Selamun Aleykum
Muhterem kardeşim sizin Kur'an-ı Kerime hizmetlerinizi büyük bir takdir ile izlemekteyiz.Sayın Kardeşim günde bir cüz ancak diyorsunuz olsun ne güzel.Bakınız yıllar önce beni hafızlığa yetiştiren hocam nurlar içinde yatsın hafızlık beratımı alıp elini öpmeğe gittiğimde bana şöyle buyurdu Ey Allahın hafız ibrahim kulu sana vasiyetimdir bir ihlas suresini bile okusan mutlaka Kur'an-ı açıp okuyasın her gün uzun ve ya kısa mutlaka Kur'an açılacak yoksa sana haklarımı helal etmem demişti,nede güzel buyurmuştu.Evet maksat her gün Kur'an açılacak az ve yahut çok ama mutlaka.
Halil İbrahim hocamızın ruhu şad olsun. ( güncelleme )
Aleykum selam
Ah can. ah eder yüreğim, yinede sevmek güzel derim
Vefa da güzelmiş, hep hatırlamak üzsede , sevmek cennetteki yermiş
Ey yüceler yücesi, (kimden aldın ilk nefesi? ) senden Ya Rab
Kimde verecen son nefesi ?? (sana Ya Rab)
O zaman sesini kıs , duada aç sesini Allah.cc
Kur-an okumadıgım gün aklıma gelir hemen ezber okursam yinde der hemen , aç oku bir satır olsun hemen
Sevdayı kaynagından öğrendik (Allah ..diye hep haykırırım sevdiklerim gelince aklıma)
Karşılaştıran Rabbe şükürler olsun, cennneti, cennetligi görmek isterdim , şimdi bilirim lakin, onlarla , olmak için yolunu takip etmek
gerekir...
Ne mutlu sizlere...Ya Rab ayaklarımızı sabit kıl bu yerlere
Kur-anla nefes alan, kur-anla nefes verenlerden eyle (amin)
ey garip postu ser yere (emrin başüstüne) ezsinler garip başımı ah etmem de ah , ah sevdiklerimi vermem ellere
Allah.cc kıskandın mı? evet , evet hemde milyon kere
Ya Rab sevdiklerimizi her türlü kötülükten nazardan, insanların şerlisinden koru! (amin , amin amin)
bir cüz bile okuyamıyorum , artık ama sözümü tutuyorum , mutlaka kur-an açılıp birkaç satır bile okunacak!
Yoksa sevdiklerimi birdaha nasıl bulurum?
O en güzele Allah c.c emanet olun..
Yüregimiz sizlerle ...