çok güzel şeler sölemişssin inan içimden bişeler kopup gitti gözlerim dolduu bugün bu olayı teyzemin kızıyla paylaştım oda buna benzer şeyler söyledi kararsız değilim asla kapanmak yada kapanmamak için benm tek düşüncem ailem ve çevremdi birşey yazmışsınız aileniz sennle birlikte yanmıcak diye bu söz kafama yerleşti ve çok doğruydu allahıma dua ediorum nolurr bu cesareti bana versin herşeye gözlerimi yumim ve es geçim diye şuan benm tek isteğim destek birilerinden destek görmeye ihtiyacım varr hemde çok

sizlere çok teşekkürederim iyiki varsınızz inş bu güsellikleri hepberaber yaşarız yüce rabbim birazzz cesarett allahım bana yardım et...allahıma emanet olun
Evet canım bu dünyamız fani gerçek olan tek bir hayat var oda ahiret hayatı...
günahlarımız bir bir tartıya gelirken orda maziretlerimiz gecerli olmayacak bunu ailem istiyordu ben oyuzden yapamadım diyemeyeceğiz... Düşünsene hani okumusundur bir dini hikaye var yaşlı amcamız var tam cehennem ateşine atılacakken bu dünyada vaktini aksataak kıldıgı namazları yetişiyor cennete gidiyor
ya canım bu gunahımızda kefeye konuldugunda ağır gelip bizi cehenneme götürürse değilmi

bu dünyada onun için katlanacağımız anlık bir şey için koca bir cehennem kabul edilebilirmi
yada düşünsene Rabbim sırf kapandııgın için cennetle mukafaklandıracaksa elimizin tersiyle itmek olurmu
cesareti mi arıyorsun o senin kocaman yüreğinde hemde dokunsan tutabileceğin yerde seni bekliyor orda..
okadar basitki inan bana gözünde büyüttüğün gibi değil... Gözünde büyütmeni sağlyanda şeytan biliyormusun halbuki bir baksan onu yalın birşekilde inan bana bir anlık birşey ama huzurumu dünyalara bedel birşey
destekmi sonuna kadar ben sana vereceğim yeterki iste sen... yeterki inan yapabileceğini yaptıktan sonra diyeceksin ki ben bununiçin okadar stres yaptım cok basitmiş diyeceksin
canım unutma ben herzaman yanımdayım Dualarımdasın Rabbimeemanetsin