Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (2 Kullanıcı)

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun burcu ablacım tamam senin dedigin gibi yapıcan yarın kapanacagım ondan sonra yaparım onları

tebrık edıyorum kardeşi vesveseye önem verme ilk sıraya koymak haıkıatı nyapıyorsun yaradandan yardım dile
iyi haberlını yazıver bu sıkıntılı halımızde mutlu olucak bır bahanemız olsun :)
selametle..

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
tamam aylin kardeşim inş sixe yarın bu mutlu haberi vericem allah razı olsun hepinizden

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
allahın izniyle inş görüşürüz aylin kardeşim

1truepathislam

Kayıtlı Kullanıcı
canım zamanım cokkısıtlı oyuzden uzun uzun yazamıyorum mazur gör beni akşama inşallh upuzun bir yazacağım hem senden öğrenmek istediklerim var namaz hakkında yardımedersin değil mi:(benimde senden cok ama cok öğreneceğim şeyler var
canım ne guzelşeyler yazmıssın bak farkındasın şeytanın oyunlarının canım senin yapman gereken ne biliyormusun yarın eşarp mı alıyorusun... hiç kurban bayramını bekleme ertesi gunu hep tak başına ve cık dışarı hergecen gun seni cok zorluyor farkındamısın bu ağlamaların ondan şeytan iyice zora sokouyor bununda tek ilacı hiç beklemeden kapan... canım mesala bir sınavımız var değilmi sınav zamnı gelsede hemen girsek kurtulsak deriz ya bu da senin için büyük sınav oyuzden bu stresi bir anda yaşa bitir yapacağın tekşey esarbını takıp evde dolasman sonra dısarı cıkman bundan sonra bak göreceksin sende ne sinirden ağlamalar kalacak nede uzulmelerin ıcın cok buyuk bşr huzurla dolacak canım....
hadi bitanem sen böyle uzuldukce inan bende uzuluyorum hadi ikimizin uzme bu şeytanı malup et
tamammı canım hayırlı cumalar...
olur mu ablam ne masur görmesi!! estagfurullah senden ögrenicem çok şeyler var falan deme beni utandırıyosun walla ablacım :) ama namaz konusunda biraz bilgi birikimim var sen sormak istediklerini sor ben yardımcı olmaya calısırım inşallah.... ablam bayramda kapanıcam diye kararlaştırdım inşallah o zaman.. ama korkuyorum ya aynı zamanda ya açılırsam ya hakkıyla yerine getiremeyip daha büyük bi günaha girersem..?? neyse ablam benimde zamanım kısıtlı sonra uzun uzun konusuruz.. selam ve dua ile ablam...

1truepathislam

Kayıtlı Kullanıcı
ben kararımı verdim aylin kardeşim işte oldugum için allah izin verirse yarın işe kapalı gelcem allah sendende razı olsun benim şu kararsızlıgımasessiz kalmadın dediklerin cok dogru allaha emanet ol hayırlı cumalar
ayy kardeşim inan bende cook sevindim... Keşke bende senin kadar iradeli olabilsem.. Sen benden önce davranıp kapanacaksın ne güzel... Bana da bol bol dua et olur mu kardeşim?? :(

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
tamam kardeşim dualarım senin için inşallah en kısa zamanda kapanırsın sana hep dua edicem selametle kal güzel kardeşim

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah ayşeciğim inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin ertelemeyi bende istemiyorum sonuçta yarınımızın garantisi yok bu akşam işten eve gıdebılecekmıyım onu bıle bılmıyorum ama bu veballe ölmeyi hiç istemiyorum bir an öne olsun istıyorum eşarp paramı ayırdım ilk fırsatta alıcam inşallah en kısa zamandada Allah'ın izniyle kapanırım inşallah..Allah yardımcımız olsun canım..

1truepathislam

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun canım kardeşim sende benim dualarımda olucaksın inşaallah... selametle :)

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
cok sevindim ablacıgım sende bu istek varken rabbim inş yardım eder sana sana hep dua edecegim sende inş en kısa zamanda kapanır bizleri sevindirirsin selametle kal ablacıgım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canlarım merhaba,
şimdi evime girmek nasip oldu hemen bir bakayım başlıgımıza dedim
truepatislamcım canım sana bundan sonra dilek diyebilirim değilmi, bitanem ya acılırsam olmayacak biz burda birbirimzie destek verirsek ooo ne şeytanları kaçırırızn yanımızdan...
Rabbimizin emri onunbizden razı olması tek isteğimiz bunu düşün..hele sen bir kapan ozaman burdan içindeki acılma korkunuda yeneceğiz... Yarın başörtüni alıyordun hemen eve geldiğinde onu tak başına dene nasıl huzur verdiğini hisset bakalım kurbana kadar dayanabilecekmisin ohuzuru hissedince ... kıyafetlerimi aldım başörtümüde sonra hemen evde denedim okadarmı huzur duyar insan...okadar mı manevi rahatk verir bşımdaki örtü
şeytan acayip zorladı içimden nasıl konusuyor benimle daha zamanın var bilmiyorsun bile bağlamayı bende hayır daha zamanım yok ya yarın sabah vefat edersem bunun vebalıyle nasıl giderim ben öteki dünyaya dedim ve sabah kalktım hemen kapandım....
canım eşarbını eline alıca bakalım durabilecekmisin :)
Ayşecim canım sen söyledin ya hemen eşimi aradım biliyrmusun dedim bir arkadaşım kapanıyor cok mutluyum hadi ya cok sevindim dedi inan bana cok mutlu ettin beni
Bm7884 canım hadi sendende hep bekliyor olacağım haberini tamammı...

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
Burcu ablacım bak sözümü tuttum bugün işe kapalı geldim allah izin verdigi sürece bi daha acmam inş seninde dedigin gibi şeytan hala acıl diyor ama burcu abla içimdeki digr ses daha baskın cıkıyor düşünsene burcu abla allahın sevdigi bi kul olmak hayali bile cok güzel bu dünyanın yalan oldunu biliyoruz her şeyin ölümlü oldunuda biliyıoruz onun için şeytanı dinlemicem ne kadar ugraşırsa ugraşsın benimle ben içimden gelen o iyi sesi dinlicem belki alışana kadar biraz zorlk cekerim ama 1-2 haftaya kadar inanıyorum ki herşey yerine oturur burcu abla seninle ve kardeşlerimle burda tanıştıgım için cok mutluyum hepinizi cok seviyorum siteye bi tesadüfl girdim ve sizler gibi iyi insanlar sayesinde kapandım yüce allahım nelere kadir dimi burcu abla allahım sizin amel defterinize bol bol sevap yazar inş burcu abla bumndan sonrada nolur yanımda olun destek olun bana eger yanımda kimse olmazsa o şeytan benimle daha cok ugraşır inş bende manevi huzuru bulurum hepinizi cok seviyorum

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Burcu ablacım bak sözümü tuttum bugün işe kapalı geldim allah izin verdigi sürece bi daha acmam inş seninde dedigin gibi şeytan hala acıl diyor ama burcu abla içimdeki digr ses daha baskın cıkıyor düşünsene burcu abla allahın sevdigi bi kul olmak hayali bile cok güzel bu dünyanın yalan oldunu biliyoruz her şeyin ölümlü oldunuda biliyıoruz onun için şeytanı dinlemicem ne kadar ugraşırsa ugraşsın benimle ben içimden gelen o iyi sesi dinlicem belki alışana kadar biraz zorlk cekerim ama 1-2 haftaya kadar inanıyorum ki herşey yerine oturur burcu abla seninle ve kardeşlerimle burda tanıştıgım için cok mutluyum hepinizi cok seviyorum siteye bi tesadüfl girdim ve sizler gibi iyi insanlar sayesinde kapandım yüce allahım nelere kadir dimi burcu abla allahım sizin amel defterinize bol bol sevap yazar inş burcu abla bumndan sonrada nolur yanımda olun destek olun bana eger yanımda kimse olmazsa o şeytan benimle daha cok ugraşır inş bende manevi huzuru bulurum hepinizi cok seviyorum

canım inan bana cok mutlu oldum. ve kararlılıgına hayran kaldım . bu kararlılıgını şeytan yıkabilirmi bence asla... Bizleri de şeytan nekadar zorladı bir bilsen ama hep o içimizdeki iyi sesi dinledik ö kötü sese hep cok guze bircevap vererek susturduk... Düşünsene Rabbim senden ne kadar hoşnut kaldı senin adına ne kadar sevindi kulum dedi emrime uydu hatasını anladı onun bu hosnutluguna dunyaları verseler değişirmisin o halde içindeki sese hep bunu de sen nedersen de benim Rabbim böyle olmamdan cok mutlu bak ozaman göreceksin nekadar sustracaksın onu.. canım sende söylemişsin bir kac haftaya kadar susar nunn suturmanın bir yoluda meal oku orda cehennmede cekilcek azapları okuyunca insan daha bir sarılıyor dinimize
canım bende senin gibi yüreği tertemiz birinsanla tanısıtıgım için cok mutluyum
şey canım ben sana söz verdim bundan sonraherzaman yanındayım hele hele alışana kadar içinde bulundugun duruma sen yeterki paylaş burdan
canım oguzel duanada koca bir amin diyorum Rabbim seninde bu yaptıgın bu guzel işin sevabını kat kat versin Rabbim seni o guzel huzra kavustursıun canım
bende seni cok seviyorum..

rasgavs

Kayıtlı Kullanıcı
S.a herkese. Ben de kapanalı 2.5 yıl oldu. Babam kesinlikle karşı böyle şeylere. Bu yüzden çok zorluk çektim ama Allaha şükürler olsun bi an bile düşünmedim başımı açmayı. Üniversitede sorunlar yaşarım diye çok baskı yaptı ve inancı gereği kadınların kapanması gerilik, çağdışılık, gereksiz vs vs. Ben kapanınca 6 ay kadar babama görünmeden dışarı girip çıktım başörtümü görmesin diye.Sonra annem ikna etti ve rahatladım. Dışarı çıkarken sorun yaşamıyorum ama hala zaman zaman dil uzatıyo başörtüme, bana kızdığında. Ben hiç dinlemedim. Hala namaz kıldığımı da bilmiyo çünkü biliyorum ki duyarsa ona da laf eder.

Velhasıl Allah herkesin yardımcısı olsun. Annem kızar babam kızar diye kimse korkmasın çekinmesin. İnsan bilinçaltını ve etkilerini 3 saniyede yenebilir. Kişi kapanmak istiyorsa hemen kapansın beklemesin. Allah her daim yardımcısıdır. Bakınız ben de çok rahatım şu an. Allah rahatlığımı herkese nasip etsin. Kapanmak isteyenlere de kolaylıklar diliyorum Allahtan.

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
s.a herkese. Ben de kapanalı 2.5 yıl oldu. Babam kesinlikle karşı böyle şeylere. Bu yüzden çok zorluk çektim ama allaha şükürler olsun bi an bile düşünmedim başımı açmayı. üniversitede sorunlar yaşarım diye çok baskı yaptı ve inancı gereği kadınların kapanması gerilik, çağdışılık, gereksiz vs vs. Ben kapanınca 6 ay kadar babama görünmeden dışarı girip çıktım başörtümü görmesin diye.sonra annem ikna etti ve rahatladım. Dışarı çıkarken sorun yaşamıyorum ama hala zaman zaman dil uzatıyo başörtüme, bana kızdığında. Ben hiç dinlemedim. Hala namaz kıldığımı da bilmiyo çünkü biliyorum ki duyarsa ona da laf eder.

Velhasıl allah herkesin yardımcısı olsun. Annem kızar babam kızar diye kimse korkmasın çekinmesin. Insan bilinçaltını ve etkilerini 3 saniyede yenebilir. Kişi kapanmak istiyorsa hemen kapansın beklemesin. Allah her daim yardımcısıdır. Bakınız ben de çok rahatım şu an. Allah rahatlığımı herkese nasip etsin. Kapanmak isteyenlere de kolaylıklar diliyorum allahtan.

a.s kardeşim senin adına cok sevindim ne güzel direnmişsin iyi dileklerin için allah razı olsun allah senin kapalılıgında daim etsin inşallah selametle kal kardeşim

ayşe_28

Kayıtlı Kullanıcı
canım inan bana cok mutlu oldum. Ve kararlılıgına hayran kaldım . Bu kararlılıgını şeytan yıkabilirmi bence asla... Bizleri de şeytan nekadar zorladı bir bilsen ama hep o içimizdeki iyi sesi dinledik ö kötü sese hep cok guze bircevap vererek susturduk... Düşünsene rabbim senden ne kadar hoşnut kaldı senin adına ne kadar sevindi kulum dedi emrime uydu hatasını anladı onun bu hosnutluguna dunyaları verseler değişirmisin o halde içindeki sese hep bunu de sen nedersen de benim rabbim böyle olmamdan cok mutlu bak ozaman göreceksin nekadar sustracaksın onu.. Canım sende söylemişsin bir kac haftaya kadar susar nunn suturmanın bir yoluda meal oku orda cehennmede cekilcek azapları okuyunca insan daha bir sarılıyor dinimize
canım bende senin gibi yüreği tertemiz birinsanla tanısıtıgım için cok mutluyum
şey canım ben sana söz verdim bundan sonraherzaman yanındayım hele hele alışana kadar içinde bulundugun duruma sen yeterki paylaş burdan
canım oguzel duanada koca bir amin diyorum rabbim seninde bu yaptıgın bu guzel işin sevabını kat kat versin rabbim seni o guzel huzra kavustursıun canım
bende seni cok seviyorum..
burcu ablacım dedigim gibi benim pek bi bilgim yok bu konular hakkında ama ögrenmek istiyorum beraber calışalım olur mu?burcu abla insan isterse herşeyi yapar bende istedigim için kapandım zor olsada allah yardım etti bundan sonrada eder inşallah burcu abla dualarını eksik etme benden sana ihtiyacım var canım ablacım benim

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
S.a herkese. Ben de kapanalı 2.5 yıl oldu. Babam kesinlikle karşı böyle şeylere. Bu yüzden çok zorluk çektim ama Allaha şükürler olsun bi an bile düşünmedim başımı açmayı. Üniversitede sorunlar yaşarım diye çok baskı yaptı ve inancı gereği kadınların kapanması gerilik, çağdışılık, gereksiz vs vs. Ben kapanınca 6 ay kadar babama görünmeden dışarı girip çıktım başörtümü görmesin diye.Sonra annem ikna etti ve rahatladım. Dışarı çıkarken sorun yaşamıyorum ama hala zaman zaman dil uzatıyo başörtüme, bana kızdığında. Ben hiç dinlemedim. Hala namaz kıldığımı da bilmiyo çünkü biliyorum ki duyarsa ona da laf eder.

Velhasıl Allah herkesin yardımcısı olsun. Annem kızar babam kızar diye kimse korkmasın çekinmesin. İnsan bilinçaltını ve etkilerini 3 saniyede yenebilir. Kişi kapanmak istiyorsa hemen kapansın beklemesin. Allah her daim yardımcısıdır. Bakınız ben de çok rahatım şu an. Allah rahatlığımı herkese nasip etsin. Kapanmak isteyenlere de kolaylıklar diliyorum Allahtan.

canım yazını okurken cok etkilendim Rabbim senden razı olsun
diğer arkadaşlarımıza cok guzel bir örneksin cunku ailesinin tepkisinden korkan arkadaşlarımız var bu yazıyı okuduklarında nasıl mucadele verilmesi gerektiğini görebilecekler
Huzura kavusmussun ya ne mutlu sana Rabbim her zaman yanında olsun Rabbim bu mucadelenşn karşılgını en guzel eşkşlde versin...
hayırlı gunler

rasgavs

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepimizden razı olsun. Kendime aileme dua eder gibi ediyorum. İnşallah hayırlı haberleri bekliyoruz. Ayrıca bu konuyu açandan da, bugn kapanan ayşe_28den de Allah razı olsun

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepimizden razı olsun. Kendime aileme dua eder gibi ediyorum. İnşallah hayırlı haberleri bekliyoruz. Ayrıca bu konuyu açandan da, bugn kapanan ayşe_28den de Allah razı olsun

canım Rabbim sendende razı olsun elimizden geldiğince hepbirlikte birşeyler yapamaya çalışıyoruz...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt