Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Koşun ZİYAFET Sofrasına (2 Kullanıcı)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Bir topluluk Allah’ı zikretmek üzere bir araya gelirse melekler onların etrafını sarar; Allah’ın rahmeti onları kaplar; üzerlerine sekînet iner ve Allah Teâlâ onları yanında bulunanlara över.” :a12:

Müslim, Zikr 39, 38. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Vitir 14; Tirmizî, Daavât 7; İbni Mâce, Mukaddime 17

Bir kişi yalnız ise ikincisi Allah C.C. dur...
İki kişi yalnız ise üçüncüsü Allah C.C. dur...

KAF Suresi...;
15. İlk yaratmada âcizlik mi gösterdik ki (yeniden yaratamayalım)? Doğrusu onlar, yeniden yaratılış
konusunda şüphe içindedirler.
16. Andolsun, insanı biz yarattık ve nefsinin ona verdiği vesveseyi de biz biliriz. Çünkü biz, ona şah
damarından daha yakınız.

17. Üstelik, biri insanın sağ tarafında, biri sol tarafında oturmuş iki alıcı melek de (onun yaptıklarını) alıp
kaydetmektedir.

18. İnsan hiçbir söz söylemez ki onun yanında (yaptıklarını) gözetleyen (ve kaydeden) hazır bir melek
bulunmasın.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Mücadele suresi...;

6. Allah’ın onları hep birden diriltip yaptıklarını kendilerine haber vereceği günü hatırla. Allah onları
sayıp zaptetmiş, onlarsa bunları unutmuşlardır. Allah, her şeye şahittir.
7. Göklerdeki ve yerdeki her şeyi Allah’ın bildiğini görmüyor musun? Üç kişi gizlice konuşmaz ki,
dördüncüleri O olmasın. Beş kişi gizlice konuşmaz ki altıncıları O olmasın.
Bundan daha az, yahut
daha çok da olsalar, nerede olurlarsa olsunlar, O mutlaka onlarla beraberdir. Sonra onlara
yaptıklarını Kıyamet günü haber verecektir. Allah, her şeyi hakkıyla bilir.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Kur'an-ı kerim okumayı bilen tum uyelerimizden hatimlerimize katilimlarini bekliyoruz cuz cok uzun oluyorsa sure sure okuyun arapca bilmeyenlere meal okumalarimiz var yeterki okumak isteyin inanin bizi yaradan her turlu kolayligi vermis yeterki isteyelim gonul verelim bu yola.selametle.dua ile...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

sayın Üyeler ve Formumuzun Müdavimleri kardeşlerimiz; Elifimbenim isimli kardeşimizin vefatını üzülerek haber aldık ,Allah c.c merhumeye rahmet eylesin kabri nur mekânı cennet olsun.Merhume kardeşimizin ruhuna bağışlanmak üzere bir hatim açıldı lütfen günlerce hatmi açık bırakmayalım hepinizin yardımları ile iki üç gün içersinde hatmi tamamlayıp Rabbimize arz edelim Rabbimizde lütfen ve merhameten merhumenin ruhuna ulaştırsın.Unutmayınız bü gün kardeşimize olan hüküm yarın mutlaka bizlerinde başına gelecek.

Selam ve saygılarımla.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. Ona Ahiret hayatında iyilik ve güzellik ihsan etsin...Nardan korusun inşallah...
Ailesine sabırlar diliyoruz...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Kur'an-ı kerim okumayı bilen tum uyelerimizden hatimlerimize katilimlarini bekliyoruz cuz cok uzun oluyorsa sure sure okuyun arapca bilmeyenlere meal okumalarimiz var yeterki okumak isteyin inanin bizi yaradan her turlu kolayligi vermis yeterki isteyelim gonul verelim bu yola.selametle.dua ile...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem üyeler 258. Hatimden 6 cüz kalmıştır.haydi arkadaşlar son 6 cüzü de paylaşalım,Hatim açık kalmasın ve gecikmesin, hep birlikte vebal altında kalmıyalım.

Selâm ve Saygılarımla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem üyeler 258. Hatimden 6 cüz kalmıştır.haydi arkadaşlar son 6 cüzü de paylaşalım,Hatim açık kalmasın ve gecikmesin, hep birlikte vebal altında kalmıyalım.

Selâm ve Saygılarımla.

Ve aleykumselam ben kalan cuzlerden birtanesini aldim...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem kardeşim;Aldığınız cüzü bildirirseniz diğer cüzleri de ben okurum hatmi tamamlarız,günlerce hatim açık durmasın , lütfen siz hatmi kapatınız.

Selam ve saygılarımla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykumselam saygideger buyugum sitemizde suanda acik olan hatimde son uc cuz kalmistir bunlar 2. 24. ve 26. cuzler bunlari okursaniz minnettar kalirim ayrica site uyelerimizden leyla-1 kardesimizin sikintilarinin giderilmesi annecigine sifa ve borclarini eda etmesi niyetiyle bir hatim ve dua sayfasi acmis bulunmaktayiz ben bilirim sizin ne comert bir diliniz ve kalbiniz oldugunu sizden ricam oradaki hatimede yardimci olmaniz ben elimden geldigimce hem kendi hatmimi hem sitedeki hatimlere yetismeye calisiyorum biliyorum butun kardeslerimiz boyle ellerinden gelen gayreti gosteriyorlar ama ne kadar cabalasakta sizin gibi olamayiz sizin kadar yetisemeyiz iyiki varsiniz Allah sizden ve yetistirdiginiz ogrencilerden razi olsun gonlunuzde bu dunya ve ahiret icin ne muradiniz varsa sizlere nasip eylesin insallah selametle dua ile.....

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem kardeşim 2.24.ve 26.cüzü bitirip yarın size bidiririm.Leyla-1 kardeşimiz için olan hatime gelince isterseniz kalan cüzlerin hepsini bana bildiriniz derhal okuyalım,eğer istersenizde biz cuma gününe kadar bir hatim indirelim ve size bildirelim siz nasıl isterseniz ben öyle yapmaya hazırım ayrıca siz bana böyle bir vazife verdiğiniz için asıl ben size minnettarım.Her zaman için aklınızda bulunsun diye söylemek isterim biz 2 ve yahut 3 saatde hatim indiriyoruz.ben de tek başıma iki günde hatim indiririm eğer ihtiyaç olursa her zaman hazır olduğumu bilemenizi isterim.

Selam ve saygılarımla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem kardeşim 2.24.ve 26.cüzü bitirip yarın size bidiririm.Leyla-1 kardeşimiz için olan hatime gelince isterseniz kalan cüzlerin hepsini bana bildiriniz derhal okuyalım,eğer istersenizde biz cuma gününe kadar bir hatim indirelim ve size bildirelim siz nasıl isterseniz ben öyle yapmaya hazırım ayrıca siz bana böyle bir vazife verdiğiniz için asıl ben size minnettarım.Her zaman için aklınızda bulunsun diye söylemek isterim biz 2 ve yahut 3 saatde hatim indiriyoruz.ben de tek başıma iki günde hatim indiririm eğer ihtiyaç olursa her zaman hazır olduğumu bilemenizi isterim.

Selam ve saygılarımla.
Allah razi olsun ne mutlu ne guzel bir hayat masallah imrenmemek eldemi bizlerde sizin gibi olabilsek her animiz hizmet olsa savrulsak bu yollarda yansak kul olsak
Rabbim o istegi o arzuyu nasip etsin bizlere insallah kardesimiz icin sizden 3.4.5.6.7.8.9.10.11.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.25.26.27.28. cuzler kalmistir sizin yureginiz nasil isterse ben kardesim adina cok razi oldum bu ikraminizdan rabbimde razi olsun.selametle dua ile...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem kardeşim; bildirdiğiniz cüzleri ben okuyup bildiriceğim,ayrıca leyla kardeşimiz için cumaya kadar bizim hafızlarda bir hatim indiricek onuda size bildiriceğim.Muhterem kardeşim sizde zaten çok kuvvetli Allah c.c sevgisi aşikare belli olmaktadır,bu hayırlı işlere sebep olduğunuz için bizde size imrenmekteyiz.Rabbim hepimizden razı olsun inşaAllah.

Selam ve saygılarımla.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sayın Nemire İnanın bu konunuzu gördüğümde kendimden utanıyorum...Ancak beni mazur görün ...Aslında biz her gün okuyoruz... ancak sıradan gidiyoruz...Katılamayışımız vakit veya fırsat darlığı veya ihmal diyebiliriz..Kusura bakmayın...Arada çok utanıp dahil oluyoruz...Affınıza sığınıyorum...Gönlümüz sizinle....

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Sayın Nemire İnanın bu konunuzu gördüğümde kendimden utanıyorum...Ancak beni mazur görün ...Aslında biz her gün okuyoruz... ancak sıradan gidiyoruz...Katılamayışımız vakit veya fırsat darlığı veya ihmal diyebiliriz..Kusura bakmayın...Arada çok utanıp dahil oluyoruz...Affınıza sığınıyorum...Gönlümüz sizinle....

Selamun Aleykum

Aman muhterem üstadım hâşâ biz kimizki sizi affetmek ne haddimiz,ayrıca sizin her hatime katıldığınızıda görmekteyiz.

Selam ve saygılarımla.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt