Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KUR'A SONUÇLARI (3 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşlerim,kura çeken kardeşlerimin isimlerini yazdım,inş bir yanlışlık yapmamışımdır.Eğer kusurumuz oldu ise affola,hepinize çok çok tşk ediyorum.Sizler destek vermeseydiniz ben böyle bir olaya vesile olamazdım.Rabbim cümlenizden razı olsun dualarınızı kabul eylesin.Hakkınızı helal edin.SELAM VE DUA İLE

1)niğdeli
2)veys
3)ararat
4)m_muaz
5)deren75
6)sadece_eda
7)anamaya
8)nohço
9)şehidearzu
10)evindar
11)serapbozkurt
12)mavi22
13)emineduru
14)mustafaxtar
15)tevbekar
16)mahbusin
17)m.tekik
18)makinacı06
19)paradise_angel
20)paryosa_t
21)hafize
22)yeşil03
23)sevval
24)bican
25)güzin
26)rüzgar17
27)yakalzey
28)umeyye
29)meftun61
30)ays.hidayet
31)şerife07
32)semoşş
33)zehramelek
34)adviye34
35)birnur
36)dynoxson
37)esen80
38)avukat
39)toron
40)ishakyakup
41)sindy
42)hardlove
43)zümretezulal
44)serkan25
45)resülacer
46)ravza_nur
47)rüveyda28
48)aminenur
49)lastmoon
50)müslima
51)koyunlu
52)filiz29
53)sevval.mina
54)tuğba_m
55)l.papatya
56)nurrümeysa
57)ireme
58)zeynepp1111
59)neslihantuncel
60)tuba07
61)elif
62)baba431
63)yahamza
64)zeryil
65)öznursatılmış

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KUR'A SONUÇLARI

Kardeşlerim ilk yorumu ben yazayım,bana 17 numaradaki kardeşim çıktı,elimden geldiğince kardeşim için birşeyler yapmaya çalıştım ama üzüldüğüm nokta benim gibi bir acizin M.TEKİK abiye çıkmış olmasıdır.Rabbi kapısında kıtmır dahi olamayan ben kendisine bile faydası olamayan ben nasıl olurda bir başkasına yardımı olur.Rabbim kabul buyursun inş,kardeşim hakkını helal et olurmu?gönül misafirm hatalarım benim olsun eğer kabul olduysa sevablarımın hepsi senin olsun.SELAM VE DUA İLE

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. bana rüveyda kardeşim çıkmış.kardeşim bende elimden geleni yaptım senin için ve çook dua ettim sana.işlediğim sevap varsa kabul olmuşsa rabbim hepsini sanayazsın.o gün kimseyi kırmamaya gayret gösterdim inşallah başarmışımdır.bol bol okudum ve çok dua okudum sana .rabbim kabul etmiştir inşallah.selam ve duayla A.E.O.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN ABLAM VALLA SONUÇLARI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORDUK RABBM DUALRIMIZI KABUL ETSİN İNŞ ABLAM SELAM VE DUA İLE

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

yakalzey yazdı:
s.a. bana rüveyda kardeşim çıkmış.kardeşim bende elimden geleni yaptım senin için ve çook dua ettim sana.işlediğim sevap varsa kabul olmuşsa rabbim hepsini sanayazsın.o gün kimseyi kırmamaya gayret gösterdim inşallah başarmışımdır.bol bol okudum ve çok dua okudum sana .rabbim kabul etmiştir inşallah.selam ve duayla A.E.O.
rABBİM KABUL BUYURUSUN KARDEŞİM NE GÜZEL BİZLERİDE HATIRLADINIZ İNŞ DUALARINIZDA

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

paryosa_t yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN ABLAM VALLA SONUÇLARI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORDUK RABBM DUALRIMIZI KABUL ETSİN İNŞ ABLAM SELAM VE DUA İLE
Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim tüm dualarınızı ve ibadetlerinizi kabul buyursun inş dua ile

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
yakalzey yazdı:
rABBİM KABUL BUYURUSUN KARDEŞİM NE GÜZEL BİZLERİDE HATIRLADINIZ İNŞ DUALARINIZDA
aaaa hatırlamazmıyım hele seni ravzanur ,görmeden çok sevdiğim güzel bacım.ben ogün işten eve dönerken yolda gözümün deydiği herkes için hatta otobüs şöförüne bile dua ettim.böyle bişeye vesile olan seni nasıl unuturum ki.Rabbim kabul etmiştir inşallah

efexornet

Kayıtlı Kullanıcı

ABLACIM O GÜN ÇOK GÜZELDİ RAB'BİM İNŞALLAH BİZLERE TEKRARINI GÖSTERMEYİ NASİP EDER.BEN HEPİNİZ İÇİN DUA ETTİM RAB'İM SIKINTISI OLAN KULLARININ SIKINTILARINI GİDERİR İNŞALLAH...ABLACIM DUALARINIZA İHTİYACIM VAR YENİ BİR İŞ KURMAYA ÇALIŞIYORUM BU GERÇEKTENDE ÇOK MEŞAKATLİ DUALARINIZI EKSİK ETMİCENİZİ BİLİYORUM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BİZLERİ HEP BÖYLE BİR ÇATI ALTINDA HER DAİM BULUNMAMIZI NASİP VE MÜESSER EYLESİN SELAM VE DUA İLE.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

s.a Ravza nur ablam. öncelikle hakkını bizlere helal etmeni istiyorum abla. Gerçekten çok uğraştınızB)B)B) Rabbim ebeden razı olur inş...

bana da rüzgar17 kardeşim çıkmış...Benim için büyük bir sorumluluktu.
Rabbim inş bu aciz kulunun yaptıklarını kabul ederse, benim de sevaplarımın hepsi kardeşimin olsun...Kardeşim hakkını helal et olur mu??...

HAYKIRIS_7

Kayıtlı Kullanıcı

bana da zehra melek kardesim cıkmıs gıyabında yaptıgım duaları rabbim kabul buyurmustur inşallah... ablacım o kadar ugrastınız sizden de allah razı olsun... selametle

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

nigdeli yazdı:
s.a Ravza nur ablam. öncelikle hakkını bizlere helal etmeni istiyorum abla. Gerçekten çok uğraştınızB)B)B) Rabbim ebeden razı olur inş...

bana da rüzgar17 kardeşim çıkmış...Benim için büyük bir sorumluluktu.
Rabbim inş bu aciz kulunun yaptıklarını kabul ederse, benim de sevaplarımın hepsi kardeşimin olsun...Kardeşim hakkını helal et olur mu??...
a.s.değerli kardeşim helallik nedemek Rabbim sizden razı olsun.Rabbim tüm yaptıklarınızı kabul buyursun dua ile

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleyküm ablacım
hakkınızı helal edin ablacım gerçekten çok uğraştınız.Allah razı olsun ablam. bana Çok sevdiğim bir arkadaşım Çıkmış. Sevvalmina.. Rabbim o günki Dualarımızı kabul eder inşAllah. Allah'a emanet olun güzel Ablam B)B)B)

nurrumeysa

Kayıtlı Kullanıcı

bana papatya kardeşim çıkmış Rabbim dua larımızı kabul buyursun RAVZANUR KARDEŞİM SİZDENDE ALLAH RAZIOLSUN B) B)B) SELAM VE DUA İLE

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Birnur yazdı:
Selamun aleyküm ablacım
hakkınızı helal edin ablacım gerçekten çok uğraştınız.Allah razı olsun ablam. bana Çok sevdiğim bir arkadaşım Çıkmış. Sevvalmina.. Rabbim o günki Dualarımızı kabul eder inşAllah. Allah'a emanet olun güzel Ablam B)B)B)
A.S.Kardeşim,Rabbim yapmış olduklarınızı kabul buyursunn inş dua ile

ruveyda28

Kayıtlı Kullanıcı

yakalzey yazdı:
A.S. öcelikle ravzanur kardeşim,Rabim razı olsun hakkınızı helal edin.yakalzey kardeşim Allah razı olsun bana ettiniz duanın bin katı sizin olsun sizde hakınızı helal edin selam ve dualarla kalalım inşallah...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

ruveyda28 yazdı:
yakalzey yazdı:
A.S. öcelikle ravzanur kardeşim,Rabim razı olsun hakkınızı helal edin.yakalzey kardeşim Allah razı olsun bana ettiniz duanın bin katı sizin olsun sizde hakınızı helal edin selam ve dualarla kalalım inşallah...
ne demek rüveyda kardeşim helaaaal olsun Rabbim hepimizden razı olur inşallah selam ve dua ile

ruveyda28

Kayıtlı Kullanıcı

Banada ümeyye kardeşim çıkmış, elimden geldiği kadarıyla dua yaptım inşallah layıkıyla yapmışımdır hakkınızı helal edin.Allaha emanet olun.dualarla kalalım inşallah...

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Kardeşlerim ne güzel yaa herkes mutlu bu nekadar güzel bir duygu anlatamam bir kardeşi için bir şeyler yapmış olmak ve bunun için mutlu olmak tıpkı ensar ile muhacirin gibi hakkımızda hayırlı olsun kardeşlerim

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
Kardeşlerim ne güzel yaa herkes mutlu bu nekadar güzel bir duygu anlatamam bir kardeşi için bir şeyler yapmış olmak ve bunun için mutlu olmak tıpkı ensar ile muhacirin gibi hakkımızda hayırlı olsun kardeşlerim

ABLAM senın sayende bu kadar ınsan bırbırlerıne dua ettı, sevaplarını bırbırıne hedıye ettı Allah senden razı olsun binlerce kez RABBİM kalbıne göre versin inş dualrımızda da seni unutmadık ablam B)B)B)
selametle kal ablam
buarada da bana mustafaxtar kardeşim cıkmış ogün yaptıgım bütün güzellıklerı dualrı rabbım onun defterıne yazsın inş Rabbim kalbıne göre versin inş
selam ve dua ile

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

EsSelamun Aleykum ve Rahmetullah Cemat-ü Müslimin

İlk Olarak Ravza_Nur ablacıma çok çok Teşekkür ediyorum. Bizleri birtek gönüllerde topladı. Allah (c.c.) Razı olsun, Allah ne muradın varsa versin, Allah iki cihandada muaffak eylesin inşaAllah ablacığım..

Kur'ada bana çıkan manevi kardeşim, emineduru kardeşim olmuş. Elimden geldiğince ona Dua ettim. Allah kabul buyursun inşaAllah.. Peygamberimizin şefaatine naiL olanlardan olursun inşaAllah kardeş..

"Rabbim, beni, annemi, babamı, mü'min olarak evime gireni, iman eden erkekleri ve iman eden kadınları bağışla. Zalimlere yıkımdan başkasını arttırma." (NUH SURESİ / 28)

Hamd* Alemlerin Rabbi'nedir. (FATİHA SURESİ / 1)
Rahman ve Rahimdir. (FATİHA SURESİ / 2)
Din gününün malikidir. (FATİHA SURESİ / 3)
Biz yalnızca Sana ibadet eder ve yalnızca Sen'den yardım dileriz. (FATİHA SURESİ / 4)
Bizi doğru yola ilet; (FATİHA SURESİ / 5)
Kendilerine nimet verdiklerinin yoluna* (FATİHA SURESİ / 6)
Gazaba uğrayanların ve sapmışlarınkine değil. (FATİHA SURESİ / 7)

"Rabbimiz, hesabın yapılacağı gün, beni, anne-babamı ve mü'minleri bağışla" (İBRAHİM SURESİ / 41)

"Ve bizi, kâfirler topluluğundan rahmetinle kurtar." (YUNUS SURESİ / 86)

Ya Rabb! Ben hangi bir mümine onu üzeck ve gönlüne ağır gelecek bir söz söylemişsem kıyamet gününde o sözü onun için sana kurbiyet eyle yani o sözden müteessir olduğu kadar onu sana yaklaştr. (Amin..)
DUALARDA BULUŞALIM...(İNŞAALLAH)
Bu acizane kardeşinizin Duaları inşaAllah Allah katında kabul buyrulur...
Hepinizdeh Allah (c.c.) Razı oLsun..
Hakkınızı helal edin inşallah...
acizane bir kul işte..... rabbim dostlarından bizleri ayırmasın
_______________________________________________________________________________________

Allahaısmarladık... B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt