Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KUR'A SONUÇLARI (2 Kullanıcı)

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KUR'A SONUÇLARI

--------------------------------------------------------------------------------
Sözün bir gül ise,Sen gül bahçesisin.İŞTE SEN BU KADAR MÜTEVAZİ BU KADAR GÜZEL YÜREKLİ BİR KARDEŞİMSİN BEN SENDEKİ BU GÜZEL IŞIĞI ÇOKTAN ALMIŞTIM RABBİM SENİ CENNET MEKANIYLA ÖDÜLLENDİRSİN NE KADAR İYİSİN KARDEŞİM .İSMİNİN GÜZELLİĞİ ÇEVRENE IŞIK VE NUR SAÇIYOR VALLAHİ BÜTÜN MÜMİNLER İÇÖİN DUA EDİYORUM. AYRICA SANADA..YOLUN GÜL BAHÇELERİNE GİDEN GÜL YOLU OLSUN .BUNU BİR İLTİFAT OLARAK KABUL ETME SEN ZATEN GÜL BAHÇELERİNİN GÜLLERİNDEN BİRİSİN YOLUN NURLU YOL OLSUN CAN KARDEŞİM...AYRICA. BENİM NUMARAM KAÇ .. BİLMİYORUM BİLGİLENDİRİRSEN .MİNNETLERİMİ SUNARIM..SELAMETLE

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj Tarihi 02-04-2007 10:09

rahman ve rah,m olan allahın adıyla..selamün aleyküm can kardeşim ravza nur uzun zamandır sizlerden ayrı kaldım.sizleri ve tüm kardeşlerimi çok ve çok özledim allahın selamı rahmeti üzerine olsun.sizler nasılsınız görüşmeyeli benim bir hayır işim vardı ama olmadı rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin...can kardeşim evinizdeki tüm ailenize saygı ve sevgiler gönderiyorum lütfen kabul ediniz .allahdan sağlık mutluluk temennilerimi sizler için diliyorum.allah nurunla kuşatsın sizleri yolunuz gül bahçeleri olsun...selametle kal

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
S.A.
ABLACIM ÖNCELİKLE BÖYLE BİR GÜZELLİK YAPTIGINIZ İÇİN HERKES SİZE MİNNETTARDIR ABLA..ALLAH SİZİN GİBİLERİ BASIMIZDAN EKSİK ETMESİN..İNŞ..DUALARINIZDA İNŞ HER ZAMAN YER BULALIM ..BENDE SADECE EDA KARDEŞİME ETTİM...ALLAH KABUL EDER İNŞ..CNDY KARDEŞİM DE BANA ETMİŞ...ONUNDA DUALARI KABUL OLUR İNŞ..HERKESİN DUALARI KABUL OLUR İNŞ..SELAMET KALIN İNŞ..S.A.B)

ABİCİM ALLAH RAZI OLSUN..
DUALARIMDASIN..B)

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM,12 NUMARAYI SEÇMİŞTİM.MAVİ22 KARDEŞİM SİZ VARMIŞSINIZ,RABBİMİN RAZI OLDUĞU BÜTÜN HERŞEY SİZE HEDİYEMİZDİR.SİZİN İÇİN VE SİTEDE ADI AKLIMA GELEN VE GELMEYEN HERKES İÇİN DUA ETTİM ETMEYE DEVAM EDECEM.ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.RAVZANUR KARDEŞİM SİZİN DE BU OLAYA VESİLE OLMANIZDAN DOLAYI RABBİM RAZI OLSUN.ALLAH'A EMANET OLUN.SELAM VE DUA İLE...

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Değerli kardeşlerim cümleten S.A.bu kadar bekleneceğimi bilseydim geceden gelirdim.Kardeşler rahatsızım biraz o sebeble burda olamadım kusuruma bakmayın kandil günü ve gecesi çok yoğundu bizde devamlı ayakta idik evindar kardeşim şahittir durum böyle olunca biraz rahatsızlandık hamd olsun.Şimdi güzel kardeşlerim herkes kurasını çekti ve kimi çektiğini öğrendi bazılarımız kendisini çekti ben herhangi bir adaletsizlik olmasın diye diğer forumlarda şu şu kardeşim tekrar kura çekebilirmi diye kendilerini çektiler diye yazdım,ama kimse farkında olmadıönemli olan dua etmemizdi demekki hayırlısı böyle imiş belkide düzeltebilirdim hakkınızı helal edin kardeşim birde kimi çektiklerini öğrenip kime çıktıklarını merak edenler güzel kardeşlerim bekleyip öğreneceksiniz bunu yazmak bana düşmez elbette o kardeşimde çıkıp aa banada falanca kardeşim çıkmış diye yazacaktır.Nasılki ben m.tekik abi bana çıktı diye yazdım kendiside ravzanurda bana çıkmış diye yazmış aynen böyle durumun güzelliği merak edilmesidir.İNŞ anlatabilmişimdir.Rabbim dularımızı kabul buyurusun.böylesi güzel geceleri tekrar tekrar yaşamayı nasip eylesin.SELAM VE DUA İLE

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşlerim cümleten S.A.bu kadar bekleneceğimi bilseydim geceden gelirdim.Kardeşler rahatsızım biraz o sebeble burda olamadım kusuruma bakmayın kandil günü ve gecesi çok yoğundu bizde devamlı ayakta idik evindar kardeşim şahittir durum böyle olunca biraz rahatsızlandık hamd olsun.Şimdi güzel kardeşlerim herkes kurasını çekti ve kimi çektiğini öğrendi bazılarımız kendisini çekti ben herhangi bir adaletsizlik olmasın diye diğer forumlarda şu şu kardeşim tekrar kura çekebilirmi diye kendilerini çektiler diye yazdım,ama kimse farkında olmadıönemli olan dua etmemizdi demekki hayırlısı böyle imiş belkide düzeltebilirdim hakkınızı helal edin kardeşim birde kimi çektiklerini öğrenip kime çıktıklarını merak edenler güzel kardeşlerim bekleyip öğreneceksiniz bunu yazmak bana düşmez elbette o kardeşimde çıkıp aa banada falanca kardeşim çıkmış diye yazacaktır.Nasılki ben m.tekik abi bana çıktı diye yazdım kendiside ravzanurda bana çıkmış diye yazmış aynen böyle durumun güzelliği merak edilmesidir.İNŞ anlatabilmişimdir.Rabbim dularımızı kabul buyurusun.böylesi güzel geceleri tekrar tekrar yaşamayı nasip eylesin.SELAM VE DUA İLE

S.A.OLSUN KARDEŞİM AHYIRLISI BUYMUŞ DEMEK,BEN GÖRMEDİM O UYARI FORUMUNU,SİTEYE ÇOK GİREMEMİŞTİM.HELAL OLSUN HAK FALAN YOK Kİ.ALLAH CÜMLE İBADETLERİMİZİ KABUL ETSİN.GEÇMİŞ OLSUN,ALLAH ŞİFA VERSİN.A.E.O.

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
BEN KİME ÇIKTIM BANA KİM ÇIKTI ANLAYAMADIM ALLAH RIZASI İÇİN BANADA ANLATIN ZATEN MERAK EDİYORUM LÜTFEEEEEEEEN :D
selamün aleyküm hafize anne;
kurada ilk aklıma gelen 21 di. acizane kardeşin selma çıktı kurada.rabbim yapmaya çalışdığım ibadetlerimin sevablarını sana yazsın inşallah. hakkını helal olur mu?a.e.oB)

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

lastmoon yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM,12 NUMARAYI SEÇMİŞTİM.MAVİ22 KARDEŞİM SİZ VARMIŞSINIZ,RABBİMİN RAZI OLDUĞU BÜTÜN HERŞEY SİZE HEDİYEMİZDİR.SİZİN İÇİN VE SİTEDE ADI AKLIMA GELEN VE GELMEYEN HERKES İÇİN DUA ETTİM ETMEYE DEVAM EDECEM.ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.RAVZANUR KARDEŞİM SİZİN DE BU OLAYA VESİLE OLMANIZDAN DOLAYI RABBİM RAZI OLSUN.ALLAH'A EMANET OLUN.SELAM VE DUA İLE...
s.a
allah(c.c) razı olsun.a.e.oB)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

velcome yazdı:
Kardeşlerim ilk yorumu ben yazayım,bana 17 numaradaki kardeşim çıktı,elimden geldiğince kardeşim için birşeyler yapmaya çalıştım ama üzüldüğüm nokta benim gibi bir acizin M.TEKİK abiye çıkmış olmasıdır.Rabbi kapısında kıtmır dahi olamayan ben kendisine bile faydası olamayan ben nasıl olurda bir başkasına yardımı olur.Rabbim kabul buyursun inş,kardeşim hakkını helal et olurmu?gönül misafirm hatalarım benim olsun eğer kabul olduysa sevablarımın hepsi senin olsun.SELAM VE DUA İLE

--------------------------------------------------------------------------------
Sözün bir gül ise,Sen gül bahçesisin.İŞTE SEN BU KADAR MÜTEVAZİ BU KADAR GÜZEL YÜREKLİ BİR KARDEŞİMSİN BEN SENDEKİ BU GÜZEL IŞIĞI ÇOKTAN ALMIŞTIM RABBİM SENİ CENNET MEKANIYLA ÖDÜLLENDİRSİN NE KADAR İYİSİN KARDEŞİM .İSMİNİN GÜZELLİĞİ ÇEVRENE IŞIK VE NUR SAÇIYOR VALLAHİ BÜTÜN MÜMİNLER İÇÖİN DUA EDİYORUM. AYRICA SANADA..YOLUN GÜL BAHÇELERİNE GİDEN GÜL YOLU OLSUN .BUNU BİR İLTİFAT OLARAK KABUL ETME SEN ZATEN GÜL BAHÇELERİNİN GÜLLERİNDEN BİRİSİN YOLUN NURLU YOL OLSUN CAN KARDEŞİM...AYRICA. BENİM NUMARAM KAÇ .. BİLMİYORUM BİLGİLENDİRİRSEN .MİNNETLERİMİ SUNARIM..SELAMETLE
Yazdıklarınız için çok tşk ama inanın biz bu yola aşığız biz bu yolda bir toz zerresi olabilirsek ne mutlu bize yinede Rabbim bu güzel sözlerinizden dolayı Razı olsun sevabınızı yazsın inş kardeşim kandil için kura çektik ve bu kurada siz yoktunuz herkes bir numara seçmişti nasib değilmiş inş nasip olursa diğer kandillerde sizde kura çekersiniz SELAM VE DUA İLE

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı

rahman ve rah,m olan allahın adıyla..selamün aleyküm can kardeşim ravza nur uzun zamandır sizlerden ayrı kaldım.sizleri ve tüm kardeşlerimi çok ve çok özledim allahın selamı rahmeti üzerine olsun.sizler nasılsınız görüşmeyeli benim bir hayır işim vardı ama olmadı rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin...can kardeşim evinizdeki tüm ailenize saygı ve sevgiler gönderiyorum lütfen kabul ediniz .allahdan sağlık mutluluk temennilerimi sizler için diliyorum.allah nurunla kuşatsın sizleri yolunuz gül bahçeleri olsun...selametle kal

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı

Yazdıklarınız için çok tşk ama inanın biz bu yola aşığız biz bu yolda bir toz zerresi olabilirsek ne mutlu bize yinede Rabbim bu güzel sözlerinizden dolayı Razı olsun sevabınızı yazsın inş kardeşim kandil için kura çektik ve bu kurada siz yoktunuz herkes bir numara seçmişti nasib değilmiş inş nasip olursa diğer kandillerde sizde kura çekersiniz SELAM VE DUA İLE

Sözün bir gül ise,Sen gül bahçesisin.ALLAH RIZASI İÇİN ŞUAN BENİM İÇİN ALLAHA DUA ETKİ ONA LAYIK KUL OLAYIM...CAN KARDEŞİM..SELAMETLE

l_papatya

Kayıtlı Kullanıcı

nurrumeysa yazdı:
bana papatya kardeşim çıkmış Rabbim dua larımızı kabul buyursun RAVZANUR KARDEŞİM SİZDENDE ALLAH RAZIOLSUN B) B)B) SELAM VE DUA İLE
allah razı olsun kardeşim rabbim duralarımızı kabul etsin inşallahB)
banada meftun kardeşim çıkmış semaya açılan ellerimiz inşallah rabbim boş çevirmemiştirB)B) ravzanur kardeşim vesile olduğunuz için sizdende allah razı olsunB)

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı

S.A RAVZA_NUR ABLAM HAKKINIZI HELAL EDİN BÖYLE BİR ŞEYE VESİLE OLDUĞUNUZ İÇİN ÇOK GÜZEL BİR KANDİLDİ RABBİM BÖYLE NİCE KANDİLLER YAŞAMAYI NASİP ETSİN HEP BİRLİKTE

O GÜN BENİM MANEVİ KARDEŞİM 27 NUMARADAKİ YAKALZEY KARDEŞİMMİŞ BOL BOL DUA ETTİM KARDEŞİM İÇİN SİZLER İÇİN HERKES İÇİN RABBİM KABUL BUYURUR İNŞALLAH. RABBİM YAPMIŞ OLDUĞUMUZ İBADETLERİN SEVABINA NAİL EYLER İNŞALLAH KARDEŞİM HAKKINIZI HELAL EDİN ELİMDEN GELDİĞİNCE O GÜNÜ HERGÜNKÜNDEN FARKLI GEÇİRMEYE ÇALIŞTIM

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı

deren75 yazdı:
s.a.ben 19 numaradaki kardeşim paradise_angel'i seçmişim manevi kardeşim dualarımda hep vardın rabbim sevablarımıda paylaştırsın gönül misafirimdin hakkını helal et.bu arada benide ararat kardeşim seçmiş hakkını helal et kardeşimbundan böyle manevi kardeşlerimsiniz ve inşallah dualarımdasınız.Allaha emanet olun.

A.S ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SİZDE HAKKINIZI HELAL EDİN

l_papatya

Kayıtlı Kullanıcı

manevi kardeşim meftun61 hakkını helal et inşallah B)
ravzanur kadeşim ben çok mutlu oldum ya ne güzel herkesin kadeşi olduB)zaten site olarak kardeşizde allah razı olsun ravzanurB)B)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

paradise_angel yazdı:
S.A RAVZA_NUR ABLAM HAKKINIZI HELAL EDİN BÖYLE BİR ŞEYE VESİLE OLDUĞUNUZ İÇİN ÇOK GÜZEL BİR KANDİLDİ RABBİM BÖYLE NİCE KANDİLLER YAŞAMAYI NASİP ETSİN HEP BİRLİKTE

O GÜN BENİM MANEVİ KARDEŞİM 27 NUMARADAKİ YAKALZEY KARDEŞİMMİŞ BOL BOL DUA ETTİM KARDEŞİM İÇİN SİZLER İÇİN HERKES İÇİN RABBİM KABUL BUYURUR İNŞALLAH. RABBİM YAPMIŞ OLDUĞUMUZ İBADETLERİN SEVABINA NAİL EYLER İNŞALLAH KARDEŞİM HAKKINIZI HELAL EDİN ELİMDEN GELDİĞİNCE O GÜNÜ HERGÜNKÜNDEN FARKLI GEÇİRMEYE ÇALIŞTIM
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN VE RAVZU NUR KARDEŞİMDEN HAKKINIZI HELAL EDİN İNŞALLAH.ÇOK SAOL MANEVİ KARDEŞİM RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH.RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE YÜCE YARADANA EMANET OL TEKRAR HAKKINI HELAL ET.BENİM Bİ HAKKIM YOK AMA VARSADA HELAAAAALL OLSUN ÇOK SAOL

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı

Sözün bir gül ise,Sen gül bahçesisin....RAVZA NUR KARDEŞİM SİZ ÖNCÜ OLUN SADECE KANDİLLERE KALMASIN BU. CUMA GÜNLERİ İÇİNDE BÖYLE BİR ETKİNLİK OLURSA ÇOK GÜZEL OLUR ..ÇÜNKİ GÜNLERİN EN GÜZELİ CUMA BU GÜNDE BİR ŞEYLER YAPALIMKİ RABBİMİZİN RIZASINI KAZANALIM ..NE DERSİNİZ ..DEĞERLİ HOCAM UYGUN OLURMU....NUR DAMLALARI SENİN ÜZERİNE YAĞSIN..SELAMETLE

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

selamun alyküm ben kime çıktım çok merak ediyorum benim kardeşim deren75 idi ..elimden geleni yaptım ilk kez böyle bir şeye katıldım .ALLAH RAVZA NUR ABLAMDAN RAZI OLSUN ..ELİMDEN GELDİĞİNCE BURDAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARADA DUA ETTİM ..RABBİM BU ACİZ KULUN DUASINI KABUL EDER İNŞALH..:D:D:D BEN KİME ÇIKTIM ACABA ..İKİNCİ MANEVİ KARDEŞİMİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM ..:D:D:D

tugba_m

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum

Banada neslihantuncel kardeşim çıkmış,çok memnun oldum.Onuda dualarıma ortak ettim inşallah o mübarek gecede Rabbim kabul eder inşallah

Ama ben şimdi Kur'aları çekiyoruz sayfasına baktım benim numaram 54 müş.54 numarayı alan kimse yok orada.Yani bana kimse dua etmemiş mi:(:(:( Çok üzüldüm ama ben....

nurrumeysa

Kayıtlı Kullanıcı

l_papatya yazdı:
manevi kardeşim meftun61 hakkını helal et inşallah B)
ravzanur kadeşim ben çok mutlu oldum ya ne güzel herkesin kadeşi olduB)zaten site olarak kardeşizde allah razı olsun ravzanurB)B)

SELAMÜNALEYKÜM

papatya kardeşim siz bana çıkmıştınız güzelbir geceydi birde manevi kardeşin olunca dahada güzeldi

RABBİM Ravzanur kardeşimizi ve sizi tüm site kardeşlerimin günah larını bağış layıp Peygamberimize komşu eylesin ALLAHA EMANET OLUN B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt