Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşlerim ablalarım.öncelikkle YüceRabbim siznli olsun,
ben o kadar duygulandımki okuyunca yazıları ve adeta yüreğimden sevgi şelalesi gürledi.
çünkü o kadar ihtiyacımız varki böyle kardeşelrimizi görmeye...
ve en önemliside sizin yazdıklarınızı okuyunca umudum dağ gibi büyüyor...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah..

Canımkardeşim cok teşekkur ederim...
Rabbim seninde yar ve yardımcın olsun
Canım bilmiyorum sen acıkmısın eğer acıksan sana da umut olalım senide bu hzra kavusturmaya calısalım ne dersiin
Eğer kapalıysanda Rabbim layıkıyla yerine getirmeyi nasip eylesin hepimize
hayırlı geceler

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel şeler sölemişssin inan içimden bişeler kopup gitti gözlerim dolduu bugün bu olayı teyzemin kızıyla paylaştım oda buna benzer şeyler söyledi kararsız değilim asla kapanmak yada kapanmamak için benm tek düşüncem ailem ve çevremdi birşey yazmışsınız aileniz sennle birlikte yanmıcak diye bu söz kafama yerleşti ve çok doğruydu allahıma dua ediorum nolurr bu cesareti bana versin herşeye gözlerimi yumim ve es geçim diye şuan benm tek isteğim destek birilerinden destek görmeye ihtiyacım varr hemde çok :( sizlere çok teşekkürederim iyiki varsınızz inş bu güsellikleri hepberaber yaşarız yüce rabbim birazzz cesarett allahım bana yardım et...allahıma emanet olun

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel şeler sölemişssin inan içimden bişeler kopup gitti gözlerim dolduu bugün bu olayı teyzemin kızıyla paylaştım oda buna benzer şeyler söyledi kararsız değilim asla kapanmak yada kapanmamak için benm tek düşüncem ailem ve çevremdi birşey yazmışsınız aileniz sennle birlikte yanmıcak diye bu söz kafama yerleşti ve çok doğruydu allahıma dua ediorum nolurr bu cesareti bana versin herşeye gözlerimi yumim ve es geçim diye şuan benm tek isteğim destek birilerinden destek görmeye ihtiyacım varr hemde çok :( sizlere çok teşekkürederim iyiki varsınızz inş bu güsellikleri hepberaber yaşarız yüce rabbim birazzz cesarett allahım bana yardım et...allahıma emanet olun

Evet canım bu dünyamız fani gerçek olan tek bir hayat var oda ahiret hayatı...
günahlarımız bir bir tartıya gelirken orda maziretlerimiz gecerli olmayacak bunu ailem istiyordu ben oyuzden yapamadım diyemeyeceğiz... Düşünsene hani okumusundur bir dini hikaye var yaşlı amcamız var tam cehennem ateşine atılacakken bu dünyada vaktini aksataak kıldıgı namazları yetişiyor cennete gidiyor
ya canım bu gunahımızda kefeye konuldugunda ağır gelip bizi cehenneme götürürse değilmi:( bu dünyada onun için katlanacağımız anlık bir şey için koca bir cehennem kabul edilebilirmi
yada düşünsene Rabbim sırf kapandııgın için cennetle mukafaklandıracaksa elimizin tersiyle itmek olurmu
cesareti mi arıyorsun o senin kocaman yüreğinde hemde dokunsan tutabileceğin yerde seni bekliyor orda..
okadar basitki inan bana gözünde büyüttüğün gibi değil... Gözünde büyütmeni sağlyanda şeytan biliyormusun halbuki bir baksan onu yalın birşekilde inan bana bir anlık birşey ama huzurumu dünyalara bedel birşey
destekmi sonuna kadar ben sana vereceğim yeterki iste sen... yeterki inan yapabileceğini yaptıktan sonra diyeceksin ki ben bununiçin okadar stres yaptım cok basitmiş diyeceksin
canım unutma ben herzaman yanımdayım Dualarımdasın Rabbimeemanetsin

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
size mutlu bi haberim var ve ben KAPANDIM :) çok şükür allahıma birden bire kapattım ve dışarı çıktım aldığım tepkilerde hoştu ama bi sorun varki nasıl bağlanıcağını kendim öğreemdim zamanla olucak oda inşallah çok mutluyum yaaa teşekkürler herşey için :)darısı çok isteyipte yapamayanların başına

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
burcum82 yazdıklaını ancak okuyabildim sağol dediklerini bende biliyorum ve yaşın kac demişsin ben 14 yaşındayım ancak boyum yaşıtlarımdan cok ufak insanlar dalga gecerler die kapanamıyorum ancak çok istiyorum ne yapmalıyım biri lü
tfen bana yardımcı olsun:(:(:(:(

efendi_33

Kayıtlı Kullanıcı
cenab_ı Allah gönüllerinize göre versin....

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
size mutlu bi haberim var ve ben KAPANDIM :) çok şükür allahıma birden bire kapattım ve dışarı çıktım aldığım tepkilerde hoştu ama bi sorun varki nasıl bağlanıcağını kendim öğreemdim zamanla olucak oda inşallah çok mutluyum yaaa teşekkürler herşey için :)darısı çok isteyipte yapamayanların başına

Canım benim okadar mutlu ettinki anlatamam sana inan şu moral bozukluguma ilac gibi geldin
Ay canım ya bak ne kadar kolay değilmi nekadar huzur verici ne kadar guzel birşey değilmi Rabbimi hoşnut ettin
İNAN OKADAR MUTLU ETTİNKİ BENİ OKADAR SEVİNDİRDİNKİ RABBİM SENİDE HEM BU DUNYADA HEM AHİRETTE SEVİNDİRSİN RABBİM KALBİNİ NURUYLA DOLDURSUN
ALLAHIM SANA BİNLERCE ŞÜKÜR RABBİM SANA KOŞARAK GELEN ŞU KARDEŞİMİZİN NE DUASI VARSA KABULEYLE.... HERZAMAN YAR VE YARDIMCI OL ONA BÜTÜN GÜNAHLARINI BAĞIŞLA
ALLAHIM BİLİYORSUN SEN NE KADAR ÜZGÜN GİRDİM BAŞLIGADEDİMKİ BELKİ BİR HABER VARDIR BELKİ YARDIM EDEBİLECEĞİM BİRİSİ VARDIR MORALİM DÜZELİR ÜZÜNTÜMÜ UNUTURUM RABBİM HEMEN SESİMİMİ DUYDANDA BANA MUTLULUĞU YŞATTIM SANA BİNLERCE ŞÜKÜR MİLYONLARCA ŞÜKÜR

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
evet ablam çok güzel bişey ya çok huzur verici anlatamıcağım derece yani bi istediğim herşey çorap söküğü gibi geldi zaten herşey önce allahım sonra ben inancım ve dah sonra sizler sayenizde oldu allahım sizleri korusunnnn

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Ar yam canım herzaman yanındayım unutma tamammı
bak google yaz tesettur diye orda u...tv bir site cıkacak orda videolu anlatmıs
canım yapamazsan sana burdanda anlatırım benim yaptıgım modeli olurmu canım inan bana cok mutlu oldum cok sevindim

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim sana binlerce şükür 2 arkadaşımız kapandı başlığımızda
2 arkdaşımızda haberini bekliyoruz
rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşat amin amin amin

berat05

Yönetici
selamün aleyküm değerli kardeşim " burcum"

gönlüne muhabbetler dolsun,o muhabettler dudaklarından dökülsün,,,dökülsün ki kapanmaktan korkan diğer kardeşlerimize vesile olsun..

Allah c.c. razı olsun..konunu takip et...devam et...ben izliyorum..okuyorum.ama cvp yazmaya pek zaman olmuyor..

insanların KUR'AN-I KERİM'i okumaya anlamaya,RABBİMİZİN EMİRLERİNİ doğru anlamaya yaşamaya yaşatmaya ihtiyaçları var..

kim bilir kimler neye vesile olacaklardır.

Vesile olanlardan Allah c.c. razı olsun inşallah

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm değerli kardeşim " burcum"

gönlüne muhabbetler dolsun,o muhabettler dudaklarından dökülsün,,,dökülsün ki kapanmaktan korkan diğer kardeşlerimize vesile olsun..

Allah c.c. razı olsun..konunu takip et...devam et...ben izliyorum..okuyorum.ama cvp yazmaya pek zaman olmuyor..

insanların KUR'AN-I KERİM'i okumaya anlamaya,RABBİMİZİN EMİRLERİNİ doğru anlamaya yaşamaya yaşatmaya ihtiyaçları var..

kim bilir kimler neye vesile olacaklardır.

Vesile olanlardan Allah c.c. razı olsun inşallah

canım Ablam cok guzel şeyler yazmıssın yine Rabbim senden razı olsun desteğini herzaman hissediyorum İnşallah sizlerden aldıgım destekle Belki bir kişiye daha kapanmasında yardımcımolurz yada bir kişinin yüreğinde bir ışık yakarız diye elimden geldiğince devam ettireceğim.... hele hele böyle guzel haberler alınca insan dahada bir şevke geliyor İnşallah bir nebze katkımız oluyordur arkadaşlarımıza... İnşallh hep böyle güzel haberler almayıda Rabbimiz nasip eder bizlere
hayırlı akşmlar ablacığım ...

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum arkadaslar, ben yeni uye oldum ve araniza katildigim icin cok multuyum. Burcu ablacim bu konuyu actigin icin Allah senden ve diger kardeslerimden razi olsun. Uzun zamandir uye olmak istiyodum ama kismet bugunmus. Benim gibi kapanmak isteyenler icin cok guzel bir vesile. Bende uzun zamandir kapanmak istiyodum, bi turlu cesaret toplayamadim ama bu yazilarinizi okudukca kendime guvenim geldi ve su an bir haftadir kapaliyim. Allah hepinizden razi olsunnn..

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
tamam ablam bakarım çok saol şuan heyecanlı bi bekleyişim var ilk kez işyerine böyle geldim nasıl tepkiler alıcam merak içersindeyi,m ablam hayırlısı olsun artık ama ben kendi içimde mutluyum yalnız bugün işe geç kalıodum :):) ama zamanla elim hızlanır umarım:D

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
tamam ablam bakarım çok saol şuan heyecanlı bi bekleyişim var ilk kez işyerine böyle geldim nasıl tepkiler alıcam merak içersindeyi,m ablam hayırlısı olsun artık ama ben kendi içimde mutluyum yalnız bugün işe geç kalıodum :):) ama zamanla elim hızlanır umarım:D

selamınaleyküm canım senin adına çok sevindim Rabbim layıkıyla kapananlardan eylesin seni bende seninle aynı durumdaydım ailemin yüzünden kapanamıyorum ailen ne tepki verdi çok merak ettim inşallah en kısa zamanda bende senin gibi bir anda kapanabılırım..Allah'a emanet ol selam ve dua ile..

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
selamınaleyküm canım senin adına çok sevindim Rabbim layıkıyla kapananlardan eylesin seni bende seninle aynı durumdaydım ailemin yüzünden kapanamıyorum ailen ne tepki verdi çok merak ettim inşallah en kısa zamanda bende senin gibi bir anda kapanabılırım..Allah'a emanet ol selam ve dua ile..

canım inşallah kapanırsın evet bende tepkilerinden korkuodum ama hiç düşündüğüm gibi çıkmadı yani ben kötüğ düşünmüşüm hep annem biraz istemem ama sen bilirsin gibi yarım yamalak konuştu ama babam tyam destek verdi çünkü ailm beni hiç bi konuda sıkmadı çok şükür babm dediki sıfır kol giysende senn hayatın başını örtsende senn hayatın dediii inan herşey kapanana kadar kapandıktan sonra allahım o sabrı o güvcü veriomuş bir dene nedemek istediği anlıcaksın allahım tez zamanda bu mutluluğu yaşatır inş..

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
canım inşallah kapanırsın evet bende tepkilerinden korkuodum ama hiç düşündüğüm gibi çıkmadı yani ben kötüğ düşünmüşüm hep annem biraz istemem ama sen bilirsin gibi yarım yamalak konuştu ama babam tyam destek verdi çünkü ailm beni hiç bi konuda sıkmadı çok şükür babm dediki sıfır kol giysende senn hayatın başını örtsende senn hayatın dediii inan herşey kapanana kadar kapandıktan sonra allahım o sabrı o güvcü veriomuş bir dene nedemek istediği anlıcaksın allahım tez zamanda bu mutluluğu yaşatır inş..

ne kadar güzel canım benim inan senin adına çok ama çok sevindim benide cesaretlendirdin çok sağol inşallah bende başarıcam senin gibi..Rabbim her daim yar yardımcımız olsun inşallah..

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah canm evet bazıları tekrar sıkılıp açılcağımı düşünüo ama hepsi görücekler benm inancımı saol canım sennde allah yar ve yardım cın olsun bişz hep burdayızz...

nrydmrl

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle sevgili kardeşimiz burcum82 böyle bi konu açtığın için Rabbim senden razı olsun çok güzel bir konuya değinmişsin..örtünme konusuyla ilgili yaralı arkadaşlarımız nekadarda çokmuş..ben bu konuyu açıldığı günden beri takip ediyorum hep dikkatimi çekiyor ama bi türlü cesaret edipte bi şeyler yazamadım..kendimden bahsedemedim.doğrusu çok utandım..çünkü ben bu yaşadığım şeyi ne bir defterle paylaştım nede bir arkadaşımla paylaştım sadece burda ve sizin için paylaşmak istiyorum.bişeyler yazmam gerekli belki onca cümlenin içinden bir kelime şifa verecektir.ben 2007nin yaz ayında örtündüm bi arkadaşımın beni teşvik etmesiyle hayatım tamamen değişti meğer bilmediğim nede çok şey varmış.Gerçekten dinimi ve görevlerimi hatırlattı bana rabbim razı olsun ondan..neyse bu teşviklerle iyice dolmuştum ve artık rabbime bişeyler sunmam gerekiyordu ve bende kapandım herşey çok güzel başlamıştı.yeni yeni ama oldukça gösterişsiz ve sade tesettürlü kıyafetler aldım çok huzurlu oluyodum..yaptığım ibadetler bile daha bi tat veriyodu..ama birtane bile sınıfımda çevremde benim gibi olan birisi yoktu birileriyle birlik olma arayışına girdim bişeyler bekledim ..ama bitürlü kendim gibi en azından örtülü ve bana kardeş olacak kimse yoktu belkide rabbim beni sınıyordu..neyse bu durum zamanla benim şevkmi kırmaya başladı yalnız olduğumu hissetmek bana acı veriyodu şeytan her gün kanıma daha çok girmeyi başarıyodu.Allahıma hergün dua ediyordum rabbim bana yardım et nefsime yenik düşürme şeytana uydurma bana güç ver diyodum ve gözyaşlarıyla istiyodum..ama tutunacak tek bi dal yoktu annem tesettürlü olmasına rağmen o bile bana tam anlamıyla destek vermiyodu..kapanmamın altında başka nedenler arıyodu vedaha erken olduğunu devamlı söylüyodu rabbim affetsin onu ve beni..her gören beni teşvik etmesini beklerken aksinebu ne hal böyle çok hata yapmışın, yaşın daha genç, çok güzelsin niye kapattın kendini,çok yaşlı görünüyosun vs. vs. saymakla bitmeyen sözlerr..herseferinde kimsenin kalbini kırmak istemediğimde cvp vermiyodum yada gülümseyip geçiyordum ama budurum meğer beni ikilemlere sokuyomuş ta haberim yokmuş..ama şunu hep biliyordumki şeytan durmaksızın uğraşıyodu benle hemde durmaksızın biran bile beni boş bırakmıyordu..gittiğimiz heryerde 10 kişi varsa 9 u kötünüyetli yaklaşıyor bi tanesi çok güzel yaklaşıyodu ve bu insanların lafları beni yıldırmaya başlamıştı..gitgide yanlış anlaşılmaya bile başlanmıştı..belki ozamanlar şu site tek şu site bile olsa bana inanılmaz bir güç verecekti buna inanıyorum ama yoktu işte rabbimin imtihanı çok büyüktü..tek başıma sınıyordu beni.ailem karşı çıkıyodu abim vediğerleri erken olduğunu ve okulumubitirmem gerektiğini sizde bilirsiniz neler söylediklerini az çok tahmin edebiliyosunuzdur..belki yanımda bitane dayanacağım bana bi tane destek veren benim gibi birisi olsaydı herşey çok daha farklı olacaktı..neyse artık şeytan öyle bi girdiki kanıma dışardaki o süslü püslü boya küpüiçindeki insanlara bakıp bazen içimden keşke şuan bi kere şöyke giynebilsem dediğimbile oldu.kardeşlerim ben bunları utanarak yazıyorum niye yazıyorum biliyomusunuz aynı hatalara düşmeyelim hiç kimse düşmesin diye..neyse daha fazla uzatmak istemyrm çünkü çok üzülüyorum anlattıkça ben bu güzelliği 2.5,3 ay sürdürebildim vesonunda açıldım..1 yıl oluyo açılalı ve sonradan okadar pişman oldumki anlatamam nasıl bir pişmanlık yaşadığımı.bu siteye gireli 4 ay falan oluyo ama bu siteye girmemle beraber pişmanlığım kat kat arttı.burdaki güzellikleri birliği ve dayanışmayı görünce çok şaşırdım keşke açılmasaydım dedim..ve şimdi aynı hataya kimsenin düşmemesi için örtünmekle ilgili konular açtım sizlere faydalı olabilmek istedim..şimdide tekrar kapanamıyrm neden biliyomusunuz rabbimden utanıyorum sanki örtüyle alay ediyormuş gibi bi aç bi kapa olmasını istemyrm..şimdi o günü bi daha bekliyorum bu sefer tamanlamıyla tam olarak kapanabilmeyi bekliyorum EY RABBİM BENDEN RAZI OLMADAN BENİM CANIMI ALMA AMİNNN...
SELAMETLE..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt