hayırlı Cumalar Cumanız mübarek olsun
Arkadaşlar haftaya perşembeye kadar aranızda olamayacağım ... Haber vermek istedim
buarada turepatislam canım kacgundur yoksun İnşallah önemli bir durumun yoktur ... Hep aklımdasın eğer hatam olduysa hakkını helal et olurmu
Bayramınız mübarek olsun
seni özliycez burcu ablam..inşaAllah döndüğün zaman müjdeli haberi verebilirim sana!!ama eğer veremezsem o zaman............ ne diyceğimi bilmiyorum ablam boşlugu sen doldur
iyi bayramlar ablam selametle...
ah ah seni çok iyi anlıyorum kardeşim... bende açık gezmek istemiyorum çok utanıyorum artık yaacanım ismin dilekti sanırım bende seninle aynı durumda olduğum için konuşmak istedim seninle artık açık gezmek istemiyorum ama bir türlüde şeytanı yenemiyorumRabbim en kısa zamanda sanada banada kapanmak isteyen tüm kardeşlerimizede en kısa zamanda nasip eder inşallah dualarımdasın Allah'a emanet ol.selam ve dua ile..
evet gerçekten çok istiyorum böyle kapananları duyuncada cok heveslenıyorum bende annem yüzünden kapanamıyorum içim içimi yiyiyor ama bir türlü cesaretimi toplayamıyorum duaya cok ıhtıyacım var benim içinde dua edersen sevınırım annem beni kurtarmıcak bılıyorum ama bır turlu olmuyor ne yapacagımı şaşırdım sen nasıl başardın banada anlatırmısın kardeşim
arkadaşlar meraba ben yeni üye oldum ve çok mutluyum sizin gibi dostlarım kardeşlerim olucağı için inanın aynı şeyleri bende yaşıyorum nerden başlıcağımı bilmiorum içimden kapanmak geliyo yalnız ailem açık ve hernekadar bana kesin hayır istemiyoruz deslerde tavırlarıyla belli ediolar bunun için çok tartıştım ailemle onları üzmek hiç istemesemde benim istediğim sadece bana destek olmaları çünkü ben herşeyden etkilenen biriyim ayrıca erkek arkadaşım dindar olması sebebiyle benim onun yüzünden kapanmak istediğimi zannediolar tabiki birazcık etkiside var yalnızz ben hep şöle düşünüyorum bugünüün yarınıda var öteki dünyasıda var yüce rabbim okadar bağışlayan okadar yüceki bizlere vermiş bu fırsatı allahım sen bizleri bağışla çevremden etkileniorum nederler falan diye yardımcı olurmusunuz çok karışığım yüce rabbim hepiniiz korusun....
arkadaşlar meraba ben yeni üye oldum ve çok mutluyum sizin gibi dostlarım kardeşlerim olucağı için inanın aynı şeyleri bende yaşıyorum nerden başlıcağımı bilmiorum içimden kapanmak geliyo yalnız ailem açık ve hernekadar bana kesin hayır istemiyoruz deslerde tavırlarıyla belli ediolar bunun için çok tartıştım ailemle onları üzmek hiç istemesemde benim istediğim sadece bana destek olmaları çünkü ben herşeyden etkilenen biriyim ayrıca erkek arkadaşım dindar olması sebebiyle benim onun yüzünden kapanmak istediğimi zannediolar tabiki birazcık etkiside var yalnızz ben hep şöle düşünüyorum bugünüün yarınıda var öteki dünyasıda var yüce rabbim okadar bağışlayan okadar yüceki bizlere vermiş bu fırsatı allahım sen bizleri bağışla çevremden etkileniorum nederler falan diye yardımcı olurmusunuz çok karışığım yüce rabbim hepiniiz korusun....