Selamunaleyküm.
Henüz yirmili yaşların başlarında bir üniversite öğrencisiyken bu siteyle tanışmıştım. Şimdi ise yolun yarısına yaklaşmış, kamu personeli, evli ve bir buçuk yaşında bir kız babasıyım. Ordu ilinde yaşar Giresun'da çalışırım.
Dinimi daha iyi öğrenmek için araştırmalar yaparken forumla yollarım kesişti. Burada öğrendiğim bilgiler edindiğim dostlar sayesinde içimdeki manevi boşluğu doldurabildim. Bu site ve edindiğim dostluklar benim için çok kıymetli. Birbirini hiç görmeyen onlarca insanla aramızda sanki çocukluk arkadaşıymış gibi bir bağlılık kardeşlik oluştu. Dertlere de sevinçlere de ortak olduk. Şimdilerde ne ben eskisi gibi sitede aktif olabiliyorum. Ne de o kardeşlerim abilerim ablalarımın aktif olduklarını görebiliyorum. Aradan uzun yıllar geçti kaçınız beni hatırlıyorsunuz bilmiyorum ancak çoğunuz hatırımdasınız hala eskisi gibi kıymetlisiniz. Foruma her girdiğimde duygulanırım. Geçmiş günlerin özlemi yakar beni, içimi hüzün kaplar. Sizleri ve sohbetlerinizi çok özlüyorum. Tekrar eskisi gibi aktif olabileceğimiz, paylaşımlarda bulunabileceğimiz günlerin temennisiyle Allaha emanet olun.
Ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu,
Her bir kardeşimizi hatırlıyorum,
Birbirimizle sohbetleri , dualarda yarışmayı , kur'an-ı kerim - selavat okumalarını , dertleri için dualar göndermeyi.....selamlaşmayı..
İşimiz olsa da sabah erkenden selam vermeden işe başlamaz , eve giderken de selamsız kapatmazdık.
Olur ya bazen akşamları sitemiz saldırıya uğrardı , bir şekilde birbirimize ulaşır moderatörleri toplar siteyi kurtarırdık..
Vatanı kurmak gibi şahlandırırdı bizi..
Çok çok güzel di... Birlik ve beraberlik..
Şimdiki saçma - gösteriş içeren -merak ettirici sosyal paylaşımlardan çok uzak bir birliktelikti... Samimiyet ve dürüstlük ,dini güzelliklerle buluşuyordu.
Daha fazla yazarsam ağlarım..... Ağlamayacağım ve umut edeceğim....
Can çıkmadıkca .....