Hayırlı geceler dilerim efendim...
Ve aleykumselam saygideger buyugum.Allah razi olsun katinda kabul buyursun size ve ogrencilerinize minnettariz sizin bu yaptiklariniz karsisinda kelimeler bulamiyorum rabbim biliyor benim duami hakkinizi ne yapsak odeyemeyiz selametle dua ile.....Selamun Aleykum
Muhterem tsunami kardeşim; 258.Hatimden kalan 2.24.ve 26ıncı cüz usulüne uygun okunmuştur,Ayrıca bu gün hafızlarımız tarafından leyla kardeşimiz için 1.cüzden 30.cüze kadar Kur'an usulüne uygun devredilmiş ve bir Hatim indirilmiştir duası için hafızlarımız sizi vekil etmiştir.Bana bidirdiğiniz diğer cüzleride bu gece tamamlayıp size bildiririm.
Selam ve saygılarımla.
Ve aleykum selam saygideger buyugum rabbim razi olsun masallah diyorum rabbim bizleride sizler gibi olmayi nasip eder insallah sizleri tanimak sizlerin feyzinden yararlanmak sizleri ornek alabilmek ne guzel .....259. Hatimden zumra ablamiz sizin hakkinizi unutmadi 21.22.23.24. ve 25. cuzleri size ayirmis sagolsun ablamizdan vesile olmak hayirlara sizlerle beraber kosusturmak hizmet ugruna cok sukur ya rab selametle dua ile.....Selamun Aleykum
Muhterem tsunami kardeşim Leyla kardeşimiz için okunmakta olan hatmin bana bildirdiğiniz eksik kalan cüzlerinin hepsi usulüne uygun olarak okunmuş ve biraz önce bitmiştir,bizler sizlere hakkımızı canı gönülden helâl ettik sizde bizlere helâl ediniz.Bizler her zaman Kur'an'ın hadimleriyiz (hizmetkârı) ve emrindeyiz.Bizde size böyle güzel görevler verdiğiniz için duacıyız.Bu arada 259.Hatimden de bize bir pay verirsiniz diye beklemekteyiz.Kur'an'ın kapağını asla kapatmak yok son nefesimize kadar devam inşaAllah.Selam ve saygılarımı sunar,:Yüce Kur'an'ın nuru ile yuvanızın aydınlanmasını Rabbimizden niyaz ederiz.
Rabbi Rahim'e emanet olunuz.