bnmde içim daralıyor çok fena.. ali ye bi haller oldu sureklı tartısıyoruz dua edin lutfen bana da..
mehtabım.. içim daralıyor.. kızım evde hasta annem kardeşimin yanına gidiyor. çocuğa bakacak kimse yok.. offffffffff daralıyorum.. müdürüm insafsız.. adam örtündüğümden beri daha tepkili bana.. içim temiz olsun yetermiş......
mehtabım.. Içim daralıyor.. Kızım evde hasta annem kardeşimin yanına gidiyor. çocuğa bakacak kimse yok.. Offffffffff daralıyorum.. Müdürüm insafsız.. Adam örtündüğümden beri daha tepkili bana.. Içim temiz olsun yetermiş......
ÖĞLE arasını bekliyorum konuşacam inşallah izin verir.. inşallah... korkuyorum kızımın ateşinin yükselmesinden.. sıkıntım o aslında.. bakalım.. dua ediyorum sorun çıkarmasın...EVET biz özgür değiliz ama umutluyum şu yeni çıkacak yasadan esnek çalışma evden çalışma falan çüünkü benim işim hem esnek hemde evden çalışmaya çok uygun...işte çalışan anne olmak çok zor
geçengün birisi diyorki siz çalışıyorsunuz özgürsünüz diyor
ben de hayır asıl biz hiç özgür değiliz dedim
gerçekten değiliz
müdür izin vermedi mi sana
Herşey için sabır edeceğiz..
DUA edeceğiz..
İmtihandan geçmeden biryerlere gelemiyoruz..
Kimimiz bu imtihanı daha ağır yaşıyoruz.
Kimimiz se ne yaşadığımızın farkında değil....
Her sıkıntıda bir kolaylık vardır...İNŞİRAH diyorum....
La ilahe illallah
Dualarda buluşalım inşaallah...
CANIM... güzel kardeşim... ah nasıl darda kalıyorum annem 20 gün yok.. kardeşimin yanına gidiyor.. eşimin toplamda hafta içi 5 nöbeti var ne olacak kızım bilmiyorum kayınvalidem gelebilse derdim kalmayacak.. ben oraya göndermekten çok yana değilim çünkü eltimle beraberler onunda iki çocuğu var.. anne yok baba yok yanında o çocukların annesi yanında çok garip kalacak.. kötü bakılacağından değil ama 9 saat.. yok ya belki yanlış düşünüyorum ama bide orda çok yoruluyor... çocukların peşinde akşama ya bacakları ağrıyor yada ateşleniyor yorulduğu için.. bakalım hayırlısı artık.. kendi evinde daha güvenli daha sakin ve rahat.. bi de iyileşse.. çok mu abartıyorum diyorum bazen ama işte elimde değil..kuzum benim ya çok geçmiş olsun...sanki bir eşya paketi gibi oradan oraya bugünlük bakarmısınız diye taşıdığımız çocuklar ahirette bizden hesap soracaklar bunun hesabını nası vereceğiz bilmiyorum...senide inan kardeşim çok iyi anlıyorum...hasta olsan bile izin vermeyen insafsız müdürler yönetimler malesf var.ve oacakalr.
Kardeşim benim rabbim kolaylık versin inşaallah.çok geçmiş olsun ....
Eminim rabbim hayırlısını verir...
yok ne yazıkkı çalışamıyorum.. ben kendi adıma meceburum şuan.. RABBİM BİLİYOR.. sıkıntımı halim ona ayan ya ... çocuğum 43 derece ateşliyken yanıan gittiğimde anlamadan kağıt attı önüme.. dilekçe yaz diye bu adam ne diyim kibiz çocuklarımızı kreşlere bırakıp işe gidiyoruz
çocuklarımız da büyüdüğünde bizi huzur evine bırakıp işe giderlerse hiç şaşırmam
ama işte bi yerde mecburuz çalışmaya gibi..
işyerinde örtülü çalışabiliyor musun artık
müdür ona mı kızıyor yoksa
ya bi de neye kızarsa kızsın burada bi çocuk hasta
inşallah izin almaya gittiğinizde dili tutulur da evet gidebilirsiniz den başka tek laf diyemez. kızınızın yanında olursunuz inşallah
Aminnnnnnn tüm dualarınıza canı gönülden aminnnnn
rabbim kimseyi darda koymasın.....
Canım buketim şimdi biz evde çocuklar öksüz diyoruz ya yanlarında değiliz arada kaldılar diyoruz ya............
Dünden bugüne şuna anladım .....
Annesi yanında yüzü gözü çürük bir halde babası tarafından dövülmüş bir anne ne kadar o çocuklara bakabilir?
Alahhım lütfen yardım et başta ablama ve evinde huzursuz mutsuz sıkışıp kalmış korkudan dili tutulmuş , sütü kesilmiş annelerimize