hımmmm burcu abla anlıyorum seni bende pardesü giymiyorum hayatımda hiç giymedim ama benim bayagı uzun montum var kış oldugu için onu giyiyorum şimdilik yazın nolur hiç bilmiyorum ama ben elimden geldigince düzgün giyinmeye calışıyorum ve inanırmısın iki gündür ayaklarıma kadar uzun etek giydim rabbim inşallah benimde tesettüre girmeyi nasip eder
canım en guzeli dediğim gibi o tarz keşke yapabilsek
buarada tesetturu hayatımıza uygulamakta cok önemli bu başlığın bulundugu yerde cok guzel yazılar var... cok guzel anlatılımış
misal ben cok doğalım nasıl desem sokakta yüksek sesle güldüğüm olmustur mesala yürürken kaldırımın kenarından dengedurmaya çalışırım beklide bir yerimde hala cocukluk tarafım var
şimdi bunları düzenliyorum bir tesettürlü bayan asla dikkat cekici hareketler yapmamalı yururken daha muntazam yürümeli sokakkta konusurken alcak sesle konusmalı gülmeli hiçbirşekilde dikkati cekmemeliyiz...
yazın ben uzun yine dizimin altında keten pardesü tarzında giymeyi düşünüyorum yada kot montlar var belli gölgeyi kapatacak tarzda onlardan alacağım.. Rabbim ogunleri gösterirse... dedğim gibi suan için böyle alışma- alıştırma safhasını bu şekilde atlatmakistoyrum eşime söyledim annemede haber verdim ... eşim olumluya dönmek uzere ama annem cok katı ama o katılıgı yıkmak benim elimde yavas yavas akıllarına sokuyorum canım
***canım sana meal okumasından bahsetmiştim hatırlarmısın imanı güclendiriyor demiştim dua köşesinde sıla arkadaşımız başlattıı yine ordan herkes istedği sureyi alıyor mealini okuyor inan bana cok guzel birşey okudukca insanın okuyası geliyor benim kapanmamdaki en buyuk etken meal okumasıydı sende katılmak istersen ordan katılabilirsin ...