Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
:(:(:(ooff allahım bana yardım et diyorum hep ama ne yapacağımı bilmiyorum başınızı ağrıttım biliyorum...çok yazdım bunu da biliyorum ama çok heyecanlıyım ve yardıma ihtiyacım çok var!!!!!!!:(

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım yazını şimdi gördum bir okuyayım elimden ne geliyorsa yapayım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim yaşınız kac bılmıyorum ama
aynı sureclerden gecmişiz seninle bende namazımı bıraktımsonra cok sukur devamlı kılıyorum canım yeni yılda demişsin bence bi an önce kıl namazını
cunku ozamanda kadar cıkacağımızın senedi yok hemde cıksak bileo 1 ay borc ödemk zorunda kalacaksın
canım içindeki vesvese şeytanın işi sakın onu dinleme içindeki iyi sese kulak ver...
yapacağımde bırakmıyacağım diye kendini koşulla
Rabbim benden hosnut de onu sevindiyorum ben bu nebuyuk mutluluktur bizim için değilmi onu hosnut etmek kulum benim içim namaz kılıyor örtündü desin...
canım bu gunahların vebalıyle hıtmek cok ağır değermi bir anlık bu dunyada gaflet için o azabları cekmeye hem bir gun 2 gundedeğil bir gunu bizim 1000 senemize eşit :(
bence sana bir kardeş önerisi hemen başla ve örtünü tak
bizler sana burdan elimizden geldiğice yardım edeceğiz sen başla tamammı ben söz verdim sana sen yeterki burdan paylaş şeytan ugraşıyor nasıl yenerim de bizimverdiğimizmoral gucuyle yeneceksın o duyguları
ama vakit gec olmadan yap birdrehergecengun bir gunah kalbimizde iz bırakıyor ya namaz kılmadıgımız o guah kalbimizde son izse ve muhurlenirse kalbimiz :( Allah vermeye değilmi
canım kardeşim burda istediğin kadar anlt aasla cok başınız artttım deme ben uzulurum cunku sana yardımcı olmak bizim için cokönemli sen paylasacaksınkibizsana yardımcı olacagız
Ben bayramın sonuna kadar yokum burda keske olsaydım sana dahda fazla yardı etseydim canım
Rabbiminşallh en kısazamandakapanmamını nasip eder

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı Cumalar Cumanız mübarek olsun
Arkadaşlar haftaya perşembeye kadar aranızda olamayacağım ... Haber vermek istedim
buarada turepatislam canım kacgundur yoksun İnşallah önemli bir durumun yoktur ... Hep aklımdasın eğer hatam olduysa hakkını helal et olurmu :(
Bayramınız mübarek olsun

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı Cumalar Cumanız mübarek olsun
Arkadaşlar haftaya perşembeye kadar aranızda olamayacağım ... Haber vermek istedim
buarada turepatislam canım kacgundur yoksun İnşallah önemli bir durumun yoktur ... Hep aklımdasın eğer hatam olduysa hakkını helal et olurmu :(
Bayramınız mübarek olsun

hayırlı cumalar burcu amin cümlemizinki inşallah..hayırlı bayramlar şimdiden güle güle git güle güle gel inşallah selametle.

1truepathislam

Kayıtlı Kullanıcı
yok burcu ablacım ben buralardayımda yüzüm yok artık yazmaya utanıyorum :( günahlarımdan herşeyden psikolojim çook bozukk :(

1truepathislam

Kayıtlı Kullanıcı
seni özliycez burcu ablam..inşaAllah döndüğün zaman müjdeli haberi verebilirim sana!! :) ama eğer veremezsem o zaman............ ne diyceğimi bilmiyorum ablam boşlugu sen doldur :( iyi bayramlar ablam selametle...

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
seni özliycez burcu ablam..inşaAllah döndüğün zaman müjdeli haberi verebilirim sana!! :) ama eğer veremezsem o zaman............ ne diyceğimi bilmiyorum ablam boşlugu sen doldur :( iyi bayramlar ablam selametle...

canım ismin dilekti sanırım bende seninle aynı durumda olduğum için konuşmak istedim seninle artık açık gezmek istemiyorum ama bir türlüde şeytanı yenemiyorum:( Rabbim en kısa zamanda sanada banada kapanmak isteyen tüm kardeşlerimizede en kısa zamanda nasip eder inşallah dualarımdasın Allah'a emanet ol.selam ve dua ile..

1truepathislam

Kayıtlı Kullanıcı
canım ismin dilekti sanırım bende seninle aynı durumda olduğum için konuşmak istedim seninle artık açık gezmek istemiyorum ama bir türlüde şeytanı yenemiyorum:( Rabbim en kısa zamanda sanada banada kapanmak isteyen tüm kardeşlerimizede en kısa zamanda nasip eder inşallah dualarımdasın Allah'a emanet ol.selam ve dua ile..
ah ah seni çok iyi anlıyorum kardeşim... bende açık gezmek istemiyorum çok utanıyorum artık yaa :( bende bi türlü şeytanı yenemiyorum :( ama bakalım bayram haftasında kapanmayı düşünüyorum... bakalım inşallah bu sefer başarabilirim... sende dualarımdasın kardeşim... rabbim inşallah bize de nasip eder ve bizi de salih kulları arasına katar amiiin!! selam ve dua ile...

Kaan Erdem

Yönetici
Bizler böyle dünyaya dalmış bir biçimde yaşayıp giderken:

Eyvah! Eyvah ölüm gelip çatıverdi bize. Tam yapacaktık, tam başlayacaktık ama ölüm geliverdi. Hanıma ders başlatacaktı ama iki sene sonra. Küs olduğu bir Müslüman kardeşiyle barışacaktı, onu affedebilecekti ama beş sene sonra. Kur’an’ı tanıyacaktı, anlayacaktı, ama yarından sonra, diyordu. Çocuklarını eğitecekti ama emekli olduktan sonra. Kur’an’ı ve sünneti tanıyacaktı ama evi bitirdikten sonra. Rahmetli tam yapacaktı ama ölüm geliverdi. Ömrü kifâyet etmedi. Eyvah, hesapsız bir biçimde ölüm gelip işini bitiriverdi.

Bizler ahireti gündemimizden çıkarmıştık ta bu haldeyken ölüm geliverdi! İşte borç, dert, senet, kürek, dükkan, tezgah, müşteri, kooperatif, diploma, doktora, makam, koltuk, bordro, kademe, ödeme, akvaryum, çiçek, saksı, halı, mobilya derken hiç beklemediğimiz bir anda ölüm geliverdi. İşte cehennemin kapısının önündekilerin söyleyecekleri bunlar. Allah bizleri onlardan etmesin inşallah.

Şu an belkide bir çoğumuzun hali yukarıdaki genel olarak verilen örneklere eş değer.Soluk alıp verdikçe emir ve yasaklardan geri kalmayalım,gaflete yenilip nefsimize esir olmayalım,vazifelerimizi desinler,görsünler ve beyensinler diye kul rızası gözeterek yapmayalım inşaALLAH.

ALLAH celle celaluh bizleri müslümanlığının şuurundan olanlardan etsin.

berat05

Yönetici
Şu an belkide bir çoğumuzun hali yukarıdaki genel olarak verilen örneklere eş değer.Soluk alıp verdikçe emir ve yasaklardan geri kalmayalım,gaflete yenilip nefsimize esir olmayalım,vazifelerimizi desinler,görsünler ve beyensinler diye kul rızası gözeterek yapmayalım inşaALLAH.

ALLAH celle celaluh bizleri müslümanlığının şuurundan olanlardan etsin.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum canım arkadaşlarım
Kaan kardeşim Rabbim senden razı olsun gerçekten cok guzel bir yazıydı
Berat ablacım sendende Rabbim razı olsun konumuza katkılarından dolayı
Trepathislam canım nedemk yüzüm yok yazmaya :( sen böyle dersen üzülürüm inan seni okadar merak ettim :( canım öyle yazmamazlık etme tamammı
Berna kardeşim seninde enkısa zamanda guzel haberini bekliyororum tamammı canım

mervenur16

Kayıtlı Kullanıcı
evet gerçekten çok istiyorum böyle kapananları duyuncada cok heveslenıyorum bende annem yüzünden kapanamıyorum içim içimi yiyiyor ama bir türlü cesaretimi toplayamıyorum duaya cok ıhtıyacım var benim içinde dua edersen sevınırım annem beni kurtarmıcak bılıyorum ama bır turlu olmuyor ne yapacagımı şaşırdım sen nasıl başardın banada anlatırmısın kardeşim

Senin gibi kişiler çok var.Hatta biz yatılıdaydık.Bir arkadaşım vardı.Onun ailesi namaz kılmasına hatta oruç tutmasına bile izin vermiyodu;ama kız gizli olarak yapıyodu ibadetini.Ah ah ne duruma gelmişiz be.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Konumuzu bir kez daha güncellemek istedim....
Beni mazur görün lütfen belki bir kişeye daha ulaşabilirim...
Aramıza katılan bir arkadaşımız cok istekli ve hazır bir durumda geldi ve 2 gun bizimle paylaştıktan sonra KAPANDI cok mutlu oplduk
2 arkadaşımızda kapanma yolunda cok buyuk adımlar atıyorlar...Eminim En yakın zamanda KAPANDIM haberini verecekler
Gönülisterki dahada cok kişiye ulaşmak onlarıda huzura kavuşmalarına yardımcı olmak .... Ama bunada cok şükür...... Rabbim hepsinden razı olsun Rabbim herkesten razı olsun

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar meraba ben yeni üye oldum ve çok mutluyum sizin gibi dostlarım kardeşlerim olucağı için inanın aynı şeyleri bende yaşıyorum nerden başlıcağımı bilmiorum içimden kapanmak geliyo yalnız ailem açık ve hernekadar bana kesin hayır istemiyoruz deslerde tavırlarıyla belli ediolar bunun için çok tartıştım ailemle onları üzmek hiç istemesemde benim istediğim sadece bana destek olmaları çünkü ben herşeyden etkilenen biriyim ayrıca erkek arkadaşım dindar olması sebebiyle benim onun yüzünden kapanmak istediğimi zannediolar tabiki birazcık etkiside var yalnızz ben hep şöle düşünüyorum bugünüün yarınıda var öteki dünyasıda var yüce rabbim okadar bağışlayan okadar yüceki bizlere vermiş bu fırsatı allahım sen bizleri bağışla çevremden etkileniorum nederler falan diye yardımcı olurmusunuz çok karışığım yüce rabbim hepiniiz korusun....

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar meraba ben yeni üye oldum ve çok mutluyum sizin gibi dostlarım kardeşlerim olucağı için inanın aynı şeyleri bende yaşıyorum nerden başlıcağımı bilmiorum içimden kapanmak geliyo yalnız ailem açık ve hernekadar bana kesin hayır istemiyoruz deslerde tavırlarıyla belli ediolar bunun için çok tartıştım ailemle onları üzmek hiç istemesemde benim istediğim sadece bana destek olmaları çünkü ben herşeyden etkilenen biriyim ayrıca erkek arkadaşım dindar olması sebebiyle benim onun yüzünden kapanmak istediğimi zannediolar tabiki birazcık etkiside var yalnızz ben hep şöle düşünüyorum bugünüün yarınıda var öteki dünyasıda var yüce rabbim okadar bağışlayan okadar yüceki bizlere vermiş bu fırsatı allahım sen bizleri bağışla çevremden etkileniorum nederler falan diye yardımcı olurmusunuz çok karışığım yüce rabbim hepiniiz korusun....

canım kardeşim namazımı kılıp geleyimbir mani cıkmazsa sana ozaman daha rahat cevap vereceğim olurmu hayırlı aksamlar eğerki gelip yazamadım bugece içinde sen başlıgımıza bakmuhakkicevaplayacağım

mir_erhan

Moderator
sevgili kardeşlerim ablalarım.öncelikkle YüceRabbim siznli olsun,
ben o kadar duygulandımki okuyunca yazıları ve adeta yüreğimden sevgi şelalesi gürledi.
çünkü o kadar ihtiyacımız varki böyle kardeşelrimizi görmeye...
ve en önemliside sizin yazdıklarınızı okuyunca umudum dağ gibi büyüyor...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah..

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
allahım kabul etsin inşallah ben takibinizdeyim cevabınızı beklicem eğer bende bugün cevap veremzssem şimddin özürdilerim ama yarın kesin bakarım allahım korusun hepinmizi...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

canım kardeşim öncelikle aramıza hoşgeldin...
canım biliyormusun senin yasadıklarını hepimiz yaşadık yanlız sen değilsin sakın kendini suclama ben mi böyle hissediyorum deme... hepimiz yanısını yada daha fazlasını yaşadık yaşıyoruz....
Ama şu varki ailemizi mutlu edeceğiz diye kendimizi bile bile ateşe atıyoruz biliyormusun... Bu gunahın vebalini görsen yada görselerdi eminmim ne sen 1 saniye düşünürdün nede ailen... Hele hele Rabbim hepimize uzun ömür versin ölüm bizler için cok yakınken...
canım birde bu dünyayı bu nimetleri bize veren Allahu Tealaya nekadar şükretsezk azdır değilmi...Bizim bu dünyadaki tek işimiz ona kullugumuzu en guzel yerine getirmek... Ona yakın kullarından olabilmek içinde onun bizim için emrettiği şeyleri yapmamızdan geçer değilmi...Biz ona bir adım gidersek o bize 100 arşın gelecek.... En buyuk adımımızda biz bayanlar için kapanmakla olur...Düşünsene bizller onu birazcık bizden hosnut edebilmenin mutlulukla bu dunyadaki hangi mutlulugu değişebiliriz...
Canım buyuzdende ne kadar zamanımızın oldugunu bilmiyoruz ona göre elimizi cabuk tutmalıyız hemde Rabbimiz hosnut etmenın o guzel mutlulugunu yaşamak için...
Canım ailene gelince bence onlara guzelce anlat ayetlrri oku hadisleri oku ha yine kabul etmediler değilmi kararlılıgını göster onlara kapan canım tepkilr alacaksın ama bu tepkiler zamanla bitecek sonra seni taktir bile etmeye başlacaklar... Bilki bir esarp için evlatlarını atamazlar... bak benimde öyle oldu başta annem babam tepkiliydi daha sonra o tepkiyi verenler beni taktir ediyorlar .... cevreni hıc dusunme eğer sana başındaki esarbın için laf söylerlersede gul ve gec cunku sen Rabbim için yapıyorsun onu hosnut ediyorsun ya ne mutlu sana...Rabbim senden razı olsun o yeter bile artar biliyormusun...
canım içindeki şeytanın vesveslerine de asla kulak verme olurmu o seninle hep ugrasaxaktır...Ama sen yüüreğinin ta derinlerinden gelen kapanma sesine kulak ver inan bana kapanınca öyle bir huzurua cıkcaksınki diyeceksin tüh keke daha önce kapnsaydımda bu huzura erşiseydim biliyrmusun ben gulec birisydim kapandım şimdi okadar gulec oldumkı okadar huzurluyumki nezamandan beri araadıgım şey buymus benim kendime olan guvenim geldi Yani Rabbim haidyetni veriyor inan bana yuzune nurunu kalbine imananı o ilk taktıgın andan beri veriyor daha bir guzelleşiyor hayat daha bir anlamlanıyor...en guzelei Rabbim hosnut ya benden ooo dunyalara değişememn ben bunu...
canım ben herzaman yanındayım sen yeterki paylaş olurmu
İnşaşh yardımcı olabilmişimdir
herzaman yanındayım burdayım canım hayırlı geceler

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt