Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (9 Kullanıcı)

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel dile getirmişsiniz mir erhan abi

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
mehtabım.. içim daralıyor.. kızım evde hasta annem kardeşimin yanına gidiyor. çocuğa bakacak kimse yok.. offffffffff daralıyorum.. müdürüm insafsız.. adam örtündüğümden beri daha tepkili bana.. içim temiz olsun yetermiş......

muratbanubulut

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH öyle müdürlere doğru yolu göstersin. kızınıza da şifa versin inşallah tez zamanda. bir tanesi de benim başımda o müdürlerin hiç kolaylık göstermez her işi yokuşa sürer

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
bnmde içim daralıyor çok fena.. ali ye bi haller oldu sureklı tartısıyoruz dua edin lutfen bana da..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
aynen ya öğleden sonra için izin alıcam nasıl alıcam diye düşünüyorum.. boğuluyorum sanki.. ah anlasa halimi.. nolur ki sanki...
DİLEKKKKKKKKKKKKKKKKKK.........
KUZUM noldu sana kız kendine gel nas felak oku.. bide malum durum çok normal... sen sakin olmaya çalış... canım benim son olaylar eşin iş değişti. düzen kurmaya çalışıyorsunuz olur butarz şeyler.. sakin ol lütfen..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
bnmde içim daralıyor çok fena.. ali ye bi haller oldu sureklı tartısıyoruz dua edin lutfen bana da..

hiracım sıkıntı etme evliliğin ilk başlarında kavga olur zaten bu çok normal bi durum
genelde yeni evli çiftler hep yaşar bu durumu
ben şunu tavsiye edebilirim sana evde hergün kaç sayfa olursa olsun kuranı kerim oku
ben kaç aydır öyle yapıyorum inan huzurumuz çok şükür yerinde
ha bugün dargınım ama basit bi sebepten

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
mehtabım.. içim daralıyor.. kızım evde hasta annem kardeşimin yanına gidiyor. çocuğa bakacak kimse yok.. offffffffff daralıyorum.. müdürüm insafsız.. adam örtündüğümden beri daha tepkili bana.. içim temiz olsun yetermiş......

allahım şifalar versin, kızının yanında kimse yok mu şuan

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
EŞİM Yanında canım ama öğleden sonra annemi havaalanına kendi annesinide bir tanıdıklarına götürecek kızım hastaya çıkarmasını istemiyorum bende.. bakalım ne olacak... işte...

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
işte çalışan anne olmak çok zor
geçengün birisi diyorki siz çalışıyorsunuz özgürsünüz diyor
ben de hayır asıl biz hiç özgür değiliz dedim
gerçekten değiliz
müdür izin vermedi mi sana

berat05

Yönetici
Herşey için sabır edeceğiz..
DUA edeceğiz..
İmtihandan geçmeden biryerlere gelemiyoruz..
Kimimiz bu imtihanı daha ağır yaşıyoruz.
Kimimiz se ne yaşadığımızın farkında değil....

Her sıkıntıda bir kolaylık vardır...İNŞİRAH diyorum....

La ilahe illallah

Dualarda buluşalım inşaallah...

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
mehtabım.. Içim daralıyor.. Kızım evde hasta annem kardeşimin yanına gidiyor. çocuğa bakacak kimse yok.. Offffffffff daralıyorum.. Müdürüm insafsız.. Adam örtündüğümden beri daha tepkili bana.. Içim temiz olsun yetermiş......

kuzum benim ya çok geçmiş olsun...sanki bir eşya paketi gibi oradan oraya bugünlük bakarmısınız diye taşıdığımız çocuklar ahirette bizden hesap soracaklar bunun hesabını nası vereceğiz bilmiyorum...senide inan kardeşim çok iyi anlıyorum...hasta olsan bile izin vermeyen insafsız müdürler yönetimler malesf var.ve oacakalr.
Kardeşim benim rabbim kolaylık versin inşaallah.çok geçmiş olsun ....
Eminim rabbim hayırlısını verir...

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
biz çocuklarımızı kreşlere bırakıp işe gidiyoruz
çocuklarımız da büyüdüğünde bizi huzur evine bırakıp işe giderlerse hiç şaşırmam
ama işte bi yerde mecburuz çalışmaya gibi..
işyerinde örtülü çalışabiliyor musun artık
müdür ona mı kızıyor yoksa
ya bi de neye kızarsa kızsın burada bi çocuk hasta

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
işte çalışan anne olmak çok zor
geçengün birisi diyorki siz çalışıyorsunuz özgürsünüz diyor
ben de hayır asıl biz hiç özgür değiliz dedim
gerçekten değiliz
müdür izin vermedi mi sana
ÖĞLE arasını bekliyorum konuşacam inşallah izin verir.. inşallah... korkuyorum kızımın ateşinin yükselmesinden.. sıkıntım o aslında.. bakalım.. dua ediyorum sorun çıkarmasın...EVET biz özgür değiliz ama umutluyum şu yeni çıkacak yasadan esnek çalışma evden çalışma falan çüünkü benim işim hem esnek hemde evden çalışmaya çok uygun...
Herşey için sabır edeceğiz..
DUA edeceğiz..
İmtihandan geçmeden biryerlere gelemiyoruz..
Kimimiz bu imtihanı daha ağır yaşıyoruz.
Kimimiz se ne yaşadığımızın farkında değil....

Her sıkıntıda bir kolaylık vardır...İNŞİRAH diyorum....

La ilahe illallah

Dualarda buluşalım inşaallah...

duaaaaaaaaa ben kapıların bu sözcükle nasıl açıldığını gördüm.. berat ablam.. büyüğüm.. bir şey diyimmi seni çok seviyorum.. o keskin sözlerin, duruşun, IŞIĞIN.. bana çok şey kattı.. sözlerin beni nasıl rahatlatıyor bir bilsen.. sıkıldığım anlarda konu; ÖRTÜ, DUA.. yada EVLİLİK.. Her ne olursa aklıma bir sözün geliyor.. kendime çeki düzen veriyorum.. hani herkesin bir modeli olurya önünde; ben attığım adımlarda senin gibi olmaya çalışıyorum.. olgun kararlı ve ALLAH YOLUNDA.. çok saol.. çoooooookkkkkkkk RABBİM PEYGAMBERİMİZE KOMŞU EYLESİN SENİ...

muratbanubulut

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah izin almaya gittiğinizde dili tutulur da evet gidebilirsiniz den başka tek laf diyemez. kızınızın yanında olursunuz inşallah

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
çıkıyorum ben ,,, buketçim allah şifalar versin...
hepiniz alllaha emanet olunu
dularınınız da bana da yer verin

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
kuzum benim ya çok geçmiş olsun...sanki bir eşya paketi gibi oradan oraya bugünlük bakarmısınız diye taşıdığımız çocuklar ahirette bizden hesap soracaklar bunun hesabını nası vereceğiz bilmiyorum...senide inan kardeşim çok iyi anlıyorum...hasta olsan bile izin vermeyen insafsız müdürler yönetimler malesf var.ve oacakalr.
Kardeşim benim rabbim kolaylık versin inşaallah.çok geçmiş olsun ....
Eminim rabbim hayırlısını verir...
CANIM... güzel kardeşim... ah nasıl darda kalıyorum annem 20 gün yok.. kardeşimin yanına gidiyor.. eşimin toplamda hafta içi 5 nöbeti var ne olacak kızım bilmiyorum kayınvalidem gelebilse derdim kalmayacak.. ben oraya göndermekten çok yana değilim çünkü eltimle beraberler onunda iki çocuğu var.. anne yok baba yok yanında o çocukların annesi yanında çok garip kalacak.. kötü bakılacağından değil ama 9 saat.. yok ya belki yanlış düşünüyorum ama bide orda çok yoruluyor... çocukların peşinde akşama ya bacakları ağrıyor yada ateşleniyor yorulduğu için.. bakalım hayırlısı artık.. kendi evinde daha güvenli daha sakin ve rahat.. bi de iyileşse.. çok mu abartıyorum diyorum bazen ama işte elimde değil..
biz çocuklarımızı kreşlere bırakıp işe gidiyoruz
çocuklarımız da büyüdüğünde bizi huzur evine bırakıp işe giderlerse hiç şaşırmam
ama işte bi yerde mecburuz çalışmaya gibi..
işyerinde örtülü çalışabiliyor musun artık
müdür ona mı kızıyor yoksa
ya bi de neye kızarsa kızsın burada bi çocuk hasta
yok ne yazıkkı çalışamıyorum.. ben kendi adıma meceburum şuan.. RABBİM BİLİYOR.. sıkıntımı halim ona ayan ya ... çocuğum 43 derece ateşliyken yanıan gittiğimde anlamadan kağıt attı önüme.. dilekçe yaz diye bu adam ne diyim ki
inşallah izin almaya gittiğinizde dili tutulur da evet gidebilirsiniz den başka tek laf diyemez. kızınızın yanında olursunuz inşallah

inşallah canım benim inşallah.. bakalım öğle arasını bekliyorum inşallah izin verir vermesede yapacak bişey yok...

berat05

Yönetici
duaaaaaaaaa ben kapıların bu sözcükle nasıl açıldığını gördüm.. berat ablam.. büyüğüm.. bir şey diyimmi seni çok seviyorum.. o keskin sözlerin, duruşun, IŞIĞIN.. bana çok şey kattı.. sözlerin beni nasıl rahatlatıyor bir bilsen.. sıkıldığım anlarda konu; ÖRTÜ, DUA.. yada EVLİLİK.. Her ne olursa aklıma bir sözün geliyor.. kendime çeki düzen veriyorum.. hani herkesin bir modeli olurya önünde; ben attığım adımlarda senin gibi olmaya çalışıyorum.. olgun kararlı ve ALLAH YOLUNDA.. çok saol.. çoooooookkkkkkkk RABBİM PEYGAMBERİMİZE KOMŞU EYLESİN SENİ...[/QUOTE]

Estağfurullah ....

İyi anlamda örnek olabiliyorsam ,ne mutlu...

Her birinizden öğrendiğim şeyler var benim de...Sizleri bende çok seviyorum. belli edemesem de

Ama şunu unutmayalım....yanlış yapmaya hazır ve meyilli kullarız biz....KUL olduğumuzu unutmayalım...

Derman RAHMAN' dadır celle celaluhu...

Sabrın sonu ise selamettir...İNŞAALLAH...

Rabbim tüm ümmeti müslümanı ve siz kalpleri güzel kardeşlerimi doğru yoldan ayırmasın...

Zorluklarda yar ve yardımcımız olsun...

Kendi kapısından başkasına muhtaç etmesin....İnşaallah

Hayrın bereketin muhabbetin dolu olduğu bir cuma diliyorum...​

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Aminnnnnnn tüm dualarınıza canı gönülden aminnnnn
rabbim kimseyi darda koymasın.....
Canım buketim şimdi biz evde çocuklar öksüz diyoruz ya yanlarında değiliz arada kaldılar diyoruz ya............
Dünden bugüne şuna anladım .....
Annesi yanında yüzü gözü çürük bir halde babası tarafından dövülmüş bir anne ne kadar o çocuklara bakabilir?
Alahhım lütfen yardım et başta ablama ve evinde huzursuz mutsuz sıkışıp kalmış korkudan dili tutulmuş , sütü kesilmiş annelerimize

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili hira arkadaşım daha yolun en başındasın....tabiki her evlilikte tartışmalar oluyor ama seviyemizi uslubumuzu ve saygımızı asa kaybetmeyelim..hem tartışmak bana mantıklı gelmiyor.kendimizi savunmaya geçme gibi...karşı taraf içinde öyle...tatı dil+anlayış+saygı+emek=huzur ve sabrı unutmayalım....

berat05

Yönetici
Aminnnnnnn tüm dualarınıza canı gönülden aminnnnn
rabbim kimseyi darda koymasın.....
Canım buketim şimdi biz evde çocuklar öksüz diyoruz ya yanlarında değiliz arada kaldılar diyoruz ya............
Dünden bugüne şuna anladım .....
Annesi yanında yüzü gözü çürük bir halde babası tarafından dövülmüş bir anne ne kadar o çocuklara bakabilir?
Alahhım lütfen yardım et başta ablama ve evinde huzursuz mutsuz sıkışıp kalmış korkudan dili tutulmuş , sütü kesilmiş annelerimize

Hepimiz bu cuma hürmetine birer İNŞİRAH okuyalım...RABBİMİN MERHAMETİNE SIĞINALIM....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt