Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Koşun ZİYAFET Sofrasına (1 Kullanıcı)

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sitemizin üyesi muhterem kardeşlerim: Bu Akşam Kalbun Kesir kardeşimiz yeni bir Hatim açtı Yani İlâhi bir ziyafet sofrası Allah c.c Kenisinden razı olsun,Sizlerinde bildiği gibi bu sofranın lezzeti hiç bir şeyde yoktur.Alemlerin içinde Kelâmların en güzeli en muhteşemi,haydi acele ediniz kapışılıp bitmeden sizde nasibinizi alınız.

Selam ve selametle kalınız.Saygılarımla.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sitemizin üyesi muhterem kardeşlerim: Bu Akşam Kalbun Kesir kardeşimiz yeni bir Hatim açtı Yani İlâhi bir ziyafet sofrası Allah c.c Kenisinden razı olsun,Sizlerinde bildiği gibi bu sofranın lezzeti hiç bir şeyde yoktur.Alemlerin içinde Kelâmların en güzeli en muhteşemi,haydi acele ediniz kapışılıp bitmeden sizde nasibinizi alınız.

Ve aleykum selam değerli hocam..
Rabbimizin kelamı Yüce Kitabımız Kur'an'ı Kerim'i okumamıza teşvik edişinizden dolayı Allah celle celaluhu razı olsun..
Yüceler Yücesi Kur'an'ımız gerçekten ilahi bir ziyafet sofrası..
Rabbim bu sofranın lezzetinden bizleri mahrum bırakmasın..
Her gün 1 sayfa da olsa okuyalım inşaAllah..
Yaralı gönüllerimize, aç kalmış ruhlarımıza şifa olsun.. Kalplerimizin yumuşamasına vesile olsun inşaAllah..
Kıldığımız her namazın arkasından, 1 sayfa okusak günde 5 sayfa okumuş oluyoruz..
4 günde 1 cüz bitirmiş oluyoruz..

Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem buyurmuştur: Hayırlı işlerde acele ediniz..

Rabbim hayırlı işlerde acele etmemizi nasipetsin.. Cümlemizi hayırda kullandığı kullarından eylesin..

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın Kardeşlerim ; Koşun Ziyafet sofrasına diye bir konu açtık ancak 67 kişi okumuş .......kalbunKesir kardeşimizden başka hiç bir kardeşimiz bizi destekleyen cevap yazmamış ve buda bu fakiri çok üzmüştür,Hatimler çok uzuyor katılım eskisi gibi olmuyormuş ,şimdi sizlerden fikir soruyoruz lütfen bizlere bildiriniz Hatimleri kolaylaştırmak için ne yapalım cüz yerine surelere bölünmüş şekilde hatim açılsa gerçi hatim sevdalısı kardeşlerimiz o yolu da deniyor ama oda çok gecikiyor.Sizlerin bu konuda fikirlerine ihtiyacımız var.

Çok işi olan kardeşlerimiz sureler halinde açılan Hatimlerden bir sure bile alsa Hatim bir günde kapışılır.Elebette hepiniz benden çok daha iyi bilirsiniz ki Hayırlarda yarışın emrini Rabbimiz vermiştir,haydi ozaman Rabbimizin emri gereği bu yarışı Hatimlerde de yapalım.Hemde öyle bir yapalım ki Yönetici kardeşlerimiz Hatim açmaktan yorulsun.

Haydi sayın üyeler Koşun ilâhi ziyafet sofrasına Koşun Alemler içersinde Şan ve şeref dolu Olan Kur'an'u Âzimî Şân'a.......

Allah'ın c.c Merhameti ve selamı Üzerinize olsun.....Saygılarımla.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın Kardeşlerim ; Koşun Ziyafet sofrasına diye bir konu açtık ancak 67 kişi okumuş .......kalbunKesir kardeşimizden başka hiç bir kardeşimiz bizi destekleyen cevap yazmamış ve buda bu fakiri çok üzmüştür,Hatimler çok uzuyor katılım eskisi gibi olmuyormuş ,şimdi sizlerden fikir soruyoruz lütfen bizlere bildiriniz Hatimleri kolaylaştırmak için ne yapalım cüz yerine surelere bölünmüş şekilde hatim açılsa gerçi hatim sevdalısı kardeşlerimiz o yolu da deniyor ama oda çok gecikiyor.Sizlerin bu konuda fikirlerine ihtiyacımız var.

Çok işi olan kardeşlerimiz sureler halinde açılan Hatimlerden bir sure bile alsa Hatim bir günde kapışılır.Elebette hepiniz benden çok daha iyi bilirsiniz ki Hayırlarda yarışın emrini Rabbimiz vermiştir,haydi ozaman Rabbimizin emri gereği bu yarışı Hatimlerde de yapalım.Hemde öyle bir yapalım ki Yönetici kardeşlerimiz Hatim açmaktan yorulsun.

Haydi sayın üyeler Koşun ilâhi ziyafet sofrasına Koşun Alemler içersinde Şan ve şeref dolu Olan Kur'an'u Âzimî Şân'a.......

Allah'ın c.c Merhameti ve selamı Üzerinize olsun.....Saygılarımla.

Bal damladı gördünüzmü...Maşallah....Selam ve sevgiler...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam
Okunmasını isteriz, tabiki okumasını bilen kaç kişi?
Keşke bilselerdi? kıymetini anlasalardı koşarak gelirlerdi eminim
Bizim yapacağımız teşvik etmek, gelene teşekkür etmek ..
Bilselerdi koşarak geleceklerinden eminim
Bence bir sure alalım konuyu güncel tutalım ve alırken teşvik edici sözler diyelim
Kur-an okuyan yüzler ahirette aydınlık olur (ya dünyada?) dünyada da mutlu olur gibi yani okumanın faydalarından bahsetsek
Kızıyorum sadece hasta olduklarında şifa için, istekleri olduğu zaman , istek için , ölü için ...
Behey insan senin dünyada yaşaman ve ahiret hayatın için doğruyu bulman için ... olmalı bunu anlatabilsek
Rabbim çabamızı faydalı kılsın. çaba bizden hidayet Allah'tan...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam
Okunmasını isteriz, tabiki okumasını bilen kaç kişi?
Keşke bilselerdi? kıymetini anlasalardı koşarak gelirlerdi eminim
Bizim yapacağımız teşvik etmek, gelene teşekkür etmek ..
Bilselerdi koşarak geleceklerinden eminim
Bence bir sure alalım konuyu güncel tutalım ve alırken teşvik edici sözler diyelim
Kur-an okuyan yüzler ahirette aydınlık olur (ya dünyada?) dünyada da mutlu olur gibi yani okumanın faydalarından bahsetsek
Kızıyorum sadece hasta olduklarında şifa için, istekleri olduğu zaman , istek için , ölü için ...
Behey insan senin dünyada yaşaman ve ahiret hayatın için doğruyu bulman için ... olmalı bunu anlatabilsek
Rabbim çabamızı faydalı kılsın. çaba bizden hidayet Allah'tan...

Selamun Aleykum
Muhterem Melissa26 kardeşim sizin ve Sayın yakais üstadımızın gösterdiği hassasiyete şükranlarımı arz ediyorum.Çok doğru buyurmuşsunuz insanlar hasta olduğu zaman hangi duayı okuyalım kaç defa okuyalım diye bir sürü soru sorarlar oysa Kur'an'nın kendisi başlı başına şifadır her ruhun ve bedenin ilacıdır.Her harfine binlerce hayır amel yazılmaktatdır.Ayrıca Allah'ın c.c mübarek ayetleri yani hükümleri bizzat yüce zatının sözleri insan sözü melek sözü hiç birisi değil insan okurken bir düşünse ben şu anda Rabbimin sözlerini okuyorum bu ne büyük şereftir diye bir idrak etse..Kur'an insanın yaşama kılavuzudur nasıl eşyanın bir kullanma kılavuzu varsa Kur'an'da insanın hayatının kullanma kılavuzudur.
Orijinal arapça okumak bilmeyen kardeşlerimiz latin harfleriyle yazılı Kur'an'dan bir ihlas suresi ve ya felak suresi nas suresiyle de olsun surelere bölünmüş hatimlere katılsalar,burada maksadımız katılımı arttırmak bir sure ile başlayalım inşaAllah zamanla arttırılar bundan eminim.
Bizlerde yıllar önce Kur'an okumaya başladığımızda hocamız bize şu kıssayı anlatmışlardı tabiki doğrusunu Allah c c bilir : Adamın biri Kur'an okuyor ve Rabbimiz onu gözetleyen katip meleklere soruyor kulum ne yapıyor diye :Melekler cevap veriyor Rabbimiz senin yüce Kelâmını okuyor fakat hep hatalı ve yalnış okuyor arz ederiz diyorlar Rabbimiz bunun üzerine buyuruyor şimdi o kulumun hayır defterine tam ve mükkemel okumuş olarak amelini kaydedin diye emrediyor.Maksat niyet okudukça okumayı düzeltirler.
Bize lütfedip vermiş olduğunuz kiymetli fikirlerinizden dolayı çok teşekkürler ediyorum,ve bu konuda desteklerinizin devamını talep ediyoruz.

Selâm ve saygılarımla.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın site üyesi kardeşlerimiz hatmimize gösterdiğiniz ilgiden ve katılımlarınızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyoruz.254.hatimden 6 cüz kaldı biraz acele ediniz bitmek üzere,Koşunuz bu ilâhi ziyafet sofrasına...........

Sonsuz selam ve saygılarımla..

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ayın En İyi Üyesi
Ve Aleykumselam Değerli büyüğümüz...
Rabbim razı olsun inşallah...
Emekleri(m/n)iz boşa çıkmayacktır inşallah...
Selam ve DUA ile...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
hangi cüzler kaldı bende nasibi almalıyım çok şükür görebildim :a35:

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Çok Şükür Rabbimiz'in izni ile Kardeşlerimiz adeta yarış halinde hatim'den cüz kapmak için koşmaktalar,Allah c.c Kur'an'ı Kerimi sizlere yoldaş eylesin ve hepinizden razı olsun.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam hayırlı geceler 17.18. alıyorum ne zamana kadar bitirmem gerekiyor :a35:

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam hayırlı geceler 17.18. alıyorum ne zamana kadar bitirmem gerekiyor :a35:

Selamun Aleykum

Çok muhterem kardeşim sizin için mümkün olan bir zamanda bitiriniz ve lütfen bitince 254. hatim bölümünde KalbunKesir ve yahutda Mavci kardeşimize bildiriniz.Allah c.c Sizden ebeden razı olsun.geceniz hayırlarla dolsun.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sitemizin Sayın üyeleri,Kur'an aşıkları Hatim sevdalıları : 254.Hatmimizden 20,26,27 ve 28.cüzler kaldı koşun bu ilâhi sofradan sizde nasibinizi alın.

Selam ve saygılarımla.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın kardeşlerimiz 254.hatmimizden 26. ve 28. cüzlerimiz kaldı,Rabbimiz c.c her harfine dünya ölçüleriyle tarif edilemeyecek kadar büyük sevaplar yazdığı ve bize lütfen verdiği başlarımızın tâcı olan Kur'an-ı Âzimi Şân'ı kesinlikle biliyorum ki hepiniz evlerinizde her gün okuyorsunuz lütfen hatimlerimize de katılınız tekrar haftada iki hatim hedefine ulaşalım.Katılımlarınızı bekliyoruz.son iki cüz sizleri bekliyor.

Bismillahirrahmanirrahim

Eğer biz bu Kur'an'ı bir dağa indirseydik,muhakkaki onu,Allah korkusundan baş eğerek parça parça olmuş görürdün.Bu misalleri insanlara düşünsünler diye veriyoruz.........(Haşr suresi Âyet 21)
SadakAllahül Azîm.

Allah'ın c.c Merhameti ve Selamı üzerinize olsun.Saygılarımla.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem kardeşlerim bu akşam 255. hatim açıldı.Bütün kardeşlerimiz bu ilâhi ziyafete davetlisiniz.Hatimlere katılımlarınızın artması Rabbimizin bir lütfudur şükürler olsun.

Selam ve selametle kalınız.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem kardeşlerim 24.12.2012 tarihinde açılan surelere bölünmüş 7.hatmimiz halen açık bulunmaktadır.Bir sure ile olsa bile sizinde katılmak istediğinizden asla şüphemiz yoktur.Açık olan sureleri aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,51,52,ve 53. sureler .

Selam ve saygılarımla.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Bismillahirrahmanirrahim

Eğer biz bu Kur'an'ı bir dağa indirseydik,muhakkak'ki onu Allah korkusundan baş eğerek parça parça olmuş görürdün.Bu misalleri insanlara düşünsünler diye veriyoruz............( Haşr Sûresi Âyet 21 ). SadakAllahül Azîm.

Hatimlere katılımlarınızı bekliyoruz.

Selam ve Saygılarımla.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın Kardeşlerimiz 255.hatimden son 4 cüzümüz kaldı Muhterem Kalbun_Kesir kardeşimiz günlerdir çağrı yapıyor ancak hâlâ hatim açık duruyor.Lütfen bu cüzleri okuyalım ve hatim beklemesin.

Saygılarımla.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın kardeşlerimiz ; Sayın KaLBUN_KeSİR kardeşimiz Ve Sayın Mavci kardeşim ve acizene ben ,255.hatimden 4 cüz kaldı diye çağrı yapmaktayız fakat daha hatmi bitiremedik 4 cüz açık durmaktadır,Kıymetli bilgilerinden istifade ettiğimiz sayın form müdavimi kardeşlerimiz desteklerinizi bekliyoruz.

Selam ve saygılarımla.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt