ve ben de bugün pardesü aldım benim ilk pardesümm
ve o kadar uygun fiyata aldım ki fabrika satış mağazıymış 65 liraya ve çok güzel ve çok yakıştı
mağazayı bi görseniz her taraf pardesü kap ferace onlarca
ferace de denedim bu arada o da çok yakıştı ama alamadım ya ona daha vakit var galiba şimdilik sen dur dedim
bir de eşim pek sevmedi feraceyi pardesü daha güzel dedi
ablam da mehtap farketmez diyor pardesü feraceden daha güzel diyor bilemedim ki
ama benim hayalim dedim ferace gelecek sene belki dedim

ya öyle çok seviyorum ki örtümü artık
kapandıkça kapanasım geliyor
Allahım sana şükürler olsun
layık olmasam da Rabbimin bu lütuflarına
bugün pardesü denerken güldüm ya dedim ben pardesü alacak insanmıydım kendi kendime şaşırıyorum
ben bana yakışmaz sanıyordum bi de öyle yakıştı ki
mesela uzun etekler giyiyorum artık pantolunu sadece örtümü ( dış örtümü) çıkarmayacaksam giyiniyorum
uzun etek giymek hiç tarzım olan bişey değildi bi 10 ay öncesinde bile ya kapanalı daha 1 senem olmadı bile
kapandığım ilk günler aldığım kapı bi giyeyim dedim giydim yok hayır şimdi sırası değil şimdi giyemem diyerek başlamıştım ben ya
kızlar anlatamıyorum ki içimdekileri 10 ay öncesinde hatta kapanmadan bi gün öncesinde pantolan kısa thisirt giyen ben bugün pardesü aldım....çok çok mutlyum çok şaşkınım kendi kendime bile .. bu kapalı bayan ben miyim başardım mı diyorum çokk şükür binlerce şükür
bundan 3 sene öncesinde Bediüzzaman haz. bana rüyamda ebelene debelene sonunda pınara ulaşacaksıın demişti... pınar acaba bu mu ki diyorum .. Allahım sadece senin rızan için... ne cennet sevdası ne cehennem korkusu Rabbim sadece senin rızan için... affet günahlarımı affet günahlarımızı.. bulunduğumuz doğru yoldan ayırma ..sabır gereken yerde sabrımızı şükür gereken yerde şükrümüzü koru Rabbim... Tüm hanım kardeşlerimize sen tesetürü sevdir allahım... Sana layık kullardan eyle bizleri...