Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (3 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
hımmmm burcu abla anlıyorum seni bende pardesü giymiyorum hayatımda hiç giymedim ama benim bayagı uzun montum var kış oldugu için onu giyiyorum şimdilik yazın nolur hiç bilmiyorum ama ben elimden geldigince düzgün giyinmeye calışıyorum ve inanırmısın iki gündür ayaklarıma kadar uzun etek giydim rabbim inşallah benimde tesettüre girmeyi nasip eder

canım en guzeli dediğim gibi o tarz keşke yapabilsek
buarada tesetturu hayatımıza uygulamakta cok önemli bu başlığın bulundugu yerde cok guzel yazılar var... cok guzel anlatılımış
misal ben cok doğalım nasıl desem sokakta yüksek sesle güldüğüm olmustur mesala yürürken kaldırımın kenarından dengedurmaya çalışırım beklide bir yerimde hala cocukluk tarafım var
şimdi bunları düzenliyorum bir tesettürlü bayan asla dikkat cekici hareketler yapmamalı yururken daha muntazam yürümeli sokakkta konusurken alcak sesle konusmalı gülmeli hiçbirşekilde dikkati cekmemeliyiz...
yazın ben uzun yine dizimin altında keten pardesü tarzında giymeyi düşünüyorum yada kot montlar var belli gölgeyi kapatacak tarzda onlardan alacağım.. Rabbim ogunleri gösterirse... dedğim gibi suan için böyle alışma- alıştırma safhasını bu şekilde atlatmakistoyrum eşime söyledim annemede haber verdim ... eşim olumluya dönmek uzere ama annem cok katı ama o katılıgı yıkmak benim elimde yavas yavas akıllarına sokuyorum canım
***canım sana meal okumasından bahsetmiştim hatırlarmısın imanı güclendiriyor demiştim dua köşesinde sıla arkadaşımız başlattıı yine ordan herkes istedği sureyi alıyor mealini okuyor inan bana cok guzel birşey okudukca insanın okuyası geliyor benim kapanmamdaki en buyuk etken meal okumasıydı sende katılmak istersen ordan katılabilirsin ...

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
s.aberne abla dilek kardeş nasılsınız berna abla o kadar hoşuma gitmeye başladıki gün gectikce nasıl sarılması gerektinide kavrıyorum başörtü bence her kadına yakışır inş sizlere nasip olur

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
a.slm inşallah canım benim bende bugun cok heyecanlıyım arkadaşımla eşarp almaya gidicez iş çıkışı Rabbim hayırlısıyla takmayıda nasip eder inşallah..dualarını eksik etme benden olurmu :)

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım ne demek allahım sana yardım etsin yüce rabbim hep seninle olsun sanaada kısmet etsin cok sevindim dedigim gibi inş takmakta nasip olur hep dua ediyorum ablacım inan gönülden kendini üzme inanıyorumki sende istedigin sürece yüce rabbim sana yardım edecektir bizde duamızı eksik etmicez inş ablacım inan bende cok mutlu olcam sen kapanırsan

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
aaaa bana selam vermemişler :(
öyle olsun :(
zaten moralim yok:(
canlarım ben işlerimi yapıp geliyorumaranıza

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
saol ayşeciğim Allah razı olsun..bende çok istiyorum inşallah en kısa zamanda veririm bende bu güzel haberi burdan :)

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. burcu kardeşim Allah kolaylık versin işin bitince konuşuruz inşallah selametle..

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
a.slm inşallah canım benim bende bugun cok heyecanlıyım arkadaşımla eşarp almaya gidicez iş çıkışı Rabbim hayırlısıyla takmayıda nasip eder inşallah..dualarını eksik etme benden olurmu :)
ne güzel Rabbim layıkıyla kapananlardan eylesin.şimdiden hayırlı olsun diyelim mi?:a12:

zeynep2008

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardesim gercekten cok güzel ve önemli konuya deyinmissin.bende iki senedir kapaliyim hamdolsun,
cok ama cok zorluklar cektim bende ..... ben ilk önce cevremi degistirmekle basladim,ve suan ki hocalarima gelip gitmeye baslamistim rabbime binlerce kez sükür basardim ve inan bana zorluklari ben disaridan da gördüm ama ilk önce ailem den aldim tepkilerimi bana derdiler iyi iyi güzel olmus ve kiyafetlerimide tamamen degistirdikten sonra diyorlardi aman sende isi iyice abarttin gencsin güzelsin hadi kapandinda neden bukadar uzun giyiniyorsun vs böyle seyler cok denildi ve ya suda dendi aman ay cok yasli olmussun ay bilmem daha gencin sen delisin bukadarda abartilmazsiki..Esimle konustum tabiki bu konuyu ve esim bana dedi asla ve asla acilmak icin kapanma ve bana cok destek oldu allah razi olsun....

bunlarin hepsine kulagini tikayacaksin cünkü sen bunu inanarak yapiyorsun gerisi bos........ Ve bunu hic unutmamak gerekiyor kalpten inanmak ve bunu basarmak...
...Rabbim herkese nasip etsin insallah .............dua ile selamün aleyküm

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin inşallah ilk adımı atıp alıcam bakalım Rabbim tez zamanda takmayıda nasip eder inşallah..

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
burcu ablacım sana slm vermez olurmuyuz ben baktım sen yoktun onun için morelin neden yok sıkma tatlı canını olurmu sonra kardeşin de üzülür :( işlerini yap gel ya burcu abla dfünevde degildim okuyamadım dua inş bu akşam okumaya başlıcam

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
selmaün aleyküm kardesim gercekten cok güzel ve önemli konuya deyinmissin.bende iki senedir kapaliyim hamdolsun,
cok ama cok zorluklar cektim bende ..... ben ilk önce cevremi degistirmekle basladim,ve suan ki hocalarima gelip gitmeye baslamistim rabbime binlerce kez sükür basardim ve inan bana zorluklari ben disaridan da gördüm ama ilk önce ailem den aldim tepkilerimi bana derdiler iyi iyi güzel olmus ve kiyafetlerimide tamamen degistirdikten sonra diyorlardi aman sende isi iyice abarttin gencsin güzelsin hadi kapandinda neden bukadar uzun giyiniyorsun vs böyle seyler cok denildi ve ya suda dendi aman ay cok yasli olmussun ay bilmem daha gencin sen delisin bukadarda abartilmazsi.........yani anlican cok zorluklar cekiliyor ama önemli olan senin kalpten inanman ve bunu basarman... ve bunu hic unutmamak gerekiyor .Esimle konustum tabiki bu konuyu ve esim bana dedi asla ve asla acilmak icin kapanma ve bana cok destek oldu allah razi olsun ...Rabbim herkese nasip etsin insallah .............dua ile selamün aleyküm

amiin inşallah..nekadar güzel sizin adınıza çok sevindim..Rabbim daim etsin inşallah..

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardesim gercekten cok güzel ve önemli konuya deyinmissin.bende iki senedir kapaliyim hamdolsun,
cok ama cok zorluklar cektim bende ..... ben ilk önce cevremi degistirmekle basladim,ve suan ki hocalarima gelip gitmeye baslamistim rabbime binlerce kez sükür basardim ve inan bana zorluklari ben disaridan da gördüm ama ilk önce ailem den aldim tepkilerimi bana derdiler iyi iyi güzel olmus ve kiyafetlerimide tamamen degistirdikten sonra diyorlardi aman sende isi iyice abarttin gencsin güzelsin hadi kapandinda neden bukadar uzun giyiniyorsun vs böyle seyler cok denildi ve ya suda dendi aman ay cok yasli olmussun ay bilmem daha gencin sen delisin bukadarda abartilmazsi........

ve bunu hic unutmamak gerekiyor kalpten inanmak ve bunu basarmak...
.Esimle konustum tabiki bu konuyu ve esim bana dedi asla ve asla acilmak icin kapanma ve bana cok destek oldu allah razi olsun ...Rabbim herkese nasip etsin insallah .............dua ile selamün aleyküm

güzel dileklerin için allah razı olsun ablacımallah seninde kapalılığını daim eder inş

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
aslında bende kapanmak istiyorum ama annem izin vermiyor şimdi.ama annem kapanırken ben ona destek olmuştum bikere .neyse bende kapanıcam inşallah.14yaşında bakalım inşallah.allah ne dediyse o olur.

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
aslında bende kapanmak istiyorum ama annem izin vermiyor şimdi.ama annem kapanırken ben ona destek olmuştum bikere .neyse bende kapanıcam inşallah.14yaşında bakalım inşallah.allah ne dediyse o olur.

tatlım ya ne güzel yazmışsın öyle yaşın cok kücük ne dicemi bilemiyorum daha dogrusu şuan kendi kararlarını kendin verebilecek yaşta degilsin sana en güzel yorumu burcu ablam yapar ama inş allahım sanada nasip eder

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
tatlım ya ne güzel yazmışsın öyle yaşın cok kücük ne dicemi bilemiyorum daha dogrusu şuan kendi kararlarını kendin verebilecek yaşta degilsin sana en güzel yorumu burcu ablam yapar ama inş allahım sanada nasip eder

aa ayşe ablalar çok oldu bu sitede.siz yenimisiniz.hoşgeldiniz.memnun oldum.eyer allaın dediğini yapmak istiyorsan kararımızı kendimiz vericez.annemizi babamızı dinlemezsekte olur .allah bize sorcak hesabını kıyamette .abla sen benim küçük olduğumu bakma kuran büyükler için değilki hem yani.neyse allaha emnaet ol ablacım.:a15::a15::a15:

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
aa ayşe ablalar çok oldu bu sitede.siz yenimisiniz.hoşgeldiniz.memnun oldum.eyer allaın dediğini yapmak istiyorsan kararımızı kendimiz vericez.annemizi babamızı dinlemezsekte olur .allah bize sorcak hesabını kıyamette .abla sen benim küçük olduğumu bakma kuran büyükler için değilki hem yani.neyse allaha emnaet ol ablacım.:a15::a15::a15:

canım ben bu siteye geleli 5 gün oldu beni yanlış anladın ben kuran büyükleer için dedmedim ztn herkes için eger biraz daha büyük olsaydın yorum yapabilecegimi ama yaşın küçük oldugu için ne dicemi bilemedimi ve bu konu hakkında en güzel yorumu burcu ablanın yapabileceni senin için ve sonundada sana içimden gelen iyi dilegmi ilettim inş allah sanasa nasip eder selametle kal canım allaha emanet ol tatlım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba
İncinurum gelmiş canım benim senin şu yorumlarını okadar seviyorumki İnşallh benimde senin gibi bir evladım olur.
İmam hatipe gitmeyi cok istediğini biliyorum 14 yaşında ima hatipe başlarsan kapanırsın İnşallah şuan için biraz erken ...hem annenin cok bilgili bir anne böyle bir anneye sahipoldıgın i.çin cok şüükret tamammı eminim ediyorsundur o sen gerektiği yaşa gelince seni teşvik edecektir bitanem derslerinde başarılar öptum oguzel yanaklarından

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt