Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
sağolasın canım herşey için.. bende istemiyorum hiç sizleri bekletmeyi özelliklede seni inşallah tez zamanda vericem güzel haberi.biliyomusun bu sabah takıp işe gelmeyi çok istedim :(

canım ne yaptımki :( herşey bu aşalamar senin isteğinle oluştu sen istekdikce Rabbim içine verdi...Rabbim içindeki o guzel imanı herdaim arttırsın...
canım kapandıgın an encok sevinenlerden birisi olacağım :)
keşke gitseydin bak orada şeytan devreye girmiş hemen isteğini kırmış... onu dinleme ve tak eşarbını cık canım ... bak ozaman nekadar mutlu olacaksın bütün bu üzntülerinin hepsi bitecek inanılmaz bir sevinc duyacaksın
canım bu duyguları yaşamayı bile Rabbim herkese nasip etsin

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
canım ne yaptımki :( herşey bu aşalamar senin isteğinle oluştu sen istekdikce Rabbim içine verdi...Rabbim içindeki o guzel imanı herdaim arttırsın...
canım kapandıgın an encok sevinenlerden birisi olacağım :)
keşke gitseydin bak orada şeytan devreye girmiş hemen isteğini kırmış... onu dinleme ve tak eşarbını cık canım ... bak ozaman nekadar mutlu olacaksın bütün bu üzntülerinin hepsi bitecek inanılmaz bir sevinc duyacaksın
canım bu duyguları yaşamayı bile Rabbim herkese nasip etsin

amin inşallah canım inşallah..isteğim kırılmadı tabi ama yapamadım işte ama Allah'ın izniyle başarıcam en kısa zamanda buna yürekten inanıyorum bugünlerime şükürler olsun durumumum farkına varmak bile benim için büyük bi gelişme bide kapanırsan bütün taşlar yerine oturucak inşallah Rabbim herkese nasip etsin seninde deiğin gibi eminim çok ama çok güzel bişeydir..binamı inşa ettim bitek çatısı kaldı onunda kiremitlerini aldım sadece döşemek kaldı çok şükür Allah'ıma ..:)

gumus_89

Kayıtlı Kullanıcı
Çok düşünme cnm ya, burcu ablanın da dediği gibi o zaman şeytan rahat bırakmıo insanı, ilk gün biraz garip gelio tabi ama ondan sonra kendini harika hissedeceksin inan bana, Bak bayramda yaklaşıo,o kadar heyecanlıyım ki anlatamam bu benim türbanlı olarak geçiriceğim ilk bayram olucak :) Bende 29 ekim de kapanmıştım,

Bak nasıl oldu onu da anlatıım sana.Ailemizde herkes türbanlı, dedem cami hocasıymış benim.Babamda öle büyümüş tabi şükür, bize de her türlü ibadetlerimizi yapmayı, doğru olmayı öğretti Allah razı olsun. O lise bittiğinden beri hep istiodu zaten kapanmamı, bi de çalıştığımız iş dolayısıyla etrafta genelde erkekler var. Arada bi sölerdi bak ne güzel namazını kılıp, orucunu tutuosun kapanmıcan mı sen daha diodu.Ama ne yalan söliim hiç niyetim yoktu, ablalarda var sürekli görüştüğüm, bi gün onlar geldi bize, akrabamız oluolar bu arada, ben içerde namaz kılıodum, ablada babamların yanındaydı, babam dedi kızım bi vesile olunda Tuğba da kapansın, ben çok istiyorum,dedi. Onun o lafı bana o kadar dokundu ki, yani düşündüm Allah istio, babam da teşvik edio, elimde onca fırsat, elimden geldiğince ibadetlerimi yapıorum bundan niye geri kalıım dedim.Ertesi günü de kapandım, sölemiştim herkes beni harika karşıladı, yakışmamış diyenlere de güldüm geçtim ki ben öle biri benim hakkımda aksi bi yorum yapsa çok üzülürüm.Ama umrumda bile diil bilio musun, o kadar güzel hissediorum ki kendimi,,,

Bi de şu açıdan düşünürsen, evli misin bilmiorum ama ben bekarım, bi gün evlenirsem, açık halimi bi eşim görücek bi o bilicek, insanın kendini sadece sevdiği insana, helali olan kişiye açması kadar güsel bi şey yok diye düşünüyorum.

Ne kadar açıklayıcı bi anlatım oldu bilmiorum ama anlatmak istediklerimi anladın sen inşallah ;)

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
berna abla eşatplarını almişsın nasıl sevindim anlatamam inşallah kapanmakta nasip olur ama ben pek uzak görmüyorum inş. yakında oda olur insan takıp dışarıya cıktında ilk zamanlar herkesin ona baktını sanıyo insana bir garip geliyor ama sonra alışıyor inş ablacım bende cok sevinicem kapanırsan inanıyorum sana

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
Çok düşünme cnm ya, burcu ablanın da dediği gibi o zaman şeytan rahat bırakmıo insanı, ilk gün biraz garip gelio tabi ama ondan sonra kendini harika hissedeceksin inan bana, Bak bayramda yaklaşıo,o kadar heyecanlıyım ki anlatamam bu benim türbanlı olarak geçiriceğim ilk bayram olucak :) Bende 29 ekim de kapanmıştım,

Bak nasıl oldu onu da anlatıım sana.Ailemizde herkes türbanlı, dedem cami hocasıymış benim.Babamda öle büyümüş tabi şükür, bize de her türlü ibadetlerimizi yapmayı, doğru olmayı öğretti Allah razı olsun. O lise bittiğinden beri hep istiodu zaten kapanmamı, bi de çalıştığımız iş dolayısıyla etrafta genelde erkekler var. Arada bi sölerdi bak ne güzel namazını kılıp, orucunu tutuosun kapanmıcan mı sen daha diodu.Ama ne yalan söliim hiç niyetim yoktu, ablalarda var sürekli görüştüğüm, bi gün onlar geldi bize, akrabamız oluolar bu arada, ben içerde namaz kılıodum, ablada babamların yanındaydı, babam dedi kızım bi vesile olunda Tuğba da kapansın, ben çok istiyorum,dedi. Onun o lafı bana o kadar dokundu ki, yani düşündüm Allah istio, babam da teşvik edio, elimde onca fırsat, elimden geldiğince ibadetlerimi yapıorum bundan niye geri kalıım dedim.Ertesi günü de kapandım, sölemiştim herkes beni harika karşıladı, yakışmamış diyenlere de güldüm geçtim ki ben öle biri benim hakkımda aksi bi yorum yapsa çok üzülürüm.Ama umrumda bile diil bilio musun, o kadar güzel hissediorum ki kendimi,,,

Bi de şu açıdan düşünürsen, evli misin bilmiorum ama ben bekarım, bi gün evlenirsem, açık halimi bi eşim görücek bi o bilicek, insanın kendini sadece sevdiği insana, helali olan kişiye açması kadar güsel bi şey yok diye düşünüyorum.

Ne kadar açıklayıcı bi anlatım oldu bilmiorum ama anlatmak istediklerimi anladın sen inşallah ;)

s.a kardeşim cok sevindim senin adına bencede en dogru kararı vermişsin inş.kapalılığın ve yaptıgın ibadetlerin daim olur allah razı olsun

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı

canım çok güzel anlatmışsın Allah daim eder inşallah bu duyguyu bende yaşamayı çok istiyorum evli değilim ama kısmetse düşündüğüm bi insan var ve bu konuda bana çok destek veriyor bu durumuma gelmemede o vesile oldu Allah ondan razı olsun bende senim gibi düşünüyorum çok güzel bişey güzelliğinin sadece eşin tarafından görülmesi sanada hayırlı bi eş nasip eder Rabbim inşallah..Allah herkesin gönlüne göre versin..selam ve dua ile.

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
berna abla eşatplarını almişsın nasıl sevindim anlatamam inşallah kapanmakta nasip olur ama ben pek uzak görmüyorum inş. yakında oda olur insan takıp dışarıya cıktında ilk zamanlar herkesin ona baktını sanıyo insana bir garip geliyor ama sonra alışıyor inş ablacım bende cok sevinicem kapanırsan inanıyorum sana

inşallah canım benim inşallah güzel duyguların için Rabbim razı olsun en kısa zamanda güzel haberlerde veririm inşallah..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

canım kardeşim cok guzel dile getirmişsin Rabbim her ibadetinin sevabını daha fazla vererek daim etsin...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ayşecim hayırdır inşallah kötü bir durum yoktur :(

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
yok ablacım cok kötü bişey degil biraz morelim bozukta dünden ailevi anlarsın gecer inş

gölgezen

Kayıtlı Kullanıcı
S.A ALLAH kapanmak isteyen herkezin yardımcısı olsun.
Bende bundan 4 sene önce kapanmak için içim içimi yiyordu bigün iş yerinde bişey oldu tuhaf bişeydi şimdi anlatamıyorum ama ogün benim kapandıgım gündü sabah açık çıktıgım eve akşam kapalı gittim.

SONRA nefsime yenildim (........) anlamışsınızdır. yapmak istedigim bu deyildi çok pişman oldum şimdi kapalıyım ve çok mutluyum iyiki kapanmışım o zamanın pişmanlıgını hala yaşasamda.

Bazı çevreler kapanmayı yobazlık olarak görsede RABBİM emrediyor gerisi boş sonuçta beni bu dünyadaki amellerim kurtaracak sadece bu bile yetmeli aslında bize (RABBİM EMREDİYOR)

SELAM VE DUA İLE KALIN

anlamazdın

Kayıtlı Kullanıcı
tesettürlü olmak çok güzel birşey önemli olan şuurlu olmak ve devamlılığını sağlamak
Rabbim ayaklarımızı sabit kılsın...
o abidik kubidik kapalılara o kadar sinir oluyorum ki anlatamam madem o kadar ağır geliyor
takma ya çıkar sizin yüzünüzden olan bizlere oluyor
rabbim sizi ıslah etsin
bugün yine gördüm gençte değil yaşlı başı kapalı giyim dar makyaj ve oje!
o kadar sinirleniyorum ki anlatamam.
tab ibu mevzu da erkelerinde suçu yok değil

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
S.A ALLAH kapanmak isteyen herkezin yardımcısı olsun.
Bende bundan 4 sene önce kapanmak için içim içimi yiyordu bigün iş yerinde bişey oldu tuhaf bişeydi şimdi anlatamıyorum ama ogün benim kapandıgım gündü sabah açık çıktıgım eve akşam kapalı gittim.

SONRA nefsime yenildim (........) anlamışsınızdır. yapmak istedigim bu deyildi çok pişman oldum şimdi kapalıyım ve çok mutluyum iyiki kapanmışım o zamanın pişmanlıgını hala yaşasamda.

Bazı çevreler kapanmayı yobazlık olarak görsede RABBİM emrediyor gerisi boş sonuçta beni bu dünyadaki amellerim kurtaracak sadece bu bile yetmeli aslında bize (RABBİM EMREDİYOR)

SELAM VE DUA İLE KALIN

Aleykum selam canım kardeşim ne guzel sizde o huzuru elde etmişsiniz...
evet bir hata yapılmış ama olsun siz o hatadan bol bol tövbe ederseniz Rabbimin İnşallah affeder...
evet dediğiniz gib yalan bir dünyada yaşıyoruz bende diyorum ne yapıyorum ben... öteki dunya için sadece namazla kapanmakla olmuyor maalesef:(

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
selam ben yeni geldim 14 yaşındayım ve sekizinci sınıfa gidiyorum ancak beşinci sınıf kadar bir boyum var kapanmayı çok istiyorum ancak benim yaşımı bilmeyenler dışarıdan aaa ufacık çocuğu kapatmışlar ne analar babalar var diğecekler diye korkuyorum aslında annem e az birşey acıkladım bahsettim tam bir netlikte tepki vermedi ne yapmalıyım burcu abla

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
offf ne yapmalıyım ;?ben aslında kapanmayı coook istiyorum ancak korkuyorum yardım et bana burcu abla:(:(:(

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
yada herhangi birisi yardım etsin lütfen içimde hep kuşku var geçen yıl namaza başladım birkaç defa ancak 3 4 günde bıraktım bu yıl 20 eylülde başladım bir ay birkaçgün kıldım sonra tereddüt ettim vesveseye kapıldım ve nefsime uydum namazımı bıraktım bu aralar yine başlıyacağım yeni sene ile başlamayı düşünüyorum ya diyorum örtümüde böyle yapıp bırakırsam!!!!bundan çok korkuyorum biri bana en kısa zamanda yardım etsin lüüüüüüttttffffffffeeeeennnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt