ŞEB-İ ARUS
Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim sizin bu yazdıklarınızı okudukça kötü oluyorum.ben de kapanmayı çok istiyorum ama sadece üniversite zamanında yaptığım hatalar,kaçırdığım trenler yüzünden rabbim beni sevmiyor belkide.gençken aile baskısı şimdi evliyim ve de bu sefer de eşim ve ailesi şiddetle karşı çıkıyor.direteyim dedim boşanalım dedi.şimdi 1 oğlum var.eşim iyi biri belki ama keşke o zaman boşansaydım diyorum.şimdi ne yaparım bilemiyorum sizce ne yapmalıyım?
ben nacizan bi kaç tavsıyede bulanyım inşa-ALLAH..
öncelıklle rabbım kulunu sevmez diye bişeyı kabul etmıyorum ben eger kı ALLAH bir MUHAMMED aleyhı vesselem onun kulu ve elcısı diyorsan yurekten ınanıyor hatan için tovbe edıyorsan rabbımın sende bir kulusun ve elbettekı gunahında sevabında soonuçsuz kalmaaycaktır..
esınızın ailesınızn söz sylemeye hakkı varmı bu konuda tartıslır kımse size gidin boşanın kardeşimde dıyemez.
esınıze bi sekılde kabul ettırmelısınız bunu bence sooyle yapabılırsınız mesela namazlarınızı kacırmayın sureklı kuranı kerim okuyun agzından ALLAH adını dusurmetyın yanı manevı olarakda bu guzellıge hazır oldugunuz hareketlerınızle gösterın bi zamn sonra inşa-ALLAH esınızde bu durumu kabul edecektır..
ayrıca esınıze sunuda soytlemenızı tavsıye ederım(ne kadar dogru bilemıyorum ama esınızın kişiligini bilmedıgım için dogrulugundan suphe eettım
bi hıkaye okudum...onu aktarayım
bir amca ve esi otobuse bunlerler arkalarındada gencler oturmaktatır..
genc kız amca bu yaz gununde sen rahat rahat dolaşıyorsun ama bu kadıncazı sarıp sarmalamişsin demiş.
efendı amcamıda şimdi evladım
sana sevdıgınden mektup gelıyor bu mektubu arkasın okuyo sonra bi arakadsın daha bi kişi daha dıye dıye herkes okuyo ne kadar memnun olursun bu durumdan dder amcam.
genc kızda tabıkı okunmasını istemem olmaz oyle sey falan filan demiş..
amcada bu hatun benım özleim onu kımsenın görmesını istemem demiş..
anlamlı bı o kadarda gercek.yardımcı olabıldım inşa-ALLAH uzun tuttum yazıyı hakkınızı helal edın..