Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim sizin bu yazdıklarınızı okudukça kötü oluyorum.ben de kapanmayı çok istiyorum ama sadece üniversite zamanında yaptığım hatalar,kaçırdığım trenler yüzünden rabbim beni sevmiyor belkide.gençken aile baskısı şimdi evliyim ve de bu sefer de eşim ve ailesi şiddetle karşı çıkıyor.direteyim dedim boşanalım dedi.şimdi 1 oğlum var.eşim iyi biri belki ama keşke o zaman boşansaydım diyorum.şimdi ne yaparım bilemiyorum sizce ne yapmalıyım?

ben nacizan bi kaç tavsıyede bulanyım inşa-ALLAH..
öncelıklle rabbım kulunu sevmez diye bişeyı kabul etmıyorum ben eger kı ALLAH bir MUHAMMED aleyhı vesselem onun kulu ve elcısı diyorsan yurekten ınanıyor hatan için tovbe edıyorsan rabbımın sende bir kulusun ve elbettekı gunahında sevabında soonuçsuz kalmaaycaktır..
esınızın ailesınızn söz sylemeye hakkı varmı bu konuda tartıslır kımse size gidin boşanın kardeşimde dıyemez.
esınıze bi sekılde kabul ettırmelısınız bunu bence sooyle yapabılırsınız mesela namazlarınızı kacırmayın sureklı kuranı kerim okuyun agzından ALLAH adını dusurmetyın yanı manevı olarakda bu guzellıge hazır oldugunuz hareketlerınızle gösterın bi zamn sonra inşa-ALLAH esınızde bu durumu kabul edecektır..
ayrıca esınıze sunuda soytlemenızı tavsıye ederım(ne kadar dogru bilemıyorum ama esınızın kişiligini bilmedıgım için dogrulugundan suphe eettım;)
bi hıkaye okudum...onu aktarayım
bir amca ve esi otobuse bunlerler arkalarındada gencler oturmaktatır..
genc kız amca bu yaz gununde sen rahat rahat dolaşıyorsun ama bu kadıncazı sarıp sarmalamişsin demiş.
efendı amcamıda şimdi evladım
sana sevdıgınden mektup gelıyor bu mektubu arkasın okuyo sonra bi arakadsın daha bi kişi daha dıye dıye herkes okuyo ne kadar memnun olursun bu durumdan dder amcam.
genc kızda tabıkı okunmasını istemem olmaz oyle sey falan filan demiş..
amcada bu hatun benım özleim onu kımsenın görmesını istemem demiş..
anlamlı bı o kadarda gercek.yardımcı olabıldım inşa-ALLAH uzun tuttum yazıyı hakkınızı helal edın..

sabihanur

Kayıtlı Kullanıcı
ablacıgım mesajını okudum bir türlü cevap veremedim Rabbim razı olsun sizlerden beğenilerinizi sunmuşsunuz.... İnanın başta tereddütle yaklamşmıstım acaba yapabilirmiyim acaba yanlıs anlaşılalabilirmiyim... Şimdi verilen bu guzel tepkileri görünce iyikide açmışım diyorum... İnşallah birarkadaşımızında guzel haber alırım da deymeyin mutlluluguma :)
Evet cok guzel söylemişsiniz ailelerin verdiği destek cokönemli bende annemdem ve babamdan yeteri kadar destek alamadım ama çok şükür Rabbime benim kötü bir şey yapmadıgımı anladılar ve şimdi sonuna kadar destek oluyorlar..Bizler cok kötü birşey yapmıyoruzki hatta cok guzel bir şey yapıyoruz babamda başta tepkisi cpok değişikti şimdi kızım cokmutlu oldum gerçektenmi dediğimdede sen açılıp sacılmak ve orada burada gezmek istemedinki benden sen hayatı daha mutasıp geçirme karar aldın grur duydum dedi inan ablacıgm ne kadar mutlu oldum arkasındanda üzüldüm keşke babam bu son tepkisiniilk başta verseydide bende üzülmeseydim Ama bunada şükür bunlarıda duydum ya ne mutlu bana bunu hiç duyamayanlarda var sonucta :(
Rabbim onlarada yardımcı olsun Rabbim kapanamak isteyipte kapanamayan arkadaşlarımızın ailelerinede hidayet versin....çevre gerçekten cok önemli birde keşke değerlendirebilseydik ben keske dahaönce bulundugum yerlerdeki arkadaşlarımı değerlendirseydim kapanmam daha erken olurdu :( universitede arkadaşlarım kapalıydı ve cok iyi insanlardı ama tercihim onlar olmadı evlendikten sorada kaldıgım yerlerdebircok fırsatı kaçırdım aslında ama Bunada cok şükür kendim başına birşeyler yaptımRabbim eşimden razı olsun cok amacok destek verdi herzamn...
Ablacım Rabbim kızınızada en kısa zamanda kapanmayı nasip etsin cok uzun oldu ama kusuruma bakmayın selam ve duaile..

sen çok güzel bi şeye vesile oldun rabbim yolunu açık ve devamlı etsin inşallah sizler gibi inançlı olan kişiler oldukça türbana bu kadar karşı çıkılmayacaktır mevlam herkese hidayet etsin doğruyu buldursun bizleri Allahın emir ve yasaklarına uyanlardan eylesin ama çokça dua edelim mutlaka birilerinin duasını mevlam kabul edecektir kapanmanın çok kötü bi şey olmadığını herkes anlayacak inşallah bak baban anlamış şu an mutlu vede en güzeli en büyük destekçin eşinmiş ne mutlu o insana seni teşvik etmiş Allah böyle destek olanlardan binlerce kere razı olsun müslüman bi ülkede örtüye neden bu kadar karşı çıkılıyo anlamıyorum hiç bişey için geç değildir canım rahman her şeyin en iyisini bilir vakit zaman gelmiş şimdi kapanmışsın ve bi şeylere vesile olmak için uğraşıyosun rabbim yar ve yardımcın olsun gene uzattım beni hoş görün benim için çok önemli bi konu kendimi kaptırıyorum işte AEO SELAMETLE KALIN

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
bitanem benım ya okudum yaazdıklarını canım benım cok guzel yardımcı olmuşsun herkese inşa-ALLAH bende bundan sonra yardımcı olurum senınle birlikte guzellikler görürüz inşa-ALLAH.
senınle site dısındada görüşmek isterdım canım ama ne yapalım kısmet degılmiş canım sıkkın bu aralar ama inşa-ALLAH hayırlısıyla gider bu sıkıntı nasip diyelim.
hakkını helal et herkesı merakta bırakmişim ya:(
aylinim senin kadar olamazsamda elimden geleni yapmaya çalıştım :( yardımlarını herzaman beklerim İnşallh canım o güzellikleri görürüz
canım bende seninle site dışında görüşmeyi cok ama cok isterim yöntemini bulalım bir şekilde :( gerçekten bu sitede tanışıp görüşmek istediğim insanların en öndegelenlerin içindesin canım ...
canım sıkkın demişsin İnşallh önemli bir şey yoktur keske elimden birşeylergelebilseydi :( Ama bol bol dua edeceğim sana İnşallh en kısa zamanda gider sıkıntıların.... Canım benim hakkım varsa senin uzerinde kat ama kat helal olsun ama öyle merakta bırakma bizi bir daha olurmu ? Rabbim ne sıkıntın ne uzuntun varsa hemen alsın Rabbim seni ferwha cıkarsın hayırlı gunler canım

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
aylinim senin kadar olamazsamda elimden geleni yapmaya çalıştım :( yardımlarını herzaman beklerim İnşallh canım o güzellikleri görürüz
canım bende seninle site dışında görüşmeyi cok ama cok isterim yöntemini bulalım bir şekilde :( gerçekten bu sitede tanışıp görüşmek istediğim insanların en öndegelenlerin içindesin canım ...
canım sıkkın demişsin İnşallh önemli bir şey yoktur keske elimden birşeylergelebilseydi :( Ama bol bol dua edeceğim sana İnşallh en kısa zamanda gider sıkıntıların.... Canım benim hakkım varsa senin uzerinde kat ama kat helal olsun ama öyle merakta bırakma bizi bir daha olurmu ? Rabbim ne sıkıntın ne uzuntun varsa hemen alsın Rabbim seni ferwha cıkarsın hayırlı gunler canım
ah canım benım ya bu ve bunun gibi yazdıgın butun yorumlara umarım layık oluyorumdur rabbım bizi birbirine hayırlı insanlardan kendınede hayırlı kullardan eylesın inşa-ALLAH bigun bi yerde yollarımız kesısır..yurekten edılen dua temız ise kabul buyurur rabbım inşa-ALLAH.bu forumu guncellemek adına su anda yazıyorum yoksa onlıne oldugunda ayzardım:)
inşa-ALLAH KAPANAN KARDEŞLERİMİZ OLURDA GUZELLIKLERE GUZELLIK KATILIR.SELAMETLE KAL CANIM BENIM...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
sen çok güzel bi şeye vesile oldun rabbim yolunu açık ve devamlı etsin inşallah sizler gibi inançlı olan kişiler oldukça türbana bu kadar karşı çıkılmayacaktır mevlam herkese hidayet etsin doğruyu buldursun bizleri Allahın emir ve yasaklarına uyanlardan eylesin ama çokça dua edelim mutlaka birilerinin duasını mevlam kabul edecektir kapanmanın çok kötü bi şey olmadığını herkes anlayacak inşallah bak baban anlamış şu an mutlu vede en güzeli en büyük destekçin eşinmiş ne mutlu o insana seni teşvik etmiş Allah böyle destek olanlardan binlerce kere razı olsun müslüman bi ülkede örtüye neden bu kadar karşı çıkılıyo anlamıyorum hiç bişey için geç değildir canım rahman her şeyin en iyisini bilir vakit zaman gelmiş şimdi kapanmışsın ve bi şeylere vesile olmak için uğraşıyosun rabbim yar ve yardımcın olsun gene uzattım beni hoş görün benim için çok önemli bi konu kendimi kaptırıyorum işte AEO SELAMETLE KALIN

yine ne guzel şeyler yazmışsınız Rabbim sizden razı olsun O guzel dualarınıza yürekten koca bir Amin diyorum...Azıcık yardımımız dokunuyorsa nemutlu bizlere ...buarada uzattım diye yazmayın lutfen sizin yazılarını okumaktan büyük keyif alıyorum İstediğiniz içiniizden ne geliyorsa rahatlıkla paylaşabilirsiniz Ablacım sizinde o guzel yureğinizden ne geçiyorsa Rabbim en kısa zamanda versin Selam ve dua ile

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ah canım benım ya bu ve bunun gibi yazdıgın butun yorumlara umarım layık oluyorumdur rabbım bizi birbirine hayırlı insanlardan kendınede hayırlı kullardan eylesın inşa-ALLAH bigun bi yerde yollarımız kesısır..yurekten edılen dua temız ise kabul buyurur rabbım inşa-ALLAH.bu forumu guncellemek adına su anda yazıyorum yoksa onlıne oldugunda ayzardım:)
inşa-ALLAH KAPANAN KARDEŞLERİMİZ OLURDA GUZELLIKLERE GUZELLIK KATILIR.SELAMETLE KAL CANIM BENIM...

canım hepsine cok fazlasıyla layıksın İnşallh canım biryerlerde keşisir yollarımız seninle cok isterim bende ...
aradabir bende yapıyorum güncellemek için;) ama bazen diyorum diğer konulara haksızlıkmı oluyor :(sonra düşüniyorum belki bir arkadaşımıza bu yazılanlar yardımcı olur :( aylincim sende selametle kal hayırlı aksamlar

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
canım hepsine cok fazlasıyla layıksın İnşallh canım biryerlerde keşisir yollarımız seninle cok isterim bende ...
aradabir bende yapıyorum güncellemek için;) ama bazen diyorum diğer konulara haksızlıkmı oluyor :(sonra düşüniyorum belki bir arkadaşımıza bu yazılanlar yardımcı olur :( aylincim sende selametle kal hayırlı aksamlar

yok canım ya neden haklsızlık olsun ki canım benım sende cok yardımcı oluyorsun herkese ALLAH razı olsun maşALLAH ne guzel ya rabbım bozmasın canım benım...

emine2

Kayıtlı Kullanıcı
aylin abla neredesin ya çöok merak ettim seni

1truepathislam

Kayıtlı Kullanıcı
canım merhaba şimdi fırsat bulabildim pazar vardı bizim burda ona gittimde:(
sanırım adın dilek.. memnun oldum canım dilekciğim böyle tepkiler hepimiz aldık hatta almaktayız daha şimdiden böyle pes edersen kapandıktan sonra asıl mucadele orda başlıyor cabuk yorulursun... İnsanlar alışılmadık bir durumla karşılaşıyorlar oyuzden böyle tepkiler veriyorlar hadi samimi bir şekilde düşünelim varmısın .. sende cevrendeki alışılmışın dışındaki olaylara tepkin farklı oluyor değilmi ha diyceksin burcu abla bu cok kötümü birşey değilki evet hatta cok guzel birşey ama insanların bakış açıları cok farklı bize huzur veren şey başkasına vermeye bilir (keşke onlarada verse) bak ben kapanmadan önce kapandıktansonr anasıl tepkiler aldım nereden cıktı dediler kapanmasa dediler biz kapalımıyızda sen kapanıyorsun dediler sen öğretmen ama nasıl oluyor dediler kocası mı zorluyor kocasının gözü dışarı kayar yapmasın sakın neden kapanıyormus canım daha neler neler bunlar aklıma gelenler sadece düşün artık bende senin gibi ilk önce cok üzüldüm sonramı ben biliyyordumki en dogrusunu yapıyorum hatta onlar için üzüldüm hatta ve hatta onlar içiin dua ettim Rabbimize Rabbim onlarda yanlış yaptıklarını göster... İnan bana bugun pazardan gittiğide annemin arkadaşı birşeyler söyledi sevim teyze nediyorsun duyamadım dedim oda seni çekiştiryorum dedi :) varsın istediği kadar çekiştirsin umrumdamı hayır değil Rabbim benden razı olsun yeter benim için en önemlisi o rabbim beni taktir etsin ...ha bugun başörtümü takamadıgım için cok uzuldum sinirlendim hatta susturdum şeytan tekrar dile geldi... aslında böyle olmamalıydı yapmamalıydım ama insanım hata yapa yapa dogrusunu öğreneceğim inanıyorum buna ben sende inan bırak insanlar ne konusarsa konssun kimseden taktir edilmeyi bekleme öyle bir zamandayızki seni kapandıgın için taktir edeceklerinsayısı 2 elin parmaklarını geçmez geçmesinde önemli olan Yaradanımızın taktiri değilmi canım
canım kusurma bakma cok uzun oldu ama ben hala kırık bacaklı bir şeytan göremedim hem o guzel başörtülü yüzüne nurlar gelmiş genc arkadaşımda göremedim
Göreceğim değilmi eee hadi seni bekliyorum canımsın
canım burcu ablam kusura bakma sanada ayıp oldu mesajına cevap veremedim... bugün naptım biliyo musun,annemin başörtüsünü aldım,taktım o kadar yakıştırdım ki kendime malezyalı müslümanlar gibi oldum aynı benim birazda gözlerim çekiktir :a37: aynı onlara benzettim kendime ayy inanılmaz güzel oldu :) rabbim içime bu sevgiyi bahşetmiş ya daha ne istiyim.. bi hayata geçirmek kalıyo ki o da inşallah yakında olacak!!! kimsenin sözüne bakmıycam artık... ahirette beni onlar kurtaracak deil ya!! selam ve dua ile ablam!!

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım burcu ablam kusura bakma sanada ayıp oldu mesajına cevap veremedim... bugün naptım biliyo musun,annemin başörtüsünü aldım,taktım o kadar yakıştırdım ki kendime malezyalı müslümanlar gibi oldum aynı benim birazda gözlerim çekiktir :a37: aynı onlara benzettim kendime ayy inanılmaz güzel oldu :) rabbim içime bu sevgiyi bahşetmiş ya daha ne istiyim.. bi hayata geçirmek kalıyo ki o da inşallah yakında olacak!!! kimsenin sözüne bakmıycam artık... ahirette beni onlar kurtaracak deil ya!! selam ve dua ile ablam!!

ablacım kusuru olurmu hiç bilgisayarı eşim istemişti tam sana cevap yazacakken sayfam da acık kalmış :(
oy canım şimdi o başörtü o guzel yuzune nasıl yakışmıştır nasıl nurlandırmıştır o gül yüzünü ... canım böyle denemeler yapman bile okadar guzelki inan mutlu oldum. Cok şükür seninde içinde bu sevgi var Rabbim olmayanlarada versin bak sende yakıştırmıssın kendinede hadi işte tam zamanları isteğin doruk noktasında harekete geçme zamanı hadi canım bu isteğinle hemen kapan şeytanın oyunlarına malup olma onu yen ve Rabbimin huzuruna kavuş... Tepkileri hiç düişünme ne derlerse desinler ben nededim biliyormusun başörtümiçin benimle konuşmayacaklarsa hiç konuşmasınlar ben onlar için eşarbımdan vazgeçmem asla ... sende böyle düşün...
HADİ CANIM KIR ŞEYTANIN BACAĞINI EN YAKIN ZAMANDA SENDE KAVUŞ HUZURA MUTLULUGA AMA ERTELEME BİR AN ÖNCE KAVUŞ yüreği guzel kardeşim bekliyorum haberlerini

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım iyiyim cok şukur tamam bekliyorum ok canım

yeni anne

Kayıtlı Kullanıcı
bana da yardım eder misiniz

bana da yardım eder misiniz

kardeşlerim sizin bu yazdıklarınızı okudukça kötü oluyorum.ben de kapanmayı çok istiyorum ama sadece üniversite zamanında yaptığım hatalar,kaçırdığım trenler yüzünden rabbim beni sevmiyor belkide.gençken aile baskısı şimdi evliyim ve de bu sefer de eşim ve ailesi şiddetle karşı çıkıyor.direteyim dedim boşanalım dedi.şimdi 1 oğlum var.eşim iyi biri belki ama keşke o zaman boşansaydım diyorum.şimdi ne yaparım bilemiyorum sizce ne yapmalıyım?

yeni anne

Kayıtlı Kullanıcı
aylin kardeşim cevap vermiş sağolsun ama diğerlerinizin de fikirlerini alsam

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
canım iyiyim cok şukur tamam bekliyorum ok canım

burcum canım benım yenı anne kardeşimizin mesajını okudun mu bak cevap beklıyor kardeşlerimizden.ne kadar cok var demi kapanmak isteyıpde onune engle cıkan kardeşlerimiz.
bundan bahsetmişmiydim bılmıyorum.benım kapanacagıkm zamn annem cok karsı cıkıyodu neyse kapandıgım gun bu kaç olay yasamıstık ve o gece annem ruyasında bı hoca efendıyı gördu ben o hoca efendıyı cok severım bildigim kadarıyla takva sahıbı o hoca anneme ruyasında cok guzel seyler soylemiş annem her nedense tamamnı anlatmadı ruyada diye bi site var oraya girebılırmisin canım şimdi ama.ayrıca yenı anne kardeşimize cevap vermedıysen ver fıkır almak istiyo inşa-allahDA O KARDEŞİMİZDE HAYIRLI Bİ SEIKILDE KAPANIR GUZEL HABERLERİNİZ ALIRIZ.

funnil

Kayıtlı Kullanıcı
Allah bana ve tüm müslüman kardeşlerimi de kapanmayı iyiliği güzelliği nasip etsin sevgili arkadaşlarım sizden allah tan funda kuluna yardım et demenizi bekliyorum bana dua edin çok zordayım lütfen ben bilirim ki müslümanın müslümana yaptığı dua kabıl olurmıuş.:a36:

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

canım kardeşim Rabbim beni sevmiyor deme isyana girer olurmu :( Rabbim her kulunu cok sever... canım birde bak benimde üniversite yıllarımda keşkelerim var keşke diyordumkapalı arkadaşlıarımızın grubuna girseydim kapanmam Rabbime ibadete daha erken başlayabilirdim Ama demekki kısmet bu zamana değilmi ...
şimdi gelelim sorununa canımboşanmak en son çaren olsun... bencede yavaş yavaş ısındır eşini nasılmı mesala esala kıyafetler alırken yavaş yavaş boylarını uzalt cok darsa yine yavaş yavaş genişlerini alma başla onunda gözü alışır böylelikle evde ilahiler Kuran dinle ve böyle mutlu oldgunu ona göster... mesala dinle ilgili bildıgın birşeyde olsa birşeyler ona sor bu nasıl olmalıydı de onuda kat...olmadı onun sözünü dinleyeceği samimi oldugunuz birinsandan yardım iste onu ikna etmesi söylebilirsin ...mesala bir gun konusmaya elverişli bir ortamda ona kapanmakla ilgili ayetleri oku belki öğrenince sana hak verecektir bu arada bol bol dua et Rabbimize ona hidayet vermesi için...
ama dediğim gibi boşanmayı düşünme şuan bunları denersin... Eşinin tepkisini blmioyrum tepkisindeki sınırları şiddete başvururmu yoksa sinirlerine hakim midir oturup konuşulabilirmi... oturup konuşulabilirse fırsatını buldukca konuş onunla tatlılıkla anlat .... birgün başörtünü bu konu için tak ve böyle cok mutlu oldugunu rahatoldugunu kendini daha guvende hissettiğini anlat
canım kardeşim şuan için aklıma gelenler bunlar İnşallh faydalı olabilmişimdir hayırlı geceler....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt