Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
İNAN dünden beri aklımda ablan var.. okadar çok ağladım ve dua ettim ki ona anlatsam inanmazsın.. keske. elimizden bişeyler gelse keşke böle adamları düzeltse birileri ama olmuyor işte.. inan ama inanki.. ALLAH çok büyük adaletide.. Ablan MI hz. ASİYE değerindedir inşALLAH ALLAH katında.. dua ediyorum annemde bende ablan için .. sende et Ve ALLAHA havale et o adam müsveddesini...

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
En çok ta babama üzülüyorum biliyomusun buket .....babacım iki gündür 60 yaşında adam hüngür hüngür ağlıyor...
Hadi boşan gel dese diyemiyor orda kal diyemiyor.....iki arada bir derede...
Alah razı olsun canım duaların için..alah kimseyi şeytan sözüne uydurmasın...rabbim ona hidayet versin....
Amin...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
bilmemb... bilirsin aile konusunda ne kadar hassasım.. ama ablan için öle olamadım.. defaarca içimden bırakıp gelsin dedim.. ama inşallah iyi olur inşallah üzülmez ablan birdaha ama emin ol onun yaşadığı korkunun birmilyon katını yaşamıştır annen...

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
aynen ya öğleden sonra için izin alıcam nasıl alıcam diye düşünüyorum.. boğuluyorum sanki.. ah anlasa halimi.. nolur ki sanki...
DİLEKKKKKKKKKKKKKKKKKK.........
KUZUM noldu sana kız kendine gel nas felak oku.. bide malum durum çok normal... sen sakin olmaya çalış... canım benim son olaylar eşin iş değişti. düzen kurmaya çalışıyorsunuz olur butarz şeyler.. sakin ol lütfen..

kuzuuuummmm öyle bırsey degıl yaa.. ne bılım bı garıp buketım ali başka bi ali oldu sanki.. yaa sıkkınım cok. dualara Yasinlere Ayetel kursilere sığınıyorum, Rabbime sığınıyorum sizlerde dua edin Allah rızası için..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
istediğin zaman arayabilirsin konuşabiliriz biliyorsun demi söylememe gerek yok dileğim benim

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Insan, arkasında dertleşip kendine kol kanat gerecek en azında duasıyla yanında oacak birilerine ihtiyaç duyuyor...
Hiç erkek evladı olmamış 7 kız çocuğuna sahip yaşlı bir anne ve baba.....
Anlatamıyorsun sırf birde bana üzülmesinler diye susuyorsun......
Bekarken bir abim olsaydı diye çok gözü yaşı döktüm...eniştemlere karşı koyabilirmiydik acaba dedim hep kendi kendime...
Ama bazen dayağın acısı geçiyorda çaresiziğine üzülüyorsun.........üzdüğün insanlara üzülüyorsun.....tabikki sınavdayız....annem babam ablalarım hepimiz sınavdayız ama çok şükür isyan etmiyoruz.....
Birbirimize dua ediyoruz....
Hepimizin erkek evladı var 11 erkek torun onları düzgün, imanlı salih kul olarak yetiştirmeye çaışıyoruz.....
Yarın evlendiklerinde eşlerine düzgün davransınlar diye....
................mevlam neylerse güze eyler .........

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
istediğin zaman arayabilirsin konuşabiliriz biliyorsun demi söylememe gerek yok dileğim benim

cnmm bnmmm Allah razı olsun,aramıyorum kımseyı heerkesın derdı kendıne yetıyor. Rabbim kızına sıfa versin Cuma günü hürmetıne.. sende her zaman arayabilirsin kuzumm

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
kızlar ben çıkacam birazdan müdür izin verdi şükürler olsun..
emriyem.. sınav büyük ama emin olduğum birşey var hayırlı kardeşin varsa kıza erkeğe gerek yok... dua ediyorum bir kardeşinizde benmişim gibi...
dilekcim senin derdin bizim derdimiz evet herkesin derdi var ama anca konuşup paylaşınca azalıyor.. bazen sıcak bi ses bir dokunuş yetiyor dosttan gelen

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Allaha emanet ol kardeşşim çok geçmiş olsun.....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
çok saol canım benim çok saol.. bazen çok daralıyorum emriyem ya .. çok yoruluyorum.. herşeyden... RABBİM YARDIM ETSİN İNŞALLAH.....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum canlar dertleriyle bunalip baskasinin derdini dinleyen birbirine dualarla yardim eden kardeslerim........
emriyem

canim ALLAH yar ve yardimcisi olsun ablanin ailene sabir versin dayanmasi cok zor bir imtihan ablaninki huzur huzur huzur esinin kalbine merhamet ve hidayet gelsin evliliklerde siddet neden olur bilmem gucu yeten yetenemi olmali halbuki sefkatle sevgiyle olmali dokunuslar kadir kiymet bilmeli karsilikli sorgulamak yanlis belkide ama bir gul gibi evinde yuvasinin icinde evlatlarinin basinda olan hanimlari ezmek cokmu kolay geliyor rabbim sabrini artirsin dayanma gucu versin esinide dogru yoluna cevirsin vicdaniyla imtihan eylesin ......

dilegim

taze kusum benim yolun daha basindasin hem malum duygusal ve daha kirilgansin seni anlayan yoksa sen onlari anla gececek bunlar sen dayaniklisin sabrettin ve bugunlere geldin bununda ustesinden geleceksin esinle yavrunla mutlu huzurlu olacaksin insaALLAH......

buketim

melek kardesim benim dert ortagi herkesin dertlenme kizin sifa bulacak yillik iznini al kizinida al sende git kardesinin yanina hem tazecik bebek seversin daralma bunalma rabbim herseyi bir yoluna koymustur canim benim.......

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
buketcim çok geçmiş olsun canm Rabbim şifasını versin kuzunun çok zor çalışan anneler için evde bırakıp gitmek kim bakarsa baksın aklın kalıyor yavrunda
dileğim hepimiz çoğumuz diyeym başlarda kavga çok etmişizdir iki farklı kişi bi çatı altında kolay değil 2 sene bizimde zorlu geçmişti şükür Rabbime düzeldi herşey 8 sene oldu Elhamdulillah.

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hayırlısını versin.. ya hem yenı evlılık hem gergın gunlerdeyız eşim yeni bir iş kuruyor ben desen ıyıce hassas.. dua dua dua, sabır sabır sabır.. Allah razı olsun sızlerden şu siteye giriyorum nasıl içim rahatlıyor bılemezsınız.. derdini dinliyorum derdimden utanıyorum Allah'ıma sukurler olsun benim derdim dert mi ki? Rabbim herkesin yardımcısı olsun..

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Benim Büyük Bir Derdim Var Deme Derdine Dönüp Benim çok Büyük Bir Rabbim Var ' De

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
böyle durumlarda hep şu söz gelir aklıma ;

ayakkabım yok diye ağlardım , ayakları olmayan çocugu görünceye kadar !!

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hayırlısını versin.. ya hem yenı evlılık hem gergın gunlerdeyız eşim yeni bir iş kuruyor ben desen ıyıce hassas.. dua dua dua, sabır sabır sabır.. Allah razı olsun sızlerden şu siteye giriyorum nasıl içim rahatlıyor bılemezsınız.. derdini dinliyorum derdimden utanıyorum Allah'ıma sukurler olsun benim derdim dert mi ki? Rabbim herkesin yardımcısı olsun..

En büyük derdiniz müslümanların ehvali ve din derdi olsun.Bu uğurda mücadele ederseniz Vallahi hayatın tadını çıkarmış olursunuz.Allah'a kendimizi adarsak bütün sıkıntılar bize vız gelecektir.Deneyin ama bunda sabır ve sebat gösterin yeter...

Geçim derdi, iş derdi, evlilik derdi bunlar teferruattır.Üstesinden ancak maneviyatı güçlü olan gelir.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ne garip.. sadece kapanmayı hayal ederken.. şimdi pardesü bile garip geliyor..
feracemle mutluyum..
ama hala pardesüsü olmayan kapalılar bana garip geliyor..yadırgıyorum.. ALLAHIM yanlıştamıyım.. ne haddime yargılamak..

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum canlar dertleriyle bunalip baskasinin derdini dinleyen birbirine dualarla yardim eden kardeslerim........
emriyem

canim ALLAH yar ve yardimcisi olsun ablanin ailene sabir versin dayanmasi cok zor bir imtihan ablaninki huzur huzur huzur esinin kalbine merhamet ve hidayet gelsin evliliklerde siddet neden olur bilmem gucu yeten yetenemi olmali halbuki sefkatle sevgiyle olmali dokunuslar kadir kiymet bilmeli karsilikli sorgulamak yanlis belkide ama bir gul gibi evinde yuvasinin icinde evlatlarinin basinda olan hanimlari ezmek cokmu kolay geliyor rabbim sabrini artirsin dayanma gucu versin esinide dogru yoluna cevirsin vicdaniyla imtihan eylesin ......

dilegim

taze kusum benim yolun daha basindasin hem malum duygusal ve daha kirilgansin seni anlayan yoksa sen onlari anla gececek bunlar sen dayaniklisin sabrettin ve bugunlere geldin bununda ustesinden geleceksin esinle yavrunla mutlu huzurlu olacaksin insaALLAH......

buketim

melek kardesim benim dert ortagi herkesin dertlenme kizin sifa bulacak yillik iznini al kizinida al sende git kardesinin yanina hem tazecik bebek seversin daralma bunalma rabbim herseyi bir yoluna koymustur canim benim.......

ayy nasıl görmemişim yazdığını,daha yeni fark ettim ve gülümsettin beni taze kuşum deyişinle.. iyiyim iyiyim çok sukur.. Allah razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt