Kaan Erdem
Yönetici
Yenı gelen kardeslerımız,hayat ve yasamdakı degısıklıklerınız neler oldu?
Yenı gelen kardeslerımız,hayat ve yasamdakı degısıklıklerınız neler oldu?
Hoşgeldin kardeşim...nerden nasıl başlasam bilemedim... boğazım düğümlendi şuan... bilen bilir beni burayı nasıl bulduğumu.. o zor zamanlardan nasıl kurtulduğumu... mustafa abim, buket'im, nuray'ım, dilek'lerim, leyla ablam,mehtap'ım ve adını sayamadıklarım.. önce allah sonra onların dualarıyla atlattım o günleri çok şükür... izleri kalsada bazı şeylerin, geçti gitti çok şükür... şimdi hala giresundayım ingilizce çevirmenlik son sınıftayım ama okumaya devam seneye ingilizce öğretmenliğine geçiş yapacağım inşaAllah dua eder dualarınızı beklerim dostlarım... allah buradaki birliğimizi beraberliğimizi daim etsin, hepimize bir olma ruhu nasip etsin... yuvamızı da inşaAllah tez zamanda eski aktif haline getirebiliriz ... allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun...
Iki yil arayla bende burdayim...
Neler oldu istanbuldaydim hala istanbuldayim evlendim bebegim oldu suan 9 aylik mutluyum esimi seviyorum..
Insallah burda olmaya devam edicem
Tek derdin bebegim hic yatmiyo
nerden nasıl başlasam bilemedim... boğazım düğümlendi şuan... bilen bilir beni burayı nasıl bulduğumu.. o zor zamanlardan nasıl kurtulduğumu... mustafa abim, buket'im, nuray'ım, dilek'lerim, leyla ablam,mehtap'ım ve adını sayamadıklarım.. önce allah sonra onların dualarıyla atlattım o günleri çok şükür... izleri kalsada bazı şeylerin, geçti gitti çok şükür... şimdi hala giresundayım ingilizce çevirmenlik son sınıftayım ama okumaya devam seneye ingilizce öğretmenliğine geçiş yapacağım inşaAllah dua eder dualarınızı beklerim dostlarım... allah buradaki birliğimizi beraberliğimizi daim etsin, hepimize bir olma ruhu nasip etsin... yuvamızı da inşaAllah tez zamanda eski aktif haline getirebiliriz ... allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun...
Neler oldu istanbuldaydim hala istanbuldayim evlendim bebegim oldu suan 9 aylik mutluyum esimi seviyorum..
güzel yüzlü güzel sesli yürekli çok güçlü arkadaşım.. dostum canım... dakika dakika ses ver diye beklediğimiz günler.. zor geçen zamanlar.. unutmaya çalıştıklarımız unuttuklarımız.. ve geldiğimiz anlar.. geçtik geçiyoruz zor yollardan.. bakıyorum geriye kalan koca bir dostluk.. gece yarısı teheccüd zamanı semaya yükselen dualarımız.. bugün kü hatim kime acaba diye heyecanımız.. evet biz burdayız... hala aynı huzurla.. hoşgeldin canım... iyiki geldin..nerden nasıl başlasam bilemedim... boğazım düğümlendi şuan... bilen bilir beni burayı nasıl bulduğumu.. o zor zamanlardan nasıl kurtulduğumu... mustafa abim, buket'im, nuray'ım, dilek'lerim, leyla ablam,mehtap'ım ve adını sayamadıklarım.. önce allah sonra onların dualarıyla atlattım o günleri çok şükür... izleri kalsada bazı şeylerin, geçti gitti çok şükür... şimdi hala giresundayım ingilizce çevirmenlik son sınıftayım ama okumaya devam seneye ingilizce öğretmenliğine geçiş yapacağım inşaAllah dua eder dualarınızı beklerim dostlarım... allah buradaki birliğimizi beraberliğimizi daim etsin, hepimize bir olma ruhu nasip etsin... yuvamızı da inşaAllah tez zamanda eski aktif haline getirebiliriz ... allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun...
Tek derdin bebegim hic yatmiyo
ilk kapandığım gün üye olmuştum öncesinde bi kaç günde üye olmadan takip etmiştim. üye olduğum ilk sene hamileydim ve buraya bebeğimi kaybediyorum diye gözyaşlarımı dökerek sizlerden dua istemiştim. o hamileliğim sonlandırıldı ama şimdi dünya güzeli 20 aylık bir kızım var. ve inşallah 5 ay sonra da kızımın bir kardeşi olacak. o günlerden bu günlere.. elhamdülillah. zor günlerde ve güzel günlerde hep birlikteyiz inşallah....
nerden nasıl başlasam bilemedim... boğazım düğümlendi şuan... bilen bilir beni burayı nasıl bulduğumu.. o zor zamanlardan nasıl kurtulduğumu... mustafa abim, buket'im, nuray'ım, dilek'lerim, leyla ablam,mehtap'ım ve adını sayamadıklarım.. önce allah sonra onların dualarıyla atlattım o günleri çok şükür... izleri kalsada bazı şeylerin, geçti gitti çok şükür... şimdi hala giresundayım ingilizce çevirmenlik son sınıftayım ama okumaya devam seneye ingilizce öğretmenliğine geçiş yapacağım inşaAllah dua eder dualarınızı beklerim dostlarım... allah buradaki birliğimizi beraberliğimizi daim etsin, hepimize bir olma ruhu nasip etsin... yuvamızı da inşaAllah tez zamanda eski aktif haline getirebiliriz ... allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun...
ilk kapandığım gün üye olmuştum öncesinde bi kaç günde üye olmadan takip etmiştim. üye olduğum ilk sene hamileydim ve buraya bebeğimi kaybediyorum diye gözyaşlarımı dökerek sizlerden dua istemiştim. o hamileliğim sonlandırıldı ama şimdi dünya güzeli 20 aylık bir kızım var. ve inşallah 5 ay sonra da kızımın bir kardeşi olacak. o günlerden bu günlere.. elhamdülillah. zor günlerde ve güzel günlerde hep birlikteyiz inşallah....
Bende uzun zamandır yoktum. Yeni geldim bu zaman zarfında evlendim. Bir tane oğlum oldu suan onla meşgulum. Bu site bana bir çok sey kazandırdı. Hayatla mucadele edebilmeyi en güzeli de ne biliyormusunuz, buradaki dostluklari hicbir yerde bulamadım. Birbirini tanimayan gormeyen insanlarin burada birbirlerine dua etmesi, sıkıntılarını paylaşması ne güzeldi daha sayamayacagim bir cok guzelliklere vesile oldu bu site çok şükür.
Şu an Antalya'da yaşıyorum ama kimsenin kimseden haberi yok. Apartmanda sadece selam dışında komşuluk kalmamış. Hayırlısı olsun...
Canım benim mesajını okuyunca o günlere geri döndüm senin ve benim o zor zamanlarımızda hep bizler birbirimizin yanında vardık senin bir halin vardı ya o anı hiç unutamıyorum tatlım telefonda görüşüp nasıl ağlamıştık o günler gitsin bir daha geri gelmesin inşallah. Hatim grubundaki çok değerli kardeşlerimizde bizleri hiç bırakmadılar Allah onlardan senden sitedeki bütün kardeşlerimden Allah binlerce kez razı olsun emeklerine gönüllerine sağlık Allah mükafatlarınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Ne günlerimiz geldi geçti Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
İyilikler güzellikler nasip etsin Rabbim iyi ki varsınız canım benim hepinizi çok ama çok seviyorum bizler kocaman bir aileyiz
Yeni gelen kardeşlerim..buraya bebekleriyle gelmişler
Hoşgeldiniz hepiniz....Bir nesil büyüdü sayılır burada...gençler yetişti....gençler...olgunlaştı...anne olduk..baba olduk....Ne güzel de oldu..ELHAMDÜLİLLAH..
RAHMAN celle celaluhu birlik ve beraberliğimizi bozmasın
HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ