Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (3 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
burcu ablacım sana slm vermez olurmuyuz ben baktım sen yoktun onun için morelin neden yok sıkma tatlı canını olurmu sonra kardeşin de üzülür :( işlerini yap gel ya burcu abla dfünevde degildim okuyamadım dua inş bu akşam okumaya başlıcam

ayşeciğim biliyorum canım beni unutmayacağını :)
canımörtünü cok sevdiğini yazmıssın inan varya hani o korkun vardı acılırım korkusu bence hiçkorkma sen onu coktan aşmışsın canım
olsun düncege okuyamamışsın ya bugece telefi edersin canım

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
buırcu ablacım aslında bu siteye girmeden önce kapanma istegim vardı hatta patronlarımlada konuştum allah razı olsun hepside burada kapalıda calışabilirsin dedi bu siteye girdim dayanışma ve destek cok güzel ewet hergün biraz daha alışıyorum başımdaki örtüye takma konusunda elimde hızlandı eeeee artık yapa yapa ögreniyosun allah rızası için kapansamda şeytan bana diyoduki cıkar at kafandan iç yakışmadı böle hiç güzel olmadın diyodun ilk başta gözüme öyle geldi ama baş örtü bence herkese yakışır ve başörtü insanı daha bi güzelleştiriyo burcu abla bende şeytana diyomki amannn alan almış ztn güzelliği napıcam :) :) :) sen neler yapıyon burcu abla nasıl geciyor günlerin sanırım sen calışmıyon ev hanımısın ne güzel ya bence önceden calışmayı cok istiyodum şimdiis e ewde kalıp işimi gücümü yapıp ibadet etmek istiyorum ama işte maddi sıkıntı ztn krizdeyiz eşimde boşta allahım günahlarımızı affetsin inşallah bigün oda olur

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
ayşecim o şeytan benimlede çok uğraşıyo :( banada diyoki niye şimdi bu kadar sıkıntı çekesinki evlenince kapan daha rahat olur diyo ama ben onu alt ediyorum evleneceğim garantimi git başımdan diyorum onu sevindirmeye hiç niyetim yok inşallah en kısa zamanda kapanıcam. Allah yar ve yardımcımız olsun canım..

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim Rabbim inşallah en kısa zamanda eşine de hayırlı bi iş nasip eder..

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
ewet berna ablacım cok ugraşıyo ama ben onu hiç dinlemiyorum inş berna abla kapanırsın nede yakışır sana işyerinde izin verirler mi peki bu arada sen ne iş yapıyon allah razı olsun berna abla inş en kısa zamanda bi iş nasip eder yoksa .....amannnn allah büyük elbet bi yerden bi kapı acar rızkımızı verir berna ablaacım inş hiç bi zorluk cıkarmaz ailen inş kapanırsın hayırlısıyla

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
buırcu ablacım aslında bu siteye girmeden önce kapanma istegim vardı hatta patronlarımlada konuştum allah razı olsun hepside burada kapalıda calışabilirsin dedi bu siteye girdim dayanışma ve destek cok güzel ewet hergün biraz daha alışıyorum başımdaki örtüye takma konusunda elimde hızlandı eeeee artık yapa yapa ögreniyosun allah rızası için kapansamda şeytan bana diyoduki cıkar at kafandan iç yakışmadı böle hiç güzel olmadın diyodun ilk başta gözüme öyle geldi ama baş örtü bence herkese yakışır ve başörtü insanı daha bi güzelleştiriyo burcu abla bende şeytana diyomki amannn alan almış ztn güzelliği napıcam :) :) :) sen neler yapıyon burcu abla nasıl geciyor günlerin sanırım sen calışmıyon ev hanımısın ne güzel ya bence önceden calışmayı cok istiyodum şimdiis e ewde kalıp işimi gücümü yapıp ibadet etmek istiyorum ama işte maddi sıkıntı ztn krizdeyiz eşimde boşta allahım günahlarımızı affetsin inşallah bigün oda olur

canım biliyorum içinde olarak geldiğini cunku sen cok kararlıydın buraya ve kapanma suren hızlandı 2 gun içinde kapandın ...
elinden geldiğince şeytanı dinlememey çalış cunku sen guzeli en dogrusunu yapıyorsun hem cok dogru söylemiştin dışardaki insanların bizi beğeseler ne olur beğenmeseler değilmi canım şeytana verdiğin cevaplar gercek cok guzel
hep böyle cevap ver biryerde susacaktır..
ben sınıf. öğretmenliği mezunuyum mezun olunca hemen evlendim kpss denedim olmadı çok şükür bizimde borclarımız var ama birşekide ödüyoruz...
canım Rbbimeşine hayırlı bir nasip etsin

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ayşecim o şeytan benimlede çok uğraşıyo :( banada diyoki niye şimdi bu kadar sıkıntı çekesinki evlenince kapan daha rahat olur diyo ama ben onu alt ediyorum evleneceğim garantimi git başımdan diyorum onu sevindirmeye hiç niyetim yok inşallah en kısa zamanda kapanıcam. Allah yar ve yardımcımız olsun canım..

bernacım ya sen böyle yazdıkca cok uzak olamdıgını farkediyorum biliyormusun inan senin için cok sevinirim esarp almıssın evde denemişindir nekadar yakışmıstır sana o evet canım evleneceğin yada yarınınımızım varlıgı garantimi
bencede onu sevindirme ve kısa zamanda rn guzel haberlerini bekliyoruz

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
ewet berna ablacım cok ugraşıyo ama ben onu hiç dinlemiyorum inş berna abla kapanırsın nede yakışır sana işyerinde izin verirler mi peki bu arada sen ne iş yapıyon allah razı olsun berna abla inş en kısa zamanda bi iş nasip eder yoksa .....amannnn allah büyük elbet bi yerden bi kapı acar rızkımızı verir berna ablaacım inş hiç bi zorluk cıkarmaz ailen inş kapanırsın hayırlısıyla

ayşecim canım benim işte bi sorun yok Allah'ın izniyle veznedarım ben iskideyim ama kapalı çalışılabiliyor yanımda arkadaşım var hatta kapalı oyuzden işte sorun yok sorun evde onuda aşıcam inşallah..sende sıkma canını dediğin gibi Allah biyerden mutlaka bi kapı açar hayırlısı olsun canım..

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
bernacım ya sen böyle yazdıkca cok uzak olamdıgını farkediyorum biliyormusun inan senin için cok sevinirim esarp almıssın evde denemişindir nekadar yakışmıstır sana o evet canım evleneceğin yada yarınınımızım varlıgı garantimi
bencede onu sevindirme ve kısa zamanda rn guzel haberlerini bekliyoruz

canım daha bu akşam alıcam inşallah yakışıcağından da eminim daha önce çok denedim gerçi yakışmasa da hiç önemli değil biliyomusun ben niyetimi yerine getireyimde Rabbim benden razı olsun gerisi boş ,nşallah en kısa zamanda vericem bu güzel haberi adım adım yaklaşıyorum inşallah verdiğin destek için Allah senden razı olsun ne muradın varsa versin Rabbim..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım daha bu akşam alıcam inşallah yakışıcağından da eminim daha önce çok denedim gerçi yakışmasa da hiç önemli değil biliyomusun ben niyetimi yerine getireyimde Rabbim benden razı olsun gerisi boş ,nşallah en kısa zamanda vericem bu güzel haberi adım adım yaklaşıyorum inşallah verdiğin destek için Allah senden razı olsun ne muradın varsa versin Rabbim..

canım İnşallah o guzel niyetini yerine en kısa zamanda getirirsin dediğin gibi Rabbimiz razı olsun bizden...
bekliyorum o guzel haberini cok yakınında Rabbimisteğini artırsın rabbim tez zamanda ulaştırsın...
Rabbim hepimizden razı olsun Rabbim epimizin ne muradı varsa versin

gumus_89

Kayıtlı Kullanıcı
Ben de düşünüodum hep böle uzun uzun, sonra bi anda karar verdim ve yaptım, hiç pişman diilim,1,5 ay oldu bile, önceden de elimden geldiğince ibadetlerimi yapmaya çalışırdım ama şimdi daha bi anlamlı olduğunu düşünüyorum, yakışmamış diyenler de oluo ama umrumda bile diil normalde kafaya takardım ama şimdi hiç ilgilendirmio beni onların düşünceleri :) çoğunlukta zaten yakıştığından yana, yani aslında herşey bi yana ben aynaya baktığımda kendimi o kadar güzel görüorum ki anlatamam :D o kadar huzurluyum o kadar rahatım ki, sanki yeniden doğmuş gibi bi şi :) bayramda da cicilerimi giyip büyüklerimin elini öpücem :)

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
canım İnşallah o guzel niyetini yerine en kısa zamanda getirirsin dediğin gibi Rabbimiz razı olsun bizden...
bekliyorum o guzel haberini cok yakınında Rabbimisteğini artırsın rabbim tez zamanda ulaştırsın...
Rabbim hepimizden razı olsun Rabbim epimizin ne muradı varsa versin

amiiin canım inşAllah tez zamanda nasip olur inşallah.

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
Ben de düşünüodum hep böle uzun uzun, sonra bi anda karar verdim ve yaptım, hiç pişman diilim,1,5 ay oldu bile, önceden de elimden geldiğince ibadetlerimi yapmaya çalışırdım ama şimdi daha bi anlamlı olduğunu düşünüyorum, yakışmamış diyenler de oluo ama umrumda bile diil normalde kafaya takardım ama şimdi hiç ilgilendirmio beni onların düşünceleri :) çoğunlukta zaten yakıştığından yana, yani aslında herşey bi yana ben aynaya baktığımda kendimi o kadar güzel görüorum ki anlatamam :D o kadar huzurluyum o kadar rahatım ki, sanki yeniden doğmuş gibi bi şi :) bayramda da cicilerimi giyip büyüklerimin elini öpücem :)

ne kadar güzel böyle okuyunca dahada bi hevesleniyorum. Rabbim daim eder inşallah canım

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
s.a herkese kimse yok mu? burcu ablacım nasılsın

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm burcu kardeş dün akşam aldım eşarplarımı okadar mutluyumki en kısa zamanda takmakta nasip olur inşallah :)

ipek

Kayıtlı Kullanıcı
burcum valla hayran kalıyorum sana çok yoğunum pek bu konuya bakamıyorum ama
güzel şeyler olduğunu hissediyorum
rabbim bu güzel duyguyu sana yaşatmış ve bi çok bacımızada yaşatır inşallah
rabbime layık kul olabilirsek ne mutlu bize

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm burcu kardeş dün akşam aldım eşarplarımı okadar mutluyumki en kısa zamanda takmakta nasip olur inşallah :)
Aleykum selam canım gercekten cok ama cok guzel bir duygu.... senin adına cok sevindim İlk adımı attın ya ben inanıyorum devamı cok yakın zamanda gelecek :)
cok bekletmezsin bizleri değilmi:a15:

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
burcum valla hayran kalıyorum sana çok yoğunum pek bu konuya bakamıyorum ama
güzel şeyler olduğunu hissediyorum
rabbim bu güzel duyguyu sana yaşatmış ve bi çok bacımızada yaşatır inşallah
rabbime layık kul olabilirsek ne mutlu bize

ipekcim öyle deme :a3: keşke hayran olauncak birşeyler yapabilsem :(
evet canım guzel şeyler oluyor :)
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda yaşatır...
Rabbim seninde bütün dularını kabul eylesin

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam canım gercekten cok ama cok guzel bir duygu.... senin adına cok sevindim İlk adımı attın ya ben inanıyorum devamı cok yakın zamanda gelecek :)
cok bekletmezsin bizleri değilmi:a15:

sağolasın canım herşey için.. bende istemiyorum hiç sizleri bekletmeyi özelliklede seni inşallah tez zamanda vericem güzel haberi.biliyomusun bu sabah takıp işe gelmeyi çok istedim :(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt