ŞEB-İ ARUS
Kayıtlı Kullanıcı
burcummmm senı beklıyorum ama
yazdım bıtanem oku cabuk gel beklıyorummm
bi öncekı sayfada kıss
yenı anne için yazdım ya okuuuuuu
okudum yeni gördüm ordayım şimdi![]()
Allah bana ve tüm müslüman kardeşlerimi de kapanmayı iyiliği güzelliği nasip etsin sevgili arkadaşlarım sizden allah tan funda kuluna yardım et demenizi bekliyorum bana dua edin çok zordayım lütfen ben bilirim ki müslümanın müslümana yaptığı dua kabıl olurmıuş.:a36:
burcu kardeşim selamın aleyküm nasılsın sana guzel haberler vermek ısterdım ama daha değıl Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah dün anneme niyetımı soyledım tepkisi aynen beklediğim gibi oldu karşı çıktı sinirlenip konuyu kapattı Allah yardımcım olsun![]()
merhaba , bende insallah kapanicam dua edin benim icinde.. annemle konustum bana yavas yavas kapanmami tavsiye etti.. bugunlerde carsiya gidip kendime daha bol bisiyler alicam insallah.. hic bir zaman kapali olmadigimdan kolayca cesaretimi topluyamiyorum seytanimi yenemiyorum,olucak ve sonunda basaricam insallah..
cakdok kardeşim ne güzel bak annen karşı çıkmamış en azından bu yönden benden daha şanslısın bende 1yıldır kıyafet tarzımı tamamiyle değiştirdim aldığım kıyafetleri kapanıncada giyerim mantığı ile alıyorum sende öyle yapabilirsin inşallah Rabbim bana ve isteyen tüm kardeşlerimize layıkıyla kapanmayı nasip eder kendine güven başarabilirsin Allah yardımcımız olsun canım...
merhaba , bende insallah kapanicam dua edin benim icinde.. Annemle konustum bana yavas yavas kapanmami tavsiye etti.. Bugunlerde carsiya gidip kendime daha bol bisiyler alicam insallah.. Hic bir zaman kapali olmadigimdan kolayca cesaretimi topluyamiyorum seytanimi yenemiyorum,olucak ve sonunda basaricam insallah..
Bende yaklaşık 3 yıldır bu duyguyu yaşıyorum
farklı birr yaşamdan bir anda hayatımı değiştirdim
tepki aldım
3 haftaya kalmaz açılırsın
neden kapandın
sözleri beni rahatsız etmek yerine daha çok isteklendirdi
çok şükür asla pişman değilim nefsime yenilmedim
rabbim bunu bana nasib ettiği için binlerce şükürler olsun