Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (5 Kullanıcı)

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
kendi eksiklerimi elbette görüyorum ki çok eksik noktalarım var.
Ama çevreme de de gözü kapalı bakamam.

berat05

Yönetici

( ÇEVRENİZE GÖZÜ KAPALI BAKAMAZSANIZ...) Allah celle celaluhu yar ve yardımcınız olsun o halde...

Yazdığımız kelamlar anlaşılmıyor demektir...

Sözü uzatmanın manası yok.

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bu forumda tebliğde bir katkı sağlayamıyorsam sayfada yer işgal etmeme hiç lüzüm yok.
Sayfa yöneticileri bütün yorumlarımı silebilirler.
Allaha emanet olun hepinizi seviyorum.
Uzaktan takip edeceğim ......

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim kendince bişeyler yapmaya tebliğ vermeye çalışıyorsun çok güzel ama......
destek olmadan tebliğ olmaz ve unutmamalı ki:biz KİMİZ Kİ KİMİ SORGULUYORUZ?
BİZLER ACİZ KENDİ İÇNE DÜŞTÜĞÜ ATEŞTEN BİLE ÇIKAMAYAN KULLAR KEN NASIL OLUR DA BİR BAŞKASINI ELEŞTİRİP BAŞKASINA YANLIŞ YAPIYOR DİYE KIZABİLİRİZ?
ŞEYTAN İMANIN TAZELENDİĞİ ZAMANLARDA; YAKLAŞIP SEN EN GÜZEL İMAN SAHİBİSİN DİYE SAPTIRMAYA ÇALIŞABİLİR....KUSURSUZ OLDUĞUMUZU SANMAMIZI SAĞLAYABİLİR..BU GİBİ VESVESELERE GELMEYELİM İNŞAALLAH...
..KİMSE DÖRT DÖRTLÜK DEĞİL......

berat05

Yönetici
arkadaşlar bu forumda tebliğde bir katkı sağlayamıyorsam sayfada yer işgal etmeme hiç lüzüm yok.

Alınganlık edecekseniz...

Bizde yazmayalım o halde...

Bizim de fayda yerine zararımız dokunmasın...

ALLAH azze ve celle...Hüküm sahibi...gönüllleri bilen ancak O' dur...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici

Değerli Kardeşimiz...
Burada hepimiz bir şeyler mutlaka öğreniyoruz...
Her kardeşimizin mutlaka katkısı vardır diye düşünüyorum...
Burada olmanızı can-ı gönülden isteriz inşallah...
Hayırlı Cumalar...
Selam ve DUA ile...

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Son zamanlarda bu tesettür meselesi iyice cılkı çıkmaya başladı.Neymiş efendim, tesettür modasıymış ta tesettür de yenilik olurmuş....Yarın ruz-i mahşerde bu tesettür adı altında sırf müslüman hanımların ceplerini boşaltmak için uydurdukları bu sözde tesettürün hesabını o firmalar acaba nasıl verecekler?.

Buradan hanım kardeş ve evlatlarımıza sesleniyorum.Eğer sizde o sözde tesettür firmalarının ön gördüğü o elbiselerin hakikaten de Allah'ın rızasına uygun mu değil mi diye kendi nefislerinizi bir sorgulayın bakalım gerçekten tatmin olabilecek misiniz?Kusuruma bakmayın ama düttürü Leyla :H gibi giyineniniz varsa derhal onu bıraksın ve Allah'ın rızasına uygun bol,temiz ve sade tesettür elbisesi giysin.Yoksa bu tesettür firmalarının sizlere sattığı o elbiselerin sizi cennete götüreceğinden emin misiniz?Eğer "biz eminiz bunda ne varmış? diyorsanız o zaman benden günah gitti demektir.

Haydi, bundan böyle Allah'ın rızasına uygun bir tesettür elbisesi takının ve Allah'tan korkun.Zira mahşerin dehşetli bir gününde onun hesabı çok çetindir.Hesabı çetin olacakların vay haline.Sizler sırf "herkes bizi beğensin" diye kendinizi gülünç duruma düşürmeyin.Eğer tesettür hakkında bir bilginiz yoksa "İslam'da tesettür nasıl olmalıdır? diye konferanslar veren hocalarımız vardır.Onların büyük bir kısmını You Tube'dan bakabilirsiniz.

Eğer sizleri üzmüş isem haklarınızı helal ediniz.Biz erkekler tesettür meselesine kadınlarımızdan daha çok önem vermekteyiz.Onun için bu meseleye ciddi bakınız.Allah'ın rahmet ve bereketi üzerinize olsun.Sürç-i lisan ettimse af ola!...

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Son zamanlarda bu tesettür meselesi iyice cılkı çıkmaya başladı.Neymiş efendim, tesettür modasıymış ta tesettür de yenilik olurmuş....Yarın ruz-i mahşerde bu tesettür adı altında sırf müslüman hanımların ceplerini boşaltmak için uydurdukları bu sözde tesettürün hesabını o firmalar acaba nasıl verecekler?.

Buradan hanım kardeş ve evlatlarımıza sesleniyorum.Eğer sizde o sözde tesettür firmalarının ön gördüğü o elbiselerin hakikaten de Allah'ın rızasına uygun mu değil mi diye kendi nefislerinizi bir sorgulayın bakalım gerçekten tatmin olabilecek misiniz?Kusuruma bakmayın ama düttürü Leyla :H gibi giyineniniz varsa derhal onu bıraksın ve Allah'ın rızasına uygun bol,temiz ve sade tesettür elbisesi giysin.Yoksa bu tesettür firmalarının sizlere sattığı o elbiselerin sizi cennete götüreceğinden emin misiniz?Eğer "biz eminiz bunda ne varmış? diyorsanız o zaman benden günah gitti demektir.

Haydi, bundan böyle Allah'ın rızasına uygun bir tesettür elbisesi takının ve Allah'tan korkun.Zira mahşerin dehşetli bir gününde onun hesabı çok çetindir.Hesabı çetin olacakların vay haline.Sizler sırf "herkes bizi beğensin" diye kendinizi gülünç duruma düşürmeyin.Eğer tesettür hakkında bir bilginiz yoksa "İslam'da tesettür nasıl olmalıdır? diye konferanslar veren hocalarımız vardır.Onların büyük bir kısmını You Tube'dan bakabilirsiniz.

Eğer sizleri üzmüş isem haklarınızı helal ediniz.Biz erkekler tesettür meselesine kadınlarımızdan daha çok önem vermekteyiz.Onun için bu meseleye ciddi bakınız.Allah'ın rahmet ve bereketi üzerinize olsun.Sürç-i lisan ettimse af ola!...

Allah celle celaluhu razı olsun....

Gözlerimizi açmaya , tebliğ almaya , dürüstçe yazışmalara ALLAH cc rızası için çok ihtiyacımız var.

Üzmek ne demek....Bizim hatamız var ise.... yazışmalarımızdan dolayı...biz af dileriz.

Doğru söze,doğru yola tebliğ edene her zaman duacıyız

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Kim çevresinden etkilenerek tesettürünü Allah ve resulünün emrettiği şekilde giyinmiyorsa Vallahi Allah'ın gazabını üzerine çeker ki Allah korusun, yarın ahirete göç ettiğinde çok büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaktır.Başkaları ne der, bana diye onları razı etmek riyakar davranışlardır.Halbuki bir müslüman Allah'ın rızası varsa orada o vardır.Yoksa eğer oradan ve orada bulunanlardan uzak durur.Bir kimse başka bir kimseyi Allah yolundan alıkoyuyorsa ve günah işlemesine zemin hazırlıyorsa bilsin ki o kişi ikisi birden helak olmuş olurlar.Kabir azabı o kadar dehşetli ki, başkalarını razı edeceğim diyenlere kabirde münkir nekir melekleri onu çok şiddetli bir sorguya çekeceklerdir.Oysa kabir hesabını kolay verene cennet kapıları aralanır.Dikkat edilecek hususlarıdan birisi de düttürü Leyla gibi giyinen kadın veya kızlara erkekler daha çok bakmaktadır.kadınlarımız günah hususunda pek bilgi sahibi olmadığından ne yaptıklarını bilmiyorlar.Unutmasınlar ki küçük günahlarada önem vermeyenler ameli mucibince, tevbe etmedikleri takdirde birikip büyük günahlara dönüşürler.Önemsenmeyen küçük günahlardan dolayı cehenneme gidenler çok olacaktır.Ne mutlu o müslüman kadına ki Allah'ın rızasına göre yaşam tarzı benimsemiş ve hayatını onunla tamamlamış olanlara selam olsun.Allah onlardan razı olsun...

Tesett%C3%BCr-Mayo.jpg

bol-pa%C3%A7a-tesett%C3%BCr-pantolon.jpg

Bunların hiçbirisi tesettürlü değildir.Moda tarzı bir tesettürdür.Allah bu giysilerden razı olmaz..

423824_292738737462225_133667426702691_706772_771275441_n.jpg

Gerçek tesettür kadını kısıtlamaz,değerini azaltmaz,bilakis arttırır.Değerli bir mücevheriniz olsa onu ortalıkta bırakmazsınız değil mi?Kıymetini bildiğiniz için saklarsınız.Kadının değeri büyük olduğu için Rabbimiz onu tesettür muhafazasıyla muhafaza etmiş.İstemiş ki güzelliğini yabancılar görmesin,namahreme maruz kalmasın,başkalarının yanında ölçülü olsun.

Tesettür denilince yalnızca örtünmek akla gelmemeli,tesettürün hakkını vermeye gayret etmeli.

Sakal erkeğin yularıdır,onu kötülüklerden uzaklaştırır,çeker alır.Örneğin bir meyhaneye sakalsız birisi gitse dikkat çekmez.Ama sakallı birisi gitse,orada içki içse,dile gelmese bile içlerinden “sakalından da mı utanmadın!”diye geçirilir.İşte böylece insan bir an şeytana uyacak gibi olsa bile sakal onu bırakmaz,hareketleri edepli olur.”

Kardeşlerim,gerek tesettür gerekse sakal bırakmak tabii ki Allah rızası için yapılır ve böyle olduğunda bir değeri ve sevabı olur.Bu örnekte olduğu gibi tesettürsüz bir hanımın yaptıkları fazla dikkat çekmez belki ancak tesettür işin işine girdiğinde,edep,haya,iffet de onunla beraber gelir.

Bu sözlerimizden sakın ola ki tesettürlü olmayan hanımlarda bu özellikler yoktur anlamı çıkarılmasın..Ne haddimize kardeşlerim,ne haddimize!Kimlerin kalbi ALLAH,ALLAH diye atıyor bunu yüce Rabbimiz bilir.Allah’la kulunun arasına girmeye,yargı makamı gibi iş görmeye cüret edilebilir mi?Kaldı ki Allahu Teâla,samimi ve pişmanlık dolu bir kalple kendisine yönelen ve af dileyen kullarını geri çevirmez.Affı çok büyüktür ve kimsenin de son nefesini nasıl vereceği belli değildir.Rabbim cümlemizi son nefesimizde imandan ayırmasın İnşallah..

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
ceyrek_tesettur_gercek_tesetture_karsi_ya_da_basortulu_ciplaklar_h6304.jpg

İŞTE DÜTTÜRÜ LEYLALAR!.

VALLAHİ GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞTÜKLERİNİN FARKINDA DEĞİLLLER.GERÇEK TESETTÜRÜ BİLMEYENLER BU ŞEKİLDE TESETTÜRLÜ OLMAYI ALGILARLAR.YANİ BUNLARIN GİYSİLERİNİ TESETTÜRDEN SAYAN HANIM KARDEŞLERİMİZ ÇOKTUR.SAKIN ONLARA BAKIP DA AHİRETİNİZİ PERİŞAN ETMEYİNİZ.

TESETTÜRSÜZ KADINLARIMIZA DİYECEĞİM BİR ŞEY YOK.ÇÜNKÜ ONLARIN HALİ MEYDANDADIR.ALLAH ONLARA DA EN GÜZEL ŞEKİLDE TESETTÜRE BÜRÜNMEYİ NASİP ETSİN (AMİN)

Vallahi dütttürü Leylaları sokakta gördükçe iyice nefret eder oldum.Bunlar nasıl müslüman hanımlar acaba?Bunlara hiç mi gerçek tesettürü anlatan olmamış?..Son zamanlarda sayıları hızla artmaya başladı.Bunlara deseniz ki sizin bu giyinişiniz tesettüre uygun mudur dediğinizde onlardan birinden muhtemelen şu cevabı alırsınız;

"Ne var benim giysimde?. Kapandım ya, sen açık saçık olanların haline bak, hiç yoktan yere ben onlardan daha kapalıyım ve bundan da memnunum" diyeceklerdir.Eh artık bunlar bu şekilde tesettürü biliyorlarsa Allah selamet versin onlara demekten başka sözüm kalmamıştır.

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
iDRAK EDEBİLMEK DUASI İLE...

RABBİM CELLE CELALUHU RAZI OLSUN ABİMİZ

Allah razı olsun cümlemizden.Hanım kızlarımız artık eskisi gibi tesettüre uymaz oldular.Moda ne ise ona uymaya çalışıyorlar.Buna izin veren ve bundan razı olan ebeveynin ve o akrabalarının vay haline...Tesettürü artık çocuk oyuncağı yaptılar.Allah hidayet versin onlara...

berat05

Yönetici
:) ABİMİZ...

Bizlerde inşaallah doğru tesettüre bürünerek , doğru ,ihlaslı davranış ve yaşayışlarımızla örnek olmaya çalışıp, tebliğe vesile olacağımızı ümit edeceğiz....

Tebliğe her yerde devam inşaallah

berat05

Yönetici
ALLAH celle celaluhu bizlere destek veren , yollarımızı açan , öğüt veren siz büyüklerimizden razı olsun..

Rabbim bu konuda bizlere yar ve yardımcı olsun inşaallah

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun abimiz.
geçen üniversite öğrencisi bir tanıdığım bir sohbette dinlemiş,eğer namaz kılarken üzerinize bir şey giyme ihtiyacı duyuyorsanız sizin ki tesettür değildir diye.
oturup düşündüm ve eyvah dedim diyor.
namazda ALLAH'IN huzuruna çıkmaya utanırken her an bizimle olduğunu mu unutuveriyoruz!

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun abimiz.
geçen üniversite öğrencisi bir tanıdığım bir sohbette dinlemiş,eğer namaz kılarken üzerinize bir şey giyme ihtiyacı duyuyorsanız sizin ki tesettür değildir diye.
oturup düşündüm ve eyvah dedim diyor.
namazda ALLAH'IN huzuruna çıkmaya utanırken her an bizimle olduğunu mu unutuveriyoruz!

Sizlerden de Allah razı olsun...Namazda tesettüre bürünüp de namazı kıldıktan sonra tesettür elbisesini çıkarıp da sokağa çıkanlara gülüyorum.Allah'ın tesettür emri sadece namaza gelince mi uygulanıyor? diye onlara sormak lazımdır.

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Öyle bir çağda yaşıyoruz ki gençlerimizin aklı allak bullak oldu.Niye, çünkü her eğlence ve oyun alanları arttı ve artmaya da devam ediyor.Ben eğlencelere karşı değilim ama her fırsatta fikir,ilim uyumasın araştırma ve inceleme yapılsın gençler bazı takıldıkları mevzulara soru sormaktan sakınmasınlar.Hele de okulda dersteyken hocasına soru sormaya utanan veya çekinen bir gencin kalbinde ve aklında nükte kalacağını kesinlikle itiraf edebilirim.

Bu ülkede rakı çeşitleri 2 iken 40'a çıkarırlırsa bu gençlikten hiç hayır gelir mi?

Bakınız resimde ki kafir siyonist nasılda pis ve zehirli fikirlerini açığa çıkarmaktadır.

1394205_1465241867033538_18373054_n.jpg

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
1380243_1465243243700067_873901655_n.jpg

Ne mutlu o iffetli ve namuslu kadın ve kızlarımıza ki işte onlar cennete girmeyi hak etmişlerdir.Dünyada ki feminist münafıkları namus ve iffet tabularını yıkmaya çalışıyorlar.Bunlarla her fırsatta mücadele etmek üzerimize bir farzdır.Benim çevremde onlara rastlamadım ama internet haber ve forum sitelerinde hayli mücadelelerimiz olmuştur.Bir kimsenin üzerinde ki haya ve iffet perdesi kalkarsa o kimseden şiddetle uzak durunuz.Gerekirse, ve mümkünse sokağından bile geçmeyiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt