kendi eksiklerimi elbette görüyorum ki çok eksik noktalarım var.
Ama çevreme de de gözü kapalı bakamam.
kendi eksiklerimi elbette görüyorum ki çok eksik noktalarım var.
Ama çevreme de de gözü kapalı bakamam.
arkadaşlar bu forumda tebliğde bir katkı sağlayamıyorsam sayfada yer işgal etmeme hiç lüzüm yok.
Sayfa yöneticileri bütün yorumlarımı silebilirler.
Allaha emanet olun hepinizi seviyorum.
Uzaktan takip edeceğim ......
arkadaşlar bu forumda tebliğde bir katkı sağlayamıyorsam sayfada yer işgal etmeme hiç lüzüm yok.
Sayfa yöneticileri bütün yorumlarımı silebilirler.
Allaha emanet olun hepinizi seviyorum.
Uzaktan takip edeceğim ......
Son zamanlarda bu tesettür meselesi iyice cılkı çıkmaya başladı.Neymiş efendim, tesettür modasıymış ta tesettür de yenilik olurmuş....Yarın ruz-i mahşerde bu tesettür adı altında sırf müslüman hanımların ceplerini boşaltmak için uydurdukları bu sözde tesettürün hesabını o firmalar acaba nasıl verecekler?.
Buradan hanım kardeş ve evlatlarımıza sesleniyorum.Eğer sizde o sözde tesettür firmalarının ön gördüğü o elbiselerin hakikaten de Allah'ın rızasına uygun mu değil mi diye kendi nefislerinizi bir sorgulayın bakalım gerçekten tatmin olabilecek misiniz?Kusuruma bakmayın ama düttürü Leyla :H gibi giyineniniz varsa derhal onu bıraksın ve Allah'ın rızasına uygun bol,temiz ve sade tesettür elbisesi giysin.Yoksa bu tesettür firmalarının sizlere sattığı o elbiselerin sizi cennete götüreceğinden emin misiniz?Eğer "biz eminiz bunda ne varmış? diyorsanız o zaman benden günah gitti demektir.
Haydi, bundan böyle Allah'ın rızasına uygun bir tesettür elbisesi takının ve Allah'tan korkun.Zira mahşerin dehşetli bir gününde onun hesabı çok çetindir.Hesabı çetin olacakların vay haline.Sizler sırf "herkes bizi beğensin" diye kendinizi gülünç duruma düşürmeyin.Eğer tesettür hakkında bir bilginiz yoksa "İslam'da tesettür nasıl olmalıdır? diye konferanslar veren hocalarımız vardır.Onların büyük bir kısmını You Tube'dan bakabilirsiniz.
Eğer sizleri üzmüş isem haklarınızı helal ediniz.Biz erkekler tesettür meselesine kadınlarımızdan daha çok önem vermekteyiz.Onun için bu meseleye ciddi bakınız.Allah'ın rahmet ve bereketi üzerinize olsun.Sürç-i lisan ettimse af ola!...
iDRAK EDEBİLMEK DUASI İLE...
RABBİM CELLE CELALUHU RAZI OLSUN ABİMİZ
Allah razı olsun abimiz.
geçen üniversite öğrencisi bir tanıdığım bir sohbette dinlemiş,eğer namaz kılarken üzerinize bir şey giyme ihtiyacı duyuyorsanız sizin ki tesettür değildir diye.
oturup düşündüm ve eyvah dedim diyor.
namazda ALLAH'IN huzuruna çıkmaya utanırken her an bizimle olduğunu mu unutuveriyoruz!