Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (3 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
demek istedini anladım burcu ablacım hepsini ögrencem allah izin verirse bu zamana kadar da kıldıgım namazları allah kabul der inşallah sübhanekeyi ve fatiha suresini biliyorum burcu abla ben fatihadan sonra okunan duaları kastettm

ayşecim tabi kıldıgın namzların hukmunu vermek bana dusmez ama niyet cok önemli ben Rabbim kabul edceğinden cok umitliyim...bundan sonra namazın dahada guzel olacak dahada dogru olacak eksiklerimizi giderirsek Rabbimizle buluşmamız onunla bir nevi iletişime gercekn daha fazla daha ceşitli kelimelerle gececeğiz canım
anladım canım dediğim gibi zorlama cok kendini ezberlemen önemli 50 deriz 20 olur tamammı

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
bende ezberlicem inşallah cok huzursuzum çünkü nas ve felak bıde kunut dualarını yeni ezberledim gerisinide biran önce ezberlicem inşallah saol burcu kardeşim yardımların için Allah razı olsun senden dualarınıda eksik etme benden...

canım ozaman hangisinden başlamak istersen 50 -20 olsun nekadar okuyaybiliyorsan oku taki e4zberleyen kadar canım
mesala tebbetten başlayabilirz cok kısa ve kolay bir sure bende onu yeni ezbeledim sen buraya yaz hangisinden gunde ne adar okuyabilirsen ona göre senide takip edeyim tammamı canım

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
tamam burcucum oyle yapalım aslında benım ıcın ezberlemek okadar zor degıl cabuk kapıyorum çok şükür önce tebbeti ezbeliyeyim sırayla devam ederim inşallah:)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamü aleyküm kardeşim ben 1 senedir tesetdürlüyüm kendimi herşeyden koruyorum sadece din bilgisi konusunda oldukca tecrübesizim kuranı kerimi bilmiyorum tam anlamıyla dua bilmiyorum:(

aleklum selam ablacım bak bende senin gibiyim ben kapanlı 4 haftam düşnsene sen bende önce yakalamışsın bu mutlulugu Rabbim sana nasip etmiş canım ablam bende cok bilgisizdim hatta imanın cok zayıftı ama yavas yavas kendimi geliştirmye imanımı guclendirmey başladım
nasıl mı yaptım meal okudum tv de dini sohbetleri dinliyorum
arkasaında bu siteyi takip ediyorum
birde sorularla islam diye bir sitede merak etğim şeyleri öğrenyorum
olmadı burdaki arkadaşlarımızdan öğreniyorum
ablacım gönlünü ferah tut bundan sonra hep bilirkte elimziden geldiğince bişmediğin sureleri öğreneceğz olurmu
şimdi bana hangi sureleribilmiyorsun yazarmısın
gunde ne kadarokuyabilirsin onları seninlede stersen başlayalım sistemli
olurmu
ablacım

kerim yigit

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar benım esımın de bası acık lutfen dualarınız eksık etmeyın Rabbım hepımıze gercek hıdayet versın AMİN...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar benım esımın de bası acık lutfen dualarınız eksık etmeyın Rabbım hepımıze gercek hıdayet versın AMİN...

merhaba kardeşim Rabbimeşinize en kısa zamanda omutlulug tattırsın
aferdersiniz sizden birşey rica edebilirmiyim
sizi burda görmusken avatar resminizi değistirirmisiniz sitemizde yasak

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
tamam burcucum oyle yapalım aslında benım ıcın ezberlemek okadar zor degıl cabuk kapıyorum çok şükür önce tebbeti ezbeliyeyim sırayla devam ederim inşallah:)

canım cok guzel o zaman :) bende kunut dualarını biliyorum zannediyordum yanlı okudugumu farkedince tekar ezberledim daha yeni
tebbeti ezberleyi 2 hafta olmamıstır mesala :(
sizden bir farkım yok benimde

gulcan_mevlut

Kayıtlı Kullanıcı
Canım sağol bildiğim fatiha ihlas allahümme saali barik ettühüyati sübhaneke keşke daha çok bildiğim dua lar olsaydı ve yazsaydım:(

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Canım sağol bildiğim fatiha ihlas allahümme saali barik ettühüyati sübhaneke keşke daha çok bildiğim dua lar olsaydı ve yazsaydım:(

ablacım inan bana bu kadarını bilmeyen okadar cok arkadaşımız varki bunada cok şükür değilmi Rabbimizin iznyle halledeceğiz
benim tavsiyem kevser suresiyle başlaylım gunde 20-30-40 hangisi uygunsa okuyalım olurmu amagun aksatmadan taki ezbelerdim diyen kadar....
olurmu ablacım

gulcan_mevlut

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam canım şuanda işteyim eve gitdiğimde inşallah dua kitabını açıp kevser duasını okucam ve ezberlemeye çalışıcağım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam canım şuanda işteyim eve gitdiğimde inşallah dua kitabını açıp kevser duasını okucam ve ezberlemeye çalışıcağım

buna cok mutlu oldum canım ablacım ben inanıyorum ki cokkolay bir biçimde ezberleyeceksiniz Rabbim yar ve yardımcınız olsun

gulcan_mevlut

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun canım yardımın için selametle

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
burcu abla sence kapalı birisi nasıl kapanmalıdır günümüzde cok deg,işik tarzlar var biliyosun sence hepsi dogrumu ve sen nasıl kapalısın bilmem belkide kendime sen,i örnek almak istiyorum canım ablam bilgi verirmisin bana

gulcan_mevlut

Kayıtlı Kullanıcı
burcum bişey sorucam canım yaa bu yazdığımız konuları tekrar nasıl güncellliyebilirizz

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
burcu abla sence kapalı birisi nasıl kapanmalıdır günümüzde cok deg,işik tarzlar var biliyosun sence hepsi dogrumu ve sen nasıl kapalısın bilmem belkide kendime sen,i örnek almak istiyorum canım ablam bilgi verirmisin bana

ayşeciğim nasıl kapanmalı konusunda cok üzgünümkü gerçek anlamda tesettürü yapamadım ben ..
nasılmı kapanıılmalı tesettür kıyafetin hiçbir hattını belli etmemeli geniş bol bir pardesu olabilir ... namagrem yerleri tamamen kapalı olmalı gunumuzde gencler yapıyor ya dizde bir etek ustu daracık başındaki esarbı göz alıcı bu tesetturun yakınında gecmiyor
bol pardesü mehrem yerler kapalı uzerine koyu renkler yada dikkatı hiçbirşekilde cekmeyecek bir esarp şeklinde en guzeli bu aslında :(
ama sen yapıyormusun de maalesef ben dizlerimden epey aşagıda yarım pardesu kullnıyorum renkli esarp kullnıyorum
ama tesetturun yanından gecmeyen bir ailede büyüdüm ve annem babam ve eşim bu tarz tesetture suan için cok karşılar ama Rabbimizin verirse onlarıda razı edip sonra bede öyle giyinmek istyoum yavas yavas buna hem onları alıstıyorumhemde kendimi canım

dilaranur

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar ben sureleri biliyorum ama namazda hangi sureleri hangi sırayla okumam gerektiğini bilmiyorum.sırf bu yüzden namaza başladığımda yanlışlık yaptığımı düşünüp namaz kılamıyorum.bununla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.ibadetlerimi yerine getirmem içinde banada dua edermisiniz.

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
ayşeciğim nasıl kapanmalı konusunda cok üzgünümkü gerçek anlamda tesettürü yapamadım ben ..
nasılmı kapanıılmalı tesettür kıyafetin hiçbir hattını belli etmemeli geniş bol bir pardesu olabilir ... namagrem yerleri tamamen kapalı olmalı gunumuzde gencler yapıyor ya dizde bir etek ustu daracık başındaki esarbı göz alıcı bu tesetturun yakınında gecmiyor
bol pardesü mehrem yerler kapalı uzerine koyu renkler yada dikkatı hiçbirşekilde cekmeyecek bir esarp şeklinde en guzeli bu aslında :(
ama sen yapıyormusun de maalesef ben dizlerimden epey aşagıda yarım pardesu kullnıyorum renkli esarp kullnıyorum
ama tesetturun yanından gecmeyen bir ailede büyüdüm ve annem babam ve eşim bu tarz tesetture suan için cok karşılar ama Rabbimizin verirse onlarıda razı edip sonra bede öyle giyinmek istyoum yavas yavas buna hem onları alıstıyorumhemde kendimi canım

hımmmm burcu abla anlıyorum seni bende pardesü giymiyorum hayatımda hiç giymedim ama benim bayagı uzun montum var kış oldugu için onu giyiyorum şimdilik yazın nolur hiç bilmiyorum ama ben elimden geldigince düzgün giyinmeye calışıyorum ve inanırmısın iki gündür ayaklarıma kadar uzun etek giydim rabbim inşallah benimde tesettüre girmeyi nasip eder

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt