Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KUR'A SONUÇLARI (1 Kullanıcı)

admalsi_ruzuh

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KUR'A SONUÇLARI

ya arkadaşlar ben sitede yeniyimde kuradan bahsetmişsinizde tam olarak anlayamadım bizede dua eden olmuştur İNŞALLAH

emineduru

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. Ravza_Nur ablamızdan Rabbim razı olsun hakkınızı helal edin emeğiniz çok geçti
Bana yahamza kardeşimiz çıkmış ben dualarıma benim çıktığım kardeşimi de (Toron kardeşim) ekledim. Her ikisi de hakkını helal etsin
Elimden geldiğince dua ettim. Rabbim inşallah kabul eder. Efendimiz (A.S.M.) in şefaatine nail olurlar inşallah

emineduru

Kayıtlı Kullanıcı

Bu arada kızımın bilgisayarı karıştırması sonucu böyle büyük boyut olmuş

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

BEN KİME ÇIKTIM BANA KİM ÇIKTI ANLAYAMADIM ALLAH RIZASI İÇİN BANADA ANLATIN ZATEN MERAK EDİYORUM LÜTFEEEEEEEEN :D

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

ruveyda28 yazdı:
Banada ümeyye kardeşim çıkmış, elimden geldiği kadarıyla dua yaptım inşallah layıkıyla yapmışımdır hakkınızı helal edin.Allaha emanet olun.dualarla kalalım inşallah...

S.A RAVZA NUR KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIL

ALLAH C C RAZI OLSUN KARDEŞİM İŞL. DUALARINA LAİK OLURUM DUALARIMIZLAN
HER ZAMAN BERABERİZ A.E.O B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
BEN KİME ÇIKTIM BANA KİM ÇIKTI ANLAYAMADIM ALLAH RIZASI İÇİN BANADA ANLATIN ZATEN MERAK EDİYORUM LÜTFEEEEEEEEN :D
Hafize annem size değerli kardeşim zümrete zülal çıktı ama sizin kime çıktığınızı hatırlayamıyorum o kardeşim elbette yazacaktır.SELAM VE DUA İLE

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

S.A Ravza Nur kardeşim MEVLAM senden razı olsun asıl sen
bize hakkını helal et B) benden yana helal olsun

Bu arada bana Zehramelek kardeşim çıktı işl.kardeşim ve sizleriçin acizane yaptığımız dualar kabul olu.

B) EFENDİMİZ HADİSİ ŞERİFLERİNDE MÜMİNİN MÜMİN KARDEŞİ GIYABINDA YAPTIĞI DUA KABUL BUYURUYOR B)
Bu Hadisi Şerifin işında MEVLAM Dualarımızı kabul eylesin B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Allah emeğinizden razı olsun...B)B)B) Banada Yeşil03 çıkmış... kardeşim kendimce dua ettim inşallah Allah kabul eder...B)B)

Muslima

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamu Aleikum vr,vb
Öncelikle Ravza_Nur kardesim bub isi baslattigin icin vede cok emek verdigin icin Hakkini helal et bizlere.
Bende az cok birseyler yapmaya gayret gösterdim ama bende (serife07)kardesime o gun yaptiklarimin hepsini Allahin izni ile ona hediye ediyorum Mevlam benden onun adina yazsin insaAllah.Bu kutlu dogum haftasinca yaptigim ibadetlerimin yarisinida yine (serife07)kardesime hediye ediyorum insaAllah Mevlam onlarida aramizda yariyariya yazsin.Rabbimin hazinesinde hersey cok biz aciz kullarinada Rahmeti ve Merhameti ile Lutfeder insaAllah!
Bu arada diger kardeslerime de toplu olarak dua ettim Rabbim kabul buyurur insaAllah,Ravza kardesim senide unutmadim.
Allaha emanet olunuz

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
hafize yazdı:
Hafize annem size değerli kardeşim zümrete zülal çıktı ama sizin kime çıktığınızı hatırlayamıyorum o kardeşim elbette yazacaktır.SELAM VE DUA İLE

zümrete zulal kim başka isim kullandıkları için bilemedim :D

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
hafize yazdı:

hafize annem zümrete zülal kardeşim site üyelerimizden fakat sık sık aktif olmuyor bu sebeble tanımıyor olabilirsin ama şunu bilki değerli bir kardeşim sizinde dualarınıza ihtiyacı olan bir kardeşim,hafize annem önemi varmıki kardeş kardeştir gerek tanıyalım gerekse tanımayalım.SELAM VE DUA İLE

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.ben 19 numaradaki kardeşim paradise_angel'i seçmişim manevi kardeşim dualarımda hep vardın rabbim sevablarımıda paylaştırsın gönül misafirimdin hakkını helal et.bu arada benide ararat kardeşim seçmiş hakkını helal et kardeşimbundan böyle manevi kardeşlerimsiniz ve inşallah dualarımdasınız.Allaha emanet olun.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
hafize yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
hafize yazdı:

hafize annem zümrete zülal kardeşim site üyelerimizden fakat sık sık aktif olmuyor bu sebeble tanımıyor olabilirsin ama şunu bilki değerli bir kardeşim sizinde dualarınıza ihtiyacı olan bir kardeşim,hafize annem önemi varmıki kardeş kardeştir gerek tanıyalım gerekse tanımayalım.SELAM VE DUA İLE

Hayır yanlış anladın tabiki önemi yok o benim için bir kardeşten öte olur hani takma isim kullanıyorlar ya onun için sordum bak nereden nereye ilk kız torunum olduğu zaman zülal ismini istemiştim ama oğlum annecim betül koymak istiyorum deyince birşey demedim ama bak zülal ismi şimdi karşıma çıktı B)

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim birbiri için dua eden tüm kardeşlerimden razı olsun. Bu okyanusta ben de bir damla olmak isterdim ama malesef olamadım. Selam ve dua ile.

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

nigdeli yazdı:
s.a Ravza nur ablam. öncelikle hakkını bizlere helal etmeni istiyorum abla. Gerçekten çok uğraştınızB)B)B) Rabbim ebeden razı olur inş...

bana da rüzgar17 kardeşim çıkmış...Benim için büyük bir sorumluluktu.
Rabbim inş bu aciz kulunun yaptıklarını kabul ederse, benim de sevaplarımın hepsi kardeşimin olsun...Kardeşim hakkını helal et olur mu??...

selamünaleyküm ~Ravza_Nur ablacım,

bizlere bu güzelliği yaşattığın için Rabbimiz senden razı olur inşaALLAH.Ben o gece sizlerle çok güzel bir gece geçirdim yaptığım bütün ibadetlerim ve dualarım niğdeli kardeşimiz içinmiş Rabbimiz sevabını kat kat verir inşaALLAH.Bundan sonra niğdeli kardeşim benim dünyada ve ahirette de hep kardeşim olur inşaALLAH.

selamünaleyküm

sehidearzu

Kayıtlı Kullanıcı

evindar ablacım benm manevi kardeşimde senmişsin :D 10 numara seni seçmişim ve bunuda duyunca çok mutlu oldum.ablacım sanada mutlu olacagın bi haber vereyim ben SAKAL-I ŞERİF Ebakarken aklımdan gecirdim dua ettim bu manevi adını bilmediğim kardeşime nekadar güzelki bu şeref tanıdıgım bi ablama nasip olmuş:D bu hayıra vesile olan ablamızdan ALLAH RAZI OLSUNB)B)B)
BEN 9 NUMARA KİME ÇIKTIM ACEP;)

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

sehidearzu yazdı:
evindar ablacım benm manevi kardeşimde senmişsin :D 10 numara seni seçmişim ve bunuda duyunca çok mutlu oldum.ablacım sanada mutlu olacagın bi haber vereyim ben SAKAL-I ŞERİF Ebakarken aklımdan gecirdim dua ettim bu manevi adını bilmediğim kardeşime nekadar güzelki bu şeref tanıdıgım bi ablama nasip olmuş:D bu hayıra vesile olan ablamızdan ALLAH RAZI OLSUNB)B)B)
BEN 9 NUMARA KİME ÇIKTIM ACEP;)

selamünaleyküm sehidearzu kardeşim,

bende o kadar çok merak ediyordum ki beni çeken kişinin mtetik abimiz veya senin olduğunu düşünüyordum:D öyle hissetmiştim ama Ravza_Nur abla hiç açık vermedi:DHatta kandil gecesi gittiğimde de söylemedi ama çok şükür sabah namazına az bir vakit kala söyledi.Kendi adıma çok ama çok mutlu oldum tevafukun böylesi Rabbimize Hamdü Senalar olsun O'nun sevgili bir kulundan sevap kazandım Rabbimiz senden razı olur inşaALLAH.Bu arada sınavında inşaALLAH iyi geçmiştir.

selamünaleyküm

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
nigdeli yazdı:
s.a Ravza nur ablam. öncelikle hakkını bizlere helal etmeni istiyorum abla. Gerçekten çok uğraştınızB)B)B) Rabbim ebeden razı olur inş...

Rabbim inş bu aciz kulunun yaptıklarını kabul ederse, benim de sevaplarımın hepsi kardeşimin olsun...Kardeşim hakkını helal et olur mu??...

bizlere bu güzelliği yaşattığın için Rabbimiz senden razı olur inşaALLAH.Ben o gece sizlerle çok güzel bir gece geçirdim yaptığım bütün ibadetlerim ve dualarım niğdeli kardeşimiz içinmiş Rabbimiz sevabını kat kat verir inşaALLAH.Bundan sonra niğdeli kardeşim benim dünyada ve ahirette de hep kardeşim olur inşaALLAH.

selamünaleyküm

selamünaleyküm evindar abla,
Rabbim sizden ebeden razı olsun, bana ettiğiniz duanın sevabını, Rabbim kat kat size versin inşALLAH. İnş bu dünyada da ahirette de birlikte oluruz ablacım..Allaha emanet olun inşALLAH..Selam ve dua ile...

Manevi kardeşiniz Rabia...

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

nigdeli yazdı:
evindar yazdı:
nigdeli yazdı:

selamünaleyküm

selamünaleyküm evindar abla,
Rabbim sizden ebeden razı olsun, bana ettiğiniz duanın sevabını, Rabbim kat kat size versin inşALLAH. İnş bu dünyada da ahirette de birlikte oluruz ablacım..Allaha emanet olun inşALLAH..Selam ve dua ile...

Manevi kardeşiniz Rabia...

selamünaleyküm nigdeli kardeşim,

ALLAH-Ü TEALA (C.C) hepimizin dualarını kabul eder inşaALLAH.Annem ile adaşsınız.Benim erkek kardeşim üniversiteyi Niğde de okuduğu için oraları iyi bilirim anadolunun her yeri çok ama çok güzel.Dualarda buluşmak üzere.

selamünaleyküm

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşlerim,kura çeken kardeşlerimin isimlerini yazdım,inş bir yanlışlık yapmamışımdır.Eğer kusurumuz oldu ise affola,hepinize çok çok tşk ediyorum.Sizler destek vermeseydiniz ben böyle bir olaya vesile olamazdım.Rabbim cümlenizden razı olsun dualarınızı kabul eylesin.Hakkınızı helal edin.SELAM VE DUA İLE

1)niğdeli
2)veys
3)ararat
4)m_muaz
5)deren75
6)sadece_eda
7)anamaya
8)nohço
9)şehidearzu
10)evindar
11)serapbozkurt
12)mavi22
13)emineduru
14)mustafaxtar
15)tevbekar
16)mahbusin
17)m.tekik
18)makinacı06
19)paradise_angel
20)paryosa_t
21)hafize
22)yeşil03
23)sevval
24)bican
25)güzin
26)rüzgar17
27)yakalzey
28)umeyye
29)meftun61
30)ays.hidayet
31)şerife07
32)semoşş
33)zehramelek
34)adviye34
35)birnur
36)dynoxson
37)esen80
38)avukat
39)toron
40)ishakyakup
41)sindy
42)hardlove
43)zümretezulal
44)serkan25
45)resülacer
46)ravza_nur
47)rüveyda28
48)aminenur
49)lastmoon
50)müslima
51)koyunlu
52)filiz29
53)sevval.mina
54)tuğba_m
55)l.papatya
56)nurrümeysa
57)ireme
58)zeynepp1111
59)neslihantuncel
60)tuba07
61)elif
62)baba431
63)yahamza
64)zeryil
65)öznursatılmış

S.A.Ben anlamadım şimdi ben 38 numarayı seçmiştim.Ama bu numaranın karşısında benim adım yazıyor ki benim numaramın 38 olması imkansız,50 leri geçmişit ben kayıt yaptırdığımda.Ravza nur kardeşim bana bir açıklama yapsanız.A.E.O.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt