Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (2 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun bende kapanmayı çok istiyorum ama benimde önümde bazı engeller var:(Allah kısmet ederse inşallah en yakın zamanda bende kapanmayı düşünüyorum yarının garantisini bırakın bugünün 1 saniyenin bile garantisi yok ki Allah namaz kılmayı dini görevlerimizi nasıl yapmayı nasip ettiyse tam itikatiyle dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak Allah'ın sevdiği razı olduğu kullar olmak hidayete erip tez zamanda kapnamak nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çeviröeyip dualarımızı kabul etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:(

Aleykum selam leyla ablacım İnşallh o engelleri aşar bu huzura sizde nail olursunuz...Rabbim size en kısa zamanda nasip etsin..
Evet dedğiniz gibi 1 saniyemizin garantisi yok maalesef:(
butun o guzel dularınız için yüreğimden koca bir amin diyorum
bundan böyle sizde dualarımdasınız hayılır aksmalar

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
ay bitanem benim ya biliyormusun seninle aynı şeyi hissetmişiz
aslında daha fazla şeyler ummuştum bu başlıktan:( ama buna da şükür değilmi
dilekcimin kusuruna bakma canım o şimdi tatlı bir heyecamla birlikte şeytanla ugraşmakla mesgul oyuzden yazamamıştır:)
canımsın sen benim ya

evet ya ama cok uzuluyorum sonra gercekten ay ya ben cok nazlı oldum yaa en ıyısı cıkıp bi bardak cay içeyım :) ne alaka bilmiyorum ama cay icesım geldı aff ALLAH ım dıyelımde bu forumdan umdugumuz bulalım keşke herkes kapansa
dıkkatımı ceken başka bişey var kapanmak isteyen kardeşler hep yanlarına taraf isityorlar ne bılım anne baba kardes vs ama en buyuk taraf ALLAH cc degılmı acaba bunu unutuyormuyuz.dunya halı bir yana artık canım ya :A

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
evet ya ama cok uzuluyorum sonra gercekten ay ya ben cok nazlı oldum yaa en ıyısı cıkıp bi bardak cay içeyım :) ne alaka bilmiyorum ama cay icesım geldı aff ALLAH ım dıyelımde bu forumdan umdugumuz bulalım keşke herkes kapansa
dıkkatımı ceken başka bişey var kapanmak isteyen kardeşler hep yanlarına taraf isityorlar ne bılım anne baba kardes vs ama en buyuk taraf ALLAH cc degılmı acaba bunu unutuyormuyuz.dunya halı bir yana artık canım ya :A

canım sana iyi gelecekse hemn iç bende namazımı kılmadım cok huzruszum :(
birazdan cıkayım ben :(
İnşallh cok dua ediyorum bakalım birde neye uzuldum biliyormusun başta cok kalabalıktı herkese yardım edelim diye cok şeyler yazdık ama bir kac kişi dışından haber yok yardım elimizi geri cevridler diye uzuldum aslında ....
dediğin gibi en buyuk destek Alllah CC

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
canım sana iyi gelecekse hemn iç bende namazımı kılmadım cok huzruszum :(
birazdan cıkayım ben :(
İnşallh cok dua ediyorum bakalım birde neye uzuldum biliyormusun başta cok kalabalıktı herkese yardım edelim diye cok şeyler yazdık ama bir kac kişi dışından haber yok yardım elimizi geri cevridler diye uzuldum aslında ....
dediğin gibi en buyuk destek Alllah CC

keşke ertelemeseler keşke zamanın her an bitebılecegıne kesın kanaat getırsınler..ah bıtanem ya sölemek istedıgım o kadar cok sey var kı neyse uzun zamn olunca yazıverırım nasip artık ne dıyelım rabbım yar ve yardımcımız olsun..

1truepathislam

Kayıtlı Kullanıcı
ay bitanem benim ya biliyormusun seninle aynı şeyi hissetmişiz
aslında daha fazla şeyler ummuştum bu başlıktan:( ama buna da şükür değilmi
dilekcimin kusuruna bakma canım o şimdi tatlı bir heyecamla birlikte şeytanla ugraşmakla mesgul oyuzden yazamamıştır
canımsın sen benim ya :)
aaayy aylincim benim kusura bakma yaa :( burcu ablamın dediği doru o beni çok iyi anlıyo... kusura bakma canım benim ya bundan sonra hep sana yazıcam söz :)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
AYŞE-28
canım kardeşim şimdi fırsat buldum kusuruma bakma :(
bak ozaman ne yapalım seninle
ben listeyı yazayım
namaz sureleri:
elemtere (fil)
kuryes
maun
kevser
tebbet
ihlas
felak
nas
*** fatiha
** ettiyatu
salli barik
Rabbena duaları
canım ilk önce fatihayı- ettihayatuyu biliyormusun bilmiyorsan
bu 2 sinden birinden başlyalım...
5 gun sure vereyim mesala hergun 50 defa bu bilmediğin sureyi okuyacaksın
3.gunde ben ezbeledim dediğin anda bırakılıp başka bir sureye gececeğiz
bende netten dinleyeceğim okuyuşumdaki hataları bulupn düzeltirim vede anlamlarını öğrenmek için bende gunde 20 defa okurum
netten dinleyeceğimiz sitelerde var işteyken dinleyebilirsin
Meali sormuşsun Meal Kuranı kerimin turce anlamanı anlatan kitaplardır muhhakki sende vardır yada cevrendeki bir insanda cunku genelde herkeste var onu okumaya başla bence cünkü Kuranı Kerimi anlarsın hemde imanın güçlenir...
nettede işten fırsatra okuyabilirsin google nihat hatipoğlu yaz onun sitesine gir
orda kuranı kerim başlıgı altında bulabilrsin... tamam mı canım ...
bana yazdıgın cevp dogrultusunda burdan ilerleriz
hayırı gunler

canım dun cevap verdim sana görmedin sanırım tekrar kopyalıyorum ........

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
aaayy aylincim benim kusura bakma yaa :( burcu ablamın dediği doru o beni çok iyi anlıyo... kusura bakma canım benim ya bundan sonra hep sana yazıcam söz :)

yok ya bana yaz dıye bı derdım yok sadece oku okudugunu bıleyım kafı havada kalsın istemıyorum gayrı ihtiyarı.cunku bende gectım o yollardan bılıyorum elımden geldıgınce dılım dondugunce anlatmaya calışıyorum.selametle dilekcım..

1truepathislam

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim b senin adın cok mutlu oldum ... Sana demiştim değilmi o eşarbı al bakalım ondan sonra bırakabilecekmisin...Eminim cok guzel olmuşsundur o örtünün verdiği o huzur nasıl müthiş değilmi bende aynalara bakmaktan kendimi alamamıştım inan bana onun huzurunu hiçbirşeye değişmem onun verdiği güvenide birde sokapğa cık bakalım nasıl kendine guven geliyor... inan bana bem şimdi daha rahatım ...
canım bak şimdi eşarp bağlamasında zorlanabilirsin ama sakın yılma inan gecen hafta ben okadar ugrastım yapamadım sonra cokuzuldum ama bu hata cıktıgımda cok guzel yaptım google gir canım tesettur nasıl yapılır yaz ve karşına bir site cıkacak u...tv. orada cok guzel anlatmısşlar ... sonra yine google armina yaz burda bir esarp markası koleksiyone girdiğinde ordaki bayanların eşarbını naıl yapıldıgını incele..sonra esşarbınla sık sık bir araya gel onune cengelli iğne taktınya bir ucunu diper tarafa diğer ucunu dier traftan boynuan dola arkanda bağla bu en kolayı....
başının üstüne bir toplu iğne tak iki yanlarınada ben takıyorum zatne sana verdiğim sitede cok guzel anlatılmıs canım
ama esarbıda aldın artık bekliyorum seni ona göre
canım yarın aksam inşallh kılacağım burdaki gibi .tamamı canım sen yeterki kapan haberini alayım .... hayırlı aksamlar canım
evet ablam yaa valla çook haklısın... eşarbı çıkardıktan sonra açık halim gözüme bambaşka geldi...kapalı halimi daha çok sevdim inan :) ablacım o siteye baktım gercekten güzel anlatılmış eve gidince uyguluycam bi de senin dediğin gibi de yaptım dün o en kolayı belki o şekilde takarım inşaallah...ama ben arkasını uzun bırakmak istiyorum... o şekilde seviyorum..
Allah yardımcım olsun abla walla şeytanla hala mücadele ediyorum... ama bazen kendi kendime konusuyorumda diyorum ki biraz sabır... biliyosun ablam sabırla ilgili çok ayetler var... düşünsene şu dünya hayatında rabbine itaat ediceksin biraz sabretceksin rabbim senden razı olursa cennetini vericek... düşünsene ebedi bi hayat...şimdi böle güzel bi hayat varken,şeytana uyupta dünyaperest olup Allah'ın emirlerini elinin tersiyle itmek olmaz dimi ablam?? :) şeytan bizim düşmanımız resmen bizi de beraberinde ateşe götürmek istiyo ama biz onu dinlemeyip rabbimize itaat etmeliyiz!! şimdi rabbimden tek istediğim üzerimdeki hidayetini tamamlaması ve doğru yoldan ayırmaması aminn!! ve isteyen tüm kardeşlerimize de kapanmayı nasip etmesi!! ablacım hacet namazını kıldın mı?? :)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
evet ablam yaa valla çook haklısın... eşarbı çıkardıktan sonra açık halim gözüme bambaşka geldi...kapalı halimi daha çok sevdim inan ablacım o siteye baktım gercekten güzel anlatılmış eve gidince uyguluycam bi de senin dediğin gibi de yaptım dün o en kolayı belki o şekilde takarım inşaallah...ama ben arkasını uzun bırakmak istiyorum... o şekilde seviyorum..
Allah yardımcım olsun abla walla şeytanla hala mücadele ediyorum... ama bazen kendi kendime konusuyorumda diyorum ki biraz sabır... biliyosun ablam sabırla ilgili çok ayetler var... düşünsene şu dünya hayatında rabbine itaat ediceksin biraz sabretceksin rabbim senden razı olursa cennetini vericek... düşünsene ebedi bi hayat...şimdi böle güzel bi hayat varken,şeytana uyupta dünyaperest olup Allah'ın emirlerini elinin tersiyle itmek olmaz dimi ablam?? şeytan bizim düşmanımız resmen bizi de beraberinde ateşe götürmek istiyo ama biz onu dinlemeyip rabbimize itaat etmeliyiz!! şimdi rabbimden tek istediğim üzerimdeki hidayetini tamamlaması ve doğru yoldan ayırmaması aminn!! ve isteyen tüm kardeşlerimize de kapanmayı nasip etmesi!! ablacım hacet namazını kıldın mı?? :)

canım evet dediğin gibi cok farklı oluyorsun değilmi yüzüne nur iniyor insanın o eşarbı takınca... bende esarplı halimi cok seviyorum cok faklı oluyorum daha bir kendimi güvende hissediyorum daha bir kendime özgüvenim geliyor daha rahatım dışarda ama tesettrün kurallarınıı otutturdukca...
canım hani o vediğim sitede arkasını bıraklın bir modelde var cok kolay anlatmışlar ositeyi izledikten sonra dediğim eşarp koleksiyonuna da gir orda cok ceşit bağlamalar var hanigisi uygulayabilirsen artık....
Ama uygulamak için önce neyapmak lazım en kısa zamanda kapanmak lazım değilmi:)
canım sabıırdan bahsetmişsin sen kime karşı sabır gösteriyorsun cekileyemicek bir durumun mu var nebileyim cok şiddetlibir aile baskısı olurdahani sabır gösterirsin. içindeki şeytanaysa bu sabır sabır değildir ozaman :(
cunku senin iraden şeytanı yenebilir buna inan ama sen hala onıunla konustukca o seni yeniyor farkında olmadan onun istediğii seni bir dakika bile olsa gunaha sokmak amacına ulaşıyor ve kalbinde ki iz sayıları artıyor her gecen dakika gun... ya son iz Allah korusun kalbini mühürleyecek izse bilebilirmiyiz...
canım haceti inaşlah bu aksam kılacağım
hayırlı gunler

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
kapanmak için en buyuk yardımcı ALLAH azze ve celle degılmıdır???
onun ayetı kerimeleri yetmezmıdır....
kıymetlı efendımızın sozleri yetmez mı???
hadı ertelemeyı bır kenarar bırakın seytanı kovunu ve kapanmak için bekleyemınn..
kapanmak farzdır...kapanmak iffetını korumak bır bayanın görevıdır...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim şimdi fırsat buldum kusuruma bakma :(
bak ozaman ne yapalım seninle
ben listeyı yazayım
namaz sureleri:
elemtere (fil)
kuryes
maun
kevser
tebbet
ihlas
felak
nas
*** fatiha
** ettiyatu
salli barik
Rabbena duaları
canım ilk önce fatihayı- ettihayatuyu biliyormusun bilmiyorsan
bu 2 sinden birinden başlyalım...
5 gun sure vereyim mesala hergun 50 defa bu bilmediğin sureyi okuyacaksın
3.gunde ben ezbeledim dediğin anda bırakılıp başka bir sureye gececeğiz
bende netten dinleyeceğim okuyuşumdaki hataları bulupn düzeltirim vede anlamlarını öğrenmek için bende gunde 20 defa okurum
netten dinleyeceğimiz sitelerde var işteyken dinleyebilirsin
Meali sormuşsun Meal Kuranı kerimin turce anlamanı anlatan kitaplardır muhhakki sende vardır yada cevrendeki bir insanda cunku genelde herkeste var onu okumaya başla bence cünkü Kuranı Kerimi anlarsın hemde imanın güçlenir...
nettede işten fırsatra okuyabilirsin google nihat hatipoğlu yaz onun sitesine gir
orda kuranı kerim başlıgı altında bulabilrsin... tamam mı canım ...
bana yazdıgın cevp dogrultusunda burdan ilerleriz
hayırı gunler

canım dun yazmıstım sna cevap inşallh okursun

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
burcu ablacım naber nasılsın kusura bakma internet doayısıyla yazamadım sorun vardı yazdılarını okudum içlernden bilmediklerim kuryes,maun,kevser,tebbet ,felak ,nas bu kadar digerlerini biliyorum şükürler olsun tamam eve gidince kuryes ten baaşlim günde 50 defa okuyayım ne zaman ezberlersem digerine gecerim burcu abla biliyomusun iş yerimdeki herkes cok sevindi patronum dediki seni hep böyle istiyorum digerleride cok yakıştını söyledi ama ben allah rızası için takıyorumburcu abla bişey sormak istiyorum ben namazımı genelde ihlas ve elemtere ile kılıyorum yani hep aynı dualar ve bundan rahatsız oluyorum bu konu hakkında biraz yorum yaparmısın ??ve hani ben senin ilk göz agrılarından degilim ya kıskandım diger arkadaşlarımı :( şaka bi yana hepinizi cooooooooooooook seviyorum

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
canım ayşeciğim namazla ilgili benimde sıkıntım var bende şimdilik sadece ihlas kevser nas ve felak surelerını bılıyorum fatihadan sonra sadece bunları okuyabılıyorum daha ezberleyemedim diğerlerini:(( bende huzursuzum acaba bişey olurmu diye düşünüp duruyorum banada biri yardım ederse çok sevinirimm...

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
canım ayşeciğim namazla ilgili benimde sıkıntım var bende şimdilik sadece ihlas kevser nas ve felak surelerını bılıyorum fatihadan sonra sadece bunları okuyabılıyorum daha ezberleyemedim diğerlerini:(( bende huzursuzum acaba bişey olurmu diye düşünüp duruyorum banada biri yardım ederse çok sevinirimm...

ewet bernaablacım bende aynı sıkıntı içindeyim onuniçin burcu ablaya sordun berna ablacım sen yine bana göre cok iyisin ben sadece iki dua ile kılıyorum dedigin gibi sıkıntıdayım bilgi edinmek istiyorum berna ablacım sende bizimle ezberle olmazmı burcu ablanın bana yazdını okumuştursun günde 50 defa oku ztn 3 günde ezberlersin allahın izni ile sonra burcu abla takip eder olumu? selametle ablacım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
burcu ablacım naber nasılsın kusura bakma internet doayısıyla yazamadım sorun vardı yazdılarını okudum içlernden bilmediklerim kuryes,maun,kevser,tebbet ,felak ,nas bu kadar digerlerini biliyorum şükürler olsun tamam eve gidince kuryes ten baaşlim günde 50 defa okuyayım ne zaman ezberlersem digerine gecerim burcu abla biliyomusun iş yerimdeki herkes cok sevindi patronum dediki seni hep böyle istiyorum digerleride cok yakıştını söyledi ama ben allah rızası için takıyorumburcu abla bişey sormak istiyorum ben namazımı genelde ihlas ve elemtere ile kılıyorum yani hep aynı dualar ve bundan rahatsız oluyorum bu konu hakkında biraz yorum yaparmısın ??ve hani ben senin ilk göz agrılarından degilim ya kıskandım diger arkadaşlarımı :( şaka bi yana hepinizi cooooooooooooook seviyorum

ay canım benim sende benim ilk mutluluğumsun biliyormusun ben bu başlıgı bırakmayı düşündüğümde sen yetiştin hemen ve ilk mutlulugumdun sen ve dedimki devam edeceğim ben namazımdan sonra dualarımda hepRabbime oradan bir kişi bile kapandım diye haber vermesi için dua ettim Rabbimde seni cıkardı karşıma Rabbim senden razı olsun ... onlar ilk göz ağrım olabilir ama seninde bende yerin okadar buyuk ki...kıskanma sakın üzülürüm
ayşem bak ne guzel nadar guzel tepkler aldın başındakki eşarp sana ne kadar yakışmıştır kimbilir keşke seni öyle görebilme imkanımız olsaydı o eşarbın nuru bile yetiyor biliyormusun huzuru zaten hiçbir şeye değişilmez ....Patronunu cok taktir ettim gunumuzde nerde öyle patronlar seni şevklendrdiğii için Rabbim ondan razı olsun... tabikide Rabbimiz bizden hosnut olsun yeter artar ...
canım ihlas elemtere sureleri derken subhaneki ve fatihayı okuyorsun değilmi
eğer sure dersen şuan için bildiğin surelerle kılabilirsin ama şuan için diyorum öğrenebilecek durumumuz varsa hiç zaman kaybetmeden diğer sureleri öğrenirsek namazımız guzelleşir daha anlamlaşır dahada içimize siner ...ama öğrenecek durumumuz yoksa mesala 80 yaşındayızdır ozaman sadecde bir ihlasla bile kılınabiliyor... canım bende bazılarını yeni öğrendim öğrendikc öğrenesi geliyor insanın inan bana onunda tadına doyum olmuyor sonuclta dinimiz için birşeyler yapıyoruz değilmi rabbim bir kolaylk veriyor inan sana
tamam 50 kez oku cok fazla gelirse okuyaman dersen 20 olsun yeterki ezberlemeye calış tamammı canım..
seni cok seviyorum ayşeciğim (ilk mutlulugum) inan bunu sana yüreğimden geldiği için yazdım hayılrı hunler canım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

canım ben hemen namazım geçmeden kılayım seninlede bir duzene sokarız ezberlemen için tabiki istersen canım
cevabına göre hareket ederiz ben kılıp geleyim hemen ozamn uzun bircevpla elimden geldiğimce yarımcıolmayacalısırım

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
ay canım benim sende benim ilk mutluluğumsun biliyormusun ben bu başlıgı bırakmayı düşündüğümde sen yetiştin hemen ve ilk mutlulugumdun sen ve dedimki devam edeceğim ben namazımdan sonra dualarımda hepRabbime oradan bir kişi bile kapandım diye haber vermesi için dua ettim Rabbimde seni cıkardı karşıma Rabbim senden razı olsun ... onlar ilk göz ağrım olabilir ama seninde bende yerin okadar buyuk ki...kıskanma sakın üzülürüm
ayşem bak ne guzel nadar guzel tepkler aldın başındakki eşarp sana ne kadar yakışmıştır kimbilir keşke seni öyle görebilme imkanımız olsaydı o eşarbın nuru bile yetiyor biliyormusun huzuru zaten hiçbir şeye değişilmez ....Patronunu cok taktir ettim gunumuzde nerde öyle patronlar seni şevklendrdiğii için Rabbim ondan razı olsun... tabikide Rabbimiz bizden hosnut olsun yeter artar ...
canım ihlas elemtere sureleri derken subhaneki ve fatihayı okuyorsun değilmi
eğer sure dersen şuan için bildiğin surelerle kılabilirsin ama şuan için diyorum öğrenebilecek durumumuz varsa hiç zaman kaybetmeden diğer sureleri öğrenirsek namazımız guzelleşir daha anlamlaşır dahada içimize siner ...ama öğrenecek durumumuz yoksa mesala 80 yaşındayızdır ozaman sadecde bir ihlasla bile kılınabiliyor... canım bende bazılarını yeni öğrendim öğrendikc öğrenesi geliyor insanın inan bana onunda tadına doyum olmuyor sonuclta dinimiz için birşeyler yapıyoruz değilmi rabbim bir kolaylk veriyor inan sana
tamam 50 kez oku cok fazla gelirse okuyaman dersen 20 olsun yeterki ezberlemeye calış tamammı canım..
seni cok seviyorum ayşeciğim (ilk mutlulugum) inan bunu sana yüreğimden geldiği için yazdım hayılrı hunler canım

demek istedini anladım burcu ablacım hepsini ögrencem allah izin verirse bu zamana kadar da kıldıgım namazları allah kabul der inşallah sübhanekeyi ve fatiha suresini biliyorum burcu abla ben fatihadan sonra okunan duaları kastettm

gulcan_mevlut

Kayıtlı Kullanıcı
selamü aleyküm kardeşim ben 1 senedir tesetdürlüyüm kendimi herşeyden koruyorum sadece din bilgisi konusunda oldukca tecrübesizim kuranı kerimi bilmiyorum tam anlamıyla dua bilmiyorum:(

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
bende ezberlicem inşallah cok huzursuzum çünkü nas ve felak bıde kunut dualarını yeni ezberledim gerisinide biran önce ezberlicem inşallah saol burcu kardeşim yardımların için Allah razı olsun senden dualarınıda eksik etme benden...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt