĞRENE BİLİRİM.

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

ABLACIM BANA ( SİNDY ) KARDEŞİMİZ ÇIKMIŞ.. MAENVİ KARDEŞİM..
ALLAH YAPMIŞ OLDUĞUM AZ ÇOK İBADETLERİMİZİ KABUL ETSİN..
ABLACIM BEN KİME ÇIKTIM NEOLUR YAZ ÇOK MERAK EDİYORUM..

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

evindar yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:

selamünaleyküm ADALETIMAHZA ablacım,

bu sıralama bizim numara alma sıramıza göre değil insanların kimi çektiğini tahmin etmemesi için Ravza_Nur abla değişik bir sistem kullandı.Kendisi gelince size daha güzel bir açıklama yapacaktır.Tevafuk diyelim Rabbimiz herşeyin en güzelini bilir bir de şöyle düşünelim demek ki size sizden daha güzel bir şekilde dua eden sizsiniz duaya devam edelim inşaALLAH.Rabbimizin dualarınızı kabul etmesi duası ile.

selamünaleyküm

S.A.Sağol kardeşim,ben de Ravzanur u bekliyorum zaten.A.E.O.B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
sevvalmina yazdı:
sadece_eda yazdı:
sevvalmina yazdı:
YA ABLACIM BEN ANLAMADIM BANA KİM ÇIKTI ŞİMDİ :(

CANIM BENİM BİRNUR KARDEŞİM ÇIKMIŞ SANA 2 SAYFADA ÖYLE YAZIYORDU..B)

YOK CANIM BEN ONA ÇIKMIŞIM BANA KİM ÇIKMİŞ

S.A.BEKLEYELİM BAKALIM NEREDESİN RAVZANUR KARDEŞİM,BAK KİMKİME ÇIKMIŞ DİYE MERAKTAYIZ.BEKLETME BİZİ.:D:D:D

BENDE MERAK ETTİM..SEVALMİNACIM YANLIŞ ANLAMIŞIM CANIM ÖZÜR DİLERİM..
RAVZA_NUR ABLA GEL HADİ MERAK EDİYORUZ..B)

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı

Kardeşlerim ilk yorumu ben yazayım,bana 17 numaradaki kardeşim çıktı,elimden geldiğince kardeşim için birşeyler yapmaya çalıştım ama üzüldüğüm nokta benim gibi bir acizin M.TEKİK abiye çıkmış olmasıdır.Rabbi kapısında kıtmır dahi olamayan ben kendisine bile faydası olamayan ben nasıl olurda bir başkasına yardımı olur.Rabbim kabul buyursun inş,kardeşim hakkını helal et olurmu?gönül misafirm hatalarım benim olsun eğer kabul olduysa sevablarımın hepsi senin olsun.SELAM VE DUA İLE

--------------------------------------------------------------------------------
Sözün bir gül ise,Sen gül bahçesisin.İŞTE SEN BU KADAR MÜTEVAZİ BU KADAR GÜZEL YÜREKLİ BİR KARDEŞİMSİN BEN SENDEKİ BU GÜZEL IŞIĞI ÇOKTAN ALMIŞTIM RABBİM SENİ CENNET MEKANIYLA ÖDÜLLENDİRSİN NE KADAR İYİSİN KARDEŞİM .İSMİNİN GÜZELLİĞİ ÇEVRENE IŞIK VE NUR SAÇIYOR VALLAHİ BÜTÜN MÜMİNLER İÇÖİN DUA EDİYORUM. AYRICA SANADA..YOLUN GÜL BAHÇELERİNE GİDEN GÜL YOLU OLSUN .BUNU BİR İLTİFAT OLARAK KABUL ETME SEN ZATEN GÜL BAHÇELERİNİN GÜLLERİNDEN BİRİSİN YOLUN NURLU YOL OLSUN CAN KARDEŞİM...AYRICA. BENİM NUMARAM KAÇ .. BİLMİYORUM BİLGİLENDİRİRSEN .MİNNETLERİMİ SUNARIM..SELAMETLE

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

Ravza_Nur yazdı:
Kardeşlerim ilk yorumu ben yazayım,bana 17 numaradaki kardeşim çıktı,elimden geldiğince kardeşim için birşeyler yapmaya çalıştım ama üzüldüğüm nokta benim gibi bir acizin M.TEKİK abiye çıkmış olmasıdır.Rabbi kapısında kıtmır dahi olamayan ben kendisine bile faydası olamayan ben nasıl olurda bir başkasına yardımı olur.Rabbim kabul buyursun inş,kardeşim hakkını helal et olurmu?gönül misafirm hatalarım benim olsun eğer kabul olduysa sevablarımın hepsi senin olsun.SELAM VE DUA İLE

S.A. ABLAM,
O ŞEREF BİZE AİT ABLAM. DEMEKKİ SİTENİN EN ŞANSLI KURASINI BEN ÇEKMİŞİM. ZATEN HEP DEDİĞİM GİBİ BÖYLE BÜYÜK VE GÜZEL BİR ORGANİZSAYINA İMZA ATTIĞINIZ İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR KAZANÇ İÇİNDESİNİZ, HER ARKADAŞ ÖZELLİKLE SİZE AYRI AYRI DUA ETTİLER, BEN ACİZ KARDEŞİNİZ ELİMDEN GELDİĞİNCE O GÜNÜ FARKLI YAŞAMAYA ÇALIŞTIM, UZUN ZAMANDIR KANDİL GECESİNİN GELMESİNİ BÖYLE HAFTALAR ÖNCESİNDEN BEKLEMEYE BAŞLAMAMIŞTIM.
DOLAYISIYLA ARKADAŞLAR ÇĞK GÜZEL BİR GECE GEÇRİDİR.VE ABLAMIN SEVAPLARINA ORTAK OLDUĞUM İÇİN EN KARLININZ BENİM :)
AMA MÜSLÜMAN PAYLAŞMASINI BİLENDİR. İNŞALLAH O GECE YAPTIĞIMIZ HER ŞEY BİRBİRİMİZ İÇİNDİR.
K.S.E.O.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Şimdi ben 22 numarayı seçmiştim...Şuanda 22 numarada yeşil03var yani bana Okardeşim çıkmış oluyor... GalibaB)B)

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

S.A BENİM İÇİN ZUMRETEZULAL KARDEŞİMİZ DUA ETMİŞ ALLAH RAZI OLSUN ALLHU TEALA HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN. İNŞALLAH CENNETTEDE HEP BERABER SOHBET EDERİZ.
A.E.O SELAM VE DUA İLE S.A

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. abla RAbbim sevabını arrtırsın.

Bana (35) Bİrnur kardeş cıkmıs dualarımdaydın Rabbim kabul buyursun.

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:
s.a. abla RAbbim sevabını arrtırsın.

Bana (35) Bİrnur kardeş cıkmıs dualarımdaydın Rabbim kabul buyursun.

Aleyküm Selam abim.. Allah razı olsun. hakkınızı helal edin abi B)B)B)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.
ABLACIM ÖNCELİKLE BÖYLE BİR GÜZELLİK YAPTIGINIZ İÇİN HERKES SİZE MİNNETTARDIR ABLA..ALLAH SİZİN GİBİLERİ BASIMIZDAN EKSİK ETMESİN..İNŞ..DUALARINIZDA İNŞ HER ZAMAN YER BULALIM ..BENDE SADECE EDA KARDEŞİME ETTİM...ALLAH KABUL EDER İNŞ..CNDY KARDEŞİM DE BANA ETMİŞ...ONUNDA DUALARI KABUL OLUR İNŞ..HERKESİN DUALARI KABUL OLUR İNŞ..SELAMET KALIN İNŞ..S.A.B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
S.A.
ABLACIM ÖNCELİKLE BÖYLE BİR GÜZELLİK YAPTIGINIZ İÇİN HERKES SİZE MİNNETTARDIR ABLA..ALLAH SİZİN GİBİLERİ BASIMIZDAN EKSİK ETMESİN..İNŞ..DUALARINIZDA İNŞ HER ZAMAN YER BULALIM ..BENDE SADECE EDA KARDEŞİME ETTİM...ALLAH KABUL EDER İNŞ..CNDY KARDEŞİM DE BANA ETMİŞ...ONUNDA DUALARI KABUL OLUR İNŞ..HERKESİN DUALARI KABUL OLUR İNŞ..SELAMET KALIN İNŞ..S.A.B)

Amin...B)B)B)

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
BEN TORON KARDEŞİME YAPMIŞ OLDUGUM İBADETLERİ HEDİYE EYLEMİŞİM...
CENAB-I HAK KABUL BUYURSUN BÖYLESİNE BİR OLUŞUMA İLK DEFA ORTAK OLDUM ALLAH(CC) RAVZA-NUR KARDEŞİMİZDEN RAZI OLSUN ONA HERKES DUA ETMİŞTİR...
BEN BU GÜNÜ 1 HAFTA ÖNCEDEN BEKLEDİM YAPTIGIM HER İŞTE KILDIGIM NAMAZLARDA KARDEŞİME DUA ETTİM KİMSEYİ KIRMAMAYA ÇALIŞTIM..UMARIM BUNA VAKIF OLMUŞUMDUR..
ÖLE BİR OLDUKİ ALIŞTIMDA NE YAPSAM DUADA HEMEN AKLIMA KARDEŞİM GELİYOR HEP
VALLA ÖLENE KADARDA BU KARDEŞ AKLIMDAN ÇIKMAYACAK GİBİ İNŞALLAH HEP BÖYLE GİDER TORON KARDEŞİM DUALARIMDASIN...
BANA DUA EDEN KARDEŞİM 44 NUMARAYI SEÇEN KARDEŞ...
SELAMÜN ALEYKÜM...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt